DN > Kultur

Saturday, 21 July, 13:22

DN - 12 jul 18 kl. 12:04

Johan Croneman: Vi måste – tyvärr – sätta oss in i lögnerna och konspirationernaSVT:s faktagranskning av Förintelsen upprörde många. Men vi måste sätta oss in i konspirationsteoretikernas och lögnarnas argument för att kunna bemöta dem, skriver Johan Croneman..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Croneman, SVT, Förintelsen, Johan Croneman

Dela artikeln

85 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Johan, CronemanVi måste , tyvärr, sättaoss in i , lögnerna och konspirationerna
DN - 16 mar 18 kl. 12:08

Johan Croneman: Ljungberg briljerar där Zlatan skulle vara helt ointressant

"Zlatan kallade honom 'primadonnan', så primadonnan blev det i mångas ögon. Jag tycker verkligen han kan få visa upp de där eventuella primadonnefasonerna, det skulle bara göra saken ännu bättre – Fredrik Ljungberg har något nytt att berätta så fort han öppnar näbben" skriver Johan Croneman angående Visats nya stjärnvärvning till expertsoffan..

DN - 29 jan 13 kl. 08:49

Johan Croneman: Nej, folk vill inte glömma, kan inte glömma, kommer inte att glömma

Det skulle vara ett brott att lämna Olof Palme ?i fred? när vi nu försiktigt närmar oss den historiska knutpunkt där vi kan lätta på förlåten..

DN - 09 nov 13 kl. 08:00

Johan Croneman: Kommer dagens barn alls att bry sig om fotboll på tv?

Att man så till den milda grad kan fortsätta tjata om det beror ju på att vi inte tycker det var särskilt länge sedan. Då man gick ett helt år och väntade på de två tv-sända matcherna i maj: Champions League-finalen och engelska FA-cup­finalen. Sicken sportorgie..

DN - 04 sep 15 kl. 17:20

Johan Croneman: Det mest irriterande är förbundets hukande


Zlatan Ibrahimovic borde givetvis ha nöjt sig med att berätta för TV4:s Olof Lundh att han på just den här tv-sända presskonferensen inte hade lust att prata pengar eller reklam eller annat än fotboll - det hade förmodligen gjort Lundh en smula besviken (han hade kommit över det på en timme), men det hade framför allt besparat Zlatan ett för honom rätt ovanligt hetsigt medialt gatlopp.Iallafall med svenska mått mätt..

DN - 05 sep 16 kl. 14:36

Johan Croneman: Man lever ihop med henne, man kan inte vara utan henne


Krönika. Försök fråga en riktigt stor skådespelare vad som skiljer just honom eller henne från en medelmåtta. Inte sällan är det små saker som de inte ens själva har en susning om..

DN - 02 jun 17 kl. 15:40

Johan Croneman: Jag känner kolossal olust inför drevet mot Tiger Woods

Att kalla det ett drev är att vara alltför vag. Är det bara jag som känner kolossal olust inför hela den här Tiger Woods-förföljelsen? Den har pågått i åtta nio år nu, och tro mig, vi är inte nöjda förrän han befinner sig i rännstenen – där han hör hemma, eller hur?!

DN - 29 jan 18 kl. 09:51

Johan Croneman: När en svensk kändis dör tappar vi alla normala proportioner

Medieexponeringen av döda kända svenskar har blivit extrem. Varför då? Nu är det Ingvar Kamprad.

Expressen - 11 apr 17 kl. 19:13

Johan Eriksson tänker fortsätta försvara Akilov

Den misstänkta terroristen Rakhmat Akilov fick - mot sin vilja - Johan Eriksson som försvarare. Men stjärnadvokaten har inte tvekat över att fortsätta försvara den terrormisstänkte. – Vi har en god relation, säger Johan Eriksson.

Expressen - 22 jan 15 kl. 20:11

Johan Jakobsson kan inte ersätta Andersson

Johan Jakobsson kan inte spela VM. Om Kim Andersson måste ersättas kan Flensburgs högernia inte rycka in: – Att säga att jag är frisk hade varit att ljuga, säger Jakobsson..

DN - 14 feb 15 kl. 11:54

Johan Croneman: Våra två världsmästarinnor måste berätta något


Med ”Stopptid” (”Sportspegeln”, SVT) hittar Jens Lind ett mellanrum som ingen annan befinner sig i. Det är välförtjänt..

Fler nyheter från DN

DN - 5 timmar sedan

"Det känns konstigt att inte den här festivalen har funnits tidigare"

I veckan är det premiär för Queens of pop, en ny endagsfestival med enbart kvinnliga artister. Molly Sandén, Janice och Rhys är tre av artisterna som kommer att stå på scenen. DN:s Sara Martinsson träffade dem för ett samtal om turnéliv och feminism..

DN - 5 timmar sedan

Greta Thurfjell: När Kylie Jenners nygamla läppar fick sex miljoner likes

Kylie Jenner fixade sina läppar, men nu har den unga realitystjärnan och mångmiljardären tagit bort sina ”fillers”. Lite omvälvande, eftersom alla vill se ut som Kylie Jenner. .

DN - 7 timmar sedan

Ståhlis: Svårt att vara en cool människa nu

Kåseri. I de stora varuhusen kan man stå och fingra på något anskrämligt plagg en bra stund för att få ner den vinröda ansiktsfärgen till cerise..

DN - Igår: 09:33

Filmtoppen vecka 29 – DN:s kritiker listar veckans bästa filmer

Filmfredag listar veckans bästa filmer på bio..

DN - Igår: 08:30

Sommarkommentar: Maria ”Vildhjärta” Westerberg om hur skogen förändrade hennes syn på lycka

Judith Kiros följer med konstnären Maria ”Vildhjärta” Westerberg på en radiopromenad genom skogen, i dagens ”Sommar i P1”..

DN - Igår: 22:43

Liam Gallagher vill återförena Oasis

Det har länge varit kylig stämning mellan Oasis-bröderna Liam och Noel Gallagher. Sedan musikerna gick skilda vägar 2009 har bröderna smutskastat varandra offentligt..

DN - I förrgår: 15:28

Ridande polisen rasar mot ”Sons of anarchy”

Polisen i Nova Scotia har problem med ökande brottslighet kopplad till kriminella motorcykelgäng. .

DN - I förrgår: 14:11

Kulturprofilen möter domstol i september

Nu står det klart när rättegången mot Kulturprofilen inleds. Den 19, 20 och 24 september tas målet upp i Stockholms tingsrätt..

DN - 18 jul 18 kl. 11:52

Therese Uddenfeldt: Torkan visar oss människans gränser

Utan regn förvandlas åkrarna till bastmattor, djuren flämtar i skuggan – och snart är fodret slut. Vi måste förstå allvaret i det extrema vädret, skriver Therese Uddenfeldt. .

DN - 18 jul 18 kl. 10:43

Sanna: Vattnet är varmt nu

Kåseri. Tunna liggunderlag och glömda tältpinnar. Men barnen verkar ganska nöjda..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.