SR > Kultur

Saturday, 21 July, 13:27

Liknande nyheter

Taggar: Lisa, Rosendahlblir ny , curatorför , Gibca
Expressen - 3 timmar sedan

Lisa Marie Presley utblottad och desperat

NEW YORK. Hon är dotter till Elvis Presley, har varit gift med Michael Jackson – och en gång i tiden miljardär.Men det var då.

Nya Wermlands Tidningen - 27 okt 11 kl. 11:28

Sven Rosendahl ser på årstidernas växlingar

I boken Det outsägbara har Monica Rosendahl Lagerås samlat ett trettiotal naturbetraktelser av fadern, författaren Sven Rosendahl. Utgivare av denna vackra urvalsvolym är Sven Rosendahl-sällskapet, startat för ett halvt årtionde sedan. Författarens dotter har skrivit bokens förord.

Magazin24 - 05 dec 11 kl. 15:56

Nytt världsrekord av Rosendahl i Kina-TV

/PEKING. I helgen sändes ytterligare ett avsnitt av Guinness World Records-TV i kinesiska CCTV. Huvuddeltagaren i avsnittet var köpingsbon Peter Rosendahl.

GöteborgsPosten - 19 okt 13 kl. 17:42

Röda Sten söker sin curator

Vid årsskiftet lämnar Edi Muka Göteborg för jobbet som curator på Statens konstråd i Stockholm. Nu annonserar Röda Sten efter en ny curator..

SR - 16 jan 14 kl. 15:56

Rosendahl: ”Ganska väntade petningar”

Radiosportens bandyexpert Göran Rosendahl om den svenska VM-truppen: – Det var ganska väntade petningar, några var i ögonfallande som att David Karlsson petades och att Erik Pettersson tog hans plats, säger Rosendahl..

Kristianstadsbladet - 17 apr 14 kl. 11:22

Rosendahl tar över Hammarby


Göran "Rosa" Rosendahl tar över Hammarbys bandylag i elitserien.Förra tränaren Magnus Brodén meddelade för en månad sedan att det fick räcka med två säsonger. Rosendahl känner Hammarby väl efter nio säsonger som spelare i klubben.

Helsingborgs Dagblad - 17 apr 14 kl. 11:26

Rosendahl tar över Hammarby

Göran "Rosa" Rosendahl tar över Hammarbys bandylag i elitserien. Förra tränaren Magnus Brodén meddelade för en månad sedan att det fick räcka med två säsonger. Rosendahl känner Hammarby väl efter nio säsonger som spelare i klubben.

Trelleborgs Allehanda - 17 apr 14 kl. 11:22

Rosendahl tar över Hammarby


Göran "Rosa" Rosendahl tar över Hammarbys bandylag i elitserien.Förra tränaren Magnus Brodén meddelade för en månad sedan att det fick räcka med två säsonger. Rosendahl känner Hammarby väl efter nio säsonger som spelare i klubben.

Sydsvenskan - 19 jan 15 kl. 17:30

Hammarby bryter med Rosendahl

Hammarby Bandy bryter kontraktet med tränaren Göran Rosendahl med omedelbar verkan."Det är med blandade känslor jag väljer att lämna tränaruppdraget i en av landets bästa bandyklubbar. Här finns en styrka och ett engagemang som överstiger det mesta", säger Rosendahl i ett pressmeddelande.

Västerbottens Folkblad - 07 feb 17 kl. 03:00

Tony Rosendahl 50 år

Tony Rosendahl, Umeå, fyller den 8 februari 50 år. 50 år, fyller 8 februari Tony Rosendahl, Umeå. Tony arbetar med ett eget företag inom bildekor, skyltar och snickeri.

Fler nyheter från SR

SR - 14 timmar sedan

Barockglans i Solen och Nordstjärnan på Vadstena slott

En sång- och danshyllning skapad 1701 och tillägnad Ludvig XIV och Karl XII - det är det allkonstverk som Vadstena-Akademien bjuder på i årets stora uppsättning Solen och Nordstjärnan..

SR - 22 timmar sedan

Telia köper Bonnier Broadcasting

Idag offentliggjordes en storaffär på den svenska mediemarknaden. Telia köper Bonniers tv-verksamhet för totalt 9,2 miljarder kronor..

SR - 22 timmar sedan

Adaks filmfestival invigd – för 26:e året

Den gamla styrelsen slutade förra året, men i år återvänder Adaks filmfestival med ny ledning. – I år har vi siktat in oss på olika teman – att vi har olika teman de tre olika dagarna och valt filmer och gäster utifrån det, säger Jeanette Hallin, ordförande i föreningen Sagabiografens vänner..

SR - 23 timmar sedan

Colleen McCulloughs mångmiljonarvstvist är över – tillföll maken

2015 avled den framgångsrika, australiska författaren Colleen McCullough. Sedan dess har det varit oklart vem hennes mångmiljonarv ska tillfalla – fram till nu..

SR - Igår: 11:00

"Gomorra"-författaren stäms av Italiens inrikesminister

Efter hätska meningsutbyten på Twitter stämmer Italiens högerpopulistiske inrikesminister Matteo Salvini författaren Roberto Saviano för förtal..

SR - Igår: 10:15

Akira Kurosawas manuspartner är död

Shinobu Hashimoto, som bland annat var med och skrev manus till flera av Akira Kurasawas filmer, har dött..

SR - Igår: 10:15

Fyra personer åtalas för mordet på rapparen XXXTentacion

De fyra åtalade männnen är mellan 20 och 22 år gamla och anklagas för att ha mördat rapparen i samband med att de skulle råna honom..

SR - Igår: 06:30

Överlevare från Utøya återskapar sina minnen

Den svenska dokumentärfilmen 'Reconstructing Utøya' låter fem överlevare gestalta sina minnen kring händelsen..

SR - Igår: 06:30

Minnesmärke för 22 juli avtäcks i Oslo

Minnesmärket är placerat mitt i regeringskvarteret och ska avtäckas på 7-årsdagen av attentaten..

SR - Igår: 06:00

Beast - lockande farlig kärlek

Förbjuden ung kärlek och Morden i Midsomer-miljöer. Det möter oss i brittiska filmen Beast..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.