Nyteknik > Teknik

Saturday, 16 February, 00:48

Nyteknik - 12 jul 18 kl. 11:25

Regeringen satsar 200 miljoner på elbilsforskningDet behövs mer forskning kring elbilar och andra eldrivna fordon. Det anser regeringen som satsar 200 miljoner kronor på forskning kring ämnet..
Läs mer på Nyteknik

Dela artikeln

67 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Regeringen, satsar, 200miljoner på , elbilsforskning
SmålandsPosten - 17 jun 17 kl. 13:26

Regeringen satsar 200 miljoner för att bevara regnvattnet

Regeringen satsar 200 miljoner kronor på ett nytt vattenpaket. Merparten ska gå till att skapa nya våtmarker som hindrar regnvattnet från att spolas ut i havet..

DI - 12 jul 18 kl. 11:17

Regeringen satsar 200 miljoner på elbilsforskning

Det behövs mer forskning kring elbilar och andra eldrivna fordon. Det anser regeringen som satsar 200 miljoner kronor på forskning kring ämnet..

GöteborgsPosten - 12 jul 18 kl. 16:20

Regeringen satsar 200 miljoner på elfordonsforskning

Nyligen kom beskedet om en miljardsatsning på ett testlabb för elfordon på Lindholmen. Nu lägger regeringen ytterligare 200 miljoner kronor på forskning på området..

Regeringen - 17 jun 17 kl. 11:05

Regeringen satsar 200 miljoner på att förebygga torka och på fördjupade kartläggningar av grundvattenresurser

Fjolårets och årets låga grundvattennivåer ger en föraning om en framtid där vattenbrist och torka kan bli allt vanligare. Grundvatten påverkar vår dricksvattenförsörjning, jord- och skogsbruk, industri och turism. Den påverkar också förutsättningarna för växter och djur.

Expressen - 12 jul 18 kl. 07:48

Regeringen satsar 200 miljoner på elbilsforskning

Regeringen släpper loss 200 extra miljoner kronor på forskning och utveckling av elfordon.Satsningen ska säkra klimatmålet – samtidigt som man hoppas räkna in arbetstillfällen.– Om svensk industri fortsätter att ligga i framkant blir det också fler jobb, säger Mikael Damberg (S), näringsminister..

SR - 13 sep 15 kl. 06:00

Regeringen satsar 200 miljoner på sommarlovet

Kommuner ska kunna erbjuda barn gratis aktiviteter på somrarna. I höstbudgeten avsätter regeringen 200 miljoner kronor per år i så kallat sommarlovsstöd. Det berättar Jonas Sjöstedt, ledare för Vänsterpartiet, som har fått igenom satsningen i budgetförhandlingarna..

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Regeringen satsar i landsbygden

Nu levererar vi. Regeringen satsar 200 miljoner årligen fram till 2019 på ökat underhåll av spår och vägar i landsbygd, skriver Sven-Erik Bucht och Anna Johansson..

SVT - 17 jun 17 kl. 11:26

Regeringen satsar 200 miljoner på att lösa vattenbristen

I veckan har SVT Nyheter rapporterat om hur många kommuner som saknar alternativa vattentäkter och vattenbristen på flera håll i landet akut. Och nu presenterar regeringen en ny satsning på 200 miljoner kronor inför höstens budgetproposition för att förebygga torka och att fördjupa kartläggningen av vattenresurserna..

UNT - 17 jun 17 kl. 11:33

Regeringen satsar miljoner mot torka

Regeringen satsar 200 miljoner kronor i höstens budgetproposition för att förebygga torka och att fördjupa kartläggningen av vattenresurserna..

DN - 17 jun 17 kl. 10:54

Regeringen satsar 200 miljoner kronor mot vattenbristen

Regeringen lägger 200 miljoner kronor i höstbudgeten på att återskapa våtmarker och fördjupa kartläggningen av grundvattenresurserna. Satsningarna mot den hotande torkan i delar av landet presenterades på lördagen i ett för dagen regnigt Vittsjö i samband med sommartalet av Miljöpartiets språkrör Gustav Fridolin..

Fler nyheter från Nyteknik

Nyteknik - 6 timmar sedan

Samsung One UI – enkelhet och användaren i fokus

Idag ser vi på våra smartphones som mer än bara telefoner. Vi använder dem som kameror, underhållningshubbar, portabla datorer och mycket mer. När allt fler funktioner läggs till ställs också högre krav på användargränssnittet.

Nyteknik - 8 timmar sedan

Telia välkomnar friande dom

Telias styrelseordförande Marie Ehrling välkomnar Stockholms tingsrätts friande dom i muträttegången mot tre före detta Teliachefer, däribland ex-vd:n Lars Nyberg..

Nyteknik - 9 timmar sedan

Airbus: Allmänheten på väg att acceptera flygande taxis

I Mexico City kan 67 procent tänka sig att ta en flygande taxi. Stadens innevånare var de mest positiva i Airbus globala studie. Enligt bolaget visar deras enkäter att allmänheten börjar acceptera framtidens mobilitet..

Nyteknik - 10 timmar sedan

Här är ingenjörerna som höjde lönerna mest – och minst 2018

Civilingenjörer inom statlig sektor tillhör förlorarna när det gäller löneutvecklingen under 2018. För övriga ingenjörer är förändringen liten jämfört med föregående år, visar ny statistik från Sveriges ingenjörer..

Nyteknik - 13 timmar sedan

Teliachefer frias från mutbrott

Ex-vd Lars Nyberg och två andra tidigare Teliachefer frias från mutbrott, meddelar Stockholms tingsrätt..

Nyteknik - 12 timmar sedan

Stormen Alfrida orsakade skador för 266 miljoner

Försäkringsbolagen har hittills betalat ut 266 miljoner kronor i ersättning för skador orsakade av stormen Alfrida, som drabbade Sverige i januari..

Nyteknik - 13 timmar sedan

Elon Musk-bolagets AI skrämmer upphovsmakarna

Av rädsla för de potentiella konsekvenserna har Open AI valt att inte lansera sin nya textgenerator. Resultaten är helt enkelt för bra..

Nyteknik - 14 timmar sedan

Din android kan hackas bara genom att du tittar på en bild

Att titta på en bild, det är allt som krävs för att en hackare ska kunna ta över din android-telefon..

Nyteknik - 15 timmar sedan

Tekniken ska hindra ”sängrullare” från att störa nattfriden

Värmesökande sängrullare kan vara en plåga för de lättstörda. Men om separata sängar känns för drastiskt så finns nu en lösning: en säng som använder teknik från fordonsindustrin..

Nyteknik - 15 timmar sedan

Storsatsning på kameraövervakning i Göteborg

Polisen i Göteborg har under flera år använt sig av övervakningskameror i flera av kommunens särskilt utsatta områden. Nu kommer nästa satsning där 300 nya kameror ska övervaka centrala Göteborg, rapporterar GP..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.