Nyteknik > Teknik

Wednesday, 14 November, 02:04

Nyteknik - 12 jul 18 kl. 11:25

Regeringen satsar 200 miljoner på elbilsforskningDet behövs mer forskning kring elbilar och andra eldrivna fordon. Det anser regeringen som satsar 200 miljoner kronor på forskning kring ämnet..
Läs mer på Nyteknik

Dela artikeln

67 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Regeringen, satsar, 200miljoner på , elbilsforskning
SmålandsPosten - 17 jun 17 kl. 13:26

Regeringen satsar 200 miljoner för att bevara regnvattnet

Regeringen satsar 200 miljoner kronor på ett nytt vattenpaket. Merparten ska gå till att skapa nya våtmarker som hindrar regnvattnet från att spolas ut i havet..

DI - 12 jul 18 kl. 11:17

Regeringen satsar 200 miljoner på elbilsforskning

Det behövs mer forskning kring elbilar och andra eldrivna fordon. Det anser regeringen som satsar 200 miljoner kronor på forskning kring ämnet..

GöteborgsPosten - 12 jul 18 kl. 16:20

Regeringen satsar 200 miljoner på elfordonsforskning

Nyligen kom beskedet om en miljardsatsning på ett testlabb för elfordon på Lindholmen. Nu lägger regeringen ytterligare 200 miljoner kronor på forskning på området..

Regeringen - 17 jun 17 kl. 11:05

Regeringen satsar 200 miljoner på att förebygga torka och på fördjupade kartläggningar av grundvattenresurser

Fjolårets och årets låga grundvattennivåer ger en föraning om en framtid där vattenbrist och torka kan bli allt vanligare. Grundvatten påverkar vår dricksvattenförsörjning, jord- och skogsbruk, industri och turism. Den påverkar också förutsättningarna för växter och djur.

Expressen - 12 jul 18 kl. 07:48

Regeringen satsar 200 miljoner på elbilsforskning

Regeringen släpper loss 200 extra miljoner kronor på forskning och utveckling av elfordon.Satsningen ska säkra klimatmålet – samtidigt som man hoppas räkna in arbetstillfällen.– Om svensk industri fortsätter att ligga i framkant blir det också fler jobb, säger Mikael Damberg (S), näringsminister..

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Regeringen satsar i landsbygden

Nu levererar vi. Regeringen satsar 200 miljoner årligen fram till 2019 på ökat underhåll av spår och vägar i landsbygd, skriver Sven-Erik Bucht och Anna Johansson..

UNT - 17 jun 17 kl. 11:33

Regeringen satsar miljoner mot torka

Regeringen satsar 200 miljoner kronor i höstens budgetproposition för att förebygga torka och att fördjupa kartläggningen av vattenresurserna..

NSD - 07 sep 17 kl. 12:18

Regeringen satsar på Norrlandsfonden

Regeringen satsar 200 miljoner kronor på Norrlandsfonden..

DI - 14 maj 18 kl. 11:13

Regeringen satsar på biogas

Regeringen satsar 200 miljoner på att bättre nyttja svensk biogas till tung trafik. Miljöminister Karolina Skog (MP) ser framför allt sjöfarten som en bransch med utvecklingspotential..

SR - 13 sep 15 kl. 06:00

Regeringen satsar 200 miljoner på sommarlovet

Kommuner ska kunna erbjuda barn gratis aktiviteter på somrarna. I höstbudgeten avsätter regeringen 200 miljoner kronor per år i så kallat sommarlovsstöd. Det berättar Jonas Sjöstedt, ledare för Vänsterpartiet, som har fått igenom satsningen i budgetförhandlingarna..

Fler nyheter från Nyteknik

Nyteknik - 9 timmar sedan

Hittade bugg för gratis spel på Steam – får 20 000 dollar av Valve

Ukrainaren Artiom Moskowskij kan skatta sig lycklig. Hans buggletande på strömningstjänsten Steam har gjort att han fått en rejäl påfyllnad på sitt bankkonto..

Nyteknik - 10 timmar sedan

Karolinska institutet ger nytt ljus över hur nervsjukdomen MS uppstår

En viss sorts hjärnceller kan spela stor roll i utvecklingen av nervsjukdomen multipel skleros (MS) har forskare från Karolinska institutet (KI) upptäckt..

Nyteknik - 11 timmar sedan

Apple: Nya Macar måste lagas av oss

Kunder som har köpt en ny Mac får inte längre göra vissa lagningar av sina dyra datorer var de vill. Restriktionerna omfattar alla Appledatorer med chipet T2..

Nyteknik - 11 timmar sedan

Så jagar Ikea efter Älmhults nästa startup-sensation

Sökes: 20 unga bolag med innovativa, miljösmarta idéer som kan förenkla folks vardag. Finnes: Möbeljätte som vill lära sig av startup-världens snabba tempo..

Nyteknik - 13 timmar sedan

EU spikar klimatmål – så stor andel ska komma från förnybara källor

År 2030 ska minst 32 procent av energin i EU komma från förnybara källor. Samtidigt ska energieffektiviseringen – hur mycket som sparats jämfört med tidigare prognoser – vara uppe i 32,5 procent..

Nyteknik - 12 timmar sedan

Norska fregatten Helge Ingstad sjönk efter kollision

Den norska fregatten Helge Ingstad, som i förra veckan krockade med ett tankfartyg vid en oljehamn utanför Bergen, ligger nu nästan helt under vatten..

Nyteknik - 14 timmar sedan

Forskarna närmare böjliga solceller som håller länge

Amerikanska forskare har tagit viktiga steg mot böjliga organiska solceller som verkligen håller. De kan målas eller tryckas, exempelvis på textil eller fönster..

Nyteknik - 15 timmar sedan

Oneplus släpper en ny version av 6T

Inte längre nattsvart. Oneplus släpper sargen och droppar en ny färglad version av Oneplus 6T..

Nyteknik - 16 timmar sedan

Här är allt vi vet om nya vikbara mobilen Samsung Galaxy F

Samsungs vikbara monstermobil tros bli marknadens dyraste telefon när den lanseras nästa år. Det svenska priset kan hamna på över 20000 kronor..

Nyteknik - 16 timmar sedan

Det största hindret för svensk industri – brist på kompetens

Det är fortfarande högtryck i industrin och framtidstron är stor. Tre av fyra företag planerar att investera i ny teknik det närmaste året, och merparten har ambitionen att växa, enligt en ny undersökning. Det som sätter käppar i hjulet är bristen på rätt kompetens..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.