SVT Debatt > Opinion

Monday, 24 September, 17:09

SVT Debatt - 12 jul 18 kl. 10:09

Medborgerlig Samling får inte delta i Stockholm PrideDet blir inget Stockholm Pride för Medborgerlig Samling, det bekräftar festivalens styrelse i ett uttalande som publicerades under onsdagen. Orsaken till beslutet är hbtq-relaterade utspel som företrädare för MED har gjort..
Läs mer på SVT Debatt
Läs mer om:
Samling, Stockholm Pride, Medborgerlig Samling, MED

Dela artikeln

1534 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Medborgerlig, Samlingfår inte , deltai , Stockholm, Pride
Cornucopia - 05 apr 18 kl. 18:09

Gör Medborgerlig Samling att KD åker ur riksdagen?

Idag presenterades ännu en opinionsundersökning och KD låg återigen utanför riksdagsspärren med god marginal. En egen killgissning är att det konservativa uppstickarpartiet Medborgerlig samling (MED) gör att KD förpassas ut ur riksdagen. Vilket är lätt ironiskt, då det var KD som rev upp det så förhatliga DÖ.

Dagens Media - 23 maj 18 kl. 09:38

Namntvist om Medborgerlig samling

Partipolitiska Medborgerlig samling och Borgerlig framtid ligger i varumärkesdispyt – om samma namn..

DN - 12 jul 18 kl. 19:45

Medborgerlig samling portas från Pridefestivalen

Partiet Medborgerlig samling stoppas från Pridefestivalen. Arrangörerna menar att deras partiledare uttryckt sig kritiskt mot transpersoner. – Det är ett bedrövligt beslut, säger partiledaren Ilan Sadé (MED)..

Trelleborgs Allehanda - 06 sep 18 kl. 08:00

Medborgerlig samling hoppas komma in i Vellinge

Politiker ska inte hålla på med något annat än kärnverksamheten, menar ordförande Fredrik Körner för Medborgerlig samling Söderslätt som har fört en flitig valkampanj och nu är förväntansfull inför söndag..

Expressen - 25 jun 17 kl. 19:30

Medborgerlig Samling - så sansade att de inte syns

Livet är inte rättvist. Man får inte vad man förtjänat och andra får vad de inte förtjänat. Värst är det i politiken..

FriaTider - 11 jul 18 kl. 15:17

Medborgerlig samling portas från Pride

Sydsvenskan - 10 sep 18 kl. 11:50

Miljöpartiet: Vi utgår från en medborgerlig samling för klimat och miljö

Karin Svensson Smith: ”Det är mitten som är vår utgångspunkt, snarare än något blågrönt”..

Sydsvenskan - 23 okt 15 kl. 13:03

Landslaget playoffladdar i Stockholm

Det fanns frågetecken kring gräset på Friends Arena inför fotbollslandslagets playoff-samling. Men nu är det klart med en samling i Stockholm inför Danmarks-matcherna."Vi har fått garantier för att det nylagda gräset på Friends ska vara i bra skick och i så fall finns det ingen anledning att ändra på platsen för samlingen", säger förbundskapten Erik Hamrén till fotbollförbundets webbplats.

Helsingborgs Dagblad - 23 okt 15 kl. 13:03

Landslaget playoffladdar i Stockholm

Det fanns frågetecken kring gräset på Friends Arena inför fotbollslandslagets playoff-samling. Men nu är det klart med en samling i Stockholm inför Danmarks-matcherna."Vi har fått garantier för att det nylagda gräset på Friends ska vara i bra skick och i så fall finns det ingen anledning att ändra på platsen för samlingen", säger förbundskapten Erik Hamrén till fotbollförbundets webbplats.

Fler nyheter från SVT Debatt

SVT Debatt - 5 timmar sedan

”Det är ju bara på skämt – och vi kineser saknar tydligen humor”

”För mig och många andra kineser som bor och arbetar i Sverige har utfallet i realiteten blivit att landet nu känns kallare och mindre välkomnande. Men så länge det går under parollen satir får man tydligen inte bli sårad. För sådana är tydligen reglerna i ett debattklimat där man i allt högre grad bespottar minoriteters rätt att ta anstöt eller känna sig kränkta av saker som nidbilder och rasism ”.

SVT Debatt - 21 sep 18 kl. 09:07

Tännsjö: ”Rättegången ställer akademiens utsatta läge i blixtbelysning”

”Det är inte rimligt för en nation att hålla sig med en institution, som i realiteten är ett kamratgäng, vilket inväljer varandra, för att sedan fritt fördela olika medel utan insyn och utan hänsyn till normala jävsregler”, skriver Torbjörn Tännsjö..

SVT Debatt - 20 sep 18 kl. 14:58

Ebba Witt Bratström: Mäns ord väger tyngre än kvinnor

Den pågående rättegången mot Kulturprofilen har fått debatten om Metoo att blossa upp igen.- Det blir oerhört intressant att se hur rättsväsendet klarar av det här. Det finns en risk att han frias, och det beror i så fall på en djupt rotad tradition av att ta mäns ord på större allvar än kvinnors, säger Ebba Witt Brattström, professor i nordisk litteratur vid Helsingfors universitet..

SVT Debatt - 12 sep 18 kl. 08:59

Mediedebatt och upprop mot SD spreds under valhelgen

Facebook-kartan visar vilka ämnen som engagerar urvalet på plattformen och vilka sidor och grupper som driver diskussionen..

SVT Debatt - 20 sep 18 kl. 11:54

”Elcykelbidraget miljöpolitik för den som gillar att spendera andras pengar”

”Frågan om stöd till elcyklar handlar inte om huruvida man gillar elcyklar eller inte. Det handlar om huruvida subventionen är effektiv klimatpolitik eller inte. Och det är den inte”, skriver Johan ”Slöseriombudsmannen” Gustafsson..

SVT Debatt - 20 sep 18 kl. 07:00

Ann Heberlein om den missade riksdagsplatsen: ”Ingenting slår det personliga mötet”

”Varför nådde jag inte ända fram? En väsentlig del i politiken är tillit – och tillit tar tid att bygga upp. Jag är ny i politiken.

SVT Debatt - 20 sep 18 kl. 07:00

Rebecka Le Moine: ”Dikter och Poetry slam tog mig in i riksdagen!”

Rebecka Le Moine blev personkryssad in i riksdagen för miljöpartiet i Östergötland. Detta trots att hon varken synts i TV och radio eller knackat dörr under hela valrörelsen. Här berättar hon om vad hon tror har bidragit till framgången..

SVT Debatt - 19 sep 18 kl. 12:35

Medieforskaren: ”Ilska starkt drivande för SD:s engagemang”

”Sverigedemokraternas politiska budskap och retorik verkar ha betydelse för deras stora engagemang på Facebook”, skriver medieforskaren Linn Sandberg..

SVT Debatt - 19 sep 18 kl. 07:00

”TV-programmet Sofias Änglar sprider myter om vaccination”

”I programmet Sofias änglar berättas om en pojke som efter en poliovaccination får feber och sedan utvecklar panikångest, huvudvärk och tappar sitt språk. Man gör en direkt koppling mellan vaccinationen som pojken får och hans utvecklingsförsening. Polio-vaccinet är fortsatt en av de bästa investeringar man som förälder kan göra i sitt barns hälsa”, skriver Jonas F Ludvigsson..

SVT Debatt - 18 sep 18 kl. 15:15

Nyheterna som engagerade fram till valet

SVT:s Facebook-karta visar vilka valfrågor som var stora under valrörelsen – dag för dag. Här är några exempel på nyheter som låg bakom att vissa ämnen slog igenom på plattformen veckan före valet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.