FriaTider > Nyheter

Friday, 15 February, 23:57

Liknande nyheter

Taggar: Regeringen, skyller, gängkriminaliteten, Sverigedemokraterna
Nyheter 24 - 09 maj 12 kl. 18:13

SD bänkas när regeringen och oppositionen spelar fotbollsmatch


Tisdagen den 22 maj möts regeringen och oppositionen i en traditionsenlig fotbollsmatch. Men Sverigedemokraterna är petade.
?

Cornucopia - 01 feb 16 kl. 18:04

Anna Kinberg Batra beredd fälla regeringen genom ny alliansbudget

Moderaternas partiledare sägs nu vara beredd att de facto fälla regeringen genom att lägga en ny alliansbudget. Därmed kan den röstas igenom i riksdagen, om Sverigedemokraterna stöder det budgetförslaget.
Anna Kinberg BatraDagens Industri rapporterar att en "central källa inom Moderaterna" uppger att Anna Kinberg Batra (m) nu stöder att alliansen lägger en egen budget.

Expressen - 09 jun 11 kl. 10:57

Regeringen kan förlora om fas 3-jobben

Regeringen har fått stark kritik för jobb- och utvecklingsgarantins tredje fas, den så kallade fas 3. I dag föreslår de rödgröna i riksdagen att regeringen ska stoppa utförsäkringarna. Sverigedemokraterna stöttar förslaget vilket innebär att oppositionen har majoritet.

Newsmill - 01 jul 11 kl. 11:16

Sverigedemokraternas bidragslinje skapar problem för regeringen

Smärre nålstick från den samlade oppositionen kan regeringen tåla. Men att Sverigedemokraterna lägger sig till vänster i frågor som rör arbetslinjen och kärnan i regeringspolitiken är mera anmärkningsvärt. När SD agerar i allmänpolitiska frågor och inte i invandringspolitiska är de ett parti som vill ha högre bidrag och fler bidragsförsörjda.

Cornucopia - 13 okt 17 kl. 10:31

Sverige förlänger gränskontrollerna - skyller på terrorism

Exakt som bloggen förutspådde så förlängs nu de svenska gränskontrollerna med orsak av terrorhotet. När man inte längre tillåts ha gränserna stängda på grund av asylfesten, så använder man terrorism som anledning och justitieminister Morgan Johansson (s) nämner uttryckligen terrordådet på Drottninggatan som orsak.
Den 22:e september skrev jag så här på bloggen:"Däremot behöver regeringen ett nytt lagrum för att kunna bibehålla svenska gränskontroller och hindra en upprepning av asylfesten hösten 2015.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Så få skulle rösta på regeringen i dag

Inte ens en tredjedel av svenskarna skulle lägga sin röst på något av de båda regeringspartierna, Socialdemokraterna och Miljöpartiet, om det vore val i dag. I alla fall enligt en ny mätning från Aftonbladet/Sverige tycker.Bild: TT
LÄS MER: Trubbel för sossarna – tokbackar i opinionenDen visar nämligen att Socialdemokraterna fortsätter att tappa och att bara 26,9 procent skulle lägga sin röst på partiet nu.

Sydsvenskan - 04 jul 11 kl. 00:10

"Sverigedemokraterna har misslyckats"

Sverigedemokraterna har inte lyckats påverka politiken i den riktning partiet och dess väljare önskar. Istället har deras kulturrasistiska ideologi blivit tydligare, skriver författaren Annika Hamrud.
Trots att riksdagen gjort sommaruppehåll, samlades den i fredags på ett extrainkallat möte.

Trelleborgs Allehanda - 19 nov 13 kl. 03:59

LO skyller ifrån sig

Var tredje manlig LO-medlem under 50 år sympatiserar med Sverigedemokraterna.
Det är ett stort problem anser LO:s ordförande Karl-Petter Thorwaldsson i SVT:s Agenda (17/11).När han ska förklara varför det är så skyller han på arbetsgivarna.

YA - 19 nov 13 kl. 03:59

LO skyller ifrån sig

Var tredje manlig LO-medlem under 50 år sympatiserar med Sverigedemokraterna.
Det är ett stort problem anser LO:s ordförande Karl-Petter Thorwaldsson i SVT:s Agenda (17/11). När han ska förklara varför det är så skyller han på arbetsgivarna.

SR - 11 aug 17 kl. 17:05

Dansk militär ska avlasta polisen i en satsning mot gängkriminaliteten

23 skottlossningar på två månader. Danmark brottas med pågående gängkrig i Köpenhamn. Men nu svarar regeringen med att sätta in militären vid gränsen till Tyskland för att frigöra fler poliser för att arbeta mot gängkriminaliteten..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.