Nyteknik > Teknik

Friday, 21 September, 09:38

Nyteknik - 12 jul 18 kl. 09:20

Apple-analytikern: Det här kan vi vänta oss i höstDen ofta pricksäkre analytikern Ming-Chi Kuo har nya detaljer om vilka släpp vi bör vänta oss från Apple i höst..
Läs mer på Nyteknik
Läs mer om:
Ming-Chi Kuo, Apple

Dela artikeln

8 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Apple-analytikernDet här kan vi , väntaoss i , höst
Dagensanalys.se - 27 okt 17 kl. 11:03

Apple iPhone X sålde slut direkt

Apples flaggskepp iPhone X gick till försäljning strax efter klockan 12:01, Stilla havstid idag fredag, men endast några få lyckliga lyckades boka en innan tiderna för leverans seglade långt bort från det schemalagda lanseringsdatumet den 3 november. Efter kl 12:11 åkte leveranstiden för de flesta iPhone X modellerna fram 2 till 3 veckor, som snabbt steg till 4 till 5 veckor mindre än en timme senare. Så om du inte hängde på låset när de släppte förbokningarna av nya iPhone X förbered dig på att vänta om du vill ha en.

Mobil - 19 apr 18 kl. 09:41

”Kommande 6,1-tums-Iphone får mycket lågt pris”

Den ofta välunderrättade analytikern Ming-Chi Kuo hävdar att den 6,1-tumsversion av Iphone som Apple påstås ha på gång till hösten kommer att få ett förhållandevis lågt pris, åtminstone betydligt lägre än vad man normalt sett kan vänta sig från Apple..

Fler nyheter från Nyteknik

Nyteknik - 1 timme sedan

Så "grönmålar" företag för att du ska handla

Grönt, hållbart, ekologiskt – och etiskt. Det kan verka lätt att välja miljövänligt. Men hur vet man om företag och organisationer verkligen håller vad de lovar?.

Nyteknik - 1 timme sedan

Facebook byter arbetssätt vid politiska valkampanjer

Facebook kommer inte längre att skicka ut anställda till politiska kampanjkontor för att erbjuda tjänster inför val, som företaget gjorde vid presidentvalet i USA 2016..

Nyteknik - 3 timmar sedan

Nya affärsmodellen: solel som tjänst

Allt fler affärsmodeller dyker upp för solceller. Den senaste är solel som tjänst. Järfälla kommun är först ut..

Nyteknik - 16 timmar sedan

Verksamhetsnära it-utveckling på Migrationsverket

Spännande innovation och korsfunktionella team utmärker Migrationsverkets it-arbete. Genom att utvecklingsteamen arbetar nära verksamheten fångar man upp kraven bra och kan snabbt få ut nya funktioner..

Nyteknik - 17 timmar sedan

Ferraris nya lyxmodeller är de mest kraftfulla någonsin

Nya Monza SP1 och SP2 är inga instegsmodeller. Ferrari har kombinerat en klassisk retrodesign med den mest kraftfulla motor som företaget någonsin har satt i en gatbil..

Nyteknik - 18 timmar sedan

Gigantiska tankers ska rymma terminalernas olja

USA håller på att ta tillbaka rollen som en av världens största oljeexportörer. Det kräver en ny infrastruktur – bland annat terminaler ute till havs som kan hantera den nya generationens megatankers..

Nyteknik - 19 timmar sedan

SMHI varnar för kommande storm

SMHI har utfärdat en klass 2-varning för stormbyar som väntas dra in över västkusten..

Nyteknik - 19 timmar sedan

Cooks legendariska skepp Endeavour nära att hittas

För 250 år sedan bar hon de första européerna till Australien. Nu kan det legendariska segelfartyget Endeavour ha hittats – vid USA:s östkust..

Nyteknik - 22 timmar sedan

Det här var orsaken till kraschen med Jas 39 Gripen i somras

Jas Gripen-planet kraschade utanför Ronneby i slutet av augusti. Utredningsledare har nu fått svar på vad planet kolliderade med..

Nyteknik - 22 timmar sedan

Halv miljard i Bitcoin stals vid hackerattack

Hackerattack i Japan – kryptovalutahandlaren Tech Bureau drabbades av serverintrång..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.