YLE > Svenskfinland

Thursday, 15 November, 17:47

YLE - 12 jul 18 kl. 09:00

Influencers – vad är de, varför är de viktiga för företag och varför är det en riskfylld karriärsväg?Sociala medier har blivit en allt viktigare del av företagens marknadsföring. Samtidigt kräver en lyckad social mediemarknadsföring både eftertanke, tid och resurser. Influencers betydelse för den här typen av marknadsföring har ökat men att satsa på en karriär som influencer är ändå mycket riskfyllt..
Läs mer på YLE

Dela artikeln

16 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Influencersvad är de varför är de , viktigaför , företag och varför är det en riskfylld karriärsväg

Fler nyheter från YLE

YLE - 2 timmar sedan

Tekniska problem i Ömossa vindkraftpark – hälften av möllorna går på tomgång

Produktionen av el haltar vid Ömossa vindkraftpark i Kristinestad på grund av tekniska problem. Fel har hittats i hälften av vindkraftverken som nu står stilla på grund av problemen..

YLE - 3 timmar sedan

Rurik Ahlbergs beslut att tacka nej till lönepåslag väcker kritik

Korsholms kommundirektör Rurik Ahlbergs beslut att tacka nej till ett lönepåslag som kompensation för arbetet med fusionsutredningen väcker kritik. På sociala medier har hans beslut tolkats som otacksamhet. Jag vet att man aldrig vinner sådana här debatter i offentligheten, säger Ahlberg..

YLE - 4 timmar sedan

Pli på skarven med ny arbetsgrupp: "De drabbade ska tas på allvar"

Ska skarven skrämmas bort eller skjutas? Det ska Miljöministeriets nya arbetsgrupp fundera ut. Suppleanten och Borgåbon Mikaela Strömberg-Schalin tror att arbetsgruppen kan få en förändring till stånd..

YLE - 6 timmar sedan

Det började brinna hemma hos familjen Aspelin: "När jag tog upp tvättrumsdörren kom bara tjock rök emot"

På onsdagskvällen började det brinna i källaren i Aspelins egnahemshus i Vasa. Alla fem personer i familjen kunde ta sig ut oskadda, men bastun blev förstörd. Huvudsaken är ändå att hela familjen inkluderat alla djur mår bra, säger Johan Aspelin..

YLE - 6 timmar sedan

Eddie Österåker solodebuterar med låten Som vatten

Eddie Österåker är en gitarrist och sångare som nu debuterar som soloartist. Eddie beskriver sin musik som svängig pop med influenser av jazz..

YLE - 12 timmar sedan

300 fler bebisar kan födas i Karleby nästa år – mammor väntas välja Karleby då BB i Oulainen stänger

Nästa år kan antalet förlossningar på centralsjukhuset i Karleby (MÖCS) öka med flera hundra. Orsaken är att BB i Oulainen stänger och 300-400 mammor väntas välja Karleby i stället för universitetssjukhuset i Uleåborg..

YLE - 21 timmar sedan

HIFK:s misär fortsätter då jumbolaget Ässät var bättre i Helsingfors – Sport överraskade TPS på bortais

Ässät som fått ny tränare tog sin tredje seger i följd i ishockeyligan. För Helsingfors IFK pekar kurvan i motsatt riktning och laget nu har förlorat fem matcher i rad..

YLE - 22 timmar sedan

Brand i egnahemshus i Vasa

En brand utbröt i ett egnahemshus på Jägaresplanaden i Vasa vid 18.30-tiden på onsdagkväll. I huset fanns en fempersoners familj och en hund.

YLE - Igår: 16:46

Metsä Boards investering i Kaskö tas i bruk i höst

Metsä Board i Kaskö tar snart i bruk sin nya balningslinje och flaskhalsproblem i produktionen kan minska. Den nya linjen tas i bruk i månadsskiftet november-december i år..

YLE - Igår: 15:19

Österbottniska företag lämnar ett stort skattefotavtryck i regionen – bidrog med en dryg halv miljard euro i skatteinkomster

Det är inte bara genom samfundsskatten som företagen lämnar ett avtryck i regionen. Företagen bidrar till skatteinkomsterna på många andra sätt och detta vill Centralhandelskammaren nu lyfta fram..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.