Sydsvenskan > Kultur

Tuesday, 25 September, 11:19

Sydsvenskan - 12 jul 18 kl. 08:12

Förseningar i tågtrafikenDet är stopp i tågtrafiken mellan Östra Grevie och Trelleborg..
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Östra Grevie, Trelleborg

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Förseningari , tågtrafiken
YLE - 21 mar 15 kl. 09:50

Tågtrafiken - vad är problemet?

Tekniska fel, elavbrott och förseningar. Tågtrafiken i Finland har på 20 år blivit modernare, snabbare och miljövänligare, men också känsligare för olika störningar. Man framför en massa skärmar.

GöteborgsPosten - 23 timmar sedan

Förseningar mellan Mellerud och Göteborg efter elfel

Tågtrafiken från SJ och Västtrafik påverkas på grund av ett kontaktledningsfel. Det gör att två avgångar hos SJ ställts in och Västtrafik kör med ersättningsbussar..

YLE - 23 jan 14 kl. 12:00

VRLeaks: Nya IC2-tåg orsaken till förseningar på kustbanan

Armbrytningen om Y-tågens framtid på kustbanan går het. I dag (23.1) publicerar webbsidan VRLeaks, som avslöjar insiderinformation om tågbolaget VR, uppgifter om att det är nya styrvagnar i IC2-tågen som under hösten orsakade förseningar i tågtrafiken och inte de nedläggningshotade Y-tågen.

Skånskan - 14 jan 16 kl. 07:27

Signalfel kan orsaka förseningar

Trafik Ett signalfel kan medföra tågförseningar i den skånska tågtrafiken.Ett signalfel i Arlöv berör bland annat sträckan Hyllie – Lund.
Stationer där tågtrafiken kan påverkas:
Burlöv, Dösjebro, Eslöv, Glumslöv, Helsingborg C, Ramlösa, Hjärup, Hässleholm, Häljarp, Höör, Kävlinge, Landskrona, Lund C, Malmö C, Rydebäck, Stehag, Stångby, Sösdala, Tjörnarp, Åkarp, Örtofta Även ett signalfel på stationen i Kävlinge kan medföra tågförseningar och spårändringar.

Skånskan - 20 apr 17 kl. 17:17

Stora förseningar i tågtrafiken

Skåne Det råder stora förseningar i tågtrafiken runt om i Skåne just nu. ERWP.fif(0)Förseningar kan uppstå för södergående tågtrafik mellan Lund och Malmö.

Kristianstadsbladet - 25 jul 12 kl. 18:21

Förseningar i tågtrafiken

Just nu är det förseningar i tågtrafiken till och från Kristianstad. Anledningen är ett kontakledningsfel i Örtofta, mellan Eslöv och Lund.
Trafikverket håller på att lösa problemet och det är oklart hur lång tid detta beräknas ta.

Kristianstadsbladet - 05 dec 12 kl. 08:42

Olyckor och förseningar i snöns spår

Morgonens kraftiga snöande över Östra Svealand ställer till det för trafiken. Polisen avråder från att i onödan ge sig ut på vägarna. Också kollektivtrafiken dras med störningar under förmiddagen.

YLE - 03 mar 15 kl. 07:04

Elavbrottet över - men kaos väntas i tågtrafiken hela dagen

Ett elavbrott på Helsingfors bangård ledde till svåra förseningar i tågtrafiken under morgonen i Helsingfors. Elfelet är nu reparerat men förseningar är ändå att vänta hela dagen. Tågen stod söderom Åggelby och Hoplax i Helsingfors.

Magazin24 - 11 apr 16 kl. 09:36

Spårfel orsakar förseningar i tågtrafiken

Ett spårfel orsakar förseningar i tågtrafiken. Enligt Trafikverket så har det inträffat ett spårfel i Arboga som gör att tågen måste framföras med reducerad hastighet. Felet drabbar tågtrafiken på sträckan Västerås-Arboga.

Skånskan - 28 jul 18 kl. 17:30

Förseningar i tågtrafiken

Tågresenärer får räkna med förseningar fram tills söndagsmorgonen. Detta efter att Älmhult station har problem med strömförsöjning. Enligt Trafikverket uppstår förseningar för tågtrafiken som passerar Älmhult.

GöteborgsPosten - 01 aug 18 kl. 17:31

Stora tågförseningar i Göteborgstrafiken

Ett stopp i tågtrafiken vid Katrineholm har inneburit förseningar i tågtrafiken mellan Stockholm och Göteborg. Vid 19-tiden rullade tågtrafiken igen men uppehållet har orsakar stora förseningar..

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 15 minuter sedan

Ordna ett bättre möte om bilbränderna i Oxie

Per Ragnarson: Lätt att få bilden att kommunen inte ser allvaret och engagemanget i situationen..

Sydsvenskan - 15 minuter sedan

Brittiska mineraljägare har storslagna planer för Österlen

”Vi hoppas att folk, så småningom, delar vår vision.”.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Gymnasielagen får grönt ljus

Den så kallade gymnasielagen får tillämpas. Det konstaterar Migrationsöverdomstolen i dag i två domar. Lagen innebär en ny möjlighet till uppehållstillstånd för gymnasiestudier och trädde i kraft den 1 juli 2018.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

"Psycho girl" – sanningen på steroider

Att bli kallad galen av sitt ex blev en drivkraft för serietecknaren Agnes Jakobsson. I sin debutroman skildrar hon det rationella i att någon beter sig helt "psycho". "Psycho girl" börjar med en vanlig utekväll.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Skadad Ingelsson får förlängt i Udinese

Trots korsbandsskadan förlänger Svante Ingelsson med Udinese. Den tidigare Kalmar FF-mittfältaren stannar i den italienska serie A-klubben fram till 2022. "Jag är väldigt glad för denna förlängning och för klubbens förtroende.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Årets premiärhummer såld – kilopris 83 000

Premiärhummern på Göteborgs Fiskauktion har sålts för 83 000 kronor kilot. Den lycklige köparen är Per–Arne Korshag från Falkenberg, som ropade in det första exemplaret, vilket han gjort två gånger förut. Den traditionsenliga hummerauktionen, tidigt på.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Montelius gör hämndfantasi från teatervärlden

Med en ursinnig hämndfantasi gör Martina Montelius sitt intåg i ljudboksvärlden. "Stackars Birger" är influerad av hennes år som teatersufflös. – Mitt under pågående metoohöst fanns det inget annat stoff för mig än en sufflös som kidnappar en regissör,.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Affärsmän häktade för grova ekobrott

Tre affärsmän i Örebro har häktats misstänkta för att ha plundrat bolag och begått bedrägerier för flera miljoner kronor. – De har tagit över ett antal bolag och utnyttjat dem i kriminella syften, säger Eva Grandestedt, åklagare på Ekobrottskammaren i L.

Sydsvenskan - 13 timmar sedan

Zoe Kravitz får huvudrollen i "High fidelity"

Serien bygger på Nick Hornbys roman, som utspelar sig i en nedgången skivaffär i London..

Sydsvenskan - 15 timmar sedan

Herrfrisör har klippt färdigt

Höllviken har vuxit och hårtrender kommit och gått. Men till Jonny Sjöstrand har folk återvänt i generationer..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.