Sydsvenskan > Kultur

Thursday, 19 July, 00:22

Sydsvenskan - 12 jul 18 kl. 08:12

Förseningar i tågtrafikenDet är stopp i tågtrafiken mellan Östra Grevie och Trelleborg..
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Östra Grevie, Trelleborg

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Förseningari , tågtrafiken
YLE - 21 mar 15 kl. 09:50

Tågtrafiken - vad är problemet?

Tekniska fel, elavbrott och förseningar. Tågtrafiken i Finland har på 20 år blivit modernare, snabbare och miljövänligare, men också känsligare för olika störningar. Man framför en massa skärmar.

YLE - 23 jan 14 kl. 12:00

VRLeaks: Nya IC2-tåg orsaken till förseningar på kustbanan

Armbrytningen om Y-tågens framtid på kustbanan går het. I dag (23.1) publicerar webbsidan VRLeaks, som avslöjar insiderinformation om tågbolaget VR, uppgifter om att det är nya styrvagnar i IC2-tågen som under hösten orsakade förseningar i tågtrafiken och inte de nedläggningshotade Y-tågen.

Skånskan - 14 jan 16 kl. 07:27

Signalfel kan orsaka förseningar

Trafik Ett signalfel kan medföra tågförseningar i den skånska tågtrafiken.Ett signalfel i Arlöv berör bland annat sträckan Hyllie – Lund.
Stationer där tågtrafiken kan påverkas:
Burlöv, Dösjebro, Eslöv, Glumslöv, Helsingborg C, Ramlösa, Hjärup, Hässleholm, Häljarp, Höör, Kävlinge, Landskrona, Lund C, Malmö C, Rydebäck, Stehag, Stångby, Sösdala, Tjörnarp, Åkarp, Örtofta Även ett signalfel på stationen i Kävlinge kan medföra tågförseningar och spårändringar.

Skånskan - 20 apr 17 kl. 17:17

Stora förseningar i tågtrafiken

Skåne Det råder stora förseningar i tågtrafiken runt om i Skåne just nu. ERWP.fif(0)Förseningar kan uppstå för södergående tågtrafik mellan Lund och Malmö.

Kristianstadsbladet - 25 jul 12 kl. 18:21

Förseningar i tågtrafiken

Just nu är det förseningar i tågtrafiken till och från Kristianstad. Anledningen är ett kontakledningsfel i Örtofta, mellan Eslöv och Lund.
Trafikverket håller på att lösa problemet och det är oklart hur lång tid detta beräknas ta.

Kristianstadsbladet - 05 dec 12 kl. 08:42

Olyckor och förseningar i snöns spår

Morgonens kraftiga snöande över Östra Svealand ställer till det för trafiken. Polisen avråder från att i onödan ge sig ut på vägarna. Också kollektivtrafiken dras med störningar under förmiddagen.

SmålandsPosten - 20 jan 15 kl. 14:45

Nytt stopp i tågtrafiken mot Danmark

Stoppet i tågtrafiken över Öresundsbron hade precis hävts när en olycka inträffade mellan Malmö och Lund. Detta kommer att medföra förseningar i tågtrafiken. En olycka i höjd med Åkarp gjorde att tågtrafiken fick stoppas.

YLE - 03 mar 15 kl. 07:04

Elavbrottet över - men kaos väntas i tågtrafiken hela dagen

Ett elavbrott på Helsingfors bangård ledde till svåra förseningar i tågtrafiken under morgonen i Helsingfors. Elfelet är nu reparerat men förseningar är ändå att vänta hela dagen. Tågen stod söderom Åggelby och Hoplax i Helsingfors.

Magazin24 - 11 apr 16 kl. 09:36

Spårfel orsakar förseningar i tågtrafiken

Ett spårfel orsakar förseningar i tågtrafiken. Enligt Trafikverket så har det inträffat ett spårfel i Arboga som gör att tågen måste framföras med reducerad hastighet. Felet drabbar tågtrafiken på sträckan Västerås-Arboga.

Sydsvenskan - 09 nov 15 kl. 14:07

Förseningar i tågtrafiken

Förseningar väntas i tågtrafiken i eftermiddag efter ett omfattande elfel har inträffat mellan Katrineholm och Hallsberg. Elfelet påverkar sträckan Göteborg—Stockholm sedan strax efter klockan 13.— Sydgående trafik kommer att gå ordinarie väg med stora förseningar.

Helsingborgs Dagblad - 09 nov 15 kl. 14:07

Förseningar i tågtrafiken

Förseningar väntas i tågtrafiken i eftermiddag efter ett omfattande elfel har inträffat mellan Katrineholm och Hallsberg. Elfelet påverkar sträckan Göteborg—Stockholm sedan strax efter klockan 13.— Sydgående trafik kommer att gå ordinarie väg med stora förseningar.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Tyska storstjärnan drabbad av lungemboli

Lyon och tyska landslagets stjärnspelare Dzsenifer Marozsan har drabbats av en lungsjukdom. "Tyvärr måste jag meddela att jag har drabbats av en lungemboli. Sett till omständigheterna mår jag redan bättre och den medicinska staben här i Lyon tar väl han.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Hotade med att gräva upp anhörigs aska om avgift inte betalades

Bluffsamtal från man som låtsas vara från Kävlinge församling..

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

Damturnering kan vara tillbaka i Båstad 2019

Evenemangsdirektören hoppas att damturneringen är tillbaka redan nästa år..

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

Ymer-bröderna utslagna ur dubbelturneringen

Det gick inget vidare för tennisbröderna Elias och Mikael Ymer i Båstads dubbelturnering. Ymer-bröderna föll i raka set mot det nyzeeländska/nederländska paret Marcus Daniell och Wesley Koolhof, 1–6, 2–6. ATP-turneringen tog slut lika snabbt för det and.

Sydsvenskan - 12 timmar sedan

Ingrid Runsten: "Politiker som kallar sig feminister måste också vara det."

Nu är det så tyst om #metoo. Det är som om den politiska debatten bara klarar några få ämnen samtidigt..

Sydsvenskan - 12 timmar sedan

61-årig man häktad i Helsingborg - misstänks ha ingått i liga som smugglade 1,5 ton kokain och amfetamin

Misstänks ha ingått i liga som smugglade 1,5 ton amfetamin och kokain..

Sydsvenskan - 13 timmar sedan

Frivilligarbetare: Man känner sig liten

Stress, taktik och vilja. På en uppsamlingsplats strax utanför Ljusdal samlas räddningspersonal, hemvärnet och frivilliga för att med gemensamma krafter försöka ta kål på de rådande bränderna. – I dag har vi jobbat 12 timmar, men det är inte så länge jä.

Sydsvenskan - 14 timmar sedan

Mamma Mia! Here we go again: Surrealistisk lek med sångskatt

Skådespelarna lyser – i den mån manuset ger dem chans, skriver Annika Gustafsson..

Sydsvenskan - 15 timmar sedan

Ericsson draglok i börslyft

Stockholmsbörsen lyfter i den inledande handeln med telekomkoncernen Ericsson som draglok. OMXS-index har efter tio minuters handel gått upp med 0,5 procent. Mest uppåt drar telekomtillverkaren Ericssons aktie, som lyfter med drygt 8 procent efter en ov.

Sydsvenskan - 15 timmar sedan

Akzo Nobel missar målet

Den nederländska färgtillverkaren Akzo Nobel, med cirka 2 700 anställda i Sverige, redovisar ett justerat rörelseresultat på 225 miljoner euro för årets andra kvartal. Det är ett vinstfall på 23 procent jämfört med motsvarande kvartal i fjol, då vinsten.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.