Sydsvenskan > Kultur

Tuesday, 11 December, 01:34

Sydsvenskan - 12 jul 18 kl. 08:12

Förseningar i tågtrafikenDet är stopp i tågtrafiken mellan Östra Grevie och Trelleborg..
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Östra Grevie, Trelleborg

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Förseningari , tågtrafiken
YLE - 21 mar 15 kl. 09:50

Tågtrafiken - vad är problemet?

Tekniska fel, elavbrott och förseningar. Tågtrafiken i Finland har på 20 år blivit modernare, snabbare och miljövänligare, men också känsligare för olika störningar. Man framför en massa skärmar.

YLE - 23 jan 14 kl. 12:00

VRLeaks: Nya IC2-tåg orsaken till förseningar på kustbanan

Armbrytningen om Y-tågens framtid på kustbanan går het. I dag (23.1) publicerar webbsidan VRLeaks, som avslöjar insiderinformation om tågbolaget VR, uppgifter om att det är nya styrvagnar i IC2-tågen som under hösten orsakade förseningar i tågtrafiken och inte de nedläggningshotade Y-tågen.

Skånskan - 14 jan 16 kl. 07:27

Signalfel kan orsaka förseningar

Trafik Ett signalfel kan medföra tågförseningar i den skånska tågtrafiken.Ett signalfel i Arlöv berör bland annat sträckan Hyllie – Lund.
Stationer där tågtrafiken kan påverkas:
Burlöv, Dösjebro, Eslöv, Glumslöv, Helsingborg C, Ramlösa, Hjärup, Hässleholm, Häljarp, Höör, Kävlinge, Landskrona, Lund C, Malmö C, Rydebäck, Stehag, Stångby, Sösdala, Tjörnarp, Åkarp, Örtofta Även ett signalfel på stationen i Kävlinge kan medföra tågförseningar och spårändringar.

Skånskan - 20 apr 17 kl. 17:17

Stora förseningar i tågtrafiken

Skåne Det råder stora förseningar i tågtrafiken runt om i Skåne just nu. ERWP.fif(0)Förseningar kan uppstå för södergående tågtrafik mellan Lund och Malmö.

Skånskan - 14 nov 18 kl. 13:17

Förseningar i tågtrafiken efter elfel

Trafik Ett elfel i Årstaberg i Stockholm tidigare på onsdagen ställer till det i tågtrafiken även för resenärer i Skåne.Stora förseningar och inställda avgångar förekommer vid Stockholms central. Detta påverkar även samtliga fjärrtåg mellan Malmö och Stockholm i båda riktningar.

Kristianstadsbladet - 25 jul 12 kl. 18:21

Förseningar i tågtrafiken

Just nu är det förseningar i tågtrafiken till och från Kristianstad. Anledningen är ett kontakledningsfel i Örtofta, mellan Eslöv och Lund.
Trafikverket håller på att lösa problemet och det är oklart hur lång tid detta beräknas ta.

Kristianstadsbladet - 05 dec 12 kl. 08:42

Olyckor och förseningar i snöns spår

Morgonens kraftiga snöande över Östra Svealand ställer till det för trafiken. Polisen avråder från att i onödan ge sig ut på vägarna. Också kollektivtrafiken dras med störningar under förmiddagen.

YLE - 03 mar 15 kl. 07:04

Elavbrottet över - men kaos väntas i tågtrafiken hela dagen

Ett elavbrott på Helsingfors bangård ledde till svåra förseningar i tågtrafiken under morgonen i Helsingfors. Elfelet är nu reparerat men förseningar är ändå att vänta hela dagen. Tågen stod söderom Åggelby och Hoplax i Helsingfors.

Magazin24 - 11 apr 16 kl. 09:36

Spårfel orsakar förseningar i tågtrafiken

Ett spårfel orsakar förseningar i tågtrafiken. Enligt Trafikverket så har det inträffat ett spårfel i Arboga som gör att tågen måste framföras med reducerad hastighet. Felet drabbar tågtrafiken på sträckan Västerås-Arboga.

Skånskan - 28 jul 18 kl. 17:30

Förseningar i tågtrafiken

Tågresenärer får räkna med förseningar fram tills söndagsmorgonen. Detta efter att Älmhult station har problem med strömförsöjning. Enligt Trafikverket uppstår förseningar för tågtrafiken som passerar Älmhult.

GöteborgsPosten - 01 aug 18 kl. 17:31

Stora tågförseningar i Göteborgstrafiken

Ett stopp i tågtrafiken vid Katrineholm har inneburit förseningar i tågtrafiken mellan Stockholm och Göteborg. Vid 19-tiden rullade tågtrafiken igen men uppehållet har orsakar stora förseningar..

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Afghaner svälter på grund av talibanblockad

Boende i provinsen Faryab i norra Afghanistan ber regeringen om hjälp sedan talibaner blockerat vägarna i flera veckor. Matleveranser kommer inte fram, och invånarna svälter. – Hittills har sju kvinnor, ett barn och en äldre man dött av hunger, säger Wa.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

De ska styra Kävlinge – delvis ny kvinnlig kvartett i kommunstyrelsens topp

Sent besked om vilka politikerna som ska styra i Kävlinge gav inga överraskningar..

Sydsvenskan - 12 timmar sedan

Saab får Kinaorder

Försvarskoncernen Saab får en order från den kinesiska säkerhetsadministrationen, enligt ett pressmeddelande. Ordern som gäller Saabs VTMIS-system handlar om att byta ut merparten av befintliga radar- och kommunikationssystem, två trafikcenter och lever.

Sydsvenskan - 12 timmar sedan

Syrisk hästskulptur får stanna i Uddevalla

En insamling för att rädda skulpturen "Syrian horse" har nått sitt mål vilket betyder att konstverket blir kvar i Uddevalla permanent, skriver Bohusläningen. Konstnären Mohannad Solaimans enorma ståltrådshäst, fem meter hög, visades i Pilane skulpturpar.

Sydsvenskan - 13 timmar sedan

Biotoppen: "Mortal engines" högsta nykomling

Science fiction-filmen "Mortal engines" går in som trea på den svenska biotoppen. Även Björn Runges "The wife" tar sig in på listan. Helgens mest sedda filmer: 1.

Sydsvenskan - 13 timmar sedan

Världsmästare till Björks team

Trefaldiga världsmästaren Andy Priaulx ansluter till Lynk & CO Cyan Racing inför den kommande WTCR-säsongen. Han blir teamkamrat med svenske Thed Björk. Förutom Björk och Priaulx är också franske Yvan Muller sedan tidigare klar för teamet.

Sydsvenskan - 15 timmar sedan

Quiz: Vad kan du om Alfred Nobel?

Nu inleds Nobelveckan med föreläsningar och festligheter. Testa dina Nobel-kunskaper här!.

Sydsvenskan - 15 timmar sedan

Tre åtalas för grov ekonomisk brottslighet

Tre personer åtalas för bland annat grov trolöshet mot huvudman och grovt bokföringsbrott av åklagare vid Ekobrottsmyndigheten i Umeå. De misstänkta har under flera år ställt ut och godkänt falska fakturor på mångmiljonbelopp från bland annat Peab Anläg.

Sydsvenskan - 16 timmar sedan

Minskad tro på stigande bopriser

Allt färre tror att bostadspriserna fortsätter att stiga. Storbankens SEB:s månatliga boprisindikator fortsätter att sjunka. Under december har indikatorn sjunkit tre enheter till 10.

Sydsvenskan - 18 timmar sedan

Vandalisering inför Nobelfesten

Den stora Nobeldagen är här, men alla verkar inte känna av den högtidliga stämningen. Natten till måndagen greps nämligen en man misstänkt för skadegörelse vid Stadshuset i Stockholm – platsen för Nobelfesten. – Han misstänks för grov skadegörelse, för.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.