Sydsvenskan > Kultur

Thursday, 21 March, 02:46

Liknande nyheter

Taggar: Förseningari , tågtrafiken
YLE - 21 mar 15 kl. 09:50

Tågtrafiken - vad är problemet?

Tekniska fel, elavbrott och förseningar. Tågtrafiken i Finland har på 20 år blivit modernare, snabbare och miljövänligare, men också känsligare för olika störningar. Man framför en massa skärmar.

YLE - 23 jan 14 kl. 12:00

VRLeaks: Nya IC2-tåg orsaken till förseningar på kustbanan

Armbrytningen om Y-tågens framtid på kustbanan går het. I dag (23.1) publicerar webbsidan VRLeaks, som avslöjar insiderinformation om tågbolaget VR, uppgifter om att det är nya styrvagnar i IC2-tågen som under hösten orsakade förseningar i tågtrafiken och inte de nedläggningshotade Y-tågen.

Skånskan - 14 nov 18 kl. 13:17

Förseningar i tågtrafiken efter elfel

Trafik Ett elfel i Årstaberg i Stockholm tidigare på onsdagen ställer till det i tågtrafiken även för resenärer i Skåne.Stora förseningar och inställda avgångar förekommer vid Stockholms central. Detta påverkar även samtliga fjärrtåg mellan Malmö och Stockholm i båda riktningar.

Skånskan - 14 jan 16 kl. 07:27

Signalfel kan orsaka förseningar

Trafik Ett signalfel kan medföra tågförseningar i den skånska tågtrafiken.Ett signalfel i Arlöv berör bland annat sträckan Hyllie – Lund.
Stationer där tågtrafiken kan påverkas:
Burlöv, Dösjebro, Eslöv, Glumslöv, Helsingborg C, Ramlösa, Hjärup, Hässleholm, Häljarp, Höör, Kävlinge, Landskrona, Lund C, Malmö C, Rydebäck, Stehag, Stångby, Sösdala, Tjörnarp, Åkarp, Örtofta Även ett signalfel på stationen i Kävlinge kan medföra tågförseningar och spårändringar.

Skånskan - 20 apr 17 kl. 17:17

Stora förseningar i tågtrafiken

Skåne Det råder stora förseningar i tågtrafiken runt om i Skåne just nu. ERWP.fif(0)Förseningar kan uppstå för södergående tågtrafik mellan Lund och Malmö.

Kristianstadsbladet - 25 jul 12 kl. 18:21

Förseningar i tågtrafiken

Just nu är det förseningar i tågtrafiken till och från Kristianstad. Anledningen är ett kontakledningsfel i Örtofta, mellan Eslöv och Lund.
Trafikverket håller på att lösa problemet och det är oklart hur lång tid detta beräknas ta.

Kristianstadsbladet - 05 dec 12 kl. 08:42

Olyckor och förseningar i snöns spår

Morgonens kraftiga snöande över Östra Svealand ställer till det för trafiken. Polisen avråder från att i onödan ge sig ut på vägarna. Också kollektivtrafiken dras med störningar under förmiddagen.

SmålandsPosten - 20 jan 15 kl. 14:45

Nytt stopp i tågtrafiken mot Danmark

Stoppet i tågtrafiken över Öresundsbron hade precis hävts när en olycka inträffade mellan Malmö och Lund. Detta kommer att medföra förseningar i tågtrafiken. En olycka i höjd med Åkarp gjorde att tågtrafiken fick stoppas.

YLE - 03 mar 15 kl. 07:04

Elavbrottet över - men kaos väntas i tågtrafiken hela dagen

Ett elavbrott på Helsingfors bangård ledde till svåra förseningar i tågtrafiken under morgonen i Helsingfors. Elfelet är nu reparerat men förseningar är ändå att vänta hela dagen. Tågen stod söderom Åggelby och Hoplax i Helsingfors.

Magazin24 - 11 apr 16 kl. 09:36

Spårfel orsakar förseningar i tågtrafiken

Ett spårfel orsakar förseningar i tågtrafiken. Enligt Trafikverket så har det inträffat ett spårfel i Arboga som gör att tågen måste framföras med reducerad hastighet. Felet drabbar tågtrafiken på sträckan Västerås-Arboga.

Skånskan - 28 jul 18 kl. 17:30

Förseningar i tågtrafiken

Tågresenärer får räkna med förseningar fram tills söndagsmorgonen. Detta efter att Älmhult station har problem med strömförsöjning. Enligt Trafikverket uppstår förseningar för tågtrafiken som passerar Älmhult.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Ayatollan: Iran står emot sanktioner

Irans högste ledare ayatolla Ali Khamenei säger i ett tal i statlig tv inför det persiska nyåret att den islamiska republiken framgångsrikt stått emot amerikanska sanktioner som saknar motstycke. Han säger vidare att ekonomiska svårigheter och valutans.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Tystnaden förgiftar samhället

Rättegången om mordet på Censorsgatan väcker frågor om tystnadskulturen..

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

Vincent Bahar lämnade den duktiga flickan bakom sig – släpper debutsingel i veckan

Bytte namn och lämnade ekonomijobbet för att följa sitt hjärta tillbaka till musiken..

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

Min socionomexamen kommer inte att räcka för jobb inom socialtjänsten

Heba Djärvenskiöld skriver om sina problem som synskadad..

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

Nytt skatteavtal – efter tio år

Ett nytt skatteavtal har träffats mellan Sverige och Brasilien – efter tio års förhandlingar. – Det här innebär att svenska företag nu får en långsiktighet i sina investeringar i Brasilien, men också konkurrenskraftiga villkor som ligger i nivå med mång.

Sydsvenskan - 9 timmar sedan

Ny situation för petad Johnsson

En gång en given förstamålvakt i ett Ligue 1-lag. Ett decembersamtal senare förändrades Karl-Johan Johnssons vardag i Guingamp. – Man får bita i det sura äpplet och bara kriga vidare, säger målvakten om petningen.

Sydsvenskan - 10 timmar sedan

Läsarbrev om Venezuela och unga afghaner i Sverige.

Skribenter är Stid Broqvist och Bertil Egerö..

Sydsvenskan - 10 timmar sedan

Pogba vill ha Solskjær kvar

Franske stjärnan Paul Pogba är mycket nöjd med Ole Gunnar Solskjær och vill att norrmannen blir kvar som tränare för Manchester United. – Självklart så vill vi att han ska stanna. Resultaten har varit fantastiska.

Sydsvenskan - 11 timmar sedan

Dödstalet ökar efter kraftiga översvämningar

Massbegravningar planeras i Indonesiens östligaste provins Papua efter omfattande översvämningar som nu tagit minst 104 liv. Runt 160 människor har skadats, över hälften av dem allvarligt, och tusentals människor har evakuerats från sina bostäder. Samti.

Sydsvenskan - 11 timmar sedan

Augustinsson i rytm redo för kvalpremiären

Cementerad i Werder Bremens startelva och många matcher i benen. Det har gett en Ludwig Augustinsson i form som blickar mot EM-kvalpremiären på lördag. – Skönt att ha rytmen när man kommer in i landslaget när det är så pass viktiga matcher, säger vänste.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.