Nyteknik > Teknik

Friday, 21 September, 10:46

Liknande nyheter

Taggar: Kaknästornet, Stockholms, högsta, byggnad
Helsingborgs Dagblad - 11 maj 17 kl. 07:17

Kaknästornet fyller 50 år

En 155 meter högt landmärke fyller 50 år – och det ska firas. Kaknästornet byggdes när det endast fanns en svartvit kanal i tv-nätet. Nu distribueras mer än 600 via kaknäs.

Sydsvenskan - 11 maj 17 kl. 07:17

Kaknästornet fyller 50 år

En 155 meter högt landmärke fyller 50 år – och det ska firas. Kaknästornet byggdes när det endast fanns en svartvit kanal i tv-nätet. Nu distribueras mer än 600 via kaknäs.

Sydsvenskan - 13 maj 17 kl. 07:19

Kaknästornet firar 50 år

En 155 meter högt landmärke fyller 50 år – och det ska firas. Kaknästornet byggdes när det endast fanns en svartvit kanal i tv-nätet. Nu distribueras mer än 600 kanaler via kaknäs.

Helsingborgs Dagblad - 13 maj 17 kl. 07:19

Kaknästornet firar 50 år

En 155 meter högt landmärke fyller 50 år – och det ska firas. Kaknästornet byggdes när det endast fanns en svartvit kanal i tv-nätet. Nu distribueras mer än 600 kanaler via kaknäs.

DN - 06 jul 18 kl. 10:57

Kaknästornet öppnar för allmänheten igen

För några veckor sedan stängdes Stockholms högsta byggnad efter hisstrassel. Men nu öppnar Kaknästornet återigen för allmänheten..

Expressen - 20 feb 16 kl. 23:02

Fastnade flera timmar i Kaknästornet

Madeleine hade precis avslutat sin brunch på restaurangen i Kaknästornet när hissarna slutade att fungera. Eftersom gästerna inte fick använda trappan för att evakuera blev de fast på högsta våningen i flera timmar. Nu anser hon att trappor är ett måste i en stor byggnad som Kaknästornet.

Barometern - 17 dec 13 kl. 07:49

130 meters höjd groteskt på Öland

Ska Sveriges tredje högsta byggnader verkligen placeras på Stora Alvaret?
Södra Öland, en knappt milsbred landremsa i havet med unik natur. Oavsett världsarvsstatus eller ej så är det ett faktum att vi på vår lilla ö har en fjärdedel av jordens bestånd av alvarsmark.

Kristianstadsbladet - 09 apr 14 kl. 07:50

Skruvad skyskrapa svår att sälja


Malmös främsta landmärke Turning Torso är inte bara Sveriges mest skruvade, utan också landets högsta byggnad. Men likafullt förfärligt svårsåld.Världens största fastighetsmäklare, amerikanska CBRE, har i två år försökt sälja den skånska skyskrapan men inte lyckats.

BT - 09 apr 14 kl. 07:50

Skruvad skyskrapa svår att sälja

Malmös främsta landmärke Turning Torso är inte bara Sveriges mest skruvade, utan också landets högsta byggnad. Men likafullt förfärligt svårsåld. Världens största fastighetsmäklare, amerikanska CBRE, har i två år försökt sälja den skånska skyskrapan men inte lyckats.

Cornucopia - 05 apr 18 kl. 13:49

Är SVT:s Michael Lindgren illegalist eller rysk inflytelseagent?

Denna artikel är satir, så man får skriva vad som helst så länge någon skrattar och i sann Public Service-anda skrattar jag åt mina egna skämt, alltså satir: Hö-hö.

Är SVT:s satirproducent Michael Lindgren en rysk illegalist eller rysk inflytelseagent? Mycket talar för detta, då hans uppdrag uppenbarligen är att minska förtroendet för Public Service inför ett ryskt angrepp på Sverige.

Fler nyheter från Nyteknik

Nyteknik - 30 minuter sedan

Japanska rovers gör sig redo för asteroidlandning

Efter tre och ett halvt års färd väntas två japanska rovers under fredagen landa på asteroiden Ryugus yta..

Nyteknik - 45 minuter sedan

Biltillverkarens robotar ska leverera paketet till din dörr

Under Hannover Motor Show visade Renault framtidens leverensservice. Deras robot-poddar ska tillgodose den växande e-handeln. Men trots autonom teknik kommer de kontrolleras av en mänsklig concierge..

Nyteknik - 1 timme sedan

Medeltida sigill hittat på Biskops Arnö

En sigillstämpel som tillhört en ärkebiskop på 1300-talet har hittats på Biskops Arnö. Enligt arkeologerna är det ett ovanligt fynd..

Nyteknik - 2 timmar sedan

Så "grönmålar" företag för att du ska handla

Grönt, hållbart, ekologiskt – och etiskt. Det kan verka lätt att välja miljövänligt. Men hur vet man om företag och organisationer verkligen håller vad de lovar?.

Nyteknik - 3 timmar sedan

Facebook byter arbetssätt vid politiska valkampanjer

Facebook kommer inte längre att skicka ut anställda till politiska kampanjkontor för att erbjuda tjänster inför val, som företaget gjorde vid presidentvalet i USA 2016..

Nyteknik - 4 timmar sedan

Nya affärsmodellen: solel som tjänst

Allt fler affärsmodeller dyker upp för solceller. Den senaste är solel som tjänst. Järfälla kommun är först ut..

Nyteknik - 17 timmar sedan

Verksamhetsnära it-utveckling på Migrationsverket

Spännande innovation och korsfunktionella team utmärker Migrationsverkets it-arbete. Genom att utvecklingsteamen arbetar nära verksamheten fångar man upp kraven bra och kan snabbt få ut nya funktioner..

Nyteknik - 18 timmar sedan

Ferraris nya lyxmodeller är de mest kraftfulla någonsin

Nya Monza SP1 och SP2 är inga instegsmodeller. Ferrari har kombinerat en klassisk retrodesign med den mest kraftfulla motor som företaget någonsin har satt i en gatbil..

Nyteknik - 19 timmar sedan

Gigantiska tankers ska rymma terminalernas olja

USA håller på att ta tillbaka rollen som en av världens största oljeexportörer. Det kräver en ny infrastruktur – bland annat terminaler ute till havs som kan hantera den nya generationens megatankers..

Nyteknik - 20 timmar sedan

SMHI varnar för kommande storm

SMHI har utfärdat en klass 2-varning för stormbyar som väntas dra in över västkusten..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.