Nyan > Svenskfinland

Tuesday, 19 February, 05:32

Nyan - 12 jul 18 kl. 06:00

Dennis Jansson: Vi kanske vill betala för torgetDennis Jansson är villig att betala hyra för Torget för att få ordna Rockoff. Från stadens sida sägs att han kan få det gratis bara han skriver under ett papper och hänger upp tre banderoller. Men det tänker han inte göra. Orsaken är, enligt honom, stadens förhandlingsstil. På onsdag kväll fanns det ännu ingen lösning på tvisten mellan Rockoff och Mariehamns stad.
Läs mer på Nyan
Läs mer om:
Jansson, Torget, Rockoff, Mariehamns, Flöjt, Mariehamn, Nya Åland, Harald, Nyan

Dela artikeln

54 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Dennis, JanssonVi kanske vill , betalaför , torget
Nyan - 12 jul 18 kl. 15:01

Här dricker staden och Dennis Jansson försoningskaffe

Vid 15.30-tiden på torsdagen satt Dennis Jansson och festivalgeneral Pier Schmid och drack försoningskaffe tillsammans med Terese Flöjt, stadens verksamhetsutvecklare, och stadsdirektör Barbara Heinonen.
Nu är både ett rent hyresavtal samt ett marknadsföringsavtal undertecknat.

Nyan - 11 okt 13 kl. 15:21

Dennis Jansson: Bråket gäller kampanjpengar

Dennis Jansson, medlem i Visit Ålands decimerade styrelse, säger i en insändare i dagens Nya Åland att striden handlar om vem som ska få föreningens kampanjpengar.
Han beskyller rederiernas representanter för egenintresse i styrelsen..

Nyan - 28 dec 18 kl. 06:00

Dennis Jansson växer i centrum

Dennis Jansson har köpt den angränsande tomten till Sittkoffs för att kunna utveckla gallerian söderut. .

Nyan - 08 nov 16 kl. 22:55

Dennis & Macke Ab storsatsar i stan

Dennis Jansson och Markus Sundmans bolag, Dennis & Macke Ab, äger och bedriver sedan tidigare lägenhetshotell på Köpmansgatan 12 och 15. Lägenheterna går att hyra per natt och har varit populära bland besökarna. Nu har bolaget expanderat med att köpa ytterligare ett hus, Köpmansgatan 7.

Magazin24 - 02 jun 15 kl. 09:43

Tävlingsrekord av Dennis

Första arenatävlingen för säsongen. Övriga IK Westmannia resultat.Många av IK Westmannias friidrottare gjorde under helgen sin första arenatävling för säsongen.

YLE - 20 apr 13 kl. 10:57

Ekenäs IF träffade folk på torget

Spela upp klipp på Arenan På lördagen träffade representanter för Ekenäs Idrottsförening människor på torget i Ekenäs. På plats fanns bland annat alla fyra sektioners ordförande. Dennis Barman är ordförande för Ekenäs IF.

YLE - 25 maj 16 kl. 14:15

Försäljare: Det kan bli trångt på torget i Ekenäs

Torgförsäljare på Rådhustorget i Ekenäs anser att det blir trångt på torget speciellt under högsäsong om endast den ena halvan viks för torgförsäljning. Dessutom får de tillfälliga försäljarna en fördel jämfört med åretruntförsäljarna. Samhällstekniska ville först höra vad torgförsäljarna tycker så nämnden remitterade förslaget på sitt möte igår (24.

Nyan - 08 dec 17 kl. 15:39

Betala, wrappa och swisha med mobilen

Betala räkningar, chatta med din bankman, handla med aktier och betala i butik. – Trenden är att allt ska gå att göra med mobilen, säger Juho-Pekka Savolainen, kontorsdirektör på Nordea. Nya Åland har kartlagt de lokala bankernas mobila tjänster.

Kristianstadsbladet - 26 aug 11 kl. 06:30

Jansson: "Det ser mörkt ut"

Kristianstads IK:s lovande men hårt skadedrabbade back Mikael Jansson spelar ingen hockey före jul. ?
KRISTIANSTAD.

HBL - 09 nov 13 kl. 19:33

Muminvärldens grundare Dennis Livson död

Dennis Livson som tog initiativ till Muminvärlden dog i Åbo på lördagen på grund av en sjukdom. Han föddes i Helsingfors den 24 november 1946. Livson blev känd som en producent av barnfilmer.

Fler nyheter från Nyan

Nyan - 10 timmar sedan

Faten tömdes snabbt på världsmatdagen

Så vackra färger. Så mycket gott. .

Nyan - 11 timmar sedan

Saknade körkort – hade registerskyltarna i bilen

Vid en trafikkontroll på Nya Godbyvägen i Finström på måndagen observerade polisen en personbil där registerskyltarna var placerade inne i fordonet. – Vid kontroll av förarens körkort konstaterades det att körrätten hade upphört. Föraren delgavs böter för trafikförseelse och olovlig körning, rapporterar polisen.

Nyan - 11 timmar sedan

Finström vill köpa brandpump

Efter sommarens skogsbränder anser Finströms kommun att det finns behov av att investera i ändamålsenlig utrustning för mark- och skogsbränder och anhåller därför om landskapsmedel att köpa en brandpump. – Pumpen kan användas för att ta släckningsvatten ur sjöar och vattendrag vilket minskar behovet av stora uttag från befintligt vattenpostnät då vattennivåerna i vattentäkterna kan vara ansträngt låga. Pumpen ska vara portabel och kunna användas i hela landskapet och också kunna lyftas ombord på en båt för att möjliggöra en sjötransport.

Nyan - 11 timmar sedan

Narkotikapåverkad vid ratten

I dag eftermiddagen stannade polisen ett fordon i Mariehamn för kontroll eftersom det ”framförts avvikande”. – Föraren till fordonet blåste över gränsen för misstänkt grovt rattfylleri, och narkotikasnabbtest visade positivt på bruk av narkotika. Polisen utreder ärendet som misstänkt grovt rattfylleri och straffbart bruk av narkotika.

Nyan - 12 timmar sedan

Dags nominera autismkämpe

Nu ska Årets Autismkämpe 2019 utses. Man kan nominera en person, en grupp eller ett företag som kandidat till priset. Det viktigaste är att det är någon som gjort något speciellt för någon eller några inom autismspektrumet.

Nyan - 13 timmar sedan

Åtta kockar lät sig inspireras

Saltvik kommuns åtta kockar fick matlagningsinspiration under en dag på Högtomt. Inspirationsdagen ordnas av Saltviks kommun och kockarna från skola, daghem och äldreboende deltar. Under ledning av Viktor Eriksson, kökschef på Silverskär, lagar man varma rätter och olika typer av mellanmål.

Nyan - 16 timmar sedan

Estland ska visa vägen för e-röstning

I samband med Estlands parlamentsval ska Åland lära sig om e-röstning inför den egna satsningen i höst. Samtidigt vill man öka röstningsdeltagandet hos estländare boende på Åland. .

Nyan - 18 timmar sedan

Yohan mediterar över skärgården i nytt album

”Elektronisk, meditativ indiepop”. Så beskriver Yohan Henriksson, ”Skärgårdsdoktorn”, sitt nya album. .

Nyan - 19 timmar sedan

Åländska poliser på patrull i Sverige

Två konstaplar från ungdomspolisen har under helgen spenderat två kvällsskift med ungdomsgruppen vid Norrmalmspolisen i centrala Stockholm. – Detta i syfte att utbyta erfarenheter och vidareutveckla arbetssätt och rutiner, skriver polisen i ett pressutskick. Förutom studiebesök hos ett par av Stockholmspolisens samarbetspartners så deltog konstaplarna på fredagskvällen i en husrannsakan på en gymnasieskola samt vid gatuövervakning i Vasastan.

Nyan - 20 timmar sedan

Drygt 2 miljoner billigare kajbygge

Den nya upphandlingsrundan för ombyggnaden av kaj 3 i Västra hamnen är drygt två miljoner billigare än de anbud som lämnades i höstas.
Upphandlingen avbröts i början av oktober i fjol eftersom de anbud på om- och tillbyggnaden av kajen var för dyra. Anbudssumman låg på totalt över 20 miljoner euro medan det tak som då fanns gick vid maximalt 18 miljoner.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.