SVT > Inrikes

Friday, 16 November, 02:09

SVT - 11 jul 18 kl. 21:50

Efter foderbristen – lantbrukare hjälps åt för att klara krisenDe senaste månadernas torka har lett till akut brist på foder för boskapsdjuren i stora delar av landet. Svenska lantbrukare runt om har därför slagit sig samman för att på olika sätt hjälpa varandra..
Läs mer på SVT

Dela artikeln

21 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Efter foderbristen, lantbrukare, hjälps, åtför att , klara, krisen
Trelleborgs Allehanda - 05 okt 13 kl. 12:00

Dags att beta av grödorna

Foto: Claes Nyberg
Nu är årets skörd på väg upp ur jorden. Ute på åkrarna kör odlarna för fullt med sina betupptagare runt omkring Trelleborg.
?

Skånskan - 29 jun 18 kl. 09:00

Textilgalleriet öppnar upp igen

skivarp På måndag öppnar Kerstin Persson vävgalleriet hemma på gården Tingaröd 10:10 utanför Skivarp för tredje året i rad.Gården där galleriet Vävhalla håller hus är kantat av blommor. Vid en stor trädörr kommer väverskan Kerstin Persson, som tillsammans med sin man Roland Persson äger hela gården.

Helsingborgs Dagblad - 19 jul 18 kl. 12:50

Sociala medier hjälper bönder i kris

När det krisar hjälps man åt. Det är tanken med de Facebookgrupper som i torrtider matchar markägare med lantbrukare, som reser långt för att få ihop tillräckligt med mat till djuren. – Titta här, det är kilometer efter kilometer av torr mark, säger bon.

GöteborgsPosten - 19 jul 18 kl. 12:50

Sociala medier hjälper bönder i kris

När det krisar hjälps man åt. Det är tanken med de Facebookgrupper som i torrtider matchar markägare med lantbrukare, som reser långt för att få ihop tillräckligt med mat till djuren..

Nyteknik - 19 jul 18 kl. 14:15

Sociala medier hjälper bönder i kris

När det krisar hjälps man åt. Det är tanken med de Facebookgrupper som i torrtider matchar markägare med lantbrukare, som reser långt för att få ihop tillräckligt med mat till djuren..

Fler nyheter från SVT

SVT - 1 timme sedan

Årets budgetpromenad betydligt lugnare

Budgetpromenaden till Riksdagen efter varje val brukar ha ett stort följe av frågivriga journalister skyddad av en gedigen poliseskort som håller nyfikna på avstånd. Årets promenad däremot, med finansminister Magdalena Andersson (S) hade en smula lugnare inramning..

SVT - 4 timmar sedan

”Veckans brott” fortsätter – men utan Leif GW Persson

Nästa år kommer SVT:s populära kriminalprogram ”Veckans brott” tillbaka. Men utan Leif GW Persson, som gått till TV4. – Det kommer att vara en stor utmaning att göra programmet utan honom, säger programledaren Camilla Kvartoft om sin gamla kollega Leif GW Persson..

SVT - 7 timmar sedan

Så får du tillbaka din radio- och tv-avgift

Är du en av de ordentliga människorna som redan betalat din radio- och tv-avgift för 2019? Då kan du få tillbaka dina pengar! Nu måste Radiotjänst nämligen betala tillbaka miljontals förbetalda radio- och tv-avgifter..

SVT - 10 timmar sedan

Annie Lööf får sondera – men siktar inte mot statsministerposten

Annie Lööf (C) blir det tredje partiledaren som får sondera förutsättningarna för en ny regering. Men hennes fokus kommer inte vara att själv bilda en regering och bli statsminister. – Jag inser att det kommer vara svårt och jag har tagit mig an detta med väldigt stor ödmjukhet, säger Lööf..

SVT - 13 timmar sedan

SVT:s Mats Knutson: Kan bli budgetstrid i riksdagen

I dag presenterade övergångsregeringen sin budget. Trots att den ska vara avskalad från partipolitiska reformer kan det ändå bli en budgetstrid i riksdagen. – Det här kan bli det nya normala, säger SVT:s politiske kommentator Mats Knutson..

SVT - 15 timmar sedan

Marmorstein svarar på dina frågor om läget i politiken

Mer än två månader efter valet är läget kring regeringsbildningen fortsatt låst. SVT:s politikreporter Elisabeth Marmorstein svarar på era frågor om läget i politiken..

SVT - 16 timmar sedan

Valkompassen: Här är frågorna som skulle få en majoritet

Sänkt skatt på arbete, slopad flygskatt och en avskaffad Arbetsförmedling. Så skulle det kunna se ut om riksdagens folkvalda håller fast vid de löften som gjordes i SVT:s valkompass..

SVT - 17 timmar sedan

Jakten på en regering går vidare

Talmannen Andreas Norlén ger sig i dag in i en ny runda med alla partiledarna efter det att riksdagen på onsdagen röstat nej till Ulf Kristersson (M) som statsminister. Följ SVT:s direktrapportering..

SVT - 17 timmar sedan

Sänkt skatt för pensionärer i nya budgeten

Pensionärerna kommer att få mer i plånboken i övergångsbudgeten. Det handlar om skattesänkningar för omkring en miljon pensionärer med inkomster över 17 175 kronor i månader. Det innebär ca 150 kronor mer i månaden för dem med en inkomst på 20 000 kronor.

SVT - 18 timmar sedan

Avskalad budget läggs fram till riksdagen

Pensionärerna blir vinnare men kommunerna går miste om utlovade miljarder. Klockan åtta i dag lägger finansminister Magdalena Andersson fram övergångsregeringens budget till riksdagen. Om den kommer att få stöd är fortfarande en öppen fråga..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.