Expressen > Nyheter

Monday, 25 March, 06:37

Expressen - 11 jul 18 kl. 20:21

17-åriga Izas skarpa uppmaning – efter katten Askungens dödUnder måndagen plingade en granne på Iza Månssons dörr. I famnen hade grannen Izas katt Askungen – svårt skadad efter att hon attackerats av en lös hund.Nu uppmanar Iza alla hundägare att koppla sina hundar.– Man ska ha koppel, särskilt om man inte kan sköta sin hund. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Izas, Askungens, Iza Månssons, Askungen, Iza

Dela artikeln

1465 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 17-åriga, Izas, skarpa, uppmaningefter , katten, Askungensdöd
Expressen - 25 okt 16 kl. 16:34

Bankchefens skarpa uppmaning: "Bygg"

Birgitte Bonnesen är mer än nöjd med sin första kvartalsrapport som "riktig" vd och koncernchef för Swedbank. Samtidigt oroas hon över bostadsmarknaden – och bankchefen riktar en uppmaning till politikerna. – Se till att det byggs mer, speciellt hyresrätter, säger hon till Dina Pengar..

Expressen - 23 jul 18 kl. 14:48

Svensk handels skarpa uppmaning i brandkaoset

Mitt under eldningsförbudet kommer Svensk handel med en skarp uppmaning till sina medlemmar:Sälj inte engångsgrillar.– Svensk Handel får rapporter om att det fortfarande förekommer engångsgrillar till försäljning, säger näringspolitiske chefen Mats Hedenström..

GT - 28 jul 17 kl. 06:00

Vägarbetare Joakims skarpa uppmaning till trafikanterna

Personer som kör mot trafiken, över fel sida av refugen och pekar finger. Det är vardagsmat för vägarbetaren Joakim Strömberg.Nu vill han uppmana trafikanterna till försiktighet.

GT - 22 aug 18 kl. 15:02

Mamma Annis skarpa uppmaning till bilisterna

Anni Lindquists dotter Anna, 16, var på väg hem från träningen på sin cykel när en parkerad bil utan förvarning svängde ut framför henne.Anna välte omkull och slog upp sitt nyopererade knä.– Det här kunde gått riktigt illa.

Expressen - 03 dec 18 kl. 23:01

15-åriga Greta Thunbergs uppmaning till FN-chefen

Greta Thunberg, 15, har startat en världsomfattande rörelse efter hennes uppmärksammade skolstrejk. Under klimatmötet i Polen höll hon tal inför FN-chefen – och uppmanade världens ledare att agera. – I framtiden kommer vi se tillbaka och antingen skratta åt dem eller hata dem, säger hon till AP.

Expressen - 11 maj 18 kl. 17:33

Polisens skarpa varning till ungdomarna: ”Tänk efter!”

Natten mot torsdagen åkte en polispatrull för att kontrollera en grupp ungdomar vid en badplats – och när de kom tillbaka var deras bil vandaliserad.På Facebook går polisen nu ut med en skarp uppmaning:"Tänk om det är du, eller din mamma, som behöver hjälp nästa gång"..

GT - 25 jul 18 kl. 16:33

Odins uppmaning – efter upptäckten på badplatsen

Efter upptäckten på badplatsen reagerar Odin, 34, starkt.Trots restriktioner och skarpa uppmaningar hade folk plockat fram grillarna.– Man blir förbannad, jag tycker inte att det är okej, säger han.

Nyheter 24 - 22 jan 14 kl. 19:48

Efter vd:ns uppmaning – nu bojkottas Max av tusentalsKommentarerna flödar

SVERIGE. I ett internt brev till sina anställda varnar hamburgerkedjan Max vd Richard Bergfors och vice vd Christian Bergfors för vad som kan komma att hända om de rödgröna får makten efter riksdagsvalet: "Det är valår och om oppositionen (S+V) vinner valet vill de höja både restaurangmomsen och arbetsgivaravgifterna för unga. Det vore fullständig katastrof för oss och branschen och det kommer få stora konsekvenser för vår tillväxt".

Expressen - 10 jul 18 kl. 07:00

Aimees, 32, uppmaning efter vanliga hudsjukdomen

Många människor har någon typ av hudåkomma, men de allra flesta strävar efter att dölja sina avvikelser. 32-åriga Aimee Godden fick många negativa kommentarer om sin psoriasis, och bestämde sig då för att börja Instagrama om sjukdomen. Nu går hon ut med en viktig uppmaning.

Expressen - 20 aug 18 kl. 07:00

17-åriga Nathalies uppmaning till alla lärare inför skolstarten

17-åriga influencern Nathalie Danielsson blev mobbad under tio år. Trakasserierna höll på att krossa henne, men en dag ändrades allt – hon vågade berätta. Nu vill hon sprida ett budskap inför skolstarten: – Våga sök hjälp, det här är inget att skämmas för, du är aldrig ensam..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 10 minuter sedan

Avstängda rulltrappor skapar problem i SL-trafiken

Inga pendeltåg i södergående riktning stannar vid Stockholm City på grund av att rulltrapporna inte fungerar. Resenärerna hänvisas i stället till tunnelbanan. – Det finns inte tillräckligt antal rulltrappor som fungerar, då måste halva stationen stängas av, säger Thomas Silvander, SL:s pressjour.

Expressen - 10 minuter sedan

Gildas tvillingar spolades bort av vattenmassorna

NHAMATANDA. Det är mitt på dagen och Gilda Jorge ligger utmattad på ett jordigt plastskynke på marken.Hon har svårt att sig till något, svårt att amma, inget att äta.

Expressen - 30 minuter sedan

Sigrid, 89, föll offer för äldreliga på Ica

89-åriga Sigrids besök på Ica blev en mardröm.Plötsligt upptäckte hon att plånboken hon förvarade i rullatorn – med över 2 000 kronor i kontanter – var borta.– Det var hemskt.

Expressen - 1 timme sedan

Språkkurs för dig som inte talar sverigedemokratiska

Jag vet att det är svårt att förstå alla konstigheter som produceras i den högerpopulistiska åsiktsfabriken.Obegripligheter spottas ut på löpande band.Men andas ut, här är språkkurs och översättningar för dig som inte vågar fråga..

Expressen - 1 timme sedan

Explosion i Israel

En explosion har hörts i centrala Israel, uppger AP.Enligt Al Jazeera ska det röra sig om en raketattack..

Expressen - 1 timme sedan

Flera skadade i militärövning

Ett flertal personer har skadats i samband med militärövningen Northern Wind utanför Älvsbyn, uppger NSD..

Expressen - 1 timme sedan

Misstänkt mordförsök i Ulricehamn

En man i Ulricehamn har blivit skadad av någon form av stickvapen. Den skadade ringde själv till SOS Alarm och fördes med ambulans till sjukhus. Skadeläget var vid 01-tiden oklart..

Expressen - 3 timmar sedan

En gripen efter skottlossning

En person är gripen, misstänkt för mordförsök i Vårby, söder om Stockholm, uppger polisen för TT..

Expressen - 4 timmar sedan

Villa övertänd – utom räddning

En villa utanför Stavsjö är helt utom räddning och räddningstjänsten tvingas låta den brinna ner.– Vi jobbar nu med att förhindra spridning, säger Henry Linnsen på räddningstjänsten..

Expressen - 6 timmar sedan

TV: ”Demokraterna kommer inte att nöja sig”

CNN talade med Expressen TV om rapporten.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.