Expressen > Nyheter

Wednesday, 26 September, 10:43

Expressen - 11 jul 18 kl. 20:21

17-åriga Izas skarpa uppmaning – efter katten Askungens dödUnder måndagen plingade en granne på Iza Månssons dörr. I famnen hade grannen Izas katt Askungen – svårt skadad efter att hon attackerats av en lös hund.Nu uppmanar Iza alla hundägare att koppla sina hundar.– Man ska ha koppel, särskilt om man inte kan sköta sin hund. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Izas, Askungens, Iza Månssons, Askungen, Iza

Dela artikeln

1465 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 17-åriga, Izas, skarpa, uppmaningefter , katten, Askungensdöd
Expressen - 25 okt 16 kl. 16:34

Bankchefens skarpa uppmaning: "Bygg"

Birgitte Bonnesen är mer än nöjd med sin första kvartalsrapport som "riktig" vd och koncernchef för Swedbank. Samtidigt oroas hon över bostadsmarknaden – och bankchefen riktar en uppmaning till politikerna. – Se till att det byggs mer, speciellt hyresrätter, säger hon till Dina Pengar..

Expressen - 23 jul 18 kl. 14:48

Svensk handels skarpa uppmaning i brandkaoset

Mitt under eldningsförbudet kommer Svensk handel med en skarp uppmaning till sina medlemmar:Sälj inte engångsgrillar.– Svensk Handel får rapporter om att det fortfarande förekommer engångsgrillar till försäljning, säger näringspolitiske chefen Mats Hedenström..

GT - 28 jul 17 kl. 06:00

Vägarbetare Joakims skarpa uppmaning till trafikanterna

Personer som kör mot trafiken, över fel sida av refugen och pekar finger. Det är vardagsmat för vägarbetaren Joakim Strömberg.Nu vill han uppmana trafikanterna till försiktighet.

GT - 22 aug 18 kl. 15:02

Mamma Annis skarpa uppmaning till bilisterna

Anni Lindquists dotter Anna, 16, var på väg hem från träningen på sin cykel när en parkerad bil utan förvarning svängde ut framför henne.Anna välte omkull och slog upp sitt nyopererade knä.– Det här kunde gått riktigt illa.

Expressen - 11 maj 18 kl. 17:33

Polisens skarpa varning till ungdomarna: ”Tänk efter!”

Natten mot torsdagen åkte en polispatrull för att kontrollera en grupp ungdomar vid en badplats – och när de kom tillbaka var deras bil vandaliserad.På Facebook går polisen nu ut med en skarp uppmaning:"Tänk om det är du, eller din mamma, som behöver hjälp nästa gång"..

GT - 25 jul 18 kl. 16:33

Odins uppmaning – efter upptäckten på badplatsen

Efter upptäckten på badplatsen reagerar Odin, 34, starkt.Trots restriktioner och skarpa uppmaningar hade folk plockat fram grillarna.– Man blir förbannad, jag tycker inte att det är okej, säger han.

Nyheter 24 - 22 jan 14 kl. 19:48

Efter vd:ns uppmaning – nu bojkottas Max av tusentalsKommentarerna flödar

SVERIGE. I ett internt brev till sina anställda varnar hamburgerkedjan Max vd Richard Bergfors och vice vd Christian Bergfors för vad som kan komma att hända om de rödgröna får makten efter riksdagsvalet: "Det är valår och om oppositionen (S+V) vinner valet vill de höja både restaurangmomsen och arbetsgivaravgifterna för unga. Det vore fullständig katastrof för oss och branschen och det kommer få stora konsekvenser för vår tillväxt".

Expressen - 10 jul 18 kl. 07:00

Aimees, 32, uppmaning efter vanliga hudsjukdomen

Många människor har någon typ av hudåkomma, men de allra flesta strävar efter att dölja sina avvikelser. 32-åriga Aimee Godden fick många negativa kommentarer om sin psoriasis, och bestämde sig då för att börja Instagrama om sjukdomen. Nu går hon ut med en viktig uppmaning.

Expressen - 20 aug 18 kl. 07:00

17-åriga Nathalies uppmaning till alla lärare inför skolstarten

17-åriga influencern Nathalie Danielsson blev mobbad under tio år. Trakasserierna höll på att krossa henne, men en dag ändrades allt – hon vågade berätta. Nu vill hon sprida ett budskap inför skolstarten: – Våga sök hjälp, det här är inget att skämmas för, du är aldrig ensam..

Expressen - 10 feb 15 kl. 21:07

Maria Brander: Skarpa svar och skarpa frågor

Samtal, säger ni. Duell, säger jag. Skarpa svar och skarpa frågor.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 5 minuter sedan

Ikea återkallar 250 000 lampor – varnar kunder

Efter larm om glaskupor som rasat ner från taket väljer nu Ikea att återkalla plafonden Calypso.– Vi har 100 rapporterade fall, säger Felix Östman, presskontakt hos Ikea i Sverige..

Expressen - 15 minuter sedan

Alliansen samlas till möte efter sprickan

Konflikten i alliansen inför torsdagens talmansrunda ska lösas direkt på ett möte mellan alliansens partiledare.Tidigt på onsdagsmorgonen hade partiledarna bestämt möte på en plats som bara är känd i den innersta kretsen.Inför talmansrundan pressas tre av fyra allianspartiledare av interna motsättningar.

Expressen - 15 minuter sedan

Svensken som blir ny vd för den tyska biljätten

Tyska biljätten Daimler får en svensk på högsta chefsposten från och med nästa år.Ola Källenius, som fyller 50 nästa år, har i skymundan klättrat i koncernen och blir nu vd..

Expressen - 30 minuter sedan

Leif GW: ”Chockartad upplevelse för Arnault”

Kulturprofilen Jean-Claude Arnault har nu suttit i häkte i två dygn - efter att rätten ansåg att han skulle häktas inför våldtäktsdomen som kommer på måndag. – Det är nog en ganska chockartad upplevelse, säger kriminologen Leif GW Persson i TV4:s Nyhetsmorgon. .

Expressen - 1 timme sedan

Margaretas krav på Försäkrings- kassan efter makens självmord

När maken Erlands sjukpenning drogs in rasade allt.Dagen efter hittades han livlös till följd av självmord.Sedan dess har hustrun Margareta Eklund, 66, försökt ta reda på om allt gick rätt till i Försäkringskassans bedömning av maken..

Expressen - 1 timme sedan

Kommunens miss – gav felaktiga p-böter i fyra år

Knivsta missade att ge den enda parkeringsvakten rätten att utfärda böter. Det har man upptäckt efter fyra års tid. Nu kan kommunen bli skyldig att betala tillbaka hundratusentals kronor till felparkerare, uppger UNT..

Expressen - 2 timmar sedan

JUST NU: Mycket hårda vindar – bro stängs av

Det blåser kraftigt i Västsverige.Vinden har medfört flera nedfallna träd – och sedan 08-tiden på morgonen är Uddevallabron helt avstängd för trafik.– Det är en vindstyrka på 35 m/s i vindbyarna nu på morgonen, säger Sofia Lindahl vid Trafikverket..

Expressen - 2 timmar sedan

Tufft väder i fjällen när sökningar återupptas

Vid åttatiden på onsdagsmorgonen skulle sökandet efter fyra försvunna fjällturister återupptas i fjällen.Vädret gör sökandet mycket tufft.– Det är stormvindar och blötsnö på morgonen och det blir värre och värre under dagens lopp, uppger meteorologen Tora Tomasdottir..

Expressen - 2 timmar sedan

Misstänkt för ett 30-tal mordbränder gripen

En man i 35- till 40-årsåldern har gripits i Rättvik misstänkt för ett 30-tal mordbränder, rapporterar lokala medier.– Jag kan bekräfta att en man är gripen, säger Jens auf der Heide vid polisens ledningscentral i region Bergslagen till TT..

Expressen - 2 timmar sedan

Trafikstörningar efter krock med älg

En bilist krockade på onsdagen med en älg vilket ledde till trafikstörningar.Älgen avlivades av jägare och bilen fick bärgas från platsen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.