Dagensanalys.se > Ekonomi

Friday, 16 November, 01:57

Dagensanalys.se - 11 jul 18 kl. 20:01

Här är alla nya mätpartners till GoogleYes, Google har ännu en gång öppnat sina låsta dörrar till en handfull tredjepartsaktörer som nu ska kunna bistå annonsörer med sina mätningar. Det var under konferensen Google Marketing Platform som alla nya mätpartners presenterades. Det blev hela 23 företag som nu kan stolt presentera på sina egna hemsidor att de är certifierade av Google att mäta även på den plattformen. Här är listan: Adway
Adjust
Analytic Partners
AppsFlyer
ComScore
Cyber
Data2Decisions
DoubleVerify
Ekimetrics
Integral Ad Science
Innovid
IRi
Kochava
Meetrics
Moat
Millward Brown
Neustar
Nielsen
Oracle Data Cloud
Research Now
Singular
Sizmek
Tune Här kan du läsa mer om
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Google, Google Marketing Platform, Adjust Analytic Partners AppsFlyer ComScore Cyber Data2Decisions DoubleVerify Ekimetrics Integral Ad Science Innovid IRi Kochava Meetrics Moat Millward Brown Neustar Nielsen Oracle Data Cloud Research Now Singular Sizmek Tune Här, Googles

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Här är alla nya mätpartnerstill , Google
YLE - 24 okt 13 kl. 08:20

Bakom kulisserna på Google

På Mannerheimvägen 12 finns ett kontorshotell. Här hyr små företag som inte har något ?eget?

YLE - 22 jan 17 kl. 06:30

Du kan be Google ta bort sökresultat om dig själv - men hemlig behandling hotar yttrandefriheten, säger professor

Det har i närmare tre års tid varit möjligt för EU-medborgare att ta bort sökresultat om sig själva från sökrobotar såsom Google. Beslutet om huruvida en viss länk ska tas bort eller inte fattas av sökföretagen själva utan insyn utifrån. När en viss spansk medborgare googlade sig själv år 2009 så var han inte nöjd med det han såg.

Nyheter 24 - 27 sep 11 kl. 08:10

Google fyller 13 - är det nu oturen kommer?


Nyheter24:s Jack Werner har tagit en närmare titt på Googles utveckling från ingenting alls till nybliven tonåring. Vi vet inte så mycket om vad som kommer hända på 2200-talet, men världsrymden orubbliga rutiner ger en del ledtrådar. Söndagen den 28 augusti år 2287 kommer jorden och mars vara varandra som närmst sedan 2003.

Sydsvenskan - 23 jan 15 kl. 14:18

Google misslyckas – men på ett intressant sätt

En av de mest intressanta sakerna med Google är alla misslyckanden. Det är lätt att tänka på Google som en unik framgångssaga – av lätt insedda skäl, den bilden är ju helt riktig. Men Google har under sina snart tjugo år också kraschat ganska ordentligt med flera högprofilerade projekt: * Google Plus, det sociala nätverket som fick enormt hög prioritet internt, men som aldrig har fått fäste.

Sydsvenskan - 24 apr 15 kl. 04:00

EU helt ute och cyklar om Google

I ett par veckor har jag försökt begripa vad EU egentligen är ute efter i striden med Google.Det är ytterst sällan, trots allt, som en seriös verksamhet inte har ett seriöst mål med sina handlingar.Bakgrunden: EU vill bötfälla Google för att Googles sökresultat inte är tillräckligt objektiva, särskilt när man googlar på saker som man vill köpa.

Dagensanalys.se - 15 aug 18 kl. 07:27

SEO för röstsökningar blev idag ännu viktigare i Sverige – Google Assistent förstår nu svenska

Google börjar idag att rulla ut den digitala assistenten Google Assistent på svenska för smartphones – inom kommande veckor finns den tillgänglig för alla användare på kompatibla Android- och iOS-enheter i Sverige. Företag som redan utvecklat funktionalitet för Google Assistent är ICA, H&M Home, SAS, SJ, och Sveriges Radio. Google Assistent gör det möjligt för användare att föra en tvåvägsdialog med Google, och kan därigenom hjälpa dem att få saker och ting gjorda i vardagen – från att skicka sms, sätta påminnelser och spela musik till att hitta användbar information, göra översättningar och navigera till önskade destinationer.

Sydsvenskan - 18 jun 11 kl. 16:21

Sök och du ska finna... Google

Foto: AP
När jag besökte Googles huvudkontor i Mountain View i november 2009 blev jag omhändertagen av en man som heter David Krane. Han är en professionellt vänlig och högvarvad informationschef, en av företagets första hundra anställda och därför mycket rik.
Mitt besök var veckolångt.

Cornucopia - 21 sep 15 kl. 07:10

Fritt fram för Google att fotografera skyddsobjekt

Värdehanteringsföretaget Nokas har försökt få Google att ta bort företagets skyddsobjekt värdedepåer från Google Streetview, men Google vägrar. Polisen har lagt ner en polisanmälan och meddelar att det är fritt fram för Google att fotografera skyddsobjekt. Detta enligt en debattartikel från Nokas och Säkerhetsbranschen i Svenska Dagbladet.

Dagensanalys.se - 21 apr 16 kl. 00:45

Snabbare nyheter i mobilen med Google News tack vare AMP

Google meddelade igår att man får en högre ranking med artiklar i Google News som kommer från de förlag som har anammat tekniken från Google tekniken ”Accelerated Mobile Pages Project” även kallat AMP Google lanserade tekniken med öppen källkod under förra året, som en rival till Facebook Instant Articles. Projektets övergripande mål är snabba på internet i mobila enheter genom att erbjuda ett öppet ramverk som kallas AMP HTML, baserat på befintlig teknik för webbutveckling, som tillåter lättare och snabbare mobila webbsidor. AMP drivna sidor laddas omedelbart, även när de innehåller multimedia som video, animationer eller grafik, inklusive det som du bäddar in från Twitter och YouTube Sedan lanseringen av initiativet, har AMP har omfamnas av en stor grupp av

Dagensanalys.se - 27 jan 17 kl. 14:16

Vad vet Google om dig – och vad kan du göra åt det?

Allt fler användare börjar inse att i stort sett allt vi gör på nätet går att spåra. Detta gäller inte minst dessa dagar, då det frekventa mobilanvändandet gör den ledande sökmotorn – Google – vet inte bara vad vi sökt, utan var och när. Men hur mycket vet Google, och kan man göra något åt det?

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 12 timmar sedan

Instagram-modellen som har tusentals följare är fejk

Med över 30.000 följare är modellen Shudu Gram rätt så populär. Hon lägger upp bilder sig själv i olika outfits och scener.

Dagensanalys.se - 12 timmar sedan

Nu är det klart at en skatteavgift ska betala för SVT

Igår blev det klart att radio- och tv-avgiften ersätts med en public service-avgift den 1 januari 2019. Detta efter att en lagrådsremiss på förslaget kommit in från regeringen i april i år, som i sin tur fick uppdraget att utreda frågan av public servicekommittén hösten 2017. Avgiften blir 1 procent av din beskattningsbara inkomst.

Dagensanalys.se - 13 timmar sedan

Schibsted Future Report 2019: Början till slutet för mobiltelefonernas era

Schibsteds årliga framtidsspaning inom ny teknologi, samhälle och affärstrender. För femte året delar koncernens medarbetare och utvalda vänner med sig av sin kunskap och sina tankar samt idéer om fenomen som de tror kommer att påverka framtiden. ”Schibsted är en drivande kraft i den digitala utvecklingen och Future Report fokuserar på hur teknikutvecklingen påverkar vår framtid och vilka möjligheter den ger.

Dagensanalys.se - Igår: 23:12

Tre SEO-trender inför nästa år som du måste ha koll på

Att blidka sökmotorerna är en av de viktigaste delarna i alla marknadsstrategier. Allt fler söker och Google vill närma sig händelserna som sker efter. Att vara ”sökvänlig” är inte längre bara något som är bra, utan ett krav.

Dagensanalys.se - Igår: 23:06

Vår skribent Olle F. Ringensons bok är nominerad till Årets Marknadsföringsbok

På måndag 19 november korar Sveriges Marknadsförbund 2018 års marknadsföringsbok. Vår skribent Olle F. Ringenson är nominerad med sin bok Marknadsföring Inifrån.

Dagensanalys.se - Igår: 22:48

Nielsen och Microsoft i samarbete om data för FMCG

Nielsen och Microsoft har börjat samarbeta om data för FMCG (fast moving consumer goods) och detaljhandeln. Idén är att förse marknaden med insikter i vad konsumenterna föredrar. Konsumentinsikter om varumärken är a och o för att kunna konkurrera.

Dagensanalys.se - Igår: 19:03

YouTube har större påverkan än Instagram och bloggar

Troot Network tillsammans med OMD har idag släppt en studie kring användarbeteendet på bl.a. YouTube, bloggar och Instagram.

Dagensanalys.se - Igår: 15:34

Europeisk e-sportsliga bara för kvinnor lanseras nästa år

Nästa år lanseras en ny e-sportliga enbart för kvinnor med målet att skapa en mer jämställd och inkluderande spelvärld, det rapporterar M3. Womens Esport League riktar sig just till kvinnor för att kunna erbjuda en miljö fri från trakasserier och hot, vilket är vanligt förekommande i spelvärlden. Bakom satsningen är spelplattformen Challengermode och e-sportföreningen Female League.

Dagensanalys.se - Igår: 15:05

Netflix testar ett mer prisvärt abonnemang endast för mobilen

Netflix testar en billigare prenumerationstjänst endast för mobilen för att locka fler användare i Asien och andra tillväxtmarknader. För närvarande pågår ett test i Malaysia där användarna får använda tjänsten för 4 dollar i månaden, ungefär halva priset jämfört med deras billigaste abonnemang. En talesperson för Netflix berättar att det pågår liknande test i några få länder, men vill inte lämna mer detaljer än så.

Dagensanalys.se - Igår: 13:46

Klas och Vilhelm säljer sitt bolag till USA

Svenska Yellow Brand Protection, som hittar piratkopior på nätet, säljs till amerikanska Corsearch för en okänd summa pengar. Yellow Brand Protection grundades 2014 och har utvecklat en mjukvara som konstant skannar nätet efter misstänkta annonser för piratkopierade varor. Systemet söker efter piratkopior av produkter på nätet och här, inte förvånande, är Kina en enorm marknad för bolaget.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.