Expressen > Nyheter

Thursday, 19 July, 17:16

Expressen - 11 jul 18 kl. 20:00

Polisen slår larm: Vi går på knänaPolisen i Dalsland går på knäna. Just nu pågår flera stora utredningar av grova brott som gör att andra typer av brott prioriteras bort och hamnar i ”vänteläge”.– Det är bekymmersamt och frustrerande. Det är inte rimligt att människor ska behöva vänta så länge på att få sina brott utredda, säger Monica Lindberg, polisinspektör i Mellerud..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Dalsland, Monica Lindberg, Mellerud

Dela artikeln

2637 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Polisenslår , larmVi , går, knäna
Skånskan - 14 maj 16 kl. 08:15

Larm om explosion på Kroksbäck

Malmö Under natten mot lördag fick polisen larm från flera poliser om att en mycket kraftig smäll hade hörts vid Norrbäcksgatan. Larmet kom strax efter ett på fredagsnatten från flera olika personer. – Vi får larm om att någon ska ha kastat en handgranat.

Expressen - 31 jul 17 kl. 07:18

Larm om brand i personbilar inatt

Under natten fick polisen larm om bilar som brann i Malmö.Enligt uppgifter från polisen har en av bränderna inträffat i stadsdelen Augustenborg.Även i Rosengård fick polisen larm om brand i två personbilar inatt.

Skånskan - 03 dec 15 kl. 18:46

Polisen har inte hittat flyktingbåt utanför Österlen

Österlen Vid 16.40 fick polisen larm om en flyktingbåt i vattnet utanför Vitemölle. Inga flyktingar har i nuläget hittats.

Sydsvenskan - 10 maj 14 kl. 05:30

Polisen: Vi var för få på valborg

Larm till 112 fick vänta. Femton timmars arbetspass utan rast. Nu slår polisen larm om underbemanning vid valborg.

Västerbottens Folkblad - 20 mar 11 kl. 11:14

Larm om pistolman

SKELLEFTEÅ Under lördagskvällen fick polisen larm om att en pistolbeväpnad person gick omkring i ett samhälle utanför Skellefteå. SKELLEFTEÅ Under lördagskvällen fick polisen larm om att en pistolbeväpnad person gick omkring i ett samhälle utanför Skellefteå. Larmet orsakade pådrag hos ?

Skånskan - 04 maj 16 kl. 20:13

Larm om skottlossning på Augustenborg

Malmö Vid 19-tiden fick polisen larm om att det skulle ha förekommit skottlossning på Augustenborg.Via ett telefonsamtal fick polisen larm om att det skulle ha skett en skottlossning på Augustenborg i Malmö. – Det är fortfarande oklart om det är så.

Polisen - 19 sep 11 kl. 18:58

Polisen ger alltid hjälp så snabbt som möjligt

I en artikel i Dagens Nyheter påstås att Polisen struntar i att besvara tusentals larm på grund av resursbrist. Det stämmer inte. " Vi struntar aldrig i akuta larm", säger Per Engström, sektionschef vid Rikspolisstyrelsen..

Polisen - 10 nov 11 kl. 16:38

Polisen följer upp uppgifterna om ?missade larm?

Svensk polis sköter sin utryckningsverksamhet bra. Påståenden om att Polisen missar tusentals larm stämmer inte. Det visar en genomgång av registrerade händelser i landets ledningscentraler som Rikspolisstyrelsen och polismyndigheterna gjort..

Polisen - 05 mar 15 kl. 13:59

Polisens första salsa-larm på Gotland

Polisen på Gotland var på plats efter en minut på sitt första salsa-larm - livräddning vid hjärtstopp. Därmed var polisen en viktig pusselbit i livräddningskedjan med ambulans och räddningstjänst..

Västerbottens Folkblad - 11 okt 15 kl. 00:10

Larm om kraftiga smällar i Umeå

Strax före midnatt fick polisen larm om flera kraftiga knallar på Ålidhem i Umeå. Det rörde sig om någon eller några som hade kastat knallskott. Smällarna hördes av många i området och polisen fick in ett flertal samtal om smällar.

Trelleborgs Allehanda - 21 aug 11 kl. 10:33

Larm om storbråk visade sig vara 17-åring med öl i ryggsäck

Vid två-tiden på söndagsmorgonen fick polisen larm om att tio personer bråkade på Hantverkargatan.
När de kom till platsen gick det inte att reda ut om det hade förekommit något bråk eller ej. Men en 17-årig kille, som var höggradigt berusad, omhändertogs.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Stefan Löfven i Ljusdal: Vi gör allt som står i vår makt

Statsminister Stefan Löfven (S) riktar ett stort tack till alla som deltar i släckningsinsatserna.– Det är inget annat än hjälteinsatser, säger han vid en pressträff i Ljusdal..

Expressen - 15 minuter sedan

Man befarad drunknad i Lindesberg

En man befaras ha drunknat i Lindesberg under torsdagseftermiddagen. Larmet inkom till polisen vid 15.25..

Expressen - 30 minuter sedan

Två bilar i frontalkrock

Två bilar ska ha frontalkrockat på länsväg utanför Höganäs.– En personbil står på vägen och en ligger i diket, säger Rickard Lundqvist, presstalesperson på polisens ledningscentral i region syd. .

Expressen - 1 timme sedan

Nio skadade i olycka – väg avstängd

Nio personer ska ha skadats i en trafikolycka.Enligt polisen ska tre bilar varit inblandade i olyckan..

Expressen - 2 timmar sedan

Man till sjukhus med skärskador

En man i Växjö anträffades med skärskador under torsdagen.Mannen fördes med ambulans till sjukhus.Polis har gripit en misstänkt gärningsperson.

Expressen - 2 timmar sedan

Hemköp ber om ursäkt – efter grill-missen

Sverige står i brand – och det råder totalt eldningsförbud i stora delar av landet.Trots det skickade Hemköp ut ett reklam-sms där kunderna uppmanas grilla. – Det är oförsvarbart att skriva så just nu, säger Amanda Lundberg Karlsson, som är en av de som fick sms:et.

Expressen - 2 timmar sedan

Skog för 600 miljoner har gått upp i rök

Det rör sig sammanlagt om uppskattningsvis 2 miljoner kubikmeter skog.

Expressen - 2 timmar sedan

Efter blundern med grillarna – Lidl vill stötta köttbönder

Livsmedelskedjan Lidl mötte skarp kritik när de marknadsförde engångsgrillar under den pågående brandkatastrofen. Nu vill de stötta svenska bönder som drabbas av torkan. – För att öka försäljningen av svenskt kött kommer vi att öka antalet kampanjer på svenskt kött i alla våra 172 butiker, säger Malin Laurén, inköpsdirektör för Lidl.

Expressen - 2 timmar sedan

Brand i ladugård: ”Fullt utvecklad”

En ladugård brinner i Ulricehamns kommun.Enligt räddningstjänsten är branden fullt utvecklad..

Expressen - 2 timmar sedan

Efter NMR:s flygblad – försvarsministern besöker Ica i Trosa

Två gånger har personer från nazistiska Nordiska motståndsrörelsen dykt upp utanför Jenni Steiners butik i Trosa och delat ut flygblad. Försvarsminister Peter Hultqvist (S) besöker på torsdagen butiken.– Det ska bli spännande hur han ser på saken, säger Jenni Steiner..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.