GöteborgsPosten > Nyheter

Tuesday, 25 September, 08:57

GöteborgsPosten - 11 jul 18 kl. 19:47

"Folk står och gråter utanför"De som har köpt biljetter till Ed Sheerans svenska konserter fick en personlig biljett vid inköpet. En biljett som kräver att du kan styrka din identitet vid dörren. Sajten Viagogo har sålt hundratals andrahandsbiljetter till konserten för tusentals kronor styck – men då det stod fel namn på biljetterna har ingen lyckats använda dem..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Ed Sheerans, Viagogo

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Folk, ståroch , gråterutanför
Expressen - 08 feb 18 kl. 21:04

Stora stödet till Timmy – folk betalar hans böter

Timmy Edström blev dömd för skadegörelse när han slog en körande bil med asfaltsraka.
Han dömdes både till dagsböter och skadestånd till föraren.
Men han behövde inte betala ur egen ficka - nu har en insamling täckt hela bötern..

YLE - 14 nov 15 kl. 14:03

"Parisarna är solidariska och låter sig inte kuvas"

Finlandssvenska Hanna von Wendt bor en bit utanför centrala Paris och var hemma då informationen om terrordåden började strömma in. Hennes man var ute på stan för att hämta sina döttrar på tågstationen och han kunde rapportera om poliser och militärfordon som fanns överallt. - När de sedan kom hem, lyckligtvis i säkerhet, satte vi oss ner framför tv:n för att följa med händelserna och där satt vi sedan nästan hela natten, berättar von Wendt som har bott i Paris i tre år och jobbar på ett försäkringsbolag.

ÖstersundsPosten - 22 nov 16 kl. 08:30

”Jag äter en limpmacka med falukorv i väntan på älgen” – här är några av bidragen i Bostadspuls tävling

Jämtarna är ett folk som gärna äter ute i det fria. Det är en slutsats man kan dra efter att ha kollat in alla bidrag som kommit in till Bostadspuls tävling. Redan första dagen har vi fått in närmare 50 mejl.

Skånskan - 19 apr 18 kl. 04:00

Många brott mot folk­rätten

Ef­ter det miss­tänkta gift­gas­an­greppet i Douma i Sy­ri­en med ef­ter­föl­jan­de bomb­ningar av USA, Frank­ri­ke och Stor­bri­tan­ni­en har dis­kus­sionen om brott mot folk­rätten förts. Båda de nämnda an­fallen är de­fi­ni­tions­mäs­sigt brott mot folk­rätts­liga re­gler.
Men så­dana har fö­re­kommit flera gånger de senaste de­cen­ni­erna, även om man bara räknar de till­fäl­len då stor­makterna varit in­blan­dade.

Skånskan - 15 feb 17 kl. 01:00

Van­ligt folk finns över­allt

ERWP.fif(2)Vill stats­mi­nis­ter Ste­fan Löfven (S) träffa van­ligt folk finns knappast ett bätt­re till­fäl­le än Almedalsveckan. Här full­kom­ligt myllrar det av van­ligt folk i alla möj­liga former och an­tal.

Skånskan - 08 okt 15 kl. 01:00

Tysk­lands folk­mord i Af­ri­ka

Opinion När Her­mann Gö­ring stod in­för rätta i Nürn­berg ef­ter an­dra världs­kriget, bland an­nat för att ha in­rätta kon­cent­ra­tions­lä­gren, togs inte Tysk­lands agerande i Sydvästafrika, som Tysk­land oc­ku­perade som en ko­lo­ni i slu­tet av 1800-talet, upp. Ändå hade na­zisternas po­li­tik del­vis rötterna där.
Tysk­land var den sis­ta ko­lo­ni­al­makten, som först ef­ter eu­ro­péernas upp­delning av Af­ri­ka 1884-85 i Ber­lin fick ac­cep­tans för sina färska er­öv­ringar i Af­ri­ka, bland an­nat Sydvästafrika som i dag är den själv­stän­diga staten Na­mi­bia.

Skånskan - 07 okt 15 kl. 14:00

Folk­par­ti­et av­vi­ker mest inom Al­li­an­sen

Opinion När Al­li­an­sens alla par­ti­er pre­sen­te­rat sina bud­get­al­ter­na­tiv vi­sar det sig, inte helt ovän­tat, att Folk­par­ti­et har mest udda prio­ri­ter­ing­ar.
En ge­men­sam ”kap­pa” med fi­nans­po­li­tis­ka be­döm­ning­ar och vis­sa lång­sik­ti­ga prio­ri­ter­ing­ar finns kvar av den ge­men­sam­ma bud­ge­ten från i hös­tas, men även i öv­rigt är sam­stäm­mig­he­ten stor.
Det mes­ta av re­ger­ing­ens skat­te­höj­ning­ar av­vi­sas lik­som hu­vud­de­len av de and­ra re­for­mer som re­ger­ing­en fö­re­slår.

Barometern - 12 jul 14 kl. 10:23

Kalmarföretag betalar dina fortkörningsböter

Ett hundratal liv kunde sparas varje år om alla följde hastighetsbegränsningarna. Samtidigt erbjuder ett Kalmarföretag att betala fortkörningsböter åt folk mot en årsavgift. Det är Kalmarföretaget Don't worry Sweden AB som ligger bakom tjänsten Safespeed.

Nyheter 24 - 17 okt 13 kl. 14:04

Nyheter24 möter en jävla pajasOm MånsHär spelas "Jävla Pajas"GrundenMåns om framtiden

STOCKHOLM. Måns Möller drar ut på turné. Igen.

YLE - 21 sep 15 kl. 16:01

R-kiosken sköter posten i Ekenäs

Posten i Ekenäs har nu stängt sina dörrar. Det är R-kiosken vid Stationsvägen som sköter posttjänsterna från och med i morgon. Köpman Tuija Jämsä är glad över de nya utmaningarna.

Cornucopia - 28 okt 16 kl. 15:43

Fredagsmys: Äter de någonsin med kniv och gaffel i amerikansk film?

Dags för lite härligt fredagsmys. Jag har kommit till insikten att neandertalarna i USA äter med händerna, eller möjligen endast med en gaffel. Åtminstone på film som utspelar sig "idag".

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Stigande bygghandel trots extremvärme

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Sista dagen på jobbet för Stefan Löfven?

I dag klockan 9.30 röstar riksdagen om statsministerposten. Inget tyder på att Stefan Löfven får sitta kvar.

GöteborgsPosten - 10 timmar sedan

Efter Dahlins sjukdom – Amos fick chansen i derbyt.

Glad över att ha fått chansen – besviken över resultatet. Det var blandade känslor hos Tom Amos efter den allsvenska debuten.
– Det var skithäftigt, men tungt att vi torskade säger målvakten..

GöteborgsPosten - 45 minuter sedan

Trevande på Asienbörser

GöteborgsPosten - 45 minuter sedan

Högsäter 2 vände underläge och vann

Högsäter 2 låg under i halvtid i bortamatchen i division 6 Dalsland i fotboll mot Brålanda 2. Men laget vände underläget, och vann, med 4–3 (1–2) i måndagens match på Sörbyvallen..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Trump försvarar sin domarkandidat på Twitter

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Det svenska äpplet vinner mark

Svenska äppelodlare har all anledning att fira. De senaste åren har allt mer mark använts till att odla äpplen, vilket har påverkat utbudet i butikerna..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Kriminalvården väntar underskott

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Brexit-tumult vid Labours stämma

Ska britterna få rösta på nytt om brexit? Det är en av stridsfrågorna vid oppositionspartiets Labours kongress i Liverpool, som sker mot bakgrund av premiärminister Theresa Mays hittills misslyckade försök att baxa igenom sin plan för det brittiska EU-utträdet – ett upplägg som sågats av flera europeiska ledare..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Årets premiärhummer såld – kilopris 83 000

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.