GöteborgsPosten > Nyheter

Wednesday, 18 July, 06:56

GöteborgsPosten - 11 jul 18 kl. 19:47

"Folk står och gråter utanför"De som har köpt biljetter till Ed Sheerans svenska konserter fick en personlig biljett vid inköpet. En biljett som kräver att du kan styrka din identitet vid dörren. Sajten Viagogo har sålt hundratals andrahandsbiljetter till konserten för tusentals kronor styck – men då det stod fel namn på biljetterna har ingen lyckats använda dem..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Ed Sheerans, Viagogo

Dela artikeln

348 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Folk, ståroch , gråterutanför
Expressen - 08 feb 18 kl. 21:04

Stora stödet till Timmy – folk betalar hans böter

Timmy Edström blev dömd för skadegörelse när han slog en körande bil med asfaltsraka.
Han dömdes både till dagsböter och skadestånd till föraren.
Men han behövde inte betala ur egen ficka - nu har en insamling täckt hela bötern..

YLE - 14 nov 15 kl. 14:03

"Parisarna är solidariska och låter sig inte kuvas"

Finlandssvenska Hanna von Wendt bor en bit utanför centrala Paris och var hemma då informationen om terrordåden började strömma in. Hennes man var ute på stan för att hämta sina döttrar på tågstationen och han kunde rapportera om poliser och militärfordon som fanns överallt. - När de sedan kom hem, lyckligtvis i säkerhet, satte vi oss ner framför tv:n för att följa med händelserna och där satt vi sedan nästan hela natten, berättar von Wendt som har bott i Paris i tre år och jobbar på ett försäkringsbolag.

ÖstersundsPosten - 22 nov 16 kl. 08:30

”Jag äter en limpmacka med falukorv i väntan på älgen” – här är några av bidragen i Bostadspuls tävling

Jämtarna är ett folk som gärna äter ute i det fria. Det är en slutsats man kan dra efter att ha kollat in alla bidrag som kommit in till Bostadspuls tävling. Redan första dagen har vi fått in närmare 50 mejl.

Skånskan - 19 apr 18 kl. 04:00

Många brott mot folk­rätten

Ef­ter det miss­tänkta gift­gas­an­greppet i Douma i Sy­ri­en med ef­ter­föl­jan­de bomb­ningar av USA, Frank­ri­ke och Stor­bri­tan­ni­en har dis­kus­sionen om brott mot folk­rätten förts. Båda de nämnda an­fallen är de­fi­ni­tions­mäs­sigt brott mot folk­rätts­liga re­gler.
Men så­dana har fö­re­kommit flera gånger de senaste de­cen­ni­erna, även om man bara räknar de till­fäl­len då stor­makterna varit in­blan­dade.

Skånskan - 15 feb 17 kl. 01:00

Van­ligt folk finns över­allt

ERWP.fif(2)Vill stats­mi­nis­ter Ste­fan Löfven (S) träffa van­ligt folk finns knappast ett bätt­re till­fäl­le än Almedalsveckan. Här full­kom­ligt myllrar det av van­ligt folk i alla möj­liga former och an­tal.

Skånskan - 08 okt 15 kl. 01:00

Tysk­lands folk­mord i Af­ri­ka

Opinion När Her­mann Gö­ring stod in­för rätta i Nürn­berg ef­ter an­dra världs­kriget, bland an­nat för att ha in­rätta kon­cent­ra­tions­lä­gren, togs inte Tysk­lands agerande i Sydvästafrika, som Tysk­land oc­ku­perade som en ko­lo­ni i slu­tet av 1800-talet, upp. Ändå hade na­zisternas po­li­tik del­vis rötterna där.
Tysk­land var den sis­ta ko­lo­ni­al­makten, som först ef­ter eu­ro­péernas upp­delning av Af­ri­ka 1884-85 i Ber­lin fick ac­cep­tans för sina färska er­öv­ringar i Af­ri­ka, bland an­nat Sydvästafrika som i dag är den själv­stän­diga staten Na­mi­bia.

Skånskan - 07 okt 15 kl. 14:00

Folk­par­ti­et av­vi­ker mest inom Al­li­an­sen

Opinion När Al­li­an­sens alla par­ti­er pre­sen­te­rat sina bud­get­al­ter­na­tiv vi­sar det sig, inte helt ovän­tat, att Folk­par­ti­et har mest udda prio­ri­ter­ing­ar.
En ge­men­sam ”kap­pa” med fi­nans­po­li­tis­ka be­döm­ning­ar och vis­sa lång­sik­ti­ga prio­ri­ter­ing­ar finns kvar av den ge­men­sam­ma bud­ge­ten från i hös­tas, men även i öv­rigt är sam­stäm­mig­he­ten stor.
Det mes­ta av re­ger­ing­ens skat­te­höj­ning­ar av­vi­sas lik­som hu­vud­de­len av de and­ra re­for­mer som re­ger­ing­en fö­re­slår.

Barometern - 12 jul 14 kl. 10:23

Kalmarföretag betalar dina fortkörningsböter

Ett hundratal liv kunde sparas varje år om alla följde hastighetsbegränsningarna. Samtidigt erbjuder ett Kalmarföretag att betala fortkörningsböter åt folk mot en årsavgift. Det är Kalmarföretaget Don't worry Sweden AB som ligger bakom tjänsten Safespeed.

Nyheter 24 - 17 okt 13 kl. 14:04

Nyheter24 möter en jävla pajasOm MånsHär spelas "Jävla Pajas"GrundenMåns om framtiden

STOCKHOLM. Måns Möller drar ut på turné. Igen.

YLE - 21 sep 15 kl. 16:01

R-kiosken sköter posten i Ekenäs

Posten i Ekenäs har nu stängt sina dörrar. Det är R-kiosken vid Stationsvägen som sköter posttjänsterna från och med i morgon. Köpman Tuija Jämsä är glad över de nya utmaningarna.

Cornucopia - 28 okt 16 kl. 15:43

Fredagsmys: Äter de någonsin med kniv och gaffel i amerikansk film?

Dags för lite härligt fredagsmys. Jag har kommit till insikten att neandertalarna i USA äter med händerna, eller möjligen endast med en gaffel. Åtminstone på film som utspelar sig "idag".

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 10 minuter sedan

Tre gripna efter kidnappningsdrama

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Vinstlyft för Handelsbanken

GöteborgsPosten - 45 minuter sedan

Skogsbrand närmar sig Yosemite

Minst sex större skogs- och markbränder rasar i Kalifornien, som har den värsta inledningen av den årliga brandsäsongen på ett decennium..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Guns N' Roses monsterturné drar in i Göteborg

Turnén som aldrig blev av förvandlades till turnén som aldrig tar slut. När ett återförenat Guns N' Roses intar Ullevi närmar de sig spelning nummer 150 med en show som redan har setts av fler än 4,3 miljoner fans på fem kontinenter..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Brand i industrihotell i Angered

Tidigt under onsdagsmorgonen larmades polis, ambulans och räddningstjänst till en brand i ett industrihotell i Angered. En person har förts till sjukhus med lindriga skador..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Washingtons katter kartläggs

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Hoppet står till brandflygplanen

De omfattande skogsbränder som rasar på många håll i Sverige har utmattat både resurser och personal inom räddningstjänsten. Nu står hoppet till brandflygplanen..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Branschen skriker efter verkstadstekniker

Motorbranschen skriker efter verkstadstekniker, men allt färre söker sig till fordonsprogrammet på gymnasiet. Enligt en ny rapport har nästan samtliga av motorbranschens företag i Västra Götaland haft svårt att rekrytera folk det senaste året..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Nya svenskar täcker personalbristen i verkstaden

Volvo truck center i Mölndal behöver expandera, men det är svårt att hitta mekaniker. Oftast kommer de nyanställda direkt från gymnasiet, men i allt större utsträckning är det nya svenskar som täcker personalbehovet i motorbranschen..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Arvet efter Mandela delar oss

I dag är det hundra år sedan frihetskämpen, ANC-ledaren och Sydafrikas första demokratiskt valda president Nelson Mandela föddes. Den sydafrikanska journalisten Sieraaj Ahmed skriver om en ung demokrati som börjat ifrågasätta arvet efter den store landsfadern..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.