Jönköpingsnytt > Nyheter

Tuesday, 17 July, 17:15

Jönköpingsnytt - 11 jul 18 kl. 19:31

Hundratals Kroater framför storbildsskärmen ikvällIkväll blir det Kroatisk fotbollsfest i Jönköping! Kroatien-supportrar samlades idag för att tillsammans se semifinalen mellan Kroatien och England i fotbolls-VM. Över hundra Kroater förväntas sitta bänkade framför storbildsskärmen.
.
Läs mer på Jönköpingsnytt
Läs mer om:
Kroater, Kroatisk, Jönköping, Kroatien, England, VM

Dela artikeln

223 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hundratals, Kroater, framför, storbildsskärmen, ikväll
Sydsvenskan - 12 jun 14 kl. 17:28

”Hoppas att vi ses framför storbildsskärmen”

När kameran zoomar in det engelska laget under presentationen bryter allsång ut om anfallsstjärnan Alan Shearer. ”We're walking along, singing this song, Walking in a Shearer Wonderland.” Trafiken mellan den långa bardisken och borden är intensiv inne på The Brewmaster i hörnet mot Charing cross road i Londons West End.

BT - 25 maj 13 kl. 08:11

Jan Hansson: En glänsande tysk fotbollsvår

Ett fotbollens paradigmskifte kan anas. Kvällens Champions League-final mellan Bayern München och Borussia Dortmund är en skarp larmsignal till övriga Europa. Bundesliga har inte bara världens högsta publiksiffror utan också klubbar av superklass.

Kristianstadsbladet - 20 jun 14 kl. 09:30

Gammal charm med nya krafter i Venestad

Foto: Bosse Nilsson
Venestadsborna är inne i de mest aktiva veckorna på hela året med midsommarfirande, midsommardans och loppis nästa lördag. Utan generationsskiftet hade det inte varit möjligt.
Venestads midsommar- firande är ett väloljat maskineri.

Sydsvenskan - 08 jul 14 kl. 05:30

En död med bröd

Olika sätt för kulturarrangörer att nå ut till nya publikgrupper kan ta alla möjliga uttryck. Hos Malmö opera ledde det bland annat till att man sålde operabiljetter i ett antal korvkiosker runtom i staden.Korv är också inblandad när Wiens opera om sommarkvällarna visar inspelade uppsättningar på storduk på operafasaden framför öltält och wurstmumsande åhörare.

Jönköpingsnytt - 08 aug 12 kl. 10:44

Efter medaljmissen: "Det är lite snopet"

Nerverna var på helspänn och förhoppningarna var stora när Jönköpings Kanotklubb satt bänkade framför storbildsskärmen för att se OS-finalen i K1 1000 meter med Anders Gustafsson..

SmålandsPosten - 23 jul 13 kl. 06:29

Växjöbornas ­intresse för fotboll

Moderator · lobbyn
Henric
Bingström är
nyhetsreporter
på Smålandsposten och samtalar här med läsare.
Två mycket populära inslag i Växjösommaren avslutades under gårdagen. Samtidigt som EM-festens mycket populära och välbesökta Fan zone rensades bort från Stortorget, avslutades de årliga allsångskvällarna en bollspark därifrån i Linnéparken.

SmålandsPosten - 23 jul 13 kl. 06:29

Växjöbornas intresse för fotboll

Två mycket populära inslag i Växjösommaren avslutades under gårdagen. Samtidigt som EM-festens mycket populära och välbesökta Fan zone rensades bort från Stortorget, avslutades de årliga allsångskvällarna en bollspark därifrån i Linnéparken. Att allsångskvällarna lockar folk vet man på förhand, konceptet är nu välinarbetat och många tusentals åhörare brukar slå sig ner i gräset eller på bänkarna för att avnjuta underhållningen på måndagar under juli månad, oavsett artister och väder även om sol och värme så klart lockar mer publik än regn.

DalaDemokraten - 11 jul 14 kl. 08:58

"Folk var i total chock"

Medan elva brasilianska spelare irrade omkring i chocktillstånd och tittade på medan det tyska anfallet bollade gris med ett förnedrat hemma-försvar, som med gråten i halsen försökte få stopp på blodflödet, befann sig 31-åriga Lottie Börjes från Rättvik på Copacabana i Rio de Janeiro. Där trängdes hon tillsammans med tiotusentals brasilianare och turister framför storbildsskärmen på FIFA fanfest. Det som var, och skulle bli en fest slutade i stället med en brutal chock för världens fotbollstokigaste land, när "A Seleccão" havererade och föll med 1–7 i VM-semifinalen – på hemmaplan..

Dalarnas tidningar - 11 jul 14 kl. 08:58

"Folk var i total chock"

Medan elva brasilianska spelare irrade omkring i chocktillstånd och tittade på medan det tyska anfallet bollade gris med ett förnedrat hemma-försvar, som med gråten i halsen försökte få stopp på blodflödet, befann sig 31-åriga Lottie Börjes från Rättvik på Copacabana i Rio de Janeiro. Där trängdes hon tillsammans med tiotusentals brasilianare och turister framför storbildsskärmen på FIFA fanfest. Det som var, och skulle bli en fest slutade i stället med en brutal chock för världens fotbollstokigaste land, när "A Seleccão" havererade och föll med 1–7 i VM-semifinalen – på hemmaplan..

Sydsvenskan - 08 okt 15 kl. 15:22

Stillsamt jubel på SOL över Nobelvinnaren

Ett glatt och ganska stillsamt sorl utbröt i entréhallen på Språk- och litteraturcentrum (SOL) i Lund när Svetlana Aleksijevitjs namn lästes upp.Det blev också en kort liten applåd.Ett trettiotal personer hade samlats framför storbildsskärmen för att se och höra Svenska akademiens ständiga sekreterare Sara Danius annonsera Nobelprisvinnaren.

Fler nyheter från Jönköpingsnytt

Jönköpingsnytt - 15 minuter sedan

Privat LSS bättre än kommunal

Den privata LSS-verksamheten i Jönköping är bättre än den kommunala. Det visar en ny undersökning från Socialstyrelsen.
.

Jönköpingsnytt - 2 timmar sedan

Grovt våldsbrott utanför bad

En person har blivit utsatt för en grov misshandel utanför Rosenlundsbadet. Polisen jagar flera personer som har sprungit från platsen.
.

Jönköpingsnytt - 3 timmar sedan

Hans ansvar: NHL-proffsens fys

Kristian Thalin är personlig tränare och fystränare. Under sommaren ansvarar han för NHL-spelarna David Ullström, Oscar Fantenberg och Niklas Hjalmarssons fysträning.
- Man får vara extra försiktig med de här grabbarna som är rätt värdefulla, säger han skrattandes till Jnytt.

Jönköpingsnytt - 4 timmar sedan

Medaljregn vid kanot-SM

Det fortsätter att gå bra för de lokala kanotisterna i SM i Luleå. Det blev nya medaljer även under den andra tävlingsdagen.
.

Jönköpingsnytt - 5 timmar sedan

Brand vid järnvägsspår

Räddningstjänstens enheter från Huskvarna, Malmbäck och Nässjö är på plats och bekämpar en brand bredvid järnvägsspåret mellan Forserum och Äng.
.

Jönköpingsnytt - 5 timmar sedan

Försökte döda kvinna i länet

En man i 55-årsåldern har gripits misstänkt för försök till dråp i Vetlanda kommun. Polisen har spärrat av den aktuella lägenheten och en kriminalteknisk undersökning kommer att genomföras.
.

Jönköpingsnytt - 6 timmar sedan

För varm kyl – riskerade bli sjuka

Ett äldreboende i Jönköping hade 17 grader varmt inne i ett kylskåp. Det hela upptäcktes i samband med en kontroll, skriver jp.se.

Jönköpingsnytt - 7 timmar sedan

Se alla bilder från Måndag JKPG

Tredje gången gillt!
Nja, riktigt så är det förstås inte. Men faktum är att det här var tredje gången som Måndag JKPG slog upp portarna vid Munksjömagasinen.

Jönköpingsnytt - 7 timmar sedan

De värvar center från Bundesliga

Habo Wolley har skrivit kontrakt för kommande säsong med den tyska centern Lars Wilmsen. Wilmsen kommer senast från Bundesliganklubben Rottenberg.
.

Jönköpingsnytt - 10 timmar sedan

Jönköping hjälper andra med vatten

Just nu råder det bevattningsförbud på flera håll i landet. Men tack vare att Vättern är en sådan stor sjö har merparten av de boende i Jönköpings kommun varit förskonade från detta.
– Vi har alltid en positiv inställning att hjälpa andra kommuner, säger Rolf Landin, verksamhetschef för Jönköpings kommuns VA.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.