Jönköpingsnytt > Nyheter

Tuesday, 25 September, 09:09

Jönköpingsnytt - 11 jul 18 kl. 19:31

Hundratals Kroater framför storbildsskärmen ikvällIkväll blir det Kroatisk fotbollsfest i Jönköping! Kroatien-supportrar samlades idag för att tillsammans se semifinalen mellan Kroatien och England i fotbolls-VM. Över hundra Kroater förväntas sitta bänkade framför storbildsskärmen.
.
Läs mer på Jönköpingsnytt
Läs mer om:
Kroater, Kroatisk, Jönköping, Kroatien, England, VM

Dela artikeln

226 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hundratals, Kroater, framför, storbildsskärmen, ikväll
Sydsvenskan - 12 jun 14 kl. 17:28

”Hoppas att vi ses framför storbildsskärmen”

När kameran zoomar in det engelska laget under presentationen bryter allsång ut om anfallsstjärnan Alan Shearer. ”We're walking along, singing this song, Walking in a Shearer Wonderland.” Trafiken mellan den långa bardisken och borden är intensiv inne på The Brewmaster i hörnet mot Charing cross road i Londons West End.

BT - 25 maj 13 kl. 08:11

Jan Hansson: En glänsande tysk fotbollsvår

Ett fotbollens paradigmskifte kan anas. Kvällens Champions League-final mellan Bayern München och Borussia Dortmund är en skarp larmsignal till övriga Europa. Bundesliga har inte bara världens högsta publiksiffror utan också klubbar av superklass.

Kristianstadsbladet - 20 jun 14 kl. 09:30

Gammal charm med nya krafter i Venestad

Foto: Bosse Nilsson
Venestadsborna är inne i de mest aktiva veckorna på hela året med midsommarfirande, midsommardans och loppis nästa lördag. Utan generationsskiftet hade det inte varit möjligt.
Venestads midsommar- firande är ett väloljat maskineri.

Sydsvenskan - 08 jul 14 kl. 05:30

En död med bröd

Olika sätt för kulturarrangörer att nå ut till nya publikgrupper kan ta alla möjliga uttryck. Hos Malmö opera ledde det bland annat till att man sålde operabiljetter i ett antal korvkiosker runtom i staden.Korv är också inblandad när Wiens opera om sommarkvällarna visar inspelade uppsättningar på storduk på operafasaden framför öltält och wurstmumsande åhörare.

Jönköpingsnytt - 08 aug 12 kl. 10:44

Efter medaljmissen: "Det är lite snopet"

Nerverna var på helspänn och förhoppningarna var stora när Jönköpings Kanotklubb satt bänkade framför storbildsskärmen för att se OS-finalen i K1 1000 meter med Anders Gustafsson..

SmålandsPosten - 23 jul 13 kl. 06:29

Växjöbornas ­intresse för fotboll

Moderator · lobbyn
Henric
Bingström är
nyhetsreporter
på Smålandsposten och samtalar här med läsare.
Två mycket populära inslag i Växjösommaren avslutades under gårdagen. Samtidigt som EM-festens mycket populära och välbesökta Fan zone rensades bort från Stortorget, avslutades de årliga allsångskvällarna en bollspark därifrån i Linnéparken.

SmålandsPosten - 23 jul 13 kl. 06:29

Växjöbornas intresse för fotboll

Två mycket populära inslag i Växjösommaren avslutades under gårdagen. Samtidigt som EM-festens mycket populära och välbesökta Fan zone rensades bort från Stortorget, avslutades de årliga allsångskvällarna en bollspark därifrån i Linnéparken. Att allsångskvällarna lockar folk vet man på förhand, konceptet är nu välinarbetat och många tusentals åhörare brukar slå sig ner i gräset eller på bänkarna för att avnjuta underhållningen på måndagar under juli månad, oavsett artister och väder även om sol och värme så klart lockar mer publik än regn.

DalaDemokraten - 11 jul 14 kl. 08:58

"Folk var i total chock"

Medan elva brasilianska spelare irrade omkring i chocktillstånd och tittade på medan det tyska anfallet bollade gris med ett förnedrat hemma-försvar, som med gråten i halsen försökte få stopp på blodflödet, befann sig 31-åriga Lottie Börjes från Rättvik på Copacabana i Rio de Janeiro. Där trängdes hon tillsammans med tiotusentals brasilianare och turister framför storbildsskärmen på FIFA fanfest. Det som var, och skulle bli en fest slutade i stället med en brutal chock för världens fotbollstokigaste land, när "A Seleccão" havererade och föll med 1–7 i VM-semifinalen – på hemmaplan..

Dalarnas tidningar - 11 jul 14 kl. 08:58

"Folk var i total chock"

Medan elva brasilianska spelare irrade omkring i chocktillstånd och tittade på medan det tyska anfallet bollade gris med ett förnedrat hemma-försvar, som med gråten i halsen försökte få stopp på blodflödet, befann sig 31-åriga Lottie Börjes från Rättvik på Copacabana i Rio de Janeiro. Där trängdes hon tillsammans med tiotusentals brasilianare och turister framför storbildsskärmen på FIFA fanfest. Det som var, och skulle bli en fest slutade i stället med en brutal chock för världens fotbollstokigaste land, när "A Seleccão" havererade och föll med 1–7 i VM-semifinalen – på hemmaplan..

Sydsvenskan - 08 okt 15 kl. 15:22

Stillsamt jubel på SOL över Nobelvinnaren

Ett glatt och ganska stillsamt sorl utbröt i entréhallen på Språk- och litteraturcentrum (SOL) i Lund när Svetlana Aleksijevitjs namn lästes upp.Det blev också en kort liten applåd.Ett trettiotal personer hade samlats framför storbildsskärmen för att se och höra Svenska akademiens ständiga sekreterare Sara Danius annonsera Nobelprisvinnaren.

Fler nyheter från Jönköpingsnytt

Jönköpingsnytt - 30 minuter sedan

VM-skrällen kommer till Elmia

Han var med i Sveriges lag som tog silver vid ryttar-VM i USA. Om några veckor kommer Fredrik Jönsson till Elmia Scandinavian Horse Show.
.

Jönköpingsnytt - 2 timmar sedan

Man drabbad av annorlunda inbrott

En man i 25-årsåldern har anmält att han blev utsatt för ett inbrott under måndagen.
– Han har minst sagt blivit av med udda grejer, säger Thomas Agnevik vid polisen.
.

Jönköpingsnytt - 2 timmar sedan

Jönköpingsbolag öppnar på ny ort

IT-bolaget Consid i Jönköping fortsätter att växa och nu etablerar de sig på ytterligare en ort.
– Det ska bli oerhört roligt och vi ser en stor möjlighet att växa i Karlskrona i och med den oproportionerligt stora mängd IT-uppdrag och affärsmöjligheter som finns där, berättar Patrik Hall, ny kontorschef för Consid Karlskrona, i ett pressmeddelande.
.

Jönköpingsnytt - 2 timmar sedan

Klartecken för ny förskola i Jönköping

En ny förskola planeras byggas vid Råslättsskolan. Det handlar om åtta avdelningar som ska byggas, vilket väntas rymma 120 barn.
– Det är mycket angeläget att få till den här förskolan, säger Anders Samuelsson (C), ordförande i stadsbyggnadsnämnden.

Jönköpingsnytt - 11 timmar sedan

Stjärnfotografen ska locka turister

Småland Resorts senaste drag för att locka turister till olika orter är att bjuda in Bingo Rimér till utvalda platser för uppmärksamma företagare inom besöksnäringen i Jönköpings län. Under måndagen var han i Mullsjö - en dag som avslutades med isskulptering.
- Det här är en utmaning, säger han till Jnytt.

Jönköpingsnytt - 10 timmar sedan

Poliser jagade rattfyllo på E4

Under måndagskvällen fick polisen samtal om en bilist som körde vingligt på riksväg 40 i riktning mot Jönköping. På E4 genom Jönköping kunde polisen stoppa bilisten.
.

Jönköpingsnytt - 11 timmar sedan

Planerar att starta ny nyhetssajt

Kommun Demokraterna kom inte in i kommunfullmäktige, men ger inte upp utan siktar nu på valet 2022. Samtidigt planerar de nu att starta en ny nyhetssajt, som bara ska inrikta sig på politik och kommunal verksamhet i Jönköpings kommun.
.

Jönköpingsnytt - 11 timmar sedan

Ny butik slår upp sina portar

Prickiga klänningar, blommiga väskor och Elvis-klockor. I den nya butiken Rockies i Taberg är rockabilly livet.
.

Jönköpingsnytt - 13 timmar sedan

Nu tas krafttag mot viltolyckorna

Slutet av september och början av oktober är inledningen på den värsta tiden på året för viltolyckor. I veckan specialsatsar polisen därför på att sprida information om hur bilförare ska agera vid olyckor med till exempel älg och vildsvin.
.

Jönköpingsnytt - 14 timmar sedan

Laddar för stora utmaningen

Lag efter lag har besegrats. Nu är det bara en match kvar att vinna innan Mariebos F15-lag kan titulera sig DM-mästare.
– Det finns en drivkraft som alltid funnits i det här gänget, säger tränaren Tomas Andersson.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.