DI > Ekonomi

Friday, 20 July, 06:57

DI - 11 jul 18 kl. 18:09

Stockholmsbörsen: Exportbolag tappar i oron för handelskrigStockholmsbörsen hade en tung onsdag med ökad spänning mellan USA och Kina i den pågående handelskonflikten. H&M-storägaren Stefan Persson har fyllt på ytterligare i sitt innehav i klädjätten..
Läs mer på DI
Läs mer om:
USA, Kina, Stefan Persson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stockholmsbörsen, Exportbolag, tappari , oronför , handelskrig
DI - 14 nov 16 kl. 13:21

Stockholmsbörsen: Placerarna tappar humöret

Stockholmsbörsen tappar fart och vid lunchtid hade index fallit under nollstrecket. Det är bankerna som tynger humöret..

DI - 02 mar 16 kl. 12:45

Stockholmsbörsen: Handeln tappar fart

Råvarubolagen fortsätter sin återhämtning på börsen. Men i övrigt vänder Stockholmsbörsen svagt ner efter en inledande uppgång..

DI - 11 okt 17 kl. 13:56

Stockholmsbörsen: Swedbank tappar efter Nordeasänkning

Stockholmsbörsen uppvisar likt de större europeiska handelsplatserna en begränsad indexrörelse på onsdagen. Madrid-börsen steg rejält efter att Katalonien valt dialog framför omedelbar självständighet. Bland de svenska storbolagen backade Swedbank efter att Nordea sänkt aktien..

DI - 27 jun 13 kl. 13:56

Stockholmsbörsen: Sandvik tappar

Stockholmsbörsen steg aningen på torsdagen medan utvecklingen allmänt var oregelbunden i Europa. Sandvik backade efter att ha förlorat ett mål i Kammarrätten. Marknaden inväntar torsdagseftermiddagens makrodata..

DI - 07 okt 13 kl. 14:05

Stockholmsbörsen: Boliden tappar

Stockholmsbörsen tappade i ett allmänt svagt risksentiment när den nya veckans handel inleddes. Budgetdebatten i USA är fortsatt på tapeten..

DI - 21 jan 15 kl. 10:43

Stockholmsbörsen: Lundin tappar på blodfattig börs

Stockholmsbörsen halkade, i likhet med de flesta övriga Europabörserna, snart ned under nollstrecket efter en positiv start på onsdagen. Olja och teknologi är de två svagaste sektorerna i Stockholm medan konsumenttjänster och verkstad var bland de två bästa..

DI - 29 jan 15 kl. 10:27

Stockholmsbörsen: Bankerna tappar mark efter rapport

Stockholmsbörsen inleder torsdagens handel nedåt med bankerna i täten för nedgången. Bland dagens rapporter kunde SEB inte leva upp till förväntningarna..

DI - 29 apr 15 kl. 13:35

Stockholmsbörsen: Spelbolaget tappar

Riksbankens räntebesked stod i fokus för onsdagens handel på Stockholmsbörsen. Index backade och Stockholm gick markant sämre än övriga börser i Europa..

DI - 11 maj 15 kl. 09:41

Stockholmsbörsen: Cloetta tappar

Stockholmsbörsen inleder veckans handel svagt nedåt. Efter 15 minuters handel har OMXS-index sjunkit 0,1 procent till 531,6..

DI - 02 jul 18 kl. 09:59

Stockholmsbörsen: Storbanken tappar efter förvärv

Kurserna föll på bred front när handeln på Stockholmsbörsen upptogs efter helgen. Industri var en svag sektor och även finans backade markant..

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

SHB höjer Gränges efter rapportfallet

Handelsbanken Capital Markets höjer sin rekommendation för Gränges till köp från öka..

DI - 15 minuter sedan

Räntor och valutor: Trumps Fed-kritik sänker dollarn

USA-räntorna handlas på något lägre nivåer och dollarn är svagare mot såväl euro som yen på fredagen. Yuanen tappar ytterligare och Asienbörserna är ned. .

DI - 30 minuter sedan

Whatsapp förändras efter lynchningar

Facebook-ägda Whatsapp aviserar flera förändringar i sina kommunikationstjänster på företagets största marknad Indien, sedan myndigheter hotat med juridiska åtgärder mot it-företaget..

DI - 30 minuter sedan

Bioinvent nådde säkerhetsmål i studie

Bioinvents partner, belgiska Thrombogenics, har på torsdagen redovisat så kallade topline-resultat från dag 150 i en fas 1/2-studie med syfte att utvärdera säkerhet och effekt avseende preperatet THR-137 för behandling av diabetiskt makulaödem..

DI - 1 timme sedan

Spararnas miss: Tokköpte i tillväxtfonden före raset

Raset på Ho Chi Minh-börsen har fått den hajpade tillväxtfonden Tundra Vietnam att falla tungt. Det är en smäll mot investerarna, som tryckte in som mest pengar i fonden före toppnoteringen i april..

DI - 1 timme sedan

Kärn-KPI stiger i Japan

Kärn-KPI (KPI exklusive färska livsmedel) för hela Japan steg 0,8 procent i juni jämfört med samma månad året före..

DI - 1 timme sedan

Donald Trump bjuder in Putin

Donald Trump har bjudit in Vladimir Putin till Washington i höst, uppgav Vita huset på torsdagen. Detta trots en omfattande kritik efter de båda presidenternas möte i Helsingfors på måndagen.  Det rapporterar Reuters..

DI - 1 timme sedan

Asienbörser: Spretigt i öst

Börser i Asien går spretigt efter frågetecken kring Donald Trumps räntekommentarer..

DI - 1 timme sedan

Olof Lundh: Världens värdefullaste klubbar – men inte tack vare framgången

Med tanke på att söndagens VM-final i fotboll i Moskva samlade runt en miljard tittare och att Europas fotbollsligor är en miljardindustri är det lätt att tro att fotbollsklubbarna skulle dominera en lista över de värdefullaste lagen i världen. .

DI - 2 timmar sedan

Detta händer fredag 20 juli

Fredagens viktigaste händelser..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.