DI > Ekonomi

Tuesday, 17 July, 11:30

DI - 11 jul 18 kl. 18:07

Skuldtyngda företagare rundar fogdenIntresset för att bli kvitt överskulder har nått nya toppnivåer. Däremot utnyttjar försvinnande få företagare sina möjligheter till skuldsanering.  ”Det finns ett mörkertal därute”, konstaterar Elin Siroiney på Kronofogden. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Elin Siroiney, Kronofogden

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skuldtyngda, företagare, rundar, fogden
UNT - 07 jul 12 kl. 05:26

Fler pensionärer fall för fogden

Pensionärer som inte klarar av skulderna är ett växande problem för Kronofogden. På fem år har fogden fått 16 procent fler skuldtyngda äldre att ta hand om i Sverige. (TT).

Helsingborgs Dagblad - 22 maj 15 kl. 13:56

HHC vill bolagisera A-lagsverksamheten

Skuldtyngda Helsingborgs HC går en kamp mot klockan för att rädda kommande säsong för A-laget. Föreningen har skulder på 700 000 kronor och nyligen klubbades förslaget att utse en ny ungdomsstyrelse igenom. HHC har nu beslutat försöka bolagisera A-lagsdriften.

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Redovisningschef köper i Brinova

Caroline Holst har på tisdagen köpt 4 500 stycken aktier i Brinova Fastigheter där hon är redovisningschef. .

DI - 15 minuter sedan

Sveaskog visar högre vinst

Sveaskog redovisar ökande omsättning under andra kvartalet jämfört med samma period året innan. Bolaget rapporterar högre vinst..

DI - 30 minuter sedan

Delårsrapport januari - juni 2018: Bra resultat i ett starkt marknadsläge

Sveaskogs operativa rörelseresultat för det första halvåret ökade med sju procent och uppgick till 775 MSEK (725). Högre priser har till viss del motverkats av sju procents lägre leveransvolymer från egen skog..

DI - 30 minuter sedan

Räntor och valutor: Dollarn tappar mot euron inför Fed-besked

USA-räntorna handlas sidledes på tisdagsmorgonen med tioåringen vid 2,86 procent. Dollarn har försvagats något mot euron..

DI - 30 minuter sedan

Oväntad lönsamhet lyfter Bonava på börsen

Bostadsutvecklaren blev en av tisdagens rapportvinnare efter oväntat svenskt lönsamhetslyft under det andra kvartalet, och vd-ord om prisstabilisering i Sverige..

DI - 45 minuter sedan

IAG sitter still i Norwegian-båten

Den brittiska flygbolagsägarkoncernen IAG gör för närvarande inget "aktivt" kring det norska flygbolaget Norwegian..

DI - 45 minuter sedan

Stockholmsbörsen: Börsglädje – rapportvinnare agerar draglok

Stockholmsbörsens OMXS30 inledde måndagen med en uppgång där SEB och Getinge tog täten efter positiv kvartalsrapportering. Ute i Europa var aktiemarknaderna blandade..

DI - 45 minuter sedan

Analytiker: Aktierna du ska sälja innan handelskriget eskalerar – men det finns köplägen

Handelskriget kan eskalera ytterligare, och därför gäller det att sälja av vissa aktier, men att hålla i andra, menar Luca Paolini, chefsstrateg på Pictet Asset Managements.  Om tullkriget fortsätter kan det dock bli ett riktigt köpläge.  "Då är det bara att blunda och köpa", säger han.

DI - 45 minuter sedan

Brittisk arbetslöshet steg i juni

Antalet arbetslösa i Storbritannien steg med 7.800 personer i juni, enligt säsongsjusterad statistik. Arbetslösheten enligt ILO-standard uppgick till 4,2 procent under tremånadersperioden till och med maj..

DI - 1 timme sedan

Telias vd om affären: Ingen jätteskräll - och det finns pengar till Bonnier-affär

Telias köp av Norska GET och TDC är inte någon skräll utan i linje med bolagets strategi, säger Telias vd Johan Dennelind i Rapportmorgon i DiTV. Det dyra köpet behöver inte betyda att Bonniersaffären inte blir av, säger han vidare. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.