DI > Ekonomi

Monday, 18 February, 09:46

DI - 11 jul 18 kl. 18:07

Skuldtyngda företagare rundar fogdenIntresset för att bli kvitt överskulder har nått nya toppnivåer. Däremot utnyttjar försvinnande få företagare sina möjligheter till skuldsanering.  ”Det finns ett mörkertal därute”, konstaterar Elin Siroiney på Kronofogden. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Elin Siroiney, Kronofogden

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skuldtyngda, företagare, rundar, fogden
UNT - 07 jul 12 kl. 05:26

Fler pensionärer fall för fogden

Pensionärer som inte klarar av skulderna är ett växande problem för Kronofogden. På fem år har fogden fått 16 procent fler skuldtyngda äldre att ta hand om i Sverige. (TT).

Helsingborgs Dagblad - 22 maj 15 kl. 13:56

HHC vill bolagisera A-lagsverksamheten

Skuldtyngda Helsingborgs HC går en kamp mot klockan för att rädda kommande säsong för A-laget. Föreningen har skulder på 700 000 kronor och nyligen klubbades förslaget att utse en ny ungdomsstyrelse igenom. HHC har nu beslutat försöka bolagisera A-lagsdriften.

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Biotech-IgG Equity ansöker om listning på Merkur Market (Oslo Børs)

Styrelsen för Biotech-IgG Equity AB (publ) (Biotech-IgG eller Bolaget) har fattat beslut om att ansöka om en listning av bolagets aktier på Merkur Market som drivs av Oslo Børs. Bolaget förväntar sig att ansökan kommer att godkännas av Oslo Børs under första kvartalet (Q1) och handel med bolagets b-aktie kommer kunna upptas i deras handelssystem före utgången av första kvartalet under förutsättning att vissa villkor är uppfyllda..

DI - 10 minuter sedan

Vinstvarning med extra allt – Vapiano rasar på börsen

Den tyska restaurangkedjan Vapiano, som har flera restauranger runt om i Sverige, vinstvarnade på lördagen för helåret 2018. Aktien rasar med omkring 10 procent i måndagens inledande handel. .

DI - 5 minuter sedan

SCB: Upplåningen i obligationer ökar med 261 miljarder

Under januari uppgick den svenska räntebärande värdepappersskulden till 7.603 miljarder kronor. Det är en ökning med 261 miljarder kronor jämfört med föregående månad..

DI - 5 minuter sedan

Nordea: Investeringar väntas pressa H&M:s marginal

Nordea intar en mer försiktig hållning till H&M:s marginalutveckling. Fortsatta investeringar i kunderbjudandet, H&M Club, it och logistik får Nordea att sänka sina vinstestimat för de kommande tre åren med 6-7 procent..

DI - 15 minuter sedan

Lars EO Svensson: Svenskarnas skulder är inte för höga

Riksbanksveteranen Lars EO Svensson fnyser åt varningarna om höga skulder och bostadspriser.  Han sågar amorteringskraven och pekar ut det största hotet mot bostadspriserna. “Det finns inget sakligt skäl till att införa amorteringskraven”, säger han till Di..

DI - 15 minuter sedan

Råvaror: Oljepriserna lätt upp trots svag bilförsäljning i Kina

Oljepriserna noterades lätt upp på måndagsmorgonen och höll sig därmed kvar strax under de högsta nivåerna för året..

DI - 15 minuter sedan

Acconeer ökar förlusten i fjärde kvartalet

First North-bolaget Acconeer hade en nettoomsättning under det fjärde kvartalet 2018 om 442.000 kronor (16.000).

DI - 45 minuter sedan

SwedSec återkallar företagsrådgivares licens

Företagsrådgivaren har gjort otillåtna sökningar i företagets system, hanterat ärenden för närstående och registrerat sig själv som god man för en myndig anhörig..

DI - 45 minuter sedan

Profilgruppens vd Per Thorsell slutar

Aluminiumbolaget Profilgruppens vd Per Thorsell har meddelat att han kommer att sluta i augusti i år för att gå vidare till ett nytt uppdrag. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 45 minuter sedan

Casper von Koskull har köpt Nordea-aktier för nästan 19 miljoner

Nordeas vd Casper von Koskull har på fredagen köpt 225.000 aktier i Nordea för drygt 18,9 miljoner kronor. Det framgår av ett pressmeddelande..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.