NT > Nyheter

Thursday, 20 September, 18:50

Liknande nyheter

Taggar: Snart står, 60-årige, jätteni , blom
Skånskan - 19 okt 16 kl. 11:36

Hovrätten friar och fäller för Möllandådet

MALMÖ Hovrätten friar nazisten Andreas Karlsson i målet om bråket på Möllan i mars 2014. Däremot dömer rätten hans kamrat, som frikändes av tingsrätten, för grov misshandel till fängelse i tre år.Bakgrunden är ett uppmärksammat bråk mellan nazister och vänsteraktivister på Möllevången i Malmö i mars 2014.

BT - 24 jun 13 kl. 11:52

Hovrätten skärper dom mot 25-årig kidnappare i Göteborg

Hovrätten för Västra Sverige skärper straffet för den 25-årige mannen. Mannen döms till tre år och sex månaders fängelse för olaga frihetsberövande, misshandel, olaga hot och barnpornografibrott. I dag föll hovrättens dom mot den 25-årige man som i november förra året kidnappade en nioårig flicka i Göteborg.

Kristianstadsbladet - 11 mar 13 kl. 13:04

Hovrätten sänker straff för Nävlingemisshandel

Hovrätten sänker straffet för de två män som trodde att de tog fast en tjuv och misshandlade honom grovt. I?stället för 1,5 års fängelse får de ett år och tre månader.

Skånskan - 10 jan 16 kl. 19:00

Mamma rövade bort den tolvårige sonen

MALMÖ Hovrätten ändrar inte på tingsrättens dom – ett Malmöpar döms till villkorlig dom och böter sedan de tillfälligt rövat bort kvinnans då tolvårige son.I botten av historien ligger en vårdnadstvist mellan tolvåringens mamma och pappa. Den inleddes i början på september 2014 när pojken meddelade att han ville helt ville bo hos sin pappa och pappans advokat kontaktat mamman och berättat att pappan ville ha ensam vårdnad.

Skånskan - 14 jun 18 kl. 05:00

Smorde sexårige sonens läppar med chili

Lund En kvinna som smorde in sin sexårige sons läppar med chili när han sagt fula ord har nu dömts för ringa misshandel.Däremot frias hon från åtalet för att ha slagit sonen med knytnäven så han fick näsblod, trots att pojkens berättelse bedöms som trovärdig.
Ärendet inleddes sedan pojken berättat för skolpersonal att han utsatts för våld och även en släkting gjorde en anmälan.

Kristianstadsbladet - 23 jun 14 kl. 06:13

Dom i hovrätten för mordplanerare


I tingsrätten dömdes fyra män till tre års fängelse vardera för att ha planerat att mörda en 23-årig man som sköt ihjäl en släkting till tre av dem i Falkenberg i oktober. I dag kommer domen i hovrätten för västra Sverige. De släpptes ur häktet när rättegången avslutades vilket kan betyda att hovrätten gör en annan bedömning.

BT - 23 jun 14 kl. 06:13

Dom i hovrätten för mordplanerare

I tingsrätten dömdes fyra män till tre års fängelse vardera för att ha planerat att mörda en 23-årig man som sköt ihjäl en släkting till tre av dem i Falkenberg i oktober. I dag kommer domen i hovrätten för västra Sverige. De släpptes ur häktet när rättegången avslutades vilket kan betyda att hovrätten gör en annan bedömning.

P3 - 24 jun 14 kl. 12:20

15-årige Erik bevakar Almedalen för landets yngsta läsare

Politikerveckan i Almedalen är bara en vecka bort och 15-årige Erik Blom från nystartade tidningen Ung press drar snart mot Gotland för att rapportera politik till Sveriges unga. Men först gästar han P3 Nyheter med Karlsten..

YLE - 27 nov 15 kl. 16:09

Dödande knivhugg i Vasa går till hovrätten

Förra hösten höggs en man ihjäl på öppen gata. Den 16-årige förövaren dömdes för mord. Nu har han överklagat domen.

YA - 10 sep 13 kl. 13:48

Hovrätten fastställer våldtäktsdom mot pojke

Hovrätten fastställer Ystads tingsrätts dom mot den tonårige pojke som i juli dömdes för våldtäkt mot barn. Pojken ska genomgå ungdomsvård och betala 115 000 i skadestånd till flickan.
Utöver den bevisning som pojkens försvar tidigare presenterat åberopades i hovrätten även tekniska undersökningar som gjorts i utredningen, samt tidningsartiklar och annan information kring forskning om barns benägenhet att ljuga.

Fler nyheter från NT

NT - 45 minuter sedan

LIVE-TV: Se Dolphins cupmatch här

Hur klarar sig svenska mästarna i Europa?.

NT - 45 minuter sedan

Kan lika gärna sluta femma som sist

Wiis: "Testa att tippa en sluttabell i hockeyallsvenskan..

NT - 1 timme sedan

Historiskt nytt politiskt styre i Finspång

Socialdemokraterna, Kristdemokraterna och Centerpartiet..

NT - 1 timme sedan

Hösten drar in i länet med besked

Håll i hatten, för nu blåser hösten in i länet..

NT - 1 timme sedan

Dyr nota efter bagginvasion

Forsbecks AB hade ingen godkänd plan för att komma åt problemen med skalbaggar..

NT - 1 timme sedan

Så många biljetter har Vita Hästen sålt

Premiären av hockeyallsvenskan är bara en dag bort..

NT - 1 timme sedan

Tankovic: "Förbjud bengaler"

Bengaler?.

NT - 1 timme sedan

Regionen toppar riket i överlevnad

För tredje året i rad är Region Östergötland bäst i Sverige på att rädda flest patienter med hjärtstopp innan de kommer till sjukhus..

NT - 2 timmar sedan

Norrköpingssonen i sin drömroll

Norrköpingsbördige sångaren Lars Arvidson gör sin drömroll..

NT - 2 timmar sedan

Inte bara sanning i Bel Cantos show

På lördag kan den som gillar körsång och stadshistoria få sitt lystmäte..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.