Nyan > Svenskfinland

Thursday, 15 November, 17:40

Nyan - 11 jul 18 kl. 16:31

Mariebad håller stängtBadhuset Mariebad håller stängt från och med nu (onsdag kl 17.30) till torsdag kl 10. Orsaken till den tillfälliga stängningen är som tidigare att man upptäckt fekalier i bassängvattnet.
Tillbaka till startsidan
Tipsa Nyan.
Läs mer på Nyan
Läs mer om:
Mariebad, Nyan

Dela artikeln

36 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Mariebad, håller, stängt
Nyan - 31 okt 18 kl. 10:00

Mariebad stängt för underhåll

Mariebad håller stängt torsdag och fredag, 1-2 november. Orsaken är underhållsarbete. Samtidigt är personalen på studiebesök.

Nyan - 30 sep 18 kl. 15:10

Mariebad stängt på grund av fekalier

Mariebad håller stängt till klockan 16 imorgon, måndag. Orsaken är att man påträffat fekalier i badvattnet. (hh) Heidi Hendersson heidi.

Nyan - 22 okt 18 kl. 17:56

Mariebad stängt i kväll

Mariebad håller stängt resten av kvällen 22.10, meddelar man från badhuset. – Öppnar igen tisdagen den 23.

Nyan - 21 nov 17 kl. 07:38

Mariebad stängt i dag

Badhuset Mariebad är stängt till klockan 20.15 ikväll, tisdag den 21.11.

Nyan - 06 sep 16 kl. 21:13

Inbrott i Mariebad

Krossade fönster. Sönderborrade väggar.

– Förödelsen är enorm, säger Sunee Strömberg som har restaurangen Thai Orchid i badhuset.

Nyan - 22 nov 17 kl. 06:00

Därför måste Mariebad stänga

Mariebad höll stängt hela dagen i går på grund av avföring i en av bassängerna. Stadens fastighetschef Johan Nordström säger att orsaken till att hela anläggningen måste stängas när fekalier hamnar i vattnet är att alla bassänger är sammankopplade. – På andra ställen kan man stänga en bassäng och rena vattnet i den.

Nyan - 05 dec 17 kl. 20:25

Bajs i vattnet stängde Mariebad

Mariebad ännu en gång tvingats stänga på grund av att bajs påträffats i en av bassängerna. Badhuset håller stängt under onsdagen och planerar att hålla öppet igen från torsdag morgon klockan 6. Restaurang Café Thai Orchid håller öppet som planerat under onsdagen, kl 12-17 och badhusets reception håller öppet kl 12-17 för försäljning av presentkort och badartiklar.

Nyan - 13 jan 18 kl. 15:21

Mariebad måste stängas igen

Mariebad måste stängas i dag lördag den 13 januari och håller stängt fram till klockan 16.00 i morgon, söndag. Det meddelar badhuschef Christoffer Sundman .

Nyan - 27 jul 18 kl. 06:00

Mariebad öppet hela helgen

Nya lösa kanistrar med flytande klor håller Mariebad öppet som vanligt. På onsdagen hade badhuset stängt några timmar på grund av att kemikalien natriumhypoklorit som vattnet renas med var försvagad.
Mariebad kan ha öppet under helgen tack vare leverans av flera kanistrar med innehållet natriumhypoklorit, även kallat flytande klor.

Nyan - 11 jun 15 kl. 15:57

VÅGBRYTARNA (eller Vägen till Ö-spelen del 1)

TRIATHLON. Den ene är bollsportaren som bytte riktning och fick en andra chans som konditionsidrottare. För den andre blev idrotten ett vapen i kampen mot mobbarna.

Fler nyheter från Nyan

Nyan - 45 minuter sedan

Reservpropeller för 89 000 euro

Landskapsregeringen ska köpa reservpropelleraggregat till Töftö reservfärja och Simskäla linfärja från tyska Schottel GmBH för 89 000 euro. – Det behöver finnas ett reservpropelleraggregat till alla linfärjor eftersom det inte alltid finns en reservfärja att tillgå. Om ett propelleraggregat havererar så tar det väldigt länge att reparera det och trafiken måste säkras med så kortvariga avbrott som möjligt, sägs i beslutet, som togs av infrastrukturminister Mika Nordberg vid enskild föredragning.

Nyan - 1 timme sedan

Skotthål på museum

En tavla med ett skotthål visas just nu i Ålands sjöfartsmuseums bibliotek. Museets mini-utställning uppmärksammar att det har gått 100 år sedan inbördeskriget i Finland. Museiintendent Heidi Viktorsson berättar historien om tavlan: Skeppsporträttet av barken Severene, målades av Benjamin Tindall i London omkring år 1880.

Nyan - 3 timmar sedan

Nocturne tar över Eneberg

Begravningsbyrån Nocturne köper kokurrenten Eneberg och dess begravningsverksamhet. Det meddelar Nocturnes vd Andreas Karlsson i ett pressmeddelande. Köpet slutförs inom november och namnet på rörelsen blir Nocturne.

Nyan - 4 timmar sedan

Över 2500 företag på Åland

Den 31 december 2017 fanns det 2 565 företag på Åland.
Det visar Åsubs statistik. Majoriteten av företagen är verksamma inom tjänstebranscherna (knappt 67 procent).

Nyan - 4 timmar sedan

Lagkaptenen slutar – Mantilla lämnar

FOTBOLL. Vare sig Kristian Kojola eller Philip Mantilla spelar vidare i IFK Mariehamn. Som Nya Åland tidigare berättat har läget varit osäkert kring lagkapten Kristian Kojola och Philip Mantilla inför säsongen 2019.

Nyan - 7 timmar sedan

Åland har vänner i riksdagen

Nu är riksdagens vänskapsgrupp till Åland grundad och konstituerad.
Det berättar riksdagsledamoten Mats Löfström i ett pressmeddelande. 18 riksdagsledamöter var på plats vid tisdagens konstituerande möte, och Löfström säger sig vara säker på att medlemsantalet kommer att växa.

Nyan - 7 timmar sedan

Dryga böter för rattfylleri och narkotika

45 dagsböter, sammanlagt 1 305 euro, blev straffet för en man i 30-årsåldern som i går dömdes för rattfylleri och två fall av straffbart bruk av narkotika. Han får också körförbud till den 27 juni nästa år. Mannen hade i juni år kört från Saltvik till Mariehamn med bland annat kokain i kroppen, och i hans bostad hittades cannabis.

Nyan - 9 timmar sedan

Bättre resultat för Viking

Viking Line-koncernens rörelseresultat förbättrades med nästan en och en halv miljon euro under de nio första månaderna i år jämfört med motsvarande period i fjol.
Bunkerpriset är högre än i fjol och detta väntas inverka negativt på resultatet på årsnivå. Trots det bedöms ändå rörelseresultatet för hela 2018 bli något bättre eller åtminstone inte sämre än under 2017.

Nyan - 9 timmar sedan

634 röstade i Mariehamn

Det röstades flitigt i förhandsröstningen inför församlingsvalet i Mariehamn. Det skriver Kyrklig tidningstjänst i ett pressmeddelande. Förhandsröstningen ordnades 6-10 november och sammanlangt 634 personer deltog i förhandsröstningen i Mariehamns församling.

Nyan - 11 timmar sedan

Gunell röt till för klimatet

Närings- och miljöminister Camilla Gunell (S) använde skarpa ord mot flera lagtingspolitiker som kritiserade hennes klimatperspektiv i budgetdebatten. ”Skrämmande perspektiv” sa hon om Jörgen Pettersson (C) och kallade Stephan Toivonen (ÅLD) för klimatskeptiker. Det blev livlig debatt när landskapsregeringen i går presenterade sina ansvarsområden i budgetförslaget för lagtinget.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.