Nyan > Svenskfinland

Tuesday, 19 February, 05:40

Nyan - 11 jul 18 kl. 16:31

Mariebad håller stängtBadhuset Mariebad håller stängt från och med nu (onsdag kl 17.30) till torsdag kl 10. Orsaken till den tillfälliga stängningen är som tidigare att man upptäckt fekalier i bassängvattnet.
Tillbaka till startsidan
Tipsa Nyan.
Läs mer på Nyan
Läs mer om:
Mariebad, Nyan

Dela artikeln

36 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Mariebad, håller, stängt
Nyan - 31 okt 18 kl. 10:00

Mariebad stängt för underhåll

Mariebad håller stängt torsdag och fredag, 1-2 november. Orsaken är underhållsarbete. Samtidigt är personalen på studiebesök.

Nyan - 30 sep 18 kl. 15:10

Mariebad stängt på grund av fekalier

Mariebad håller stängt till klockan 16 imorgon, måndag. Orsaken är att man påträffat fekalier i badvattnet. (hh) Heidi Hendersson heidi.

Nyan - 22 okt 18 kl. 17:56

Mariebad stängt i kväll

Mariebad håller stängt resten av kvällen 22.10, meddelar man från badhuset. – Öppnar igen tisdagen den 23.

Nyan - 21 nov 17 kl. 07:38

Mariebad stängt i dag

Badhuset Mariebad är stängt till klockan 20.15 ikväll, tisdag den 21.11.

Nyan - 06 sep 16 kl. 21:13

Inbrott i Mariebad

Krossade fönster. Sönderborrade väggar.

– Förödelsen är enorm, säger Sunee Strömberg som har restaurangen Thai Orchid i badhuset.

Nyan - 22 nov 17 kl. 06:00

Därför måste Mariebad stänga

Mariebad höll stängt hela dagen i går på grund av avföring i en av bassängerna. Stadens fastighetschef Johan Nordström säger att orsaken till att hela anläggningen måste stängas när fekalier hamnar i vattnet är att alla bassänger är sammankopplade. – På andra ställen kan man stänga en bassäng och rena vattnet i den.

Nyan - 05 dec 17 kl. 20:25

Bajs i vattnet stängde Mariebad

Mariebad ännu en gång tvingats stänga på grund av att bajs påträffats i en av bassängerna. Badhuset håller stängt under onsdagen och planerar att hålla öppet igen från torsdag morgon klockan 6. Restaurang Café Thai Orchid håller öppet som planerat under onsdagen, kl 12-17 och badhusets reception håller öppet kl 12-17 för försäljning av presentkort och badartiklar.

Nyan - 13 jan 18 kl. 15:21

Mariebad måste stängas igen

Mariebad måste stängas i dag lördag den 13 januari och håller stängt fram till klockan 16.00 i morgon, söndag. Det meddelar badhuschef Christoffer Sundman .

Nyan - 27 jul 18 kl. 06:00

Mariebad öppet hela helgen

Nya lösa kanistrar med flytande klor håller Mariebad öppet som vanligt. På onsdagen hade badhuset stängt några timmar på grund av att kemikalien natriumhypoklorit som vattnet renas med var försvagad.
Mariebad kan ha öppet under helgen tack vare leverans av flera kanistrar med innehållet natriumhypoklorit, även kallat flytande klor.

Nyan - 11 jun 15 kl. 15:57

VÅGBRYTARNA (eller Vägen till Ö-spelen del 1)

TRIATHLON. Den ene är bollsportaren som bytte riktning och fick en andra chans som konditionsidrottare. För den andre blev idrotten ett vapen i kampen mot mobbarna.

Fler nyheter från Nyan

Nyan - 10 timmar sedan

Faten tömdes snabbt på världsmatdagen

Så vackra färger. Så mycket gott. .

Nyan - 11 timmar sedan

Saknade körkort – hade registerskyltarna i bilen

Vid en trafikkontroll på Nya Godbyvägen i Finström på måndagen observerade polisen en personbil där registerskyltarna var placerade inne i fordonet. – Vid kontroll av förarens körkort konstaterades det att körrätten hade upphört. Föraren delgavs böter för trafikförseelse och olovlig körning, rapporterar polisen.

Nyan - 11 timmar sedan

Finström vill köpa brandpump

Efter sommarens skogsbränder anser Finströms kommun att det finns behov av att investera i ändamålsenlig utrustning för mark- och skogsbränder och anhåller därför om landskapsmedel att köpa en brandpump. – Pumpen kan användas för att ta släckningsvatten ur sjöar och vattendrag vilket minskar behovet av stora uttag från befintligt vattenpostnät då vattennivåerna i vattentäkterna kan vara ansträngt låga. Pumpen ska vara portabel och kunna användas i hela landskapet och också kunna lyftas ombord på en båt för att möjliggöra en sjötransport.

Nyan - 11 timmar sedan

Narkotikapåverkad vid ratten

I dag eftermiddagen stannade polisen ett fordon i Mariehamn för kontroll eftersom det ”framförts avvikande”. – Föraren till fordonet blåste över gränsen för misstänkt grovt rattfylleri, och narkotikasnabbtest visade positivt på bruk av narkotika. Polisen utreder ärendet som misstänkt grovt rattfylleri och straffbart bruk av narkotika.

Nyan - 12 timmar sedan

Dags nominera autismkämpe

Nu ska Årets Autismkämpe 2019 utses. Man kan nominera en person, en grupp eller ett företag som kandidat till priset. Det viktigaste är att det är någon som gjort något speciellt för någon eller några inom autismspektrumet.

Nyan - 13 timmar sedan

Åtta kockar lät sig inspireras

Saltvik kommuns åtta kockar fick matlagningsinspiration under en dag på Högtomt. Inspirationsdagen ordnas av Saltviks kommun och kockarna från skola, daghem och äldreboende deltar. Under ledning av Viktor Eriksson, kökschef på Silverskär, lagar man varma rätter och olika typer av mellanmål.

Nyan - 16 timmar sedan

Estland ska visa vägen för e-röstning

I samband med Estlands parlamentsval ska Åland lära sig om e-röstning inför den egna satsningen i höst. Samtidigt vill man öka röstningsdeltagandet hos estländare boende på Åland. .

Nyan - 18 timmar sedan

Yohan mediterar över skärgården i nytt album

”Elektronisk, meditativ indiepop”. Så beskriver Yohan Henriksson, ”Skärgårdsdoktorn”, sitt nya album. .

Nyan - 19 timmar sedan

Åländska poliser på patrull i Sverige

Två konstaplar från ungdomspolisen har under helgen spenderat två kvällsskift med ungdomsgruppen vid Norrmalmspolisen i centrala Stockholm. – Detta i syfte att utbyta erfarenheter och vidareutveckla arbetssätt och rutiner, skriver polisen i ett pressutskick. Förutom studiebesök hos ett par av Stockholmspolisens samarbetspartners så deltog konstaplarna på fredagskvällen i en husrannsakan på en gymnasieskola samt vid gatuövervakning i Vasastan.

Nyan - 20 timmar sedan

Drygt 2 miljoner billigare kajbygge

Den nya upphandlingsrundan för ombyggnaden av kaj 3 i Västra hamnen är drygt två miljoner billigare än de anbud som lämnades i höstas.
Upphandlingen avbröts i början av oktober i fjol eftersom de anbud på om- och tillbyggnaden av kajen var för dyra. Anbudssumman låg på totalt över 20 miljoner euro medan det tak som då fanns gick vid maximalt 18 miljoner.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.