GöteborgsPosten > Opinion

Tuesday, 25 September, 09:40

GöteborgsPosten - 11 jul 18 kl. 15:00

Boscanin: Kriminella skjuter medan barn leker intillSjukhus ber om skydd från poliser och lekande barn tvingas bevittna skottlossningar. Nästa regering måste göra allt som står i dess makt för att få bort grovt kriminella från gatan och vända utvecklingen..
Läs mer på GöteborgsPosten

Dela artikeln

693 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Boscanin, Kriminella, skjuter, medan, barn, leker, intill
Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Kriminella skjuter sig själva av misstag – mörkar för polisenMan råkade skjuta sig själv i huvudet

MALMÖ. Ett flertal av de skattskador som rapporterats i Malmö verkar bero på att många kriminella inte är så bra på att handskas med vapen. Faktum är att många fall handlar om kriminella som råkat skjuta sig själva – det är i alla fall polisens teori, skriver Sydsvenskan.

Sydsvenskan - 09 sep 12 kl. 14:55

Kriminella skjuter mer utomhus

Skottlossningar sker inte bara i skumma gränder sedan mörkret fallit. Kriminella avlossar i större utsträckning än tidigare sina vapen i fullt dagsljus och på platser där oskyldiga riskerar att skadas..

Sydsvenskan - 18 sep 14 kl. 00:50

Flera kriminella skjuter sig själva av misstag

Flera av de många skjutningarna i Malmö är kriminella som skjutit sig själva av misstag.
Det är polisens slutsats efter att ha studerat skottskadorna..

Expressen - 18 sep 14 kl. 08:43

Kriminella skjuter sig själva – mörkar efteråt

Hittills i år har 19 personer skadats i samband med skottlossningar i Malmö och antalet skjutningar har därmed ökat igen till samma nivå som förra året, rapporterar Sydsvenskan..

Sydsvenskan - 08 jul 17 kl. 13:00

Allt fler kriminella skjuter sig själva av misstag i Malmö

I minst tre av årets 22 skjutningar mot person tror polis att männen skjutit sig själva men skäms för att erkänna det..

Kristianstadsbladet - 11 dec 17 kl. 05:19

Kriminella skjuter fler skott

Skottlossningarna i polisregion Syd har ökat de senaste tio åren. Dessutom skjuts fler skott per gång, rapporterar Sveriges Radio Malmöhus.(TT).

Sydöstran - 11 dec 17 kl. 05:19

Kriminella skjuter fler skott

Skottlossningarna i polisregion Syd har ökat de senaste tio åren. Dessutom skjuts fler skott per gång, rapporterar Sveriges Radio Malmöhus.(TT).

YA - 11 dec 17 kl. 05:19

Kriminella skjuter fler skott

Skottlossningarna i polisregion Syd har ökat de senaste tio åren. Dessutom skjuts fler skott per gång, rapporterar Sveriges Radio Malmöhus.(TT).

Sydsvenskan - 11 dec 17 kl. 05:19

Kriminella skjuter fler skott

Skottlossningarna i polisregion Syd har ökat de senaste tio åren. Dessutom skjuts fler skott per gång, rapporterar Sveriges Radio Malmöhus. – Tittar man på de extrema fallen där det skjuts väldigt mycket så är det under de senaste fem till sju åren so.

SmålandsPosten - 11 dec 17 kl. 05:19

Kriminella skjuter fler skott

Skottlossningarna i polisregion Syd har ökat de senaste tio åren. Dessutom skjuts fler skott per gång, rapporterar Sveriges Radio Malmöhus.(TT).

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - Igår: 05:57

Boström: Danmark visar vägen

Public Service är har en viktig roll att fylla. Men de skattefinansierade bolagen behöver inte syssla med allt mellan himmel och jord..

GöteborgsPosten - I förrgår: 23:59

Sonesson: Soffans kamp mot islamistisk extremism angår alla

Två aktivister från Muslimska mänskliga rättighetskommittén hotar med att stämma Ann-Sofie Hermansson (S) för ”förtal med hatbrottsmotiv” utan stöd av polis eller åklagare. De kräver att kommunstyrelsens ordförande raderar formuleringar om dem på sin blogg och publicerar en offentlig ursäkt. Hermansson viker inte en tum.

GöteborgsPosten - I förrgår: 23:40

Sonesson: Soffans kamp mot islamistisk extremism angår oss alla

Två aktivister från Muslimska mänskliga rättighetskommittén hotar med att stämma Ann-Sofie Hermansson (S) för ”förtal med hatbrottsmotiv” vid Göteborgs tingsrätt. De kräver att kommunstyrelsens ordförande raderar formuleringar om dem på sin blogg och publicerar en offentlig ursäkt. Hermansson viker inte en tum..

GöteborgsPosten - 16 sep 18 kl. 07:25

Dags för barnen att vässa argumenten

Hårda förhandlingar vid köksbordet kan ligga på lut. Barnen har haft dåligt utfall på månadspengen de senaste två åren..

GöteborgsPosten - 16 sep 18 kl. 08:36

Indierna räddar svenska it-branschen

Fler högskoleutbildade från länder utanför EU söker sig till Sverige för att jobba. Den största gruppen är indier som söker sig till den ständigt personalhungriga it-branschen..

GöteborgsPosten - 16 sep 18 kl. 09:48

Läge säga upp löneavtalet

Ekonomin och företagen går på högvarv men lönelyften är ändå relativt låga. Facken har därför trumfkort på hand inför möjligheten att säga upp löneavtalet i förtid..

GöteborgsPosten - 16 sep 18 kl. 20:12

Konstexperternas bästa investeringstips

Världens dyraste målning, Leonardo da Vincis "Salvator Mundi", ställs i veckan ut i Förenade Arabemiraten. Målningen klubbades i fjol för närmare 4 miljarder kronor. Rekordpriser spås bli vanligare inom konstvärlden.

GöteborgsPosten - 17 sep 18 kl. 01:38

Amazon utreder otillåten dataförsäljning

GöteborgsPosten - 17 sep 18 kl. 06:33

Mer optimism bland butikshandlare

GöteborgsPosten - 17 sep 18 kl. 06:38

Marknaden för solenergi väntas blomstra

Priset för installationer av solenergisystem faller i Sverige sedan strafftullar på kinesiska solceller avskaffats i EU. Nu väntar både privata och offentliga aktörer på en exploderande marknad..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.