SVT > Kultur

Saturday, 21 July, 13:27

SVT - 11 jul 18 kl. 13:40

Sasha Baron Cohen väcker Sarah Palins vredeEn gladlynt Dick Cheney signerar ett redskap för skendränkning och Sarah Palin blir lurad till att delta i en intervju av en rullstolsburen militärveteran: När den brittiska komikern Sasha Baron Cohens återvänder till tv-formatet med sin komediserie ”Who is America” har han siktet inställt på Trump och den politiska eliten i USA..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Baron Cohen, Sarah Palins, Dick Cheney, Sarah Palin, Sasha Baron Cohens, Who, America, Trump, USA

Dela artikeln

152 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sasha, Baron, Cohen, väcker, Sarah, Palins, vrede
SVT - 11 nov 16 kl. 16:10

”Cohen – inte Dylan – borde ha fått Nobelpriset”

Med en låtskatt som sträcker sig över årtionden blev han en av vår tids mest älskade artister. Men Leonard Cohen var också en stor poet. Kulturnyheternas Ulrika Milles ser en litterär gärning som borde fått ett större erkännande..

Realtid - 03 jun 15 kl. 14:06

Böcker och Baron är sommarvärdar 2015

Singapore-börsens vd och Cloettas vd är närlingslivets representanter i sommar..

YLE - 27 mar 14 kl. 06:00

Kias bokklubb: Juliettesällskapet

Bokklubben träffas igen. Det är sista veckan i månaden och denna gång har Bokklubben tagit sig an den f.d.

YLE - 09 aug 13 kl. 14:24

Vad ska hända med Svidja slott?

I dag står Svidja slott i Sjundeå tomt och öde. Men slottets historia sträcker sig flera sekel bakåt i tiden och har ägts av flera viktiga och framstående personer. Spela upp klipp på Arenan
Spela upp klipp på Arenan
Spela upp klipp på Arenan Svidja gård har varit ett viktigt ställe både för Sjundeå och för hela Finland och är ett de få stenslott som finns i landet.

Skånskan - 14 jan 17 kl. 19:45

Örjan Kihlström tog V75-dubbel

MALMÖ Örjan Kihlström och danska amatörtränaren Jeanette Hansen firade stora triumfer i samband med Jägersros V75-lördag. De vann tre lopp och tog en dubbel inom V75. ERWP.

Kristianstadsbladet - 07 nov 12 kl. 07:54

Obama: "Vi har en svår väg att gå"

Barack Obama har vunnit presidentvalet i USA. Rivalen Mitt Romney har erkänt sig besegrad. - I natt i detta val har ni, USA:s folk, påmint oss om att det är en svår väg vi har att gå, säger Obama under sitt segertal.

Sydsvenskan - 03 feb 13 kl. 12:37

Stark atmosfär hos trio

Shai Maestro togs som nittonåring in i Avishai Cohens trio 2006 och spelade med honom på just Mejeriet samma höst. Under fem år var den unge pianisten sedan med om att forma basistens musik vidare och blev helt klart rejält präglad själv.
Maestros egen triomusik, som dök upp på platta 2012, har alltså mycket gemensamt med den förre arbetsgivarens.

Kristianstadsbladet - 30 sep 13 kl. 16:37

Passion för poesi

Foto: Sprisse Nilsson
Med en dikt vann 15-årige Gösta Östergren nyligen en skrivartävling på Österlen. Idag publicerar vi dikten och en intervju med skribenten som brinner för poesin.
?

Uppsalanyheter.se - 10 sep 15 kl. 23:08

Recension: Rött kort - en thriller om trafficking och pedofili som utspelas i Uppsala

Vår recensent Ulrika Hurtig har läst uppsalaförfattaren Viktor Kants thriller "Rött kort" som handlar om trafficking och pedofili, en historia som i huvudsak utspelar sig i Uppsala.Vår recensent Ulrika Hurtig har läst uppsalaförfattaren Viktor Kants thriller "Rött kort" som handlar om trafficking och pedofili, en historia som i huvudsak utspelar sig i Uppsala.

Ny vecka, nya böcker att läsa.

Nerikes Allehanda - 20 nov 14 kl. 05:15

Trakasserierna och terrorismen

Tänk dig att du ska ta bussen från Stora Mellösa till Örebro på morgonen. Det har skett ett antal bombattentat i Örebro den senaste tiden, så militär har kallats in för att upprätta vägspärrar där alla passagerare kontrolleras. Vid en sådan kontroll fastnar du.

Fler nyheter från SVT

SVT - 21 timmar sedan

Näringsminister Mikael Damberg (S): Osannolikt med försäljning av Telia

Politikerna ser inte med blida ögon på Telias köp av TV4. Närings- och innovationsminister Mikael Damberg har talat med Telias ledning och kommer även hålla möte med Moderaterna och näringsutskottet för att diskutera om politikerna bör ingripa..

SVT - 22 timmar sedan

Rebecca & Fionas t-shirtar frias av JK

I sommarkrysset i TV4 bar duon Rebecca & Fiona t-shirtar med texten ”Fuck SD”. Nu har justitiekanslern, som ansvarar för tryck- och yttrandefrihetsbrott, valt att inte inleda en förundersökning mot tröjorna, rapporterar Dagens Nyheter..

SVT - 22 timmar sedan

Vänsterpartiet vill lägga 300 miljoner på avgiftsfri kulturskola

Vänsterpartiet har tidigare gått ut med information om att avgiftsfri kulturskola blir en av deras prioriterade valfrågor. Nu föreslår partiet att 300 miljoner kronor årligen ska läggas på förslaget, som Vänsterpartiet vill ska träda i kraft redan nästa år..

SVT - Igår: 12:09

Telias vd: Ingen anledning att ändra på en vinnande formel

Politikerna är missnöjda, men Bonnier, TV4 och Telia säger sig vara mycket nöjda med affären där Telia köper TV4 av Bonnier. Men innan köpet går igenom ska det konkurrensprövas. – Vi har goda förutsättningar att få igenom affären i konkurrensprövningen.

SVT - Igår: 10:25

TV4:s vd: ”Det här är bra för konkurrensen”

Både regeringen och oppositionen är missnöjda med affären mellan Telia och Bonnier Broadcasting efter som de anser att staten blir för dominerande medieägare och mångfalden och konkurrensen kan ta stryk. Men TV4:s vd Casten Almqvist håller inte med..

SVT - Igår: 09:55

Tidigare TV4-vd:n Jan Scherman: ”Bonnier är ute efter att lösa sina finansiella problem”

Jan Scherman, journalist och tidigare vd på TV4 säger till SVT:s Morgonstudion att jätteaffären där Bonnier säljer bland annat TV4 till Telia är logisk för Telia och defensiv för Bonnier. Han hoppas även att den nya potentiella ägaren förstår att nyttja TV4:s journalistiska kompetens..

SVT - Igår: 08:11

Här svarar Zara Larsson på de mest googlade frågorna om henne

Hur lång är Zara Larsson och har hon någonsin haft tandställning? Här svarar popstjärnan på de vanligaste frågorna om henne..

SVT - Igår: 07:04

Telia köper TV4 och C More

Jätteaffären är klar. Den svenska teleoperatören Telia köper Bonnier Broadcasting, där tv-verksamheten TV4 och C More ingår..

SVT - Igår: 06:00

Filmrecension: Beast

Kulturnyheternas filmkritiker Sofia Olsson tycker att Beast har en slags gammeldags thriller-kvaliteter över sig – där subitilitet och dramatiskt överspel kan existera sida vid sida. ”Jag tänker på klassiker som What ever happened to Baby Jane? eller för den delen Persona.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.