Aftonbladet > Nyheter

Sunday, 22 July, 20:25

Liknande nyheter

Taggar: Åkessonom , abortInte i , fungerande, familjer
BT - 08 nov 11 kl. 16:56

Laddat val kan göra abort olagligt

Ska ett befruktat ägg räknas som en person och åtnjuta mänskliga rättigheter? Den känsliga frågan skulle väljarna i delstaten Mississippi i USA ta ställning till under tisdagen. Ett ja innebär att abort blir olagligt ?

Världen Idag - 12 jul 18 kl. 09:29

Åkesson backar om abort och samkönad adoption

Redan i höstas, i samband med sina landsdagar, började Sverigedemokraterna lätta på motståndet mot samkönade adoptioner. Nu tonar partiledaren Jimmie Åkesson ner Sverigedemokraternas krav på att sänka gränsen för fri abort från 18 till 12 veckor. – Jag tycker inte att det är en viktig fråga, sade han i SVT:s Opinion Live i lördags..

Dagen - 19 okt 11 kl. 14:29

SKR: Splittrade familjer måste få återförenas - även utan dokument

Sveriges Kristna Råd vädjar till svenska politiker att snabba på processen för familjeåterförening. Framförallt gäller det familjer från Somalia, som har svårt att få fram de dokument som krävs.

Kampanjen "Brev till Billström och Ferm" ingår som en del i SKR:s evenemang Kyrkornas globala vecka.

Expressen - 19 nov 17 kl. 06:26

Paula Bielers mål: Ta över efter Åkesson

 SD-toppen Paula Bieler jagar LO-kvinnornas röster och siktar högt, kanske mot den absoluta partitoppen, om Jimmie Åkesson lämnar. – Den dag han kliver av så beror det helt på hur läget är då, vilka personer som finns.Expressen träffade SD-ledamoten för en längre intervju om SD:s egna #metoo-skandal, utbrändheten, de interna maktstriderna, hatet från nazisterna och aborthotet: "Man borde göra en abort i efterhand på dig"..

DN - 12 jul 18 kl. 19:30

Kristina Lindquist: Jimmie Åkesson har rätt – abortfrågan är inte viktig för SD

När Jimmie Åkesson säger att abort inte är någon ”viktig fråga” för hans parti ska man tro honom. Motståndet mot SD måste istället bygga på ett motstånd mot nationalismen, skriver Kristina Lindquist.  .

Barometern - 23 sep 13 kl. 11:52

Eivor Åkesson

Eivor Åkesson, Kalmar, blev 86 år. Hennes närmaste är barnen Åke och Gertrud med familjer. Eivor (född Olsson) var född i Madesjö och uppvuxen i Förlösa som ett av fyra syskon.

HBL - 23 feb 14 kl. 04:05

Rätten till abort hotas i Europa

Rätten till abort hotas i flera länder i Europa. Den ekonomiska krisen, konservativa rörelser och kyrkan ligger bakom utvecklingen.– Jag tror tyvärr att man tagit aborträtten för given, säger Kristina Ljungros på RFSU.

Cornucopia - 17 mar 16 kl. 15:16

Den norska fungerande bostadsmarknaden

Medan vi i Sverige fortsätter haverera över en totalt dysfunktionell bostadsmarknad är kontrasten stor när man går över gränsen till Norge. Nyckelord är marknadshyror och frånvaron av stora tröga inkompetenta kommunala hyresvärdar och tusentals privata hyresvärdar utan kopplingar till byggindustrin.Bostadshus på Akers Brygge, Olso.

DN - 24 apr 17 kl. 21:00

”Lagen tvingar socialtjänsten utreda fungerande föräldrar”

Dagens lagstiftning tvingar socialtjänsten att ägna resurser åt att utreda fullt fungerande föräldrar. Lagstiftningen är omodern och ineffektiv och kommunernas möjligheter att gå före är begränsade. Det är hög tid för en bred modernisering av familjerätten, skriver fyra kommunpolitiker från MP och M..

DN - 21 jun 18 kl. 23:21

Björn af Kleen: Melania Trump mest emotionellt fungerande i Vita huset

Melania Trump gjorde ett oannonserat besök vid mexikanska gränsen under torsdagen. Hon träffade barn som makens politik skiljt från sina familjer. DN:s Björn af Kleen, på plats i McAllen, Texas, konstaterar att Melania Trump verkar vara den för tillfället mest emotionellt fungerande personen i Vita huset..

Fler nyheter från Aftonbladet

Aftonbladet - 3 timmar sedan

Stefanelli gjorde hattrick i AIK:s seger

Aftonbladet - 5 timmar sedan

Svens hund misstogs för ett lejon

Aftonbladet - 11 jul 18 kl. 10:07

Falks grav – ett mysterium

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.