YLE > Svenskfinland

Thursday, 20 September, 18:42

Liknande nyheter

Taggar: Första spadtagetför , Fiskets, hus, tasi , augusti
YLE - 06 apr 18 kl. 14:44

Fiskets hus i Vasa tar form – målet är att öppna nästa år

Allt börjar falla på plats vad gäller Fiskets hus som ska byggas vid Fiskstranden i Vasa. Kockarna har valts och det är också klart att Österbottens fiskarförbund öppnar en servicepunkt i huset..

YLE - 14 aug 18 kl. 18:46

Byggandet av Fiskets hus i Vasa sätter igång denna vecka

På fredag inleds byggandet av Fiskets hus i Vasa. Arbetet planeras pågå fram till mitten av nästa år..

DalaDemokraten - 12 dec 17 kl. 09:01

Hus tas över helt av ena ägaren

Claes Rikard Karlsson, 37 år, har tagit över hela ägandet av fastigheten på Lostigen 5 i Ludvika från tidigare delägaren Åsa Karin Eleonor Dahlberg. Huset är 105 kvadratmeter stort och byggdes 193....

GöteborgsPosten - 28 aug 18 kl. 18:32

Här tas första spadtaget för tillbyggnaden av Havets Hus

Under tisdagen togs första spadtaget för om- och tillbyggnaden av Havets Hus.
– Tillsammans med de övriga attraktionerna i Bohuslän bidrar vi till att stärka turismen och sysselsättningen i hela regionen, säger Maria Jämting, vd Havets Hus..

Kristianstadsbladet - 23 nov 16 kl. 15:08

Första spadtaget för nytt hus

Här tas första spadtaget till nästa stora byggprojekt på Norra station - ett certifierat miljöhus ett stenkast från Hässleholms resecentrum..

BT - 22 sep 11 kl. 10:32

Så här blir Glasets hus

Tidtabellen håller och budgeten håller.
Nästa vecka tas det första spadtaget för Glasets hus i Limmared. ?

Uppsalanyheter.se - 16 dec 15 kl. 05:42

Första spadtaget för 700 hyresrätter

Idag tas det första spadtaget för uppförandet av närmare 700 hyresrätter i Östra Bäcklösa mellan Ultuna och Sunnersta.Idag tas det första spadtaget för uppförandet av närmare 700 hyresrätter i Östra Bäcklösa mellan Ultuna och Sunnersta.   Idag onsdag vid lunchtid tar Uppsalahems VD Mikael Rådegård första spadtaget för 700 nya hyresrätter tillsammans med Erik Pelling, ordförande i Plan- och byggnadsnämnden samt regionchefen för Peab AB Grgo Omazic.

Västerbottens Folkblad - 01 mar 16 kl. 16:02

Nu tas första spadtaget för Hjältarnas hus

Nu på fredag startar bygget av Hjältarnas hus, som ska byggas vid Norrlands universitetssjukhus. Det är barn och ungdomar som har koppling till lekterapin vid sjukhuset som ska ta de första spadtagen. Representanter för föreningen Hjältarnas hus, Barncancerfonden, barn- och ungdomskliniken vid Norrlands universitetssjukhus, planeras vara på plats i samband med arrangemanget.

Dagen - 19 sep 11 kl. 11:30

Första spadtaget för nya Pingstkyrkan i Kalmar

På söndag tas första spadtaget för nya Pingstkyrkan i Kalmar. Medlemmarna samlas till en högtidlig ceremoni i samband med byggstarten.

Församlingen har länge varit i behov av ny kyrka.

Kristianstadsbladet - 09 nov 17 kl. 18:00

Runt 50 miljoner satsas på bygge i Åhus

KLF:s anläggning i Åhus hamn har länge varit för liten för att möta efterfrågan från medlemmarna. Nu ska kapaciteten fördubblas och redan till hösten tas det första spadtaget..

Fler nyheter från YLE

YLE - 4 timmar sedan

De gröna oroade över fiskodling i Jakobstad – överväger besvär

De gröna i Jakobstad överväger att besvära sig mot NTM-centralens beslut att inte kräva en miljökonsekvensbedömning för den planerade fiskodlingen utanför Öuran i Jakobstad..

YLE - 4 timmar sedan

De gröna oroade över fiskodling i Jakobstad – funderar på besvär

De gröna i Jakobstad funderar på att besvära sig mot NTM-centralens beslut att inte kräva en miljökonsekvensbedömning för den planerade fiskodlingen utanför Öuran i Jakobstad..

YLE - 4 timmar sedan

Hundratals hushåll utan el i Österbotten – veckoslutet bjuder på storm

Höstens första storm har dragit in över Österbotten. Under torsdag eftermiddag var närmare 400 österbottniska hushåll utan el..

YLE - 5 timmar sedan

KAJ ny etta på Vegatoppen - rösta här!

Den här veckan tog sig KAJ från utmanarplats till toppen av den finlandssvenska hitlistan. Hur kommer det att gå för veckans nya utmanare, LCMDF och Johnny Söderback?.

YLE - 5 timmar sedan

Johnny Söderback satsar på dansbandscountry

Johnny Söderback är en bekant röst för Vegatoppens lyssnare. Hösten 2017 kunde vi höra Johnny i låten Låt en morgon vakna. Nu utmanar han med en ny låt..

YLE - 5 timmar sedan

Eleverna fick vänta i en timme innan studentprovet kom igång – tekniska problem med det digitala provet

Flera gymnasier hade problem med att starta igång det digitala provet i främmande språk på onsdagen och blev därför försenade i starten. I två skolor kom provet igång först efter en timmes väntan..

YLE - 7 timmar sedan

Alexandra Sandbäcks bilder fungerar som terapi: ”Kroppspositivitet för mig är att älska sin kropp”

Det är oftast när Alexandra Sandbäck mår som sämst som de kroppspositiva bilderna dyker upp på hennes blogg. Då tvingar hon sig att titta på sin kropp och ger inte upp förrän hon hittat något vackert..

YLE - Igår: 06:50

Ett år efter #metoo – vad betydde den för dig?

Få kan påstå att de inte hade någon aning om att sexuella övergrepp kunde hända. Få hade däremot en aning om att det händer överallt. Förra hösten fylldes flödena i sociala medier och det var omöjligt att blunda när kollegan, kusinen, klasskompisen och många andra kvinnor plötsligt skrev #metoo..

YLE - 13 timmar sedan

Startverkstaden NUBA i Jakobstad ger ungdomar livsrytm och riktning

På startverkstaden NUBA i Jakobstad får unga hjälp med att hitta sig själva, få ordning på tillvaron och skapa planer för framtiden. - Det är ett lättnad att det finns en sådan plats att komma till, säger studenten Miika..

YLE - 13 timmar sedan

Hälften av alla nya företag grundas av unga under 36 år – "man har ingen aning om det bär men jag tycker man ska våga"

Linn Jung, 32, sa upp sig från ett fast jobb för att bli företagare. Hon är långtifrån den enda. Under årets första halvår grundades drygt hälften av alla nya företag av unga under 36 år..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.