IDG > IT

Wednesday, 19 September, 01:03

IDG - 10 jul 18 kl. 11:44

Nokia X6 äntligen på väg till Europa – får nytt namn
Räkna med att mobiltelefonen kommer till våra breddgrader någon gång under hösten..
Läs mer på IDG
Läs mer om:
X6, Europa

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: NokiaX6 , äntligen, vägtill , Europafår , nytt, namn
Affärsvärlden - 21 nov 13 kl. 10:33

De kräver Nokia-granskning

Telekomutrustningsföretaget Sierra Wireless har lämnat in klagomål mot Nokia till konkurrensmyndigheter i Europa och USA..

YLE - 26 jun 13 kl. 06:36

Nokias operativsystem tredje störst i Europa

Nokias operativsystem Windows Phone är tredje störst i Europa, rapporterar marknadsundersökningsföretaget IDC. Windows Phones marknadsandel steg från fyra procent förra året till sex procent i år, men ligger ändå långt bakom Europas överlägset största operativsystem Google Android och Apples iOS. Androids marknadsandel är nästan 70 procent.

HBL - 11 jul 13 kl. 17:21

Nokia lanserar ny telefonmodell med superkamera

Nokia hoppas att marknadens bästa kamera ska öppna dörrarna till USA. Analytiker är försiktigt positiva inför lanseringen av nya Lumia 1020.Nokias vd Stephen Elop presenterade i går i New York en 41 megapixels kamera.

HBL - 04 sep 13 kl. 05:29

Ett liv efter Nokia

Så kom då beskedet som många har anat sig till ända sedan Stephen Elop kom från Microsoft för att bli vd för Nokia.Elops tid har kännetecknats av en massiv tillbakagång för Nokia, aktiens värde urholkades och den 14 juni i fjol kom ett förstummande besked, Nokia sade upp 3?700 personer i Finland och stängde sitt flaggskepp, fabriken i Salo.

YLE - 01 jul 13 kl. 10:33

Nokia Siemens Networks - en multinationell IT-jätte

Nokia Siemens Networks är ett företag som ägs Nokia och Siemens AG. NSN tillverkar och designar apparater och programvara som används i telekommunikationsnätverk och sysselsätter nästan 60 000 personer. Nokia Siemens Networks grundades 1.

YLE - 29 okt 15 kl. 09:11

Nokia överraskade positivt och belönar ägarna

Nokia visar en vinst på 475 miljoner euro (icke IFSR), vilket var 75 miljoner mer än väntat. Omsättningen för perioden juli-september sjönk ändå en aning, från 3,09 till 3,036 miljarder euro. Bolaget förväntar sig ett förbättrat resultat för hela året och väntas utbetala fyra miljarder till aktieägarna.

BT - 31 maj 11 kl. 17:14

Nokia rasade efter vinstvarning

Den finländska mobiltelefontillverkaren Nokia sänker sina prognoser för andra kvartalet och helåret 2011.Strax efter klockan 17 hade aktien rasat med närmare 18 procent på Stockholmsbörsen till 42:00 kronor.Nokias aktie tog rejält med styrk på börsen efter tisdagens vinstvarning.

YLE - 06 jan 15 kl. 06:55

Nokia närmast nästa nätverk

Med ungefär tio års intervall avlöser mobilnätverken varandra. Under tidigt 2020-talet räknar Nokia med att femte generationens digitala mobilnät, 5G, tas i bruk. Inom några år väntas kapaciteten i 4G-nätet ha nått taket och nya tekniska lösningar krävs, förutspår man på Nokia.

YLE - 14 jun 12 kl. 04:42

Omfattande uppsägningar väntas vid Nokia

Arbetstagarna vid Nokias mobiltelefonfabrik i Salo har kallats till ett stort informationsmöte på förmiddagen. Kallelsen har gått ut till alla personalgrupper i fabriken. Enligt uppgifter till YLE nyheter kommer Nokia att komma med besked om omfattande uppsägningar, åtminstone vid enheten i Uleåborg.

YLE - 26 jun 12 kl. 08:41

Ögonen på Nokia-aktien

Mobiltillverkaren Nokias kräftgång fortsatte på börsen i går. Kursen föll med över 11 procent och aktien landade på en slutkurs på 1 euro 72 cent. På sex månader har Nokia tappat hälften av sitt marknadsvärde.

VA - 28 mar 11 kl. 10:43

Nokia stiger på svajig börs

28 mars Stockholmsbörsen handlades i en oregelbunden tendens i den inledande handeln på måndagen. Utvecklingen var något sämre än på de ledande euroepiska börserna som var stigande. Klockan 10.

Fler nyheter från IDG

IDG - 8 timmar sedan

Iphone XS visar förbättrad lte-hastighet


Iphone XS och Iphone XS Max är Apples första telefoner med 4x4 mimo-tekniken, och det märks enligt ett tidigt hastighetstest..

IDG - 8 timmar sedan

Första testerna ute: "Vänta på Iphone XR"


Iphone XS är en bra uppdatering, men troligen inte tillräckligt stor för en Iphone X-ägare..

IDG - 8 timmar sedan

Salesforce släpper Powerpoint-utmanare


Microsofts brett använda Powerpoint-program för att skapa snygga presentationer får nu ny konkurrens från en välbekant rival, nämligen Salesforce..

IDG - 9 timmar sedan

Nya Iphone-modellerna kan använda nfc – även när mobilen är död


Slipp promenera hem om din mobil har soppatorsk..

IDG - 10 timmar sedan

Android äter sig in i fordonsvärlden – nytt stort avtal för Google


Google har skrivit avtal med Renault-Nissan-Mitsubishi, världens största fordonsallians, om att införa sitt Androidbaserade underhållningssystem i miljoner fordon..

IDG - 10 timmar sedan

Apple Watch kan få blodtrycksmätare med hjälp av Force Touch


En studie har visat att det är teoretiskt möjligt att använda en tryckkänslig skärm – som den på Apple Watch – för att mäta användarens blodtryck..

IDG - 11 timmar sedan

Audi e-tron är officiell: Så blir nya Tesla-utmanaren


Audi har dragit skynket från den första modellen i sin stora elbilssatsning. Mäktiga e-tron har en räckvidd på upp till 40 mil per laddning och om några veckor är det dags för en första provkörning..

IDG - 11 timmar sedan

5 viktiga uppdateringar av blockkedjan Ethereum


Ethereum, världens näst största blockkedja efter bitcoin mätt i marknadsvärde, uppdateras med fem viktiga kodförändringar som syftar till att förbättra effektivitet och avgiftsstruktur, och uppdateringar som bereder vägen för framtida förbättringar av skalbarheten..

IDG - 12 timmar sedan

Xiaomi trollar Apples Iphone-priser – slänger in en dator på köpet

Den kinesiska dator- och mobiltillverkaren har väldigt roligt åt de höga Iphone-priserna..

IDG - 13 timmar sedan

Trots Ellisons stora ord: Oracles moln lyfter inte


It-jätten Oracle nådde inte upp till förväntningarna under senaste kvartalet och analytiker talar om att företagets molnflytt tar längre tid än väntat..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.