Aftonbladet > Nyheter

Sunday, 24 March, 09:07

Liknande nyheter

Taggar: Test, gammal, live
Aftonbladet - 22 feb 14 kl. 09:51

Test gammal live

BT - 7 timmar sedan

Live-TV: 14.00 Följ finalhoppningen i Borås GP

BT sänder live för inloggade från finalhoppningen i Borås GP med två kunniga kommentatorer vid mikrofonerna..

Dagensanalys.se - 02 aug 16 kl. 10:50

Nu testar Facebook annonser i Facebook Live

Facebook Live har blivit ett allt mer viktigt sätt att kommunicera i det sociala nätverket då algoritmerna ger livesändningarna en högre ranking för att visas i det sociala nätverket. Nu när Facebook har fått igång användandet av Facebook Live börjar de givetvis att testa olika annonsformat så att de kan kapitalisera på användarna. Facebook har börjat köra tester av mid-roll videoannonser i deras live videosändningar tillsammans med deras främsta publiceringspartners, bekräftade Facebook under måndagen.

BT - 04 apr 14 kl. 07:52

Test: Ny lekplats får toppbetyg

Den gamla lekplatsen var gammal och uttjänt. Se tv-klipp och bildspel i artikeln! Nu står en ny och lite annorlunda attraktion på plats i Ramnaparken.

Sydsvenskan - 08 jun 15 kl. 10:52

"Är Malmö Live redan en gammal Saabfabrik?"

Häromdagen invigdes Malmö Live. Det senaste och flottaste bygget i det postindustriella Malmö. Enligt Sydsvenskan landar kommunens nota på 1,3 miljarder kronor – drygt 4 000 kronor per Malmöbo.

Helsingborgs Dagblad - 08 jun 15 kl. 10:52

"Är Malmö Live redan en gammal Saabfabrik?"

Häromdagen invigdes Malmö Live. Det senaste och flottaste bygget i det postindustriella Malmö. Enligt Sydsvenskan landar kommunens nota på 1,3 miljarder kronor – drygt 4 000 kronor per Malmöbo.

Dagens PS - 03 nov 17 kl. 09:09

LIVE-TEST: Här här är nya Iphone X

I dag släpps hajpade Iphone X i Sverige. DagensPS teknikexpert Joakim Jardenberg hänger på låset och testkör luren för er läsare. Se klippet här!

DN - 14 okt 12 kl. 11:35

Gammal Iphone giftigast i test

Alla mobiltelefoner som ingick i ett nytt test visade sig innehålla olika miljögifter. En gammal modell av Iphone var giftigast. Var tredje telefon innehöll kvicksilver..

SmålandsPosten - 25 mar 14 kl. 06:48

Duellen hos SMP-live

Efter två veckors test med en daglig nyhetssammanfattning är det dags för nästa provsändning på SMP-live. Under våren varierar vi vårt utbud för att hitta passande format i vår webb-tv. På torsdag är det premiär för en ny satsning som vi kommer kalla för SMP-live – Duellen.

Dagensanalys.se - 07 jul 16 kl. 16:29

Twitter streamar live-video i HD – börjar med Wimbledon

Live-video är på framfart, inte minst när det kommer till sportsändningar. Twitter tar vara på sin lojala användarbas av sport-fans, och live-sänder den kända Tennisturneringen Wimbledon som den första livesändningen i HD i mikrobloggens historia. Samtidigt som man sänder live-videon så kan man till höger om spelaren följa det Tennisrelaterade nyhetsflödet på Twitter i realtid.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.