Expressen > Nöje

Saturday, 22 September, 23:21

Expressen - 06 jul 18 kl. 20:42

Nya uppgifter om Whitney Houstons död förbryllarI februari 2012 hittades Whitney Houston död i badrummet i sitt hotellrum på Beverly Hilton Hotel i Los Angeles.Nu sex år senare släpps dokumentären "Whitney" om hennes liv – och regissören Kevin MacDonald menar att det nu finns tecken på att världsstjärnan inte var ensam i rummet när hon dog.– Hennes assistent, berättade för mig att hon tror att det kan ha varit någon annan i rummet när Whitney dog, säger Kevin MacDonald till NME..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Whitney Houstons, Whitney Houston, Beverly Hilton Hotel, Los Angeles, Whitney, Kevin MacDonald, NME

Dela artikeln

4 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nya uppgifterom , Whitney, Houstonsdöd , förbryllar
Expressen - 19 sep 13 kl. 23:41

Massmördarens sista meddelande förbryllar

Ett mystiskt meddelande på massmördaren Aaron Alexis vapen förbryllar polisen. Samtidigt har det kommit fram uppgifter om att polisen varnade flottan om honom..

YLE - 07 nov 13 kl. 12:19

Oklart valresultat förbryllar vid Åbo Akademi

Det är oklart vem som egentligen vann kårvalet vid Åbo Akademi. Uppgifter som cirkulerar hävdar att resultatet är fel och att Fakula Vasa egentligen borde vara den största grupperingen efter valet. Enligt uppgifterna som Yle Nyheter fått ta del av har man inte gått rätt tillväga när man tagit valförbunden i beaktande.

BT - 08 okt 12 kl. 18:46

Larm om kidnappning förbryllar

Blev en man kidnappad i Lund i förra veckan eller kan det ha varit en svensexa? Den gåtan försöker polisen i Lund lösa, skriver lokala medier.
I fredags kväll fick polisen in samtal från personer som sett två män i rånarluvor hålla fast en man med en säck över huvudet.

Dalarnas tidningar - 29 apr 14 kl. 18:31

Kraftig smäll förbryllar

DT har fått in flera uppgifter om en kraftig smäll i centrala Falun på lördagskvällen. Men varken polisen eller SOS vet någonting om den..

Alingsås tidning - 24 maj 18 kl. 06:50

Död fisk vid kraftstation förbryllar

En mängd död fisk upptäcktes nyligen vid Solvedens kraftstation. Vid Alingsås Energi vet man inte vad som orsakat fiskdöden – men håller situationen under uppsikt.
Det var en läsare som nyligen uppmärksammade att ett större antal fiskar låg döda vid Solvedens kraftstation, vilken ligger mellan Mjörn och Lillelången.

DN - 14 jul 18 kl. 23:35

Nya uppgifter i Novitjok-fallen förbryllar polisen

Nya testresultat pekar på att det brittiska par som förgiftades av Novitjok ska ha vidrört flaskan med nervgiftet som hittades i mannens hem. På lördagen blev det också känt att polisen samlat in över 400 prover och bevismaterial kopplade till utredningen..

Kristianstadsbladet - 11 dec 12 kl. 15:05

Tolvansson ställer till problem

Den konstant sjuke och olycksförföljde låtsaspatienten Tolvan Tolvansson förbryllar Skatteverket. Han finns ju inte! Nu, inför onsdag, har myndigheten spärrat hans personnummer 121212-1212.

VBL - 13 mar 13 kl. 07:47

Iisalmen Sanomat: Vargflock försvann i Norra Savolax

En försvunnen vargflock förbryllar i Norra Savolax, rapporterar Iisalmen Sanomat. Enligt tidningens uppgifter har Vieremäkipolisen meddelats om försvinnandet..

HBL - 13 mar 13 kl. 08:29

Vargflock försvann i Norra Savolax

En försvunnen vargflock förbryllar i Norra Savolax, rapporterar Iisalmen Sanomat.Enligt tidningens uppgifter har Vieremäkipolisen meddelats om försvinnandet. Vargarna är spårlöst borta sen flera veckor.

YLE - 03 apr 13 kl. 15:01

Katainen: Dividendberäkningarna kom från tjänstemannahåll

Rabaldret kring regeringens dividendskattebeslut fortsätter. Statsminister Jyrki Katainen (Saml) sade i dag vid en snabbt sammankallad presskonferens att han tillbakavisar uppgifter om att skattebesluten gjordes utgående från näringslivets beräkningar. Enligt Katainen gjorde Finansministeriet upp olika skattemodeller och bedömde följderna inför budgetförhandlingarna.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 3 timmar sedan

Özz och Måns är skrämmande logiska – och träffar rätt i magen

Det är tveksamt om den här historielektionen gör dig smartare än en femteklassare. Men det kanske inte behövs eller ens är möjligt i en tid, då det är barnen som strejkar för klimatet och formulerar de oundvikliga sanningarna..

Expressen - 4 timmar sedan

Bonde-Stefan avslöjar sin sanning om exet

Stefan Hildingsson och Hanna Sundin fann varandra i ”Bonde söker fru”.Paret förlovade sig men i våras tog relationen slut. Nu berättar Stefan Hildingsson om relationen med sitt ex.

Expressen - 5 timmar sedan

Elvis dotters hämnd – krossar sitt ex

Lisa Maria Presley har stridit i domstol för rätten till sina pengar och vårdnaden om sina barn. Den långdragna tvisten mellan henne och exmannen Michael Lookwood fortsätter. Nu har domaren begärt att alla dokument som rör Presleys psykiska och fysiska hälsa ska hemlighållas.

Expressen - 6 timmar sedan

Nya vittnet pekar ut maken –  efter Hollywoodstjärnans död

Två nya vittnen har kommit med ny information om Hollywoodstjärnan Natalie Woods sista timmar i livet, ombord på båten hon försvann ifrån, skriver Radaronline. 37 år efter hennes död är omständigheterna fortfarande en gåta – men vittnena riktar nu ljuset mot hennes make Robert Wagner. Enligt vittnesmålen ska paret ha bråkat på båten, kort innan försvinnandet..

Expressen - 6 timmar sedan

Mandelmanns grannbråk – stoppas efter beslutet

Mandelmanns bygglov stoppas – efter att grannarna reagerat. Nu blir drömmen om en butiksbyggnad och en parkering inte av. – Det var sorgligt, säger Gustav Mandelmann till Ystads Allehanda.

Expressen - 9 timmar sedan

Isabel Adrian berättar sin sanning – efter alla rykten

Isabel Adrian och Steve Angello säljer sin lyxiga takvåning i Stockholms innerstad.Men Hollywoodfrun tillbakavisar ryktet om att de ska separera – och menar att skälet till flytten är att hon känner sig otrygg i bostaden.– Det stämmer inte att de ska separera, det är ett rykte.

Expressen - 13 timmar sedan

Maria Montazami och Läckberg i stort bråk

Stjärnförfattaren Camilla Läckberg var inte försiktig med orden när hon anklagade Maria Montazami för att vara en helt annan person än på tv. Nu tar Hollywoodfrun bladet från munnen och ger sin version av storbråket. – Ja och sen blev ju jag och Camilla Läckberg jätteosams, säger hon i podcasten "Nemo möter en vän".

Expressen - 16 timmar sedan

Elisabet Höglunds klipp – drömköpet på solkusten

När Elisabet Höglund för några veckor sedan fyllde 74 år kände hon sig "fruktansvärt gammal".Skräcken för döden gör att hon inte vågar slå sig till ro, utan i stället har gjort en ny lägenhetsaffär på solkusten som verkar bli ett klipp.– Jag har tecknat kontrakt på en nyproducerad lägenhet som jag får otroligt billigt.

Expressen - 17 timmar sedan

Lena Philipssons gåtfulla förvandling

Lena Philipssons äktenskap gick i kras efter att Per Holknekt brutit äktenskapslöftena under en längre tid. Det blev en tuff tid för sångerskan som nu har genomgått en gåtfull förvandling. – Jag har vässat till armbågarna under åren som har gått, säger hon i "Zia och Nessvold" i P3.

Expressen - Igår: 21:12

Nu berättar Robyn – därför försvann hon

Den 25 oktober släpper Robyn sitt första album på åtta år. I en stor intervju med The New York Times berättar artisten om anledningen till att hon lämnade offentligheten – ett uppbrott och en emotionell krasch fick den svenska världsstjärnan att ta en paus. – Men det var inte förrän jag kraschade helt som jag började göra framsteg, säger hon i intervjun..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.