Sydöstran > Nyheter

Saturday, 17 November, 07:39

Sydöstran - 05 jul 18 kl. 13:13

Kvartsfinal i storformat på torgetFolkfest på torget. Det hoppas Sparbanken i Karlshamn och Karlshamns kommun på under lördagen. Nu är det klart att Sveriges kvartsfinal på lördag sänds på storbildsskärm på torget..
Läs mer på Sydöstran
Läs mer om:
Sparbanken, Karlshamn, Karlshamns, Sveriges

Dela artikeln

203 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kvartsfinali , storformat, torget
BT - 01 aug 14 kl. 08:47

Proffsig after-ski på torget

Under tidigt åttiotal var vi flera som avfärdade Christer Rydell och hans förkärlek till covers med en axelryckning. Riktig musik stavades punk och givetvis gjorde man låtarna själva och skrev egna texter på svenska. Bitter?

BT - 03 jul 18 kl. 18:27

Folkfest igen – kvartsfinal på Stora torget

Sverige är i kvartsfinal i fotbolls-VM – också den matchen kommer att visas på Stora torget i Borås..

Västerbottens Folkblad - 07 jul 18 kl. 15:56

[PLUS] Bilder: Fotbollsfest på torget

Sverige möter England i kvartsfinal och fotbollsfebern är total. Följ festen på torget i vårt stora....

Expressen - 17 aug 13 kl. 08:56

Kräftfest i storformat ? "En sån go atmosfär"

Ackompanjerade av Grus i dojjan var det dags ? på riktigt. Malmöfestivalens traditionsenliga invigning förvandlade Stortorget till en kräftskiva i storformat.

Nya Wermlands Tidningen - 05 jul 14 kl. 06:00

Bilder i storformat visar svunna tider

På stans väggar ska förr och nu mötas. Det handlar om miljöer från förr med bilder i storformat och först ut har varit väggen vid gamla brandstationen..

ÖstersundsPosten - 05 nov 14 kl. 05:30

Jämtlandstjurar av storformat lockar

Men trots att Jägareförbundet är oroliga för minskningen av avelstjurar i den svenska älgstammen publicerar deras egen tidning, Svensk jakt, reportage med rubriker som: "Jennifer fällde en 16-taggare" och "Jämtlandstjurar av storformat". Artiklar där nöjda älgjägare berättar om hur det gick till när de lyckades skjuta stortjuren..

Skånskan - 02 nov 16 kl. 08:00

Mångfasetterat reportage i storformat

Litteratur/recension BOK
Skotten i Köpenhamn.
Ett reportage om Lars Vilks, extremism och yttrandefrihetens
gränser
Författare: Niklas Orrenius
Förlag: Albert Bonniers ERWP.fif(0)Malmöförfattaren och journalisten Niklas Orrenius numera Augustnominerade bok Skotten i Köpenhamn kan bäst beskrivas som ett långt och mångfasetterat reportage i storformat där huvudmotiven utgörs av konstnären Lars Vilks, yttrandefriheten, den islamistiska terrorn och högerextremismens tillväxt under senare år.

Helsingborgs Dagblad - 03 maj 18 kl. 12:47

Garn och paljetter blir konst i storformat

Tre konstnärer som gör verk i storformat – men i helt olika material – står i centrum på Wanås i Skåne i sommar. Ett hus tillverkat av garn, en utomhusbio vars glittrande projektionsyta består av paljetter och en jättepyramid byggd av trä väntar på besö.

BT - 03 maj 18 kl. 12:47

Garn och paljetter blir konst i storformat

Tre konstnärer som gör verk i storformat - men i helt olika material - står i centrum på Wanås i Skåne i sommar. Ett hus tillverkat av garn, en utomhusbio vars glittrande projektionsyta består av paljetter och en jättepyramid byggd av trä väntar på besökarna.(TT).

Blekinge Läns tidning - 03 maj 18 kl. 12:47

Garn och paljetter blir konst i storformat

Tre konstnärer som gör verk i storformat - men i helt olika material - står i centrum på Wanås i Skåne i sommar. Ett hus tillverkat av garn, en utomhusbio vars glittrande projektionsyta består av paljetter och en jättepyramid byggd av trä väntar på besökarna.(TT).

Fler nyheter från Sydöstran

Sydöstran - 10 minuter sedan

Var fjärde hushåll har små marginaler

Vart fjärde hushåll i Sverige skulle ha svårt att klara av en oförutsedd utgift på 15 000 kronor. Särskilt små marginaler har personer i den äldre ålderskategorin, visar en ny undersökning av inkassobolaget Lowell.(TT).

Sydöstran - 30 minuter sedan

Medan du sov: Här är nattens händelser - lokalt och i omvärlden

Övertänd bil i Ronneby och trafikolycka utanför Fridlevstad..

Sydöstran - 45 minuter sedan

Dagens krönika

Det blinkar grönt i en liten dosa på väggen. Lite hemtrevligt faktiskt. Kan nog bli fint till jul.

Sydöstran - 45 minuter sedan

Nu hausse för Höglund

Drygt tjugo år efter sin död är han nästan aktuellare än någonsin; framlidne Karlskronakonstnären Erik Höglund. Nu senast i populära tv-programmet Bytt är bytt, där hans bronsskulptur Tyngdlyftaren, värderad till en halv miljon kronor, spelade huvudrollen..

Sydöstran - 1 timme sedan

Fler män steriliserar sig

Fler män har steriliserat sig de senaste åren. I de tre storstäderna är trenden tydligast i Stockholm, där antalet som genomgått ingreppet mer än fördubblats på fem år.(TT).

Sydöstran - 1 timme sedan

Höga förväntningar på slalomsvenskorna

Tio svenskor kommer till start i slalompremiären i Levi i dag - den största blågula truppen på nästan fem år. - Vi har höga förväntningar. Det är ett starkt lag, säger damchefen Lars Melin.

Sydöstran - 1 timme sedan

LIVE: Se morgondagens fotbollsstjärnor

Varje år möts de största talangerna i division 1-fotbollens norr- och söderserie. Se matchen direkt med start kl. 15.

Sydöstran - 1 timme sedan

Ej prenumerant! Köp kvalmatchen här

Trollhättan vann första kvalronden med 2–1 på hemmaplan. För FK Karlskrona är det endast seger som gäller för att klara nytt division 1-kontrakt. Nedan kan du som ej är prenumerant köpa matchen, som startar kl.

Sydöstran - 1 timme sedan

Prenumerant! Se FKK:s kvalretur här

Nu ska det avgöras. Division 1 eller division 2? För FK Karlskrona är det bara seger som räknas, för FC Trollhättan räcker det med kryss för att vinna kvalet.

Sydöstran - 1 timme sedan

Minns i november den ljuva septemberOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.