Sydöstran > Nyheter

Saturday, 21 July, 11:51

Sydöstran - 05 jul 18 kl. 13:13

Kvartsfinal i storformat på torgetFolkfest på torget. Det hoppas Sparbanken i Karlshamn och Karlshamns kommun på under lördagen. Nu är det klart att Sveriges kvartsfinal på lördag sänds på storbildsskärm på torget..
Läs mer på Sydöstran
Läs mer om:
Sparbanken, Karlshamn, Karlshamns, Sveriges

Dela artikeln

203 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kvartsfinali , storformat, torget
Västerbottens Folkblad - 4 timmar sedan

Vem la ”död mans hand” på torget?

All verksamhet i Umeå centrum har avstannat. Vem lade ”död mans hand” över torget – före detta torget i Umeå City? Jag har inte träffat en enda person som är nöjd över detta folktomma centrum.

BT - 01 aug 14 kl. 08:47

Proffsig after-ski på torget

Under tidigt åttiotal var vi flera som avfärdade Christer Rydell och hans förkärlek till covers med en axelryckning. Riktig musik stavades punk och givetvis gjorde man låtarna själva och skrev egna texter på svenska. Bitter?

BT - 03 jul 18 kl. 18:27

Folkfest igen – kvartsfinal på Stora torget

Sverige är i kvartsfinal i fotbolls-VM – också den matchen kommer att visas på Stora torget i Borås..

Västerbottens Folkblad - 07 jul 18 kl. 15:56

[PLUS] Bilder: Fotbollsfest på torget

Sverige möter England i kvartsfinal och fotbollsfebern är total. Följ festen på torget i vårt stora....

Expressen - 17 aug 13 kl. 08:56

Kräftfest i storformat ? "En sån go atmosfär"

Ackompanjerade av Grus i dojjan var det dags ? på riktigt. Malmöfestivalens traditionsenliga invigning förvandlade Stortorget till en kräftskiva i storformat.

Nya Wermlands Tidningen - 05 jul 14 kl. 06:00

Bilder i storformat visar svunna tider

På stans väggar ska förr och nu mötas. Det handlar om miljöer från förr med bilder i storformat och först ut har varit väggen vid gamla brandstationen..

ÖstersundsPosten - 05 nov 14 kl. 05:30

Jämtlandstjurar av storformat lockar

Men trots att Jägareförbundet är oroliga för minskningen av avelstjurar i den svenska älgstammen publicerar deras egen tidning, Svensk jakt, reportage med rubriker som: "Jennifer fällde en 16-taggare" och "Jämtlandstjurar av storformat". Artiklar där nöjda älgjägare berättar om hur det gick till när de lyckades skjuta stortjuren..

Skånskan - 02 nov 16 kl. 08:00

Mångfasetterat reportage i storformat

Litteratur/recension BOK
Skotten i Köpenhamn.
Ett reportage om Lars Vilks, extremism och yttrandefrihetens
gränser
Författare: Niklas Orrenius
Förlag: Albert Bonniers ERWP.fif(0)Malmöförfattaren och journalisten Niklas Orrenius numera Augustnominerade bok Skotten i Köpenhamn kan bäst beskrivas som ett långt och mångfasetterat reportage i storformat där huvudmotiven utgörs av konstnären Lars Vilks, yttrandefriheten, den islamistiska terrorn och högerextremismens tillväxt under senare år.

Helsingborgs Dagblad - 03 maj 18 kl. 12:47

Garn och paljetter blir konst i storformat

Tre konstnärer som gör verk i storformat – men i helt olika material – står i centrum på Wanås i Skåne i sommar. Ett hus tillverkat av garn, en utomhusbio vars glittrande projektionsyta består av paljetter och en jättepyramid byggd av trä väntar på besö.

BT - 03 maj 18 kl. 12:47

Garn och paljetter blir konst i storformat

Tre konstnärer som gör verk i storformat - men i helt olika material - står i centrum på Wanås i Skåne i sommar. Ett hus tillverkat av garn, en utomhusbio vars glittrande projektionsyta består av paljetter och en jättepyramid byggd av trä väntar på besökarna.(TT).

Fler nyheter från Sydöstran

Sydöstran - 5 minuter sedan

Vampyrslaktaren Buffy gör comeback

"Buffy och vampyrerna" får en nyversion, rapporterar Variety. Det är produktionsbolaget 20th Century Fox TV som har beslutat sig för att spela in en omstart av den omåttligt populära tv-serien som sändes mellan 1997 och 2003.(TT).

Sydöstran - 45 minuter sedan

Hembakat och konst på menyn

En personalnedskärning blev början till ett nytt liv för Maja Smitt. Att blanda konst, mat och bakverk hemma på Torkö, där hon trivs allra bäst, blev en dröm som gick i uppfyllelse. .

Sydöstran - 45 minuter sedan

Trumps Twitterkanon nu riktad mot Fed

Donald Trump har sett till att byta ut USA:s centralbankschef. Men nu använder han Twitter till krypskytte mot bankens räntebeslut. När han ändå är i gång passar han på att anklaga både EU och Kina för att mickla med sina valutor för att uppnå handelsfördelar.

Sydöstran - 1 timme sedan

Tusentals i protest mot flyktingläger

Tusentals människor har gått ut på gatorna i flera storstäder i Australien för att kräva ett slut på landets internering av asylsökande på öar i västra Stilla havet. "Frige flyktingarna! " skanderar demonstranter i ett tåg som drar genom Sydney.

Sydöstran - 1 timme sedan

Flera misstänkt anlagda bränder i Arboga

Under fredagen brann det på sju ställen i Arboga, misstänkt anlagda eldsvådor i framför allt terräng. I natt brann det återigen, på sju olika platser i terrängen. Även dessa bränder misstänks vara anlagda, enligt polisen.

Sydöstran - 1 timme sedan

Efter torkan: Bränder i flera länder i Europa

Det är inte bara Sverige som brinner med anledning av torkan. Även i flera andra europeiska länder härjar bränder okontrollerat. Norge Södra Norge har under de senaste två veckorna haft 350 bränder, rapporterar norska radio- och tv-bolaget NRK.

Sydöstran - 1 timme sedan

Frivilliga sluter upp i Sveg

Jobbet pågår för fullt på brandstationen i Sveg. Många ringer och vill hjälpa till med arbetet kring de svåra skogsbränderna i Härjedalen. Jennifer Lundin, en av de ansvariga för frivilliga resursgruppen i Sveg, hjälper till att koordinera alla frivilliga som vill ställa upp.

Sydöstran - 1 timme sedan

Microsoft drog in 92 miljarder på spel

Microsoft tjänar inte bara pengar på sina datorer och "Office"-paket, utan drar också in storkovan på tv- och datorspel.(TT).

Sydöstran - 1 timme sedan

Japan kan bli Asiens nya spelmecka

Med Las Vegas som förebild har japanska parlamentet röstat igenom en lag som banar väg för etablering av kasinon i landet. Regeringen hoppas att planerna ska locka fler turister till Japan - men kritikerna fruktar att spelmissbruket ska öka.(TT).

Sydöstran - 1 timme sedan

Skogsbränderna stoppar skyttetävling

Europamästerskapet i dynamiskt sportskytte är inställt. Tävlingen som skulle ha hållits i Karlskoga i början av augusti blir inte av, skogsbränderna och det extrema vädret gör att tävlingen inte kan genomföras av säkerhetsskäl.(TT).Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.