DI > Ekonomi

Tuesday, 20 October, 16:21

DI - 03 jul 18 kl. 11:05

Stockholmsbörsen: Avvaktande handel – H&M stigerStockholmsbörsen steg vid tisdagens öppning för att därefter tappa fart i oregelbunden och avvaktande handel. Riksbanken har lämnat styrräntan och räntebanan oförändrad vilket stärkt kronan. Basmetallerna var något ned med oljepriset var något upp. Bland OMXS30-bolagen tyngde bankerna medan Alfa Laval och H&M steg. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
OMXS30, Alfa Laval

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stockholmsbörsen, Avvaktande, handel, H&M, stiger
Affärsvärlden - 20 jan 14 kl. 13:32

Stockholmsbörsen: Avvaktande handel

Stockholmsbörsen handlades fortsatt kring nollstrecket efter lunch på måndagen. Kinesiska BNP-siffror, Deutsche Banks vinstvarning och en nyemission från BE Group var på agendan..

DI - 19 feb 15 kl. 08:43

Stockholmsbörsen: Avvaktande start väntas

Stockholmsbörsen, som stängde tydligt på plus i onsdagens handel efter minskad risk för Grexit, ser ut att inleda torsdagens session kring nollstrecket..

DI - 29 maj 17 kl. 17:49

Stockholmsbörsen: Lugn handel när London och New York höll stängt

Veckan inleddes med en smärre nedgång på Stockholmsbörsen. Att aktiemarknaderna i London och New York höll helgstängt bidrog till den avvaktande handeln..

DI - 23 maj 14 kl. 08:49

Börsen: Avvaktande handel väntas

Stockholmsbörsen väntas inleda handeln sökandes efter riktning. Detta enligt indikationer från de tre ledande Europaterminerna i Paris, Frankfurt och London som cirka en halvtimme innan börsens öppning ligger på 0,0 till minus 0,1 procent. De amerikanska terminerna handlas samtidigt på 0,0 till 0,1 procent..

DI - 31 maj 12 kl. 10:04

Stockholmsbörsen: Avvaktande start

Handeln var avvaktande i Europa och på Stockholmsbörsen i torsdagens öppningshandel. Maj kommer att summeras som en svag börsmånad i spåren av skuldkrisoro..

DI - 31 jul 13 kl. 18:00

Stockholmsbörsen: Avvaktande inför Fed-besked

Handeln på Stockholmsbörsen var fortsatt avvaktande på onsdagen. I väntan på onsdagskvällens höjdpunkt, Feds policybesked, redovisades en rad makrosiffror som styrde utvecklingen på handelsplatserna..

Affärsvärlden - 09 apr 14 kl. 08:54

Stockholmsbörsen: Avvaktande start väntas

Stockholmsbörsen väntas få en avvaktande inledning på dagen under en makrotung förmiddag..

Affärsvärlden - 06 aug 13 kl. 10:25

Stockholmsbörsen: Sommartunn handel

Indexrörelsen var i likhet med de ledande europeiska handelsplatserna liten på Stockholmsbörsen under tisdagen inledande handel. Handeln var ånyo sommartunn och bolagsnyhetsflödet var begränsat..

Affärsvärlden - 27 nov 13 kl. 13:40

Stockholmsbörsen: Stilla handel

Stockholmsbörsen krävde fram till lunchtid inget större manöverutrymme under onsdagens handel utan uppehöll sig nära nollnotering. Bland Europabörserna var stämningen försiktigt positiv..

DI - 10 jan 17 kl. 08:43

Stockholmsbörsen: Oregelbunden handel väntas

Stockholmsbörsen väntas inleda tisdagens handel med index omkring nollstrecket. En oregelbunden start väntas också på de större börserna i Europa..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.