Nya Wermlands Tidningen > Nyheter

Sunday, 22 July, 00:55

Nya Wermlands Tidningen - 27 jun 18 kl. 15:19

Aktivitetsfyllt sommarlovI sommar kommer flera sommarlovsaktiviteter att anordnas i Torsby kommun. Kommunen har fått ett statligt bidrag på 380 000 som ska gå till aktiviteter för barn mellan sex och femton år..
Läs mer på Nya Wermlands Tidningen
Läs mer om:
Torsby

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Aktivitetsfyllt, sommarlov
Skånskan - 18 maj 18 kl. 11:54

Demokrati tema för årets Sommarlov

Det blir inspelning av SVT:s Sommarlov i Malmö i år också. Men på en ny plats – Beijers park i stället för Västra hamnen.I år fyller SVT:s program Sommarlov 40 år.

Skånskan - 10 jun 18 kl. 14:00

Sommarlov lovar mer spänning

SVT:s Sommarlovsbuss har flyttat till Beijers Park i Malmö och programledarna stortrivs i sin nya omgivning. Men platsen är inte den enda nyheten – Sommarlov kommer i år också att ha en hemlig och mystisk handling som avslöjas efterhand.
– Det blir mer spänning än någonsin, lovar Alex Hermansson.

Sydsvenskan - 20 aug 15 kl. 08:52

Behrang Miri: Alla borde få lov att ha sommarlov

Sommarlov – sommarlov – sommarlov. Familjesemester, sol, bad, glass, charter, Mallis, Rhodos och Kanarieöarna. Orup har sjungit om Magaluf och Bamseklubben finns idag att hitta i både Turkiets västkust och Spaniens solkust.

YLE - 02 apr 14 kl. 03:00

Skärgårdsföretagare stöder senarelagt sommarlov

Flytta fram skolornas sommarlov! Det anser turismföretagare ute i skärgården och de stöder därmed näringsminister Jan Vapaavuori (Saml) som för ett par veckor sedan tog upp frågan om senarelagt sommarlov.
Spela upp klipp på Arenan
Det var i en intervju för Yle Åboland i mitten på mars som Vapaavuori sade att han vill att skolornas sommarlov skjuts fram med tre veckor, så de börjar vid midsommar och slutar den sista augusti.

Sydsvenskan - 13 apr 15 kl. 15:51

Malin Olsson lämnar "Sommarlov"

Den populära programledaren Malin Olsson hoppar av Barnkanalens "Sommarlov". Hon berättar för Expressen att det inte fungerar tidsmässigt att göra programmet i år då hon är inblandad i en annan produktion.— Det är trist att jag inte ska vara med eftersom det har varit jättekul, säger Malin Olsson till tidningen.

Helsingborgs Dagblad - 13 apr 15 kl. 15:51

Malin Olsson lämnar "Sommarlov"

Den populära programledaren Malin Olsson hoppar av Barnkanalens "Sommarlov". Hon berättar för Expressen att det inte fungerar tidsmässigt att göra programmet i år då hon är inblandad i en annan produktion.— Det är trist att jag inte ska vara med eftersom det har varit jättekul, säger Malin Olsson till tidningen.

SN - 08 jun 12 kl. 15:40

Långt sommarlov för Sjösas elever

Med sol och musik gick eleverna på Sjösa skola ut i sommaren. Många hade samlats för att fira att ännu ett skolår gått mot sitt slut. Och rektor Jens Back berättade att året sommarlov är sju dagar längre än vad det brukar vara.

Sydsvenskan - 08 apr 13 kl. 00:45

?Sommarlov? stiger på bussen

Våren har inte riktigt kommit igång men i tv-huset i Malmö pågår planeringen inför årets "Sommarlov" i Barnkanalen för fullt.
Och det blir ett sommarlov fullt av nyheter..

Sydsvenskan - 08 apr 13 kl. 06:30

?Sommarlov? går i land ? och stiger på bussen

Våren har inte riktigt kommit igång men i tv-huset i Malmö pågår planeringen inför årets ?Sommarlov? i Barnkanalen för fullt.

GöteborgsPosten - 10 jun 13 kl. 06:02

Sommarlov med nya upptäckter

Ett nytt ansikte dyker upp i Barnkanalens Sommarlov. Rijal Mbamba, helsingborgare, poet och radioprogramledare syns i rutan tillsammans med Malin Olsson och Kristoffer ?Kringlan?

Fler nyheter från Nya Wermlands Tidningen

Nya Wermlands Tidningen - 2 timmar sedan

20-åring häktad för flera brott

En 20-årig man som tidigare i veckan greps i Sunne häktades på lördagen misstänkt för tillgrepp av fortskaffningsmedel och skadegörelse..

Nya Wermlands Tidningen - 3 timmar sedan

Årets Gammelvala har öppnat

Under den kommande veckan kommer det att strömma till besökare från när och fjärran för att få en inblick i hur människor levde i det gamla bondesamhället.

Nya Wermlands Tidningen - 6 timmar sedan

DIF föll mot Norrby

Stefan Jacobsson: "Jag drar inga större växlar av matchen".

Nya Wermlands Tidningen - 6 timmar sedan

Björklövenspelare klar för Flyers

HC Flyers förstärker spelartruppen. Forwarden Kasper Bäckström hämtas in från Björklöven där han tillhörde för J20-laget..

Nya Wermlands Tidningen - 11 timmar sedan

Färre deltog i Prideparaden i år

Ebba Rolfsman, Säffle Pridegrupp: "Kanske var vädret för fint, men det här är frågor som ständigt måste uppmärksammas".

Nya Wermlands Tidningen - 6 timmar sedan

Inre hamn fick besök av båttävling

Båttävlingen Pokerrun Vänern genomfördes på lördagen för tionde året. Start och mål skedde i Kristinehamns inre hamn och lunchstoppet gjordes i Inre hamn i Karlstad..

Nya Wermlands Tidningen - 8 timmar sedan

Man greps för misshandel

Polisen larmades till en bostad i Bengtsfors kommun på lördagsmorgonen..

Nya Wermlands Tidningen - 8 timmar sedan

Påkörd cyklist till sjukhus

En cyklist blev på körd av en personbil på Styckåsgatan i Arvika vid 16-tiden på lördagen..

Nya Wermlands Tidningen - 8 timmar sedan

Högtryck på Degernäs camping

– Campingplatserna är i princip slutsålda. Vi har fullt var och varannan dag tack vare det fina vädret, säger Marianne Blom Heydorn och Jennifer Lilja Malm nickar instämmande. Båda gör sin andra sommar som värdar på Degernäs camping..

Nya Wermlands Tidningen - 18 timmar sedan

Dödsfall 21/7Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.