DN > Nyheter

Monday, 16 July, 04:58

DN - 25 jun 18 kl. 19:13

Advokatfirma vägrar prata om fakturorna kring Nya KarolinskaOmfattande kritik har riktats mot vidlyftiga avtal vid bygget av Sveriges största sjukhusprojekt Nya Karolinska.  Nu avslöjar SVT Nyheter att advokatfirman Mannheimer Swartling har fakturerat skattebetalarna 120 miljoner kronor för juridisk hjälp kring det kritiserade prestigeprojektet..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Nya Karolinska, Sveriges, SVT Nyheter, Mannheimer Swartling

Dela artikeln

39 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Advokatfirma, vägrar, prataom , fakturornakring Nya , Karolinska
Sydöstran - 04 okt 16 kl. 10:51

HVB-företag vägrar säga upp avtal

Västersjöns integration AB vill inte skriva på uppsägningsavtalet från Karlskrona kommun då man är oense om giltighetstiden. Om det inte ändras hotar HVB-företaget, som har anlitat en advokatfirma, att vidta rättsliga åtgärder..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Åklagare: Telia behöver inte tiga

Telia Sonera vägrar svara på frågor om Uzbekistan-affären eftersom den är under utredning. Men överåklagare Gunnar Stetler, som leder brottsutredningen, säger att det gör inget om företaget uttalar sig. ?

Fler nyheter från DN

DN - 3 timmar sedan

“Elon Musks personangrepp kan få verkliga konsekvenser”

Entreprenören Elon Musk har gått till angrepp mot en av räddningsarbetarna i Thailand, där tolv pojkar räddades ur en grotta i förra veckan. Efter att räddningsarbetaren Vern Unsworth kritiserat Musks försök att bidra till räddningsarbetet med en ubåt svarade Musk med att kalla Unsworth för “pedofil”. .

DN - 4 timmar sedan

Måndag 16 juli

DN - 5 timmar sedan

Vd ville att Google skulle avslöja visselblåsare efter facklig strid

Vd för Nordeas baltiska bank har fått en domstol i Estland att begära att Google ska avslöja identiteten på en visselblåsare. Den anonyma visselblåsaren tipsade fler än tusen mottagare om en video där VD-n Erkki Raasuke likställde facklig verksamhet med terrorism. .

DN - 5 timmar sedan

Rysk underrättelsetjänst kan ligga bakom Novitjok-förgiftning

Brittiska utredare misstänker att den ryska underrättelsetjänsten GRU kan ligga bakom nervgiftattacken mot den förre detta ryska dubbelagenten Sergej Skripal i Salisbury i England, skriver The New York Times. .

DN - 5 timmar sedan

Turbulent halvår för Stockholmsbörsen

Börsen har haft en stökig resa under första halvan av året. Men bedömare räknar med att högkonjunkturen kommer att fortsätta men med lite lägre tillväxt samtidigt som politiska osäkerheter kan få börsen att fortsätta svaja.  .

DN - 6 timmar sedan

Pussy Riot får åter världens ögon på sig

MOSKVA. Efter några års tystnad fick Pussy Riot än en gång hela världens ögon på sig då de rusade in på fotbollsplanen mitt under VM-finalen i Moskva.  Det är en konstnärlig grupp som är känd för att ständigt byta form..

DN - 6 timmar sedan

Pelé efter Mbappés succé: ”Jag kanske måste damma av skorna”

Kylian Mbappé tillhör numera en exklusiv klubb. Tillsammans med Pelé är han den enda tonåringen som gjort mål i en VM-final. – Om han fortsätter att tangera mina rekord på det här viset kanske jag måste damma av mina skor, skriver nu 77-årige Pelé på Twitter.

DN - 6 timmar sedan

Minnesord: Hubertus van Paschen

Överläkaren Hubertus van Paaschen, "Hubbe", har gått ur tiden 66 år gammal. Hans närmaste är de fem barnen: Linda, Rasmus, Josefina, Camilla och Paula och partnern Anna. .

DN - 6 timmar sedan

Kritiker rasar mot nytt lagförslag – kallar det rasistiskt

JERUSALEM. Den israeliska regeringen håller fast vid det omstridda lagförslag som skall definiera om de arabiska medborgarnas status och rättigheter. Detta trots enträgna böner och protester från Israels vänner världen över, i synnerhet från USA:s judar..

DN - 7 timmar sedan

Spelarna stormade Deschamps presskonferens

MOSKVA. Presskonferensen med Didier Deschamps fick en blöt inledning. Så snart han satt sig på podiet stormade hela spelartruppen in och översköljde både honom och journalisterna på de närmsta stolsraderna med champagne..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.