DI > Ekonomi

Monday, 18 February, 09:55

DI - 25 jun 18 kl. 18:19

Så spenderar rika svenskar sina miljonerResor, restaurangbesök och goda viner står högst upp på önskelistan för Sveriges miljonärer. Det visar en undersökning från magasinet Connoisseur. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Sveriges, Connoisseur

Dela artikeln

22 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: , spenderar, rika, svenskarsina miljoner
Dagens PS - 03 feb 18 kl. 08:10

Egen ö när rika svenskar semestrar

Privata öar och personliga yachts trendar bland förmögna. Svenska Travel Beyond förmedlar lyxresor och enligt researrangören, som Dagens Industri varit i kontakt med, bokade runt 2.500 svenskar resor genom bolaget förra året.

Dagens PS - 03 feb 18 kl. 08:10

Egen ö när rika svenskar semestrar

Privata öar och personliga yachts trendar bland förmögna. Svenska Travel Beyond förmedlar lyxresor och enligt researrangören, som Dagens Industri varit i kontakt med, bokade runt 2.500 svenskar resor genom bolaget förra året.

Dagens PS - 28 nov 16 kl. 10:03

Thailand lockar rika svenskar

Den som är över 50 år och förmögen kan snart ansöka om visum i Thailand som enligt Allt om resor i Expressen ”sträcker sig tio år framåt”. Tidningen hänvisar till ett uttalande från en talesman för den thailändska regeringen. Det tioåriga visumet ska ersätta det gamla, ettåriga visumet, framgår det.

Expressen - 12 aug 14 kl. 15:46

Så lever rika svenskar lyxliv i London

LONDON. Familjen Rausing flyttade till London redan på 1980-talet. De har fått sällskap genom åren av en hel del rika svenskar.

Nyhetskanalen - 04 feb 11 kl. 11:40

Rånade rika svenskar - greps igår

En norsk storbedragare som varit efterlyst misstänkt för att ha kidnappat, rånat och pressat rika svenska män på åtskilliga miljoner kronor har gripits i Spanien.
.

BT - 04 maj 12 kl. 08:20

Fler rika svenskar donerar pengar

Det har blivit vanligare att rika privatpersoner och företag i Sverige ger stora summor pengar till välgörenhet. Enligt SOS Barnbyar, en av Sveriges största välgörenhetsorganisationer, har både antalet privata donatorer som ger över 100 000 kronor och företag fördubblats sedan 2008. Ett exempel är egenföretagaren Helena Mattson, som vill inspirera andra med stora tillgångar.

Helsingborgs Dagblad - 20 jan 11 kl. 10:34

Kidnappare pressade rika svenskar

En norsk storbedragare, en 45-årig man, och hans liga misstänks ha kidnappat, hotat och pressat förmögna svenskar på stora summor pengar. I dag ställdes tre av ligans medlemmar inför Stockholms tingsrätt åtalade för bland annat grovt rån, olaga frihetsberövande och medhjälp till människorov. Den 45-årige huvudmannen är försvunnen med 15 miljoner kronor och är internationellt efterlyst..

E24 - 20 jan 11 kl. 16:15

Kidnappade rika svenskar

En norsk storbedragare och hans liga misstänks ha kidnappat, hotat och pressat förmögna svenskar på stora pengasummor..

Expressen - 09 dec 13 kl. 05:04

Fler rika svenskar flyttar hem pengar

Fler svenskar än någonsin deklarera för pengar som de har gömt i skatteparadis med Skatteverkets självrättelser. Samtidigt kastar schweiziska banker ut svenska kunder som skattefuskar, skriver Dagens Nyheter..

DN - 18 jun 14 kl. 16:30

Allt fler rika svenskar

Den positiva utvecklingen på börsen i år har gjort att fler svenskar kan kalla sig dollarmiljonärer. Fortfarande är det USA som leder rikemansligan, men dollarmiljonärerna i Asien blir snabbt fler..

Fler nyheter från DI

DI - 3 minuter sedan

Riksbanken skickar in 3,8 miljarder i statskassan

Riksbanksfullmäktige har lämnat förslag till riksdagen om att leverera in 3,8 miljarder kronor till statskassa..

DI - 15 minuter sedan

Biotech-IgG Equity ansöker om listning på Merkur Market (Oslo Børs)

Styrelsen för Biotech-IgG Equity AB (publ) (Biotech-IgG eller Bolaget) har fattat beslut om att ansöka om en listning av bolagets aktier på Merkur Market som drivs av Oslo Børs. Bolaget förväntar sig att ansökan kommer att godkännas av Oslo Børs under första kvartalet (Q1) och handel med bolagets b-aktie kommer kunna upptas i deras handelssystem före utgången av första kvartalet under förutsättning att vissa villkor är uppfyllda..

DI - 15 minuter sedan

Vinstvarning med extra allt – Vapiano rasar på börsen

Den tyska restaurangkedjan Vapiano, som har flera restauranger runt om i Sverige, vinstvarnade på lördagen för helåret 2018. Aktien rasar med omkring 10 procent i måndagens inledande handel. .

DI - 15 minuter sedan

SCB: Upplåningen i obligationer ökar med 261 miljarder

Under januari uppgick den svenska räntebärande värdepappersskulden till 7.603 miljarder kronor. Det är en ökning med 261 miljarder kronor jämfört med föregående månad..

DI - 15 minuter sedan

Nordea: Investeringar väntas pressa H&M:s marginal

Nordea intar en mer försiktig hållning till H&M:s marginalutveckling. Fortsatta investeringar i kunderbjudandet, H&M Club, it och logistik får Nordea att sänka sina vinstestimat för de kommande tre åren med 6-7 procent..

DI - 30 minuter sedan

Lars EO Svensson: Svenskarnas skulder är inte för höga

Riksbanksveteranen Lars EO Svensson fnyser åt varningarna om höga skulder och bostadspriser.  Han sågar amorteringskraven och pekar ut det största hotet mot bostadspriserna. “Det finns inget sakligt skäl till att införa amorteringskraven”, säger han till Di..

DI - 30 minuter sedan

Råvaror: Oljepriserna lätt upp trots svag bilförsäljning i Kina

Oljepriserna noterades lätt upp på måndagsmorgonen och höll sig därmed kvar strax under de högsta nivåerna för året..

DI - 15 minuter sedan

Acconeer ökar förlusten i fjärde kvartalet

First North-bolaget Acconeer hade en nettoomsättning under det fjärde kvartalet 2018 om 442.000 kronor (16.000).

DI - 45 minuter sedan

SwedSec återkallar företagsrådgivares licens

Företagsrådgivaren har gjort otillåtna sökningar i företagets system, hanterat ärenden för närstående och registrerat sig själv som god man för en myndig anhörig..

DI - 1 timme sedan

Profilgruppens vd Per Thorsell slutar

Aluminiumbolaget Profilgruppens vd Per Thorsell har meddelat att han kommer att sluta i augusti i år för att gå vidare till ett nytt uppdrag. Det framgår av ett pressmeddelande..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.