DI > Ekonomi

Saturday, 22 September, 07:47

DI - 25 jun 18 kl. 18:19

Så spenderar rika svenskar sina miljonerResor, restaurangbesök och goda viner står högst upp på önskelistan för Sveriges miljonärer. Det visar en undersökning från magasinet Connoisseur. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Sveriges, Connoisseur

Dela artikeln

22 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: , spenderar, rika, svenskarsina miljoner
Dagens PS - 03 feb 18 kl. 08:10

Egen ö när rika svenskar semestrar

Privata öar och personliga yachts trendar bland förmögna. Svenska Travel Beyond förmedlar lyxresor och enligt researrangören, som Dagens Industri varit i kontakt med, bokade runt 2.500 svenskar resor genom bolaget förra året.

Dagens PS - 03 feb 18 kl. 08:10

Egen ö när rika svenskar semestrar

Privata öar och personliga yachts trendar bland förmögna. Svenska Travel Beyond förmedlar lyxresor och enligt researrangören, som Dagens Industri varit i kontakt med, bokade runt 2.500 svenskar resor genom bolaget förra året.

Dagens PS - 28 nov 16 kl. 10:03

Thailand lockar rika svenskar

Den som är över 50 år och förmögen kan snart ansöka om visum i Thailand som enligt Allt om resor i Expressen ”sträcker sig tio år framåt”. Tidningen hänvisar till ett uttalande från en talesman för den thailändska regeringen. Det tioåriga visumet ska ersätta det gamla, ettåriga visumet, framgår det.

Expressen - 12 aug 14 kl. 15:46

Så lever rika svenskar lyxliv i London

LONDON. Familjen Rausing flyttade till London redan på 1980-talet. De har fått sällskap genom åren av en hel del rika svenskar.

Nyhetskanalen - 04 feb 11 kl. 11:40

Rånade rika svenskar - greps igår

En norsk storbedragare som varit efterlyst misstänkt för att ha kidnappat, rånat och pressat rika svenska män på åtskilliga miljoner kronor har gripits i Spanien.
.

BT - 04 maj 12 kl. 08:20

Fler rika svenskar donerar pengar

Det har blivit vanligare att rika privatpersoner och företag i Sverige ger stora summor pengar till välgörenhet. Enligt SOS Barnbyar, en av Sveriges största välgörenhetsorganisationer, har både antalet privata donatorer som ger över 100 000 kronor och företag fördubblats sedan 2008. Ett exempel är egenföretagaren Helena Mattson, som vill inspirera andra med stora tillgångar.

Helsingborgs Dagblad - 20 jan 11 kl. 10:34

Kidnappare pressade rika svenskar

En norsk storbedragare, en 45-årig man, och hans liga misstänks ha kidnappat, hotat och pressat förmögna svenskar på stora summor pengar. I dag ställdes tre av ligans medlemmar inför Stockholms tingsrätt åtalade för bland annat grovt rån, olaga frihetsberövande och medhjälp till människorov. Den 45-årige huvudmannen är försvunnen med 15 miljoner kronor och är internationellt efterlyst..

E24 - 20 jan 11 kl. 16:15

Kidnappade rika svenskar

En norsk storbedragare och hans liga misstänks ha kidnappat, hotat och pressat förmögna svenskar på stora pengasummor..

Expressen - 09 dec 13 kl. 05:04

Fler rika svenskar flyttar hem pengar

Fler svenskar än någonsin deklarera för pengar som de har gömt i skatteparadis med Skatteverkets självrättelser. Samtidigt kastar schweiziska banker ut svenska kunder som skattefuskar, skriver Dagens Nyheter..

DN - 18 jun 14 kl. 16:30

Allt fler rika svenskar

Den positiva utvecklingen på börsen i år har gjort att fler svenskar kan kalla sig dollarmiljonärer. Fortfarande är det USA som leder rikemansligan, men dollarmiljonärerna i Asien blir snabbt fler..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Kina stoppar handelssamtal med USA

Handelskonflikten mellan USA och Kina tilltar. Nu stoppar Kina förhandlingarna och vice premiärminister Liu Hes resa till Washington, enligt källor till Wall Street Journal..

DI - 15 minuter sedan

Djurkliniken satsar i glesbygd

På tio år har Anna Waldensten Pamuk gått från att vara ensam veterinär i sitt företag till att ha två veterinärer och två djurvårdare anställda. Nu planerar hon för att bygga nya, dubbelt så stora lokaler för Fjällveterinären i Strömsund..

DI - 9 timmar sedan

Börsbjässarna och energijätten storsatsar på elbilsladdning

Vattenfall siktar på att på allvar starta sin storoffensiv på laddinfrastruktur för elbilar även i Sverige. Nästa steg tas efter att statens kraftbolag vann striden om avtal om laddutbyggnad runt om i landet med flera av börsens stora fastighetsbolag. .

DI - 9 timmar sedan

Dj-stjärnorna öppnar krog med nyttiga förtecken

Dj-stjärnorna Sebastian Ingrosso och Alesso samarbetar igen. Men denna gång handlar det inte om musik, utan en restaurang där man sjunger grönkålens lov..

DI - 9 timmar sedan

USA-börser: Oregelbundet veckoslut – nytt rekord för Dow Jones

Det blev ett spretigt avslut på börsveckan i New York. Dow Jones industriindex nådde en ny rekordnivå, liksom på torsdagen, medan tekniktunga Nasdaq tappade mark..

DI - 10 timmar sedan

Rapport: Storbolagen dåliga på att identifiera klimatrisker

Svenska storbolag är bra på att mäta hur de själva påverkar klimatet, sämre på att identifiera de risker som klimatförändringarna utsätter bolaget för. Det slår Folksam fast i sin senaste stämmorapport..

DI - 10 timmar sedan

Makroekonomen: Sveriges stjärnglans falnar

Sverige gick till val med en vrålstark konjunktur i ryggen, och ett regn av miljardlöften till väljarna. Men SCB:s färska statistik avslöjar en hel del luft i Sveriges tidigare BNP-siffror. Revideringarna kapar omkring 10 miljarder från reformutrymmet för nästa finansminister..

DI - 11 timmar sedan

Världens kvinnliga utrikesministrar möts i Kanada

Just nu möts världens kvinnliga utrikesministrar i Kanada. Målet? Att öka kvinnors inflytande.

DI - 12 timmar sedan

Tusk: Brittiskt brexitförslag steg i rätt riktning

EU:s permanente rådsordförande Donald Tusk skriver i ett uttalande med anledning av Theresa Mays utspel om brexitförhandlingarna att premiärministerns önskan om den så kallade Chequers-överenskommelsen är ett steg framåt..

DI - 12 timmar sedan

Debatt: Kvinnor lönediskrimineras inte

DEBATT. I valrörelsen lovade Centern att lägga 6,4 miljarder kronor på att göra lönerna mer jämställda. Den huvudsakliga orsaken till skillnader i lön mellan könen handlar om att män och kvinnor väljer olika, skriver författaren David Eberhard..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.