DI > Ekonomi

Thursday, 15 November, 03:33

DI - 25 jun 18 kl. 18:19

Så spenderar rika svenskar sina miljonerResor, restaurangbesök och goda viner står högst upp på önskelistan för Sveriges miljonärer. Det visar en undersökning från magasinet Connoisseur. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Sveriges, Connoisseur

Dela artikeln

22 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: , spenderar, rika, svenskarsina miljoner
Dagens PS - 03 feb 18 kl. 08:10

Egen ö när rika svenskar semestrar

Privata öar och personliga yachts trendar bland förmögna. Svenska Travel Beyond förmedlar lyxresor och enligt researrangören, som Dagens Industri varit i kontakt med, bokade runt 2.500 svenskar resor genom bolaget förra året.

Dagens PS - 03 feb 18 kl. 08:10

Egen ö när rika svenskar semestrar

Privata öar och personliga yachts trendar bland förmögna. Svenska Travel Beyond förmedlar lyxresor och enligt researrangören, som Dagens Industri varit i kontakt med, bokade runt 2.500 svenskar resor genom bolaget förra året.

Dagens PS - 28 nov 16 kl. 10:03

Thailand lockar rika svenskar

Den som är över 50 år och förmögen kan snart ansöka om visum i Thailand som enligt Allt om resor i Expressen ”sträcker sig tio år framåt”. Tidningen hänvisar till ett uttalande från en talesman för den thailändska regeringen. Det tioåriga visumet ska ersätta det gamla, ettåriga visumet, framgår det.

Expressen - 12 aug 14 kl. 15:46

Så lever rika svenskar lyxliv i London

LONDON. Familjen Rausing flyttade till London redan på 1980-talet. De har fått sällskap genom åren av en hel del rika svenskar.

Nyhetskanalen - 04 feb 11 kl. 11:40

Rånade rika svenskar - greps igår

En norsk storbedragare som varit efterlyst misstänkt för att ha kidnappat, rånat och pressat rika svenska män på åtskilliga miljoner kronor har gripits i Spanien.
.

BT - 04 maj 12 kl. 08:20

Fler rika svenskar donerar pengar

Det har blivit vanligare att rika privatpersoner och företag i Sverige ger stora summor pengar till välgörenhet. Enligt SOS Barnbyar, en av Sveriges största välgörenhetsorganisationer, har både antalet privata donatorer som ger över 100 000 kronor och företag fördubblats sedan 2008. Ett exempel är egenföretagaren Helena Mattson, som vill inspirera andra med stora tillgångar.

Helsingborgs Dagblad - 20 jan 11 kl. 10:34

Kidnappare pressade rika svenskar

En norsk storbedragare, en 45-årig man, och hans liga misstänks ha kidnappat, hotat och pressat förmögna svenskar på stora summor pengar. I dag ställdes tre av ligans medlemmar inför Stockholms tingsrätt åtalade för bland annat grovt rån, olaga frihetsberövande och medhjälp till människorov. Den 45-årige huvudmannen är försvunnen med 15 miljoner kronor och är internationellt efterlyst..

E24 - 20 jan 11 kl. 16:15

Kidnappade rika svenskar

En norsk storbedragare och hans liga misstänks ha kidnappat, hotat och pressat förmögna svenskar på stora pengasummor..

Expressen - 09 dec 13 kl. 05:04

Fler rika svenskar flyttar hem pengar

Fler svenskar än någonsin deklarera för pengar som de har gömt i skatteparadis med Skatteverkets självrättelser. Samtidigt kastar schweiziska banker ut svenska kunder som skattefuskar, skriver Dagens Nyheter..

DN - 18 jun 14 kl. 16:30

Allt fler rika svenskar

Den positiva utvecklingen på börsen i år har gjort att fler svenskar kan kalla sig dollarmiljonärer. Fortfarande är det USA som leder rikemansligan, men dollarmiljonärerna i Asien blir snabbt fler..

Fler nyheter från DI

DI - 4 timmar sedan

Mäklarkungens nya giv: ”Vi ska nå en miljard kronor inom fem år”

Fastighetsmäklarföretaget Erik Olsson närmar sig startlinjen för sitt eget franchisekoncept. Genom att bli delägare i franchisetagarna ska verksamheten blomstra.  "Vi ska nå en miljard kronor inom en femårsperiod.

DI - 4 timmar sedan

Svenska investerare på offensiv i Finland

Svenska fastighetsbolag gör affärer som aldrig förr i vårt östra grannland. I år står svenska köpare för mer än en femtedel av den finska transaktionsvolymen..

DI - 4 timmar sedan

Finland en glödhet fastighetsmarknad

Efter fjolårets rekordår fortsätter glädjeyran på den finska fastighetsmarknaden, visar statistik från fastighetstjänsten Datscha. Och det utländska intresset är fortsatt starkt..

DI - 5 timmar sedan

Cisco något bättre än väntat

Cisco Systems, som tillverkar nätverksutrustning, redovisar ett justerat resultat per aktie på 0,75 dollar för räkenskapsårets första kvartal..

DI - 5 timmar sedan

Tusentals svenskar berörs av brexitavtalet

EU- och handelsminister Ann Linde (S) välkomnar Theresa Mays besked om att den brittiska regeringen godkänt det föreslagna utträdesavtalet ur EU..

DI - 5 timmar sedan

Apple och banker tyngde Wall Street – S&P 500 har nu sjunkit fem dagar i rad

USA-börserna var på ett fortsatt surt humör under onsdagen när S&P 500 föll för femte dagen i rad. Bland dagens förlorare hittar vi bland annat Apple som backade 2,8 procent och banksektorn. .

DI - 5 timmar sedan

Malmström: EU redo att svara om biltullar införs

EU skulle svara med mottullar om USA inför tullar på europeiska bilar. .

DI - 5 timmar sedan

Prisraset chockar världsmarknaden

De senaste veckornas dramatiska oljeprisfall har tagit marknaden på sängen. Spelet inför oljekartellen Opecs tongivande möte i början av december pågår nu för fullt, men fortsatt prispress skulle vara positivt för världskonjunkturen..

DI - 5 timmar sedan

Verkligheten har kommit ifatt oljebranschen

Efter att oljepriset har levt sitt eget liv fritt från övriga råvaror har verkligheten kommit i fatt även oljebranschen. Det överraskande är inte att oljepriset har fallit 12 dagar i rad och med drygt 20 procent sedan toppnoteringarna i början av oktober..

DI - 6 timmar sedan

Löfven om brexit: Ett viktigt steg – men vi är inte framme än

Statsminister Stefan Löfven, S, säger i ett skriftligt uttalande att det är "mycket glädjande" att den brittiska regeringen godkänt utkastet till det utträdesavtal som förhandlats fram med EU..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.