DI > Ekonomi

Wednesday, 12 December, 06:04

DI - 25 jun 18 kl. 17:56

Stockholmsbörsen: Oron för handelskrig tyngerStockholm följde övriga internationella börser ner på måndagen där oron för konsekvenserna av en global handelskonflikt fortsatte att pressa. Indexnedgången begränsades något av den svenska banksektorn som överpresterade mot sina europeiska branschkollegor..
Läs mer på DI

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stockholmsbörsen, Oronför , handelskrig, tynger
DI - 11 jul 18 kl. 15:19

Stockholmsbörsen: Oron för handelskriget tynger

Stockholmsbörsen har rört sig nedåt under onsdagen i spåren av att handelskriget mellan USA och Kina har trappats upp. .

DI - 15 mar 18 kl. 14:26

Stockholmsbörsen: H&M tynger sviktande index

Stockholmsbörsen handlades efter lunch på torsdagen alltjämt nära nollstrecket, om än med en viss negativ slagsida. En rad verkstadsbolag bidrog till att lyfta index, medan H&M tyngde. Systemair föll efter en svag rapport.

Affärsvärlden - 16 okt 13 kl. 14:34

Stockholmsbörsen: Oron för USA-budgeten tilltar

Stockholmsbörsen backade på onsdagen i likhet med de större europeiska börserna. Oron har på nytt tilltagit på marknaderna kring USA:s budgetproblematik eftersom officiell deadline för när USA slår i skuldtaket, den 17 oktober, nalkas utan en överenskommelse..

DI - 05 jan 18 kl. 10:56

Stockholmsbörsen: H&M tynger börsen

Torsdagens mönster upprepade sig under trettondagsaftonen på Stockholmsbörsen: den steg med H&M som sänke..

DI - 20 nov 13 kl. 10:35

Stockholmsbörsen: Jättarna tynger

Stockholmsbörsen sjönk under onsdagens inledande handel och visade en sämre utveckling än de ledande börserna i Europa..

Affärsvärlden - 12 mar 14 kl. 09:52

Stockholmsbörsen: Kina-oro tynger i öppningen

Stockholmsbörsen har som väntat öppnat svagt på onsdagen och följer därmed de stora Europabörserna nedåt..

DI - 28 nov 14 kl. 10:33

Stockholmsbörsen: Råvarubolagen tynger

Stockholmsbörsen inledde fredagens handel i rött, likt de ledande börserna på kontinenten. Råvarurelaterade aktier sjönk på bred front i spåren av ett fallande oljepris..

DI - 26 maj 15 kl. 11:01

Stockholmsbörsen: H&M tynger

Stockholmsbörsen startade tisdagens handel lite slagigt med dragning nedåt. Världens ledande börser var helgstängda på måndagen och gav därmed inte någon tydlig vägledning åt aktörerna..

DI - 15 sep 15 kl. 13:59

Stockholmsbörsen: H&M tynger

Ett tapp i klädjätten H&M bidrog till att tynga Stockholmsbörsen under tisdagens förmiddagshandel och storbolagsindexet återfanns i bottenskiktet bland de ledande börserna i Europa..

DI - 24 nov 15 kl. 10:40

Stockholmsbörsen: Politisk oro tynger

Stockholmsbörsen inledde tisdagens handel med en rejäl nedgång, i likhet med de större europeiska indexen. Fortsatt terrorberedskap i Bryssel och ett nedskjutet ryskt stridsplan bidrog till den dystra stämningen..

DI - 22 jun 16 kl. 12:20

Stockholmsbörsen: H&M tynger

Stockholmsbörsen pendlar kring nollan och speglar handeln i storbolagen som saknar stora kursrörelser vid lunchtid. På Aktietorget rusar ljudbokstjänsten Storytel med 15,3 procent. .

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Trump redo att stänga ned statlig verksamhet för att få pengar till muren

USA:s president Donald Trump hamnade i öppen konflikt med Chuck Schumer, senatens minoritetsledare, och Nancy Pelosi, Demokraternas ledare i representanthuset vid ett möte i Vita huset på tisdagen, rapporterar Bloomberg News..

DI - 15 minuter sedan

Maskinorderingången i Japan lyfter mindre än väntat

Maskinorderingången i Japan steg 7,6 procent i oktober jämfört med månaden före, och steg med 4,5 procent jämfört med motsvarande månad året innan..

DI - 30 minuter sedan

McDonald's vill trappa ned på antibiotikan

Snabbmatsjätten McDonald's har gjort upp en plan för att stegvis trappa ned på mängden antibiotika i sina nötköttsburgare..

DI - 45 minuter sedan

Stillfront köper tysk spelutvecklare

Stillfront har förvärvat 100 procent av aktierna i Playa Games, en tysk spelutvecklare med cirka 70 miljoner registrerade användare..

DI - 45 minuter sedan

Huaweichefen får släppas mot borgen – men tuffa villkor

It-jätten Huaweis finanschef Meng Wanzhou får släppas mot borgen, meddelar en domare i Vancouver i Kanada..

DI - 45 minuter sedan

Här är fondkundernas viktigaste hållbarhetskrav

Tryck på när det gäller klimatet och rent vatten. Den uppmaningen riktar fondkunderna till SEB när banken frågar om ägaransvaret..

DI - 1 timme sedan

Detta händer onsdag 12 december

Modejätten Inditex levererar kvartalsrapport på onsdagen. För svensk del kommer inflationssiffror för november medan riksdagen håller budgetomröstning..

DI - 7 timmar sedan

Flygbolagens knep snuvar resenärer på kompensation

Hittills i år har världens flygbolag sparat motsvarande 40 miljoner kronor på att helt enkelt förlänga flygtiderna och därmed minska risken för att behöva betala förseningsavgifter. .

DI - 8 timmar sedan

Två döda vid skjutning i Strasbourg – EU-parlamentet har stängts ned

Två människor har dödats och minst elva har skadats kritiskt i skottlossningar i Strasbourg i Frankrike. Polisen känner till identiteten på skytten och han jagas nu, rapporterar AFP. En utredning om terrorbrott har öppnats..

DI - 7 timmar sedan

Volvoavknoppning gör elsatsning med Scania

Bränslecellsbolaget PowerCell som knoppades av från Volvokoncernen inleder nu ett samarbete med Scania för att ta fram en elektrifierad sopbil till renhållningsföretaget Renova..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.