DI > Ekonomi

Tuesday, 25 September, 06:55

DI - 25 jun 18 kl. 17:56

Stockholmsbörsen: Oron för handelskrig tyngerStockholm följde övriga internationella börser ner på måndagen där oron för konsekvenserna av en global handelskonflikt fortsatte att pressa. Indexnedgången begränsades något av den svenska banksektorn som överpresterade mot sina europeiska branschkollegor..
Läs mer på DI

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stockholmsbörsen, Oronför , handelskrig, tynger
DI - 11 jul 18 kl. 15:19

Stockholmsbörsen: Oron för handelskriget tynger

Stockholmsbörsen har rört sig nedåt under onsdagen i spåren av att handelskriget mellan USA och Kina har trappats upp. .

DI - 15 mar 18 kl. 14:26

Stockholmsbörsen: H&M tynger sviktande index

Stockholmsbörsen handlades efter lunch på torsdagen alltjämt nära nollstrecket, om än med en viss negativ slagsida. En rad verkstadsbolag bidrog till att lyfta index, medan H&M tyngde. Systemair föll efter en svag rapport.

Affärsvärlden - 16 okt 13 kl. 14:34

Stockholmsbörsen: Oron för USA-budgeten tilltar

Stockholmsbörsen backade på onsdagen i likhet med de större europeiska börserna. Oron har på nytt tilltagit på marknaderna kring USA:s budgetproblematik eftersom officiell deadline för när USA slår i skuldtaket, den 17 oktober, nalkas utan en överenskommelse..

DI - 05 jan 18 kl. 10:56

Stockholmsbörsen: H&M tynger börsen

Torsdagens mönster upprepade sig under trettondagsaftonen på Stockholmsbörsen: den steg med H&M som sänke..

DI - 20 nov 13 kl. 10:35

Stockholmsbörsen: Jättarna tynger

Stockholmsbörsen sjönk under onsdagens inledande handel och visade en sämre utveckling än de ledande börserna i Europa..

Affärsvärlden - 12 mar 14 kl. 09:52

Stockholmsbörsen: Kina-oro tynger i öppningen

Stockholmsbörsen har som väntat öppnat svagt på onsdagen och följer därmed de stora Europabörserna nedåt..

DI - 28 nov 14 kl. 10:33

Stockholmsbörsen: Råvarubolagen tynger

Stockholmsbörsen inledde fredagens handel i rött, likt de ledande börserna på kontinenten. Råvarurelaterade aktier sjönk på bred front i spåren av ett fallande oljepris..

DI - 26 maj 15 kl. 11:01

Stockholmsbörsen: H&M tynger

Stockholmsbörsen startade tisdagens handel lite slagigt med dragning nedåt. Världens ledande börser var helgstängda på måndagen och gav därmed inte någon tydlig vägledning åt aktörerna..

DI - 15 sep 15 kl. 13:59

Stockholmsbörsen: H&M tynger

Ett tapp i klädjätten H&M bidrog till att tynga Stockholmsbörsen under tisdagens förmiddagshandel och storbolagsindexet återfanns i bottenskiktet bland de ledande börserna i Europa..

DI - 24 nov 15 kl. 10:40

Stockholmsbörsen: Politisk oro tynger

Stockholmsbörsen inledde tisdagens handel med en rejäl nedgång, i likhet med de större europeiska indexen. Fortsatt terrorberedskap i Bryssel och ett nedskjutet ryskt stridsplan bidrog till den dystra stämningen..

DI - 22 jun 16 kl. 12:20

Stockholmsbörsen: H&M tynger

Stockholmsbörsen pendlar kring nollan och speglar handeln i storbolagen som saknar stora kursrörelser vid lunchtid. På Aktietorget rusar ljudbokstjänsten Storytel med 15,3 procent. .

Fler nyheter från DI

DI - 4 minuter sedan

Telias ex-vd Lars Nyberg väntas bli förhörd

Telias förre vd Lars Nyberg väntas på tisdagen bli förhörd i den stora korruptionsrättegången i Stockholms tingsrätt..

DI - 10 minuter sedan

Kyliga Kina-vindar efter upptrappat handelskrig

På Shanghai-börsen råder kyliga börsvindar i skuggan av det upptrappade handelskriget med USA medan Tokyobörsen visar på en svag uppgång..

DI - 15 minuter sedan

Räntor och valutor: Starkare dollar inför Fed-besked

Dollarn stärktes efter svensk stängning på måndagen och handlas på tisdagsmorgonen omkring 1:17 mot euron och 112:87 mot yenen.  Marknaden fortsatte smälta senaste utvecklingen i handelsdispyten mellan Kina och USA. .

DI - 30 minuter sedan

Sista dagen på jobbet för Löfven?

I dag, tisdag, klockan 9.30 röstar riksdagen om statsministerposten. Inget tyder på att Stefan Löfven får sitta kvar, eftersom både Allianspartierna och Sverigedemokraterna sagt att de ska rösta bort honom.

DI - 30 minuter sedan

Instagrams grundare lämnar företaget

Instagrams grundare Kevin Systrom och Mike Krieger lämnar företaget, enligt The New York Times..

DI - 45 minuter sedan

Kina bromsas av Trumps tullar

Kinesiska företag har börjat sparka personal och flytta verksamhet utomlands som svar på handelskriget med USA.  Men det är inte bara tillverkningsindustrin som drabbas. Även it- och finansbolag tappar fart..

DI - 45 minuter sedan

Handelsbråket oroar amerikanska företag

De amerikanska företagen oroar sig för handelskonflikten med Kina, som dock ännu inte haft någon större effekt på USA:s ekonomi eller börser. Samtidigt trappar Kina upp sina politiskt riktade motåtgärder inför mellanårsvalen..

DI - 1 timme sedan

Flera länder vill runda sanktionerna mot Iran

De kvarvarande parterna i Irans kärnvapenavtal säger att man kommer att arbeta för att kunna fortsätta driva handel, bland annat med olja, trots USA:s sanktioner mot Iran..

DI - 1 timme sedan

Amerikansk Taiwanaffär upprör Kina

USA vill sälja militära delar till Taiwan, uppger företrädare för det amerikanska utrikesdepartementet..

DI - 1 timme sedan

Videgård gör comeback– lagade mordisk anka

Krogprofilen Erik Videgård gör comeback efter sjukdomen och öppnar ny restaurang på Stureplan tillsammans med Stureplansgruppen.  .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.