DN > Nyheter

Monday, 25 March, 22:58

DN - 25 jun 18 kl. 15:28

Amina Manzoor: Det känns som en dubbelbestraffning för visselblåsarnaSå kom till slut KI:s slutliga besked att Paolo Macchiarini fuskade i de sex vetenskapliga artiklarna om konstgjorda luftstrupar. Beslutet var väntat. Men att en av visselblåsarna fälls för forskningsfusk kan sända signaler om att det är bättre att hålla tyst..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Manzoor, KI, Paolo Macchiarini

Dela artikeln

19 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Amina, ManzoorDet , kännssom en , dubbelbestraffningför , visselblåsarna
DN - 13 apr 18 kl. 06:00

Amina Manzoor: Varenda bild känns som ett hugg i bröstet

Södermalm 16.25..

YLE - 20 maj 14 kl. 12:58

Amina hjälper översvämningsdrabbade i Bosnien

De värsta översvämningarna på 120 år har drabbat Bosnien. Nu har unga Amina Elezovic i Malax startat en insamling till förmån för de översvämningsdrabbade. Amina Elezovic går i Högstadiet i Petalax.

Sydsvenskan - 02 jan 16 kl. 04:00

Roman som vill rymma allt

Bland samtidslitteraturens realistiska romaner finns en berättarmodell som kanske är mer vanligt förekommande än andra. Den kan exempelvis upplevas i Sofia Nordins, Doris Dahlins och Ola Nilssons romaner från 2015, och ser ut så här: Två barndomsbästisar hamnar i vuxen ålder i konflikt med varandra, vilket föranleder retrospektiva återblickar på en uppväxttid som format dem båda. Inte sällan är det ett obearbetat trauma som avslöjas mot slutet av boken, då pusselbitarna faller på plats och den nutida situationen får sin allsidiga belysning och förklaring.

Skånskan - 22 jun 18 kl. 08:00

Läs vår skånska sommarthriller!

Den nyutkomna thrillern En helt vanlig familj är redan såld till 29 länder. I centrum för handlingen står just en alldeles vanlig familj i en villaförort till Lund. När dottern i familjen anklagas för mord rasar hela deras tillvaro samman.

Barometern - 16 maj 14 kl. 18:25

?Man vill vara kontaktbar?

Mobilen är något centralt i många ungas liv och för en del är det otänkbart att ens stänga av den. Resultaten i OT:s enkät förvånar inte eleverna. – Mobilen är den viktigaste prylen vi har.

SmålandsPosten - 03 jul 14 kl. 22:03

Rekord-comeback av Jonsson

BRONSMEDALJ. Största delen av hösten har varit kantad av skador och sjukdomar. I går tog han brons på 50 meter fjäril.

SmålandsPosten - 03 jul 14 kl. 22:03

Rekord-comeback av Jesper Jonsson i SM

Största delen av hösten har varit kantad av skador och sjukdomar. I går tog han brons på 50 meter fjäril.
– Mitt mål har enbart varit att ta mig tillbaka, och nu gjorde jag det verkligen med besked, strålar Jesper Jonsson från Växjö.

Trelleborgs Allehanda - 07 dec 13 kl. 16:41

HBK vände och vann

Foto: Tomas Nyberg
Trelleborg HBK tog två välkomna och viktiga poäng hemma mot Lundagård efter seger med 25–23 (15–12) i division ett södra. – Det här betyder jättemycket. Varje poäng är guld värd i den här jämna serien, sa tränaren Birthe Hansson.

Fler nyheter från DN

DN - 1 timme sedan

”Monopolet bidrar inte till minskad alkoholkonsumtion”

Nationalekonomen David Sundén i ny ESO-rapport: Staten bör ställa krav på obligatoriska hälsovarningar på alkoholförpackningar..

DN - 2 timmar sedan

Passagerarflyg åkte till fel stad: ”Vet inte hur det gick till”

Ett passagerarflyg från British Airways landade under söndagen i Edinburgh. Det kanske inte låter som något märkvärdigt – förutom det att planet egentligen skulle till Düsseldorf..

DN - 4 timmar sedan

Pompeo varnar Ryssland om stöd till Venezuela

Efter rapporter om att ett 100-tal ryska soldater landat i Venezuela på söndagen har USA:s utrikesminister Mike Pompeo talat i telefon med sin ryske motpart Sergej Lavrov och varnat Moskva för att ta ytterligare liknande steg..

DN - 4 timmar sedan

Kreml efter Muellers rapport: ”Inget nytt”

– Det är svårt att hitta en svart katt i ett mörkt rum, speciellt om det inte finns någon katt. Så säger Kremls talesperson Dmitry Peskov efter att sammanfattningen av Muellers utredning presenterades under söndagen. .

DN - 4 timmar sedan

Det finns med i justitieministerns sammanfattning av Muellers rapport

Så här sammanfattar justitieminister William Barr den så kallade Rysslandsutredningen för kongressen:.

DN - 5 timmar sedan

FN: Bostaden en mänsklig rättighet

MALMÖ. Som första svenska stad har Malmö anslutit sig till det FN-ledda initiativet ”The Shift”.  – Vi vill på global nivå få till ett perspektivskifte där bostaden ses som en mänsklig rättighet, inte en handelsvara, säger FN:s särskilda bostadsrapportör Leilani Farah, på besök i Malmö.

DN - 6 timmar sedan

May: Inget stöd för tredje Brexitomröstning

Utgångsläget nu är att Storbritannien lämnar EU utan ett avtal..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.