Dagensanalys.se > Ekonomi

Monday, 24 September, 18:16

Dagensanalys.se - 25 jun 18 kl. 15:05

Framtidens storföretag är de som avslöjar fakesEtt företag som ser möjligheter i att vara först med att avslöja fakes är Adobe. Att använda ett ritprogram, som Photoshop, för att manipulera bilder är vanligare än vi önskar att tro. Nu vill Adobe, som också säljer Photoshop, ändra på allt genom att avslöja bilder som blivit photoshoppade. Bakom lösningen är ett forskningsprojekt med universitetet i Maryland. AIn har tränats på tusentals bilder och kan nu avgöra om den är fejk eller inte..
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Adobe, Photoshop, Maryland, AIn

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Framtidens, storföretagär de som , avslöjar, fakes
YLE - 13 apr 16 kl. 04:01

Finländska myndigheter avslöjar var du surfar - data slussas till företag

När du surfar på webbsidor som upprätthålls av finländska ministerier, städer och sjukvårdsdistrikt sparas en hel del information - till exempel att du läser om könssjukdomar eller skuldrådgivning - hos amerikanska företag. Det här avslöjar Yle Nyheters granskning. Våra surfvanor övervakas och sparas för att företag ska kunna sälja skräddarsydd reklam som hjälper till att finansiera många av de webbsidor vi använder.

YLE - 06 nov 14 kl. 08:05

Stor läcka avslöjar skatteparadis i EU

Läckta dokument som Yle har tagit del av visar hur Europeiska unionens medlemsland Luxemburg redan i flera år har gett storföretag hemliga förhandsavtal om beskattning. Med hjälp av avtalen har företagen kunnat undvika skatter för flera miljarder euro. Ikea, Pepsi och Amazon är bara några av de 340 multinationella bolag som har gjort hemliga förhandsavtal med Luxemburgs skattemyndigheter under åren 2002-2010.

Dagensanalys.se - 05 sep 18 kl. 14:15

Intelligenta butiker på ingång – avslöjar rapport från EY

Även i de fysiska butikerna kommer det bli viktigare att samla in data, där t.ex. övervakningskameror och ögonscanning kan ge ny kunskap om konsumentens rörelsemönster, avslöjar ny rapport från EY.

Vimmerby Tidning - 27 apr 18 kl. 19:08

AvslÖjar: japanskt fÖretag storsatsar i mariannelund

Minst 40 nya jobb och en investering på 400 miljoner kronor. Vår tidning kan i dag avslöja att ett japanskt storföretag har beslutat sig för att genomföra en jättesatsning i Mariannelund. Vid en presskonferens, som ska hållas via Skype i mitten av nästa vecka, kommer samtliga detaljer presenteras..

Sydsvenskan - 15 okt 14 kl. 05:30

Priserna avslöjar kulturvärldens egna värderingar

Det går inte en dag utan att redaktionens e-postkonto gör mig uppmärksam på ytterligare en eller annan gala, prisutdelning eller utmärkelse till en person i kultur- och nöjesvärlden.Att kulturlivet numera är nära förbundet med priser har blivit så självklart att vi knappt märker det. Ändå är det ju inget som med per automatik säger att kulturen behöver priser.

Jönköpingsnytt - 08 jun 18 kl. 06:21

Avslöjar: Storföretag lämnar bygden

Jnytt kan avslöja att det anrika storföretaget Engtex lämnar Mullsjö. I stället kommer man flytta till Ulricehamn.
.

Jönköpingsnytt - 19 mar 18 kl. 12:23

Jnytt avslöjar: Storföretag till Jönköping

Ett multinationellt företag kommer till Jönköping. Klockan 14.00 presenteras det vilket företag det rör sig om vid en presskonferens på Rådhuset i Jönköping.

IDG - 12 sep 12 kl. 09:30

"Patent avslöjar framtidens Iphone"

Enligt ett analysföretag har Apple tagit patent på flera intressanta tekniker som kan komma att användas i framtida versioner av iPhone..

Dalarnas tidningar - 28 jan 17 kl. 11:43

Sportrådet Karlberg avslöjar detaljer om Ritolaaffären och framtidens LIF: "Ska jag vara ärlig så..."

Kontraktet, skrivet mellan Mattias Ritola och Leksands IF, slog ned som ett mindre fyrverkeri i slutet av januari. Nu kan Leksands sportråd Mikael Karlberg avslöja att man varit kontakt med forwarden sedan i somras..

DalaDemokraten - 28 jan 17 kl. 11:43

Sportrådet Karlberg avslöjar detaljer om Ritolaaffären och framtidens LIF: "Ska jag vara ärlig så..."

Kontraktet, skrivet mellan Mattias Ritola och Leksands IF, slog ned som ett mindre fyrverkeri i slutet av januari. Nu kan Leksands sportråd Mikael Karlberg avslöja att man varit kontakt med forwarden sedan i somras..

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 2 timmar sedan

LinkedIn ska nu integreras med Office och jag får rysningar

Sedan Microsoft köpte LinkedIn tänkte jag ”nu är det kört för linkan! eftersom det mesta som jätten rör vid blir på något sätt förstört. Se bara på Skype.

Dagensanalys.se - 2 timmar sedan

Salesforce och Apple i strategiskt partnerskap

Salesforce ingår ett strategiskt partneravtal med Apple med målet att möjliggöra kraftfulla nya mobilapplikationer och kundupplevelser för företagsanvändare. Partnerskapet i sig kommer i huvudsak att innebära följande: Utbildningsstöd och bättre karriärmöjligheter för utvecklare genom nytt innehåll från Apple på Trailhead, Salesforces kostnadsfria utbildningsplattform. Introduktionen av världens första Trailhead-app, först på iOS.

Dagensanalys.se - 2 timmar sedan

Globala investeringar i digital marknadsföring snart över 100 miljarder dollar

Investeringarna i digital marknadsföring växer och når snart 100 miljarder dollar-gränsen, det visar en ny undersökning från företaget Moore Stephens. I USA och Storbritannien ökade de digitala investeringarna med hela 44 procent förra året till 52 miljarder dollar. Enligt undersökning beror ökningen till stor del på att företag satsar mer internt.

Dagensanalys.se - 3 timmar sedan

Pinterest lanserar Shop the Look Pins till alla företagare

Nu kan alla företag tagga sina produkter på Pinterest med Shop the Look Pins. Pinterest har över 250 miljoner månatliga användare. Nu kan vem som helst börja tagga upp sina produkter inom ”fashion and home decor Pins”.

Dagensanalys.se - 3 timmar sedan

Netflix är en favorit bland millennials

Netflix toppar YouGovs BrandIndex-lista över varumärken med högst word of mouth-värde bland unga. Drygt var tredje person i åldern 18-34 år som har sett eller hört något positivt om varumärket har i samtal, online eller via sociala medier pratat om Netflix. Ett annat varumärke de unga också pratar mycket om är den mobila betaltjänsten Swish, som ligger på listans andraplats.

Dagensanalys.se - 3 timmar sedan

Statens medieråd satsar på sociala medier på ”föräldriska”

Hur talar man om sociala medier med barn och unga som ofta har bättre kunskaper än föräldrarna? Statens medieråd lanserar nu ett antal snabbguider om sociala medier riktade till vuxna för att kunna undvika en ”cringe stämning vid middagsbordet”. — Vi ser att det finns en klyfta mellan föräldrars insyn i ungas digitala vardag och den ökande medianvändningen bland unga.

Dagensanalys.se - 8 timmar sedan

Framtidsspaning med Nikos Acuña

Jag fick nyligen förmånen att sitta ner med Nikos Acuña som är futurist och chefsvisionär på Sizmek, för att prata om framtiden för AI, marknadsföring och mänskligheten i stort. Om du vill hänga med i framtidens trender ska du läsa den här artikeln. En av mina första frågor till Nikos är: Hur ska man göra för att hänga med i allt som händer?

Dagensanalys.se - Igår: 05:27

Lokalanpassa inläggen på Instagram

Snart kommer det att vara möjligt att lokalanpassa inlägg geografiskt på Instagram. Bakom upptäckten är utvecklaren Jane Manchun Wong som såg funktionen när hon testade att göra inlägg. Den nya funktionen verkar gälla för både vanliga inlägg och Stories.

Dagensanalys.se - Igår: 05:18

Google Data Studio lämnar betafasen och rullas ut

Två år efter att Google lanserade Google Data Studio lämnar nu datatjänsten sin betafas och blir tillgänglig på alla marknader fullt ut. Data Studio är idag en del av Google Marketing Platform och har integrationer med Google Analytics, Google Ads, Display & Video 360, Search Ads 360, YouTube Analytics, Google Sheets och Google BigQuery. Det finns även hundratals integrationer utanför Google till Data Studio.

Dagensanalys.se - Igår: 05:09

Adobe köper Marketo för nära 40 miljarder kronor

Molnbaserade B2B-företaget Marketo har köpts upp av Adobe för nära 40 miljarder kronor. Nu ska Adobe på allvar ta upp fighten med Oracle och Microsoft. Köpet av Marketo är Adobes största köp av ett bolag någonsin.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.