DI > Ekonomi

Friday, 16 November, 01:55

DI - 25 jun 18 kl. 13:04

SSAB får höjt kreditbetygKreditvärderingsinstitutet Standard & Poor's höjer kreditbetyget för SSAB från BB- till BB. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
SSAB, Standard, BB

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: SSABfår , höjt, kreditbetyg
Affärsvärlden - 20 maj 16 kl. 07:28

S&P bekräftar SSAB:s kreditbetyg

Kreditvärderingsinstitutet Standard & Poors upprepar SSAB:s kreditbetyg B+/B och tar samtidigt bort bolaget från listan Credit Watch neg..

Affärsvärlden - 27 sep 13 kl. 16:20

SSAB:s kreditbetyg sänkt

Standard & Poor´s sänker kreditbetyget för SSAB till BB, från tidigare BB+..

DI - 21 dec 15 kl. 16:47

S&P övervägare att sänka SSAB:s betyg

Kreditvärderingsinstitutet Standard & Poor's överväger en sänkning av stålbolaget SSAB:s kreditbetyg. Det rapporterar Bloomberg News..

DI - 22 feb 16 kl. 17:34

S&P sänker SSAB:s kreditbetyg

Kreditvärderingsinstitutet Standard & Poor's sänker sitt betyg för ståltillverkaren SSAB till B+, från tidigare BB-..

Affärsvärlden - 31 okt 17 kl. 10:48

Höjt kreditbetyg för SSAB

Kreditvärderingsinstitutet Standard & Poor's höjer kreditbetyget för SSAB..

VA - 20 sep 11 kl. 08:56

Minus inför börsöppningen

20 september Terminerna för de europeiska börsindexen står på minus inför Stockholmsbörsens öppning på tisdagen. I ryggen finns nedgångar i New York och en blandad utveckling i Asien. Uppmärksamheten bland investerarna kan även på tisdagen väntas vara riktad mot hanteringen av den grekiska skuldkrisen, kryddad med en diskussion runt Standard & Poor´s sänkning av Italiens kreditbetyg.

VA - 18 apr 11 kl. 11:06

Svag öppning på börsen

18 april Stockholmsbörsen öppnade ned på måndagsförmiddagen inför att MTG inleder denna tunga rapportvecka efter lunch. Nedgången i Stockholm var aningen mindre än den för ledande europeiska börsindex. Förnyad europeisk skuldoro i allmänhet och oro för en grekisk omstrukturering i synnerhet tyngde sentimentet.

BT - 18 apr 11 kl. 18:16

Utländska problem i fokus på börsen

Förstärkt oro över skuldtyngda euroländer och sänkta utsikter för USA:s kreditbetyg tryckte ned Stockholmsbörsen på måndagen.Banker var några av de största förlorarna.När börsen stängde hade OMXS-index sjunkit med 1,5 procent till 354,7.

VA - 23 maj 11 kl. 13:06

Svag riskaptit på börsen

23 maj UPPDATERAT Stockholmsbörsen backade på bred front, liksom de ledande europeiska börsindexen, under måndagsförmiddagen. Detta sedan oron för den europeiska skuldkrisen har tilltagit under helgen. "Oro för den europeiska statsskuldskrisen fortsätter att försämra sentimentet.

VA - 24 maj 11 kl. 08:51

Oregelbunden inledning väntas i Stockholm

24 maj STOCKHOLM (Direkt) Terminerna för de ledande europeiska indexen indikerar en öppning kring nollstrecket på tisdagen. Detta efter att breda nedgångar noterats på måndagen. 8.

Fler nyheter från DI

DI - 2 timmar sedan

Nordkoreansk tv: Kim Jong-Un har övervakat test av nytt vapen

Nordkoreas ledare Kim Jong-Un har på plats övervakat test av ett helt nytt strategiskt vapen. Det rapporterar den sydkoreanska nyhetsbyrån Yonhap, med hänvisning till nordkoreanska medier..

DI - 2 timmar sedan

Konkursförvaltaren i Northlandhärvan talar ut: "Det var på håret"

Gruvbolaget Northlands konkurs innebar stora ekonomiska förluster för både företag och småsparare.  Men konkursförvaltaren Hans Andersson är nöjd med utgången. .

DI - 3 timmar sedan

Nvidia rapportbommar – rasar i efterhandeln

Nvidia rasade i torsdagens efterhandel i USA sedan bolaget rapporterat omsättning och vinst för det tredje kvartalet som var lägre än analytikernas förväntningar. .

DI - 3 timmar sedan

NYT: Facebooks lobbyister mörkade ryska påverkansförsök

Facebook försökte länge dölja hur mycket man visste om ryska påverkansförsök, skriver New York Times. När kritiken var som störst anlitade nätjätten lobbyfirmor som kallade motståndare antisemiter – eller lade skuld på miljardären George Soros..

DI - 3 timmar sedan

Ikeabolagets vd: Mitt liv har präglats av diskriminering

Från ett fattigt område i Detroit till techstjärna – Taskrabbits vd Stacy Brown-Philpot är närmast unik i Silicon Valley. Nu vill hon visa att det går att bygga bolag med mångfald. ”Att säga att det är svårt är ett otroligt dåligt svar.

DI - 3 timmar sedan

Tyska regeringen lättar på miljöreglerna – vill undvika dieselförbud

Tysklands regering aviserar lättade miljöregler för att städer ska slippa införa körförbud för äldre dieselbilar. Beskedet möts med hård kritik från miljögrupper..

DI - 3 timmar sedan

Muntra miner på Wall Street – S&P 500 steg 1,1 procent

USA-börserna bröt på torsdagen de senaste dagarnas utförslöpa när S&P 500 steg 1,1 procent. Apple studsade upp 2,5 procent i spåren av de senaste dagarnas nedgång medan Cisco steg 5,5 procent. .

DI - 4 timmar sedan

Teckningskursen i Saabs nyemission spikad till 225 kronor

Teckningskursen i den företrädesemission som försvarskoncernen Saab offentliggjorde i slutet av oktober har fastställts till 225 kronor per aktie. Det framgår av ett pressmeddelande. .

DI - 4 timmar sedan

Balco förvärvar TBO-Haglinds för 120 miljoner

Balkongbolaget Balco meddelade på torsdagskvällen att bolaget förvärvar TBO-Haglinds. Köpeskillingen uppgår till 120 miljoner kronor och tillträde sker i december 2018. .

DI - 4 timmar sedan

Budgeten ger uträknad Kristersson ny ammunition

Samtidigt som regeringsbildningen går vidare, nu med Annie Lööf som sonderare, närmar sig det datum då riksdagen ska rösta om budgeten. Och mycket talar för att den alliansbudget som M och KD planerar för kommer att vinna i riksdagen – vilket skulle ge Ulf Kristersson ny ammunition inför avgörandet i statsministerduellen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.