DI > Ekonomi

Sunday, 22 July, 20:35

Liknande nyheter

Taggar: SSABfår , höjt, kreditbetyg
Affärsvärlden - 20 maj 16 kl. 07:28

S&P bekräftar SSAB:s kreditbetyg

Kreditvärderingsinstitutet Standard & Poors upprepar SSAB:s kreditbetyg B+/B och tar samtidigt bort bolaget från listan Credit Watch neg..

Affärsvärlden - 27 sep 13 kl. 16:20

SSAB:s kreditbetyg sänkt

Standard & Poor´s sänker kreditbetyget för SSAB till BB, från tidigare BB+..

DI - 21 dec 15 kl. 16:47

S&P övervägare att sänka SSAB:s betyg

Kreditvärderingsinstitutet Standard & Poor's överväger en sänkning av stålbolaget SSAB:s kreditbetyg. Det rapporterar Bloomberg News..

DI - 22 feb 16 kl. 17:34

S&P sänker SSAB:s kreditbetyg

Kreditvärderingsinstitutet Standard & Poor's sänker sitt betyg för ståltillverkaren SSAB till B+, från tidigare BB-..

Affärsvärlden - 31 okt 17 kl. 10:48

Höjt kreditbetyg för SSAB

Kreditvärderingsinstitutet Standard & Poor's höjer kreditbetyget för SSAB..

VA - 20 sep 11 kl. 08:56

Minus inför börsöppningen

20 september Terminerna för de europeiska börsindexen står på minus inför Stockholmsbörsens öppning på tisdagen. I ryggen finns nedgångar i New York och en blandad utveckling i Asien. Uppmärksamheten bland investerarna kan även på tisdagen väntas vara riktad mot hanteringen av den grekiska skuldkrisen, kryddad med en diskussion runt Standard & Poor´s sänkning av Italiens kreditbetyg.

VA - 18 apr 11 kl. 11:06

Svag öppning på börsen

18 april Stockholmsbörsen öppnade ned på måndagsförmiddagen inför att MTG inleder denna tunga rapportvecka efter lunch. Nedgången i Stockholm var aningen mindre än den för ledande europeiska börsindex. Förnyad europeisk skuldoro i allmänhet och oro för en grekisk omstrukturering i synnerhet tyngde sentimentet.

BT - 18 apr 11 kl. 18:16

Utländska problem i fokus på börsen

Förstärkt oro över skuldtyngda euroländer och sänkta utsikter för USA:s kreditbetyg tryckte ned Stockholmsbörsen på måndagen.Banker var några av de största förlorarna.När börsen stängde hade OMXS-index sjunkit med 1,5 procent till 354,7.

VA - 23 maj 11 kl. 13:06

Svag riskaptit på börsen

23 maj UPPDATERAT Stockholmsbörsen backade på bred front, liksom de ledande europeiska börsindexen, under måndagsförmiddagen. Detta sedan oron för den europeiska skuldkrisen har tilltagit under helgen. "Oro för den europeiska statsskuldskrisen fortsätter att försämra sentimentet.

VA - 24 maj 11 kl. 08:51

Oregelbunden inledning väntas i Stockholm

24 maj STOCKHOLM (Direkt) Terminerna för de ledande europeiska indexen indikerar en öppning kring nollstrecket på tisdagen. Detta efter att breda nedgångar noterats på måndagen. 8.

Fler nyheter från DI

DI - 45 minuter sedan

"Diktator i styrelsen" – här bostadsrättsägarnas värsta huvudvärk

Stopp i avloppet, fel temperatur på elementet eller dålig ventilation är några av de vanligaste felanmälningarna bostadsrättsägare gör till fastighetsförvaltaren enligt ny statistik från Sveriges bostadsrättscentrum. Men ibland är ärenden knepigare än så. Vad gör man till exempel åt en diktatorisk styrelseordförande eller en löpande katt?

DI - 1 timme sedan

Xi på Afrikaturné – lägger grunden för ny sidenväg

Kinas Xi Jinping fördjupar kontakterna med Senegal där presidenten är på besök för att skriva under flera handelsavtal. Visiten utgör inledningen på en längre Afrikaturné – i en tid då afrikanska länder översköljs med billiga kinesiska lån i utbyte mot mineraler och byggkontrakt..

DI - 1 timme sedan

Erdogan på täta Afrikabesök

Turkiets president Recep Tayyip Erdogan upprätthåller stadig kontakt med flera afrikanska länder – att expandera Turkiets närvaro på kontinenten ligger högt på prioritetslistan. .

DI - 1 timme sedan

Glasklart efter finanskrisen – två starka år i rad för överlevaren Skruf

Skruv. Skrufs Glasbruk stod på ruinens brant under finanskrisen, men klarade sig. Nu har det lilla glasbruket precis gjort sina två starkaste år hittills och finns med i hemliga planer när Nationalmuseum slår upp portarna igen efter tre års renovering.

DI - 2 timmar sedan

Fika som på film i Härjedalen

Filmfantasten Pär-Anton Ångman har tillbringat tio år med att bygga upp en filmisk värld i Sveg i Härjedalen. Här fikar gästerna på en westernsaloon, i en fängelsecell eller med mardrömsfiguren Freddie Krueger hängande över axeln..

DI - 3 timmar sedan

Vinsttapp för den folkkära stjärnan

Lars Winnerbäcks bolag Novemberregn saktar ned och omsättningen såväl som resultatet har minskat. Artisten nöjer sig med att plocka ut 570.000 kronor i utdelningen 2017, jämfört med de 1,2 miljoner han tog ut året innan..

DI - 3 timmar sedan

Ministern: Då är brexitavtalet i hamn

Storbritannien och EU är ännu inte överens om termerna för britternas utträde ur EU. Premiärminister Theresa Mays senaste förslag sågades av EU:s förhandlare – trots det menar brexitministern Dominic Raab att ett avtal kan nås redan i oktober, enligt BBC..

DI - 5 timmar sedan

Karriärcoachen: "Det handlar om känslan att man gör ett bra jobb"

Sommaren till är det sällsynt många som grunnar på ett karriärbyte. "Det är vanligt att folk kommer tillbaka och säger upp sig efter semestern", säger rekryteringskonsulten Hannah Plogell..

DI - 5 timmar sedan

Kinas fyra vapen för att vinna handelskriget

Att devalvera sin valuta, driva amerikanska statsobligationer i botten eller isolera USA genom handelsavtal med andra länder. Det är några av vapnen experter menar att Kina kan använda sig av för att vinna handelskriget och få president Trump på fall..

DI - 6 timmar sedan

Kronoberg står för det omöjliga: "Småländsk klurighet"

Det borde gå sämre för Kronoberg, slår OECD fast.  Med ett stort industriberoende och en låg utbildningsnivå tillsammans med en glesbefolkad yta är regionen en humla som flyger fast det inte borde vara möjligt..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.