DI > Ekonomi

Tuesday, 19 February, 05:25

DI - 25 jun 18 kl. 13:04

SSAB får höjt kreditbetygKreditvärderingsinstitutet Standard & Poor's höjer kreditbetyget för SSAB från BB- till BB. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
SSAB, Standard, BB

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: SSABfår , höjt, kreditbetyg
Affärsvärlden - 20 maj 16 kl. 07:28

S&P bekräftar SSAB:s kreditbetyg

Kreditvärderingsinstitutet Standard & Poors upprepar SSAB:s kreditbetyg B+/B och tar samtidigt bort bolaget från listan Credit Watch neg..

Affärsvärlden - 27 sep 13 kl. 16:20

SSAB:s kreditbetyg sänkt

Standard & Poor´s sänker kreditbetyget för SSAB till BB, från tidigare BB+..

DI - 21 dec 15 kl. 16:47

S&P övervägare att sänka SSAB:s betyg

Kreditvärderingsinstitutet Standard & Poor's överväger en sänkning av stålbolaget SSAB:s kreditbetyg. Det rapporterar Bloomberg News..

DI - 22 feb 16 kl. 17:34

S&P sänker SSAB:s kreditbetyg

Kreditvärderingsinstitutet Standard & Poor's sänker sitt betyg för ståltillverkaren SSAB till B+, från tidigare BB-..

Affärsvärlden - 31 okt 17 kl. 10:48

Höjt kreditbetyg för SSAB

Kreditvärderingsinstitutet Standard & Poor's höjer kreditbetyget för SSAB..

VA - 20 sep 11 kl. 08:56

Minus inför börsöppningen

20 september Terminerna för de europeiska börsindexen står på minus inför Stockholmsbörsens öppning på tisdagen. I ryggen finns nedgångar i New York och en blandad utveckling i Asien. Uppmärksamheten bland investerarna kan även på tisdagen väntas vara riktad mot hanteringen av den grekiska skuldkrisen, kryddad med en diskussion runt Standard & Poor´s sänkning av Italiens kreditbetyg.

VA - 18 apr 11 kl. 11:06

Svag öppning på börsen

18 april Stockholmsbörsen öppnade ned på måndagsförmiddagen inför att MTG inleder denna tunga rapportvecka efter lunch. Nedgången i Stockholm var aningen mindre än den för ledande europeiska börsindex. Förnyad europeisk skuldoro i allmänhet och oro för en grekisk omstrukturering i synnerhet tyngde sentimentet.

BT - 18 apr 11 kl. 18:16

Utländska problem i fokus på börsen

Förstärkt oro över skuldtyngda euroländer och sänkta utsikter för USA:s kreditbetyg tryckte ned Stockholmsbörsen på måndagen.Banker var några av de största förlorarna.När börsen stängde hade OMXS-index sjunkit med 1,5 procent till 354,7.

VA - 23 maj 11 kl. 13:06

Svag riskaptit på börsen

23 maj UPPDATERAT Stockholmsbörsen backade på bred front, liksom de ledande europeiska börsindexen, under måndagsförmiddagen. Detta sedan oron för den europeiska skuldkrisen har tilltagit under helgen. "Oro för den europeiska statsskuldskrisen fortsätter att försämra sentimentet.

VA - 24 maj 11 kl. 08:51

Oregelbunden inledning väntas i Stockholm

24 maj STOCKHOLM (Direkt) Terminerna för de ledande europeiska indexen indikerar en öppning kring nollstrecket på tisdagen. Detta efter att breda nedgångar noterats på måndagen. 8.

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Svaga rörelser på Asienbörserna

Börserna i Kina och Japan höll sig avvaktande vid öppningen på tisdagen..

DI - 15 minuter sedan

Djurvårdsjätten miljardköper i Europa - ”hysterisk tillväxt”

Djurvårdsjätten Anicura lägger nu krutet på Sydeuropa och köper kliniker i Spanien, Frankrike och Italien för 1 miljard kronor.  ”Hysteriska tillväxten kan fortsätta ett tag till”, säger vd Peter Dahlberg..

DI - 30 minuter sedan

Detta händer tisdagen den 19 februari

Under tisdagsmorgonen redovisar bland andra hotellkedjan Scandic och bemanningsföretaget Poolia sina siffror för fjärde kvartalet. På makrosidan ligger fokus på SCB som levererar KPI-utfallet för januari..

DI - 6 timmar sedan

Huaweis grundare: ”USA kan inte krossa oss”

Ren Zhengfei, grundare till kinesiska telekomjätten Huawei, nekar till att företaget ska ha gjort sig skyldiga till något och försvarar sig mot spionanklagelserna i en intervju med BBC. ”Världen kan inte undkomma oss för vi är mer avancerade.”.

DI - 6 timmar sedan

M och KD vill ha svar från Wallström om Gui Minhai-möte

Både M och KD vill ha fler svar från utrikesminister Margot Wallström (S) angående ett omtalat möte om den fängslade svensk-kinesiske förläggaren Gui Minhai. Wallström vill inte säga om hon har förtroende för Sveriges ambassadör i Kina, eller inte. Men UD skickar nu inspektörer till ambassaden i Peking..

DI - 6 timmar sedan

Carl Benett och entreprenörprinsen på näringslivsresa i Indien

Det svenska näringslivets projekt på utbildningssatsningar i Indien har nu nått halvvägs. Under veckan har representanter för tio svenska storbolag varit i landet – tillsammans med prins Daniel – för att för att se hur utvecklingen går..

DI - 7 timmar sedan

Företagare sågar familjeveckan – ”ett hån”

En förkrossande majoritet av småföretagarna vill skrota regeringens omdiskuterade familjevecka. Få som driver eget kan utnyttja extradagarna – ändå måste de betala för kalaset, säger Erik Ageberg, näringspolitisk expert på Företagarna:   ”Familjeveckan är ett hån mot Sveriges företagare.”.

DI - 7 timmar sedan

Mer än var fjärde europé röstar populistiskt

Mer än var fjärde väljare i Europa, 26,8 procent, valde ett populistiskt parti senast de röstade i ett nationellt val. Effekterna kan bli stora efter EU-valet i frågor som handel, migration - och följsamheten gentemot Vladimir Putin..

DI - 7 timmar sedan

Juncker: Går inte att utesluta att britterna får rösta i EU-valet

Möjligheten att brexit skjuts fram över sommaren och att britterna därmed kan rösta i EU-parlamentsvalet vore ironiskt – men går inte att utesluta, säger EU-kommissionens ordförande Jean-Claude Juncker till Stuttgarter Zeitung enligt  Reuters..

DI - 7 timmar sedan

Enorm skillnad mellan bästa och sämsta indexfonderna

Det skiljer enormt mycket i avkastning mellan den bästa och sämsta passivt förvaltade Sverigefonden de senaste fem åren – hela 20 procentenheter. Di hjälper dig att välja rätt..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.