DI > Ekonomi

Thursday, 20 September, 18:11

Liknande nyheter

Taggar: SSABfår , höjt, kreditbetyg
Affärsvärlden - 20 maj 16 kl. 07:28

S&P bekräftar SSAB:s kreditbetyg

Kreditvärderingsinstitutet Standard & Poors upprepar SSAB:s kreditbetyg B+/B och tar samtidigt bort bolaget från listan Credit Watch neg..

Affärsvärlden - 27 sep 13 kl. 16:20

SSAB:s kreditbetyg sänkt

Standard & Poor´s sänker kreditbetyget för SSAB till BB, från tidigare BB+..

DI - 21 dec 15 kl. 16:47

S&P övervägare att sänka SSAB:s betyg

Kreditvärderingsinstitutet Standard & Poor's överväger en sänkning av stålbolaget SSAB:s kreditbetyg. Det rapporterar Bloomberg News..

DI - 22 feb 16 kl. 17:34

S&P sänker SSAB:s kreditbetyg

Kreditvärderingsinstitutet Standard & Poor's sänker sitt betyg för ståltillverkaren SSAB till B+, från tidigare BB-..

Affärsvärlden - 31 okt 17 kl. 10:48

Höjt kreditbetyg för SSAB

Kreditvärderingsinstitutet Standard & Poor's höjer kreditbetyget för SSAB..

VA - 20 sep 11 kl. 08:56

Minus inför börsöppningen

20 september Terminerna för de europeiska börsindexen står på minus inför Stockholmsbörsens öppning på tisdagen. I ryggen finns nedgångar i New York och en blandad utveckling i Asien. Uppmärksamheten bland investerarna kan även på tisdagen väntas vara riktad mot hanteringen av den grekiska skuldkrisen, kryddad med en diskussion runt Standard & Poor´s sänkning av Italiens kreditbetyg.

VA - 18 apr 11 kl. 11:06

Svag öppning på börsen

18 april Stockholmsbörsen öppnade ned på måndagsförmiddagen inför att MTG inleder denna tunga rapportvecka efter lunch. Nedgången i Stockholm var aningen mindre än den för ledande europeiska börsindex. Förnyad europeisk skuldoro i allmänhet och oro för en grekisk omstrukturering i synnerhet tyngde sentimentet.

BT - 18 apr 11 kl. 18:16

Utländska problem i fokus på börsen

Förstärkt oro över skuldtyngda euroländer och sänkta utsikter för USA:s kreditbetyg tryckte ned Stockholmsbörsen på måndagen.Banker var några av de största förlorarna.När börsen stängde hade OMXS-index sjunkit med 1,5 procent till 354,7.

VA - 23 maj 11 kl. 13:06

Svag riskaptit på börsen

23 maj UPPDATERAT Stockholmsbörsen backade på bred front, liksom de ledande europeiska börsindexen, under måndagsförmiddagen. Detta sedan oron för den europeiska skuldkrisen har tilltagit under helgen. "Oro för den europeiska statsskuldskrisen fortsätter att försämra sentimentet.

VA - 24 maj 11 kl. 08:51

Oregelbunden inledning väntas i Stockholm

24 maj STOCKHOLM (Direkt) Terminerna för de ledande europeiska indexen indikerar en öppning kring nollstrecket på tisdagen. Detta efter att breda nedgångar noterats på måndagen. 8.

Fler nyheter från DI

DI - 3 minuter sedan

USA-börser: Under Armour rusar på stark börs

De ledande amerikanska börserna gick starkt under torsdagens inledande handelstimmar. Dow Jones och S&P 500 handlades på nya rekordnivåer, med indextunga bolagen Apple och Microsoft som draghjälp. .

DI - 5 minuter sedan

Så mycket betalade Dividend Sweden för storposten i Livihop

Den aktiepost på motsvarande cirka 27,5 procent av aktiekapitalet i personlig assistansbolaget Livihop som Dividend Sweden enligt besked på onsdagen förvärvade köptes till kursen 6 kronor per aktie plus en tilläggsköpeskilling. Det framgår av ett pressmeddelande på torsdagskvällen..

DI - 15 minuter sedan

Europabörser: Biljättar lyfte i Frankfurt

De ledande Europabörserna gick starkt under torsdagen. Det regionala samlingsindexet Stoxx 600 ökade 0,7 procent..

DI - 1 timme sedan

Storbankerna draglok på munter Stockholmsbörs

Stockholmsbörsen stod för en stabil klättring på torsdagen, med banker och industribolag som främsta drivkrafter..

DI - 15 minuter sedan

Nordenbörser: Danske Bank rekylerade upp

De nordiska börserna utvecklades i positiv riktning under torsdagen. Samlingsindexet Vinx 30 ökade 0,7 procent till nivån 958. .

DI - 30 minuter sedan

Varning för bubbla i småspararhajpen

Kanadensiska Tilray är det senaste cannabisbolaget som har nått nya börshöjder, med fem handelsstopp under en enda dag. Men finansinspektionen SEC varnar både för luft i kurserna och risk för bedrägeri..

DI - 1 timme sedan

Följ torsdagens börsstängning

Följ torsdagens börsstängning i Di TV:s Closing Bell..

DI - 1 timme sedan

USA-börser: Tekniksektorn ger nytt rekord – då jublar Trump

De ledande amerikanska börserna noterades uppåt under torsdagens tidiga handel. Dow Jones och S&P 500 handlades på nya rekordnivåer, med indextunga bolagen Apple och Microsoft som draghjälp. .

DI - 1 timme sedan

Stjärnanalytikern: Kursraketen ska upp 100 procent till

Patrik Ling på DNB är hälsoanalytikern som lyckats pricka in två av årets främsta kursraketer. Nu förklarar han varför han tror att de kommer att rusa ytterligare efter nya datasläpp senare i höst..

DI - 1 timme sedan

Räntor och valutor: Amerikanska investerare lyfter kronan

Norska kronan försvagades och norska räntor sjönk på torsdagen efter att Norges Bank som väntat höjt sin styrränta till 0,75 procent, den första höjningen på sju år, men samtidigt sänkt sin räntebana en aning. Svenska kronan tappade inledningsvis också något efter beskedet, men stärktes ordentligt på eftermiddagen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.