DN > Nyheter

Tuesday, 25 September, 06:54

DN - 25 jun 18 kl. 11:57

DN klandras av Pressens OpinionsnämndDagens Nyheter är en av flera tidningar som klandras av Pressens Opinionsnämnd för att ha brutit mot god publicistisk sed. Här är hela beslutet. .
Läs mer på DN
Läs mer om:
Pressens Opinionsnämnd, Nyheter

Dela artikeln

24 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: DN klandrasav , Pressens, Opinionsnämnd
BT - 30 apr 13 kl. 13:31

Borås Tidning klandras av Pressens Opinionsnämnd

Uttalande av Pressens OpinionsnämndPressens opinionsnämnd klandrar Borås Tidning för en artikel om ett misshandelsfall. Rapporteringen anses som alltför detaljerad. Den 11 november 2012 publicerade Borås Tidning (BT) en artikel med rubriken Offret var nyckelvittne.

BT - 30 apr 13 kl. 13:31

BT klandras av Pressens Opinionsnämnd

Pressens opinionsnämnd klandrar Borås Tidning för en artikel om ett misshandelsfall. Rapporteringen anses som alltför detaljerad. Den 11 november 2012 publicerade Borås Tidning (BT) en artikel med rubriken Offret var nyckelvittne.

GöteborgsPosten - 05 apr 18 kl. 08:03

Göteborgs-Posten klandras av Pressens Opinionsnämnd

Uttalande av Pressens Opinionsnämnd dnr. 72/2017, exp. nr.

GöteborgsPosten - 30 maj 18 kl. 12:29

Göteborgs-Posten klandras av Pressens Opinionsnämnd

Uttalande av Pressens Opinionsnämnd dnr. 12/2018, exp. nr.

Corren - 13 mar 13 kl. 08:47

Corren klandras av Pressens Opinionsnämnd

Östgöta Correspondenten klandras av Pressens Opinionsnämnd..

GöteborgsPosten - 01 jun 17 kl. 09:05

Göteborgs-Posten klandras av Pressens Opinionsnämnd

Göteborgs-Posten klandras av Pressens Opinionsnämnd, PON, för brott mot god publicistisk sed, då tidningen utan betydande allmänintresse publicerat uppgifter som skadat en anhörig till ett brottsoffer..

SvD - 10 feb 16 kl. 15:43

Kritiska uttalanden i SvD som inte fått bemötas klandras av Pressens Opinionsnämnd

Pressens Opinionsnämnd klandrar Svenska Dagbladet för att ha brutit mot god publicistisk sed i reportage i mars 2015 om bankmannen Mats Qviberg och HQ bank. Här fanns citat som var av så allvarlig karaktär och med så reservationslösa påståenden om Qviberg att han borde ha fått bemöta dessa..

Sydöstran - 29 nov 17 kl. 11:04

Pressens Opinionsnämnd klandrar Sydöstran

Sydöstran klandras av Pressens Opinionsnämnd för att ha brutit mot god publicistisk sed, då tidningen publicerat uppgifter som skadat sverigedemokraten Björn T Nurhadi..

NT - 01 okt 15 kl. 11:11

NT fällda av Pressens opinionsnämnd

Uttalande av Pressens Opinionsnämnd, PON, dnr..

Helsingborgs Dagblad - 26 okt 15 kl. 13:40

HD-artikel om Joakim Jardenberg fälls av Pressens Opinionsnämnd

Här är uttalandet från Pressens Opinonsnämnd. Den fällda artikeln som ingick i HD:s granskning av Helsingborgs stads kommunikatörer är borttagen från hd.se..

Fler nyheter från DN

DN - 15 minuter sedan

Man häktad för våldtäkt på nattklubb

En 28-årig man har häktats misstänkt för att ha våldtagit en kvinna på en toalett på en nattklubb i Karlshamn i helgen..

DN - 30 minuter sedan

Nya anklagelser från Maduro om påstådd attack

Venezuelas president Nicolás Maduro anklagar regeringarna i Chile, Colombia och Mexiko för att ha hjälpt ”terrorister” med det påstådda mordförsöket mot honom i början av augusti..

DN - 1 timme sedan

Hanne Kjöller: Kalla Faktas reportrar okunniga om elementära fakta

KOLUMNEN. Hanne Kjöller är journalist, författare och fristående kolumnist i Dagens Nyheter. TV4:s reportage om Lilla Erstagården får mig att skämmas.

DN - 1 timme sedan

Johan Croneman: ”Arbogafallet” är en tidstypisk spekulation i brott och känslor

Vi drunknar snart i kriminaljournalistik. Det senaste exemplet är Nils Bergmans omtalade dokumentärserie ”Arbogafallet” i SVT. Den har hyllats utan minsta ifrågasättande.

DN - 1 timme sedan

DN gratulerar: Namo ”Lilla Namo” Marouf, rappare och ingenjör

Rapparen Lilla Namo sågs av många som ”representant” för förorten när hon slog igenom. Själv värjde hon sig. Men i dag är hon tryggare och är gärna en förebild.

DN - 1 timme sedan

Löfven sitter kvar även om han blir bortröstad

Sverige riskerar att ledas av en övergångsregering under lång tid. Det innebär att statsminister Stefan Löfven och övriga ministrar kommer att fortsätta styra landet tills partierna kan komma överens om en ny regering..

DN - 1 timme sedan

”Hot om böter hjälper inte hemmasittande barn”

Det hjälper inte att hota med böter när barn inte förmår att gå till skolan. Barnen stannar hemma för att skydda sig själva eller hjälpa en förälder som mår dåligt, skriver läsaren Matthias Rowe..

DN - 1 timme sedan

Därför kan det vara bra att skvallra

Att skvallra är moraliskt fel, anser många. Men forskare menar tvärtom att det fyller en viktig social funktion – och att det finns flera fördelar med skvaller. – Vissa antropologer menar att det är en form av valuta, säger Viveka Adelswärd, professor i samtalsforskning.

DN - 5 timmar sedan

128 gripna under protester mot Kavanaugh

Protestaktioner i Washington under måndagen mot att domaren Brett Kavanaugh kan komma att ta plats i USA:s Högsta domstol ändade med att 128 personer greps av polisen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.