DN > Nyheter

Saturday, 21 July, 17:10

Liknande nyheter

Taggar: DN klandrasav , Pressens, Opinionsnämnd
BT - 30 apr 13 kl. 13:31

Borås Tidning klandras av Pressens Opinionsnämnd

Uttalande av Pressens OpinionsnämndPressens opinionsnämnd klandrar Borås Tidning för en artikel om ett misshandelsfall. Rapporteringen anses som alltför detaljerad. Den 11 november 2012 publicerade Borås Tidning (BT) en artikel med rubriken Offret var nyckelvittne.

BT - 30 apr 13 kl. 13:31

BT klandras av Pressens Opinionsnämnd

Pressens opinionsnämnd klandrar Borås Tidning för en artikel om ett misshandelsfall. Rapporteringen anses som alltför detaljerad. Den 11 november 2012 publicerade Borås Tidning (BT) en artikel med rubriken Offret var nyckelvittne.

GöteborgsPosten - 05 apr 18 kl. 08:03

Göteborgs-Posten klandras av Pressens Opinionsnämnd

Uttalande av Pressens Opinionsnämnd dnr. 72/2017, exp. nr.

GöteborgsPosten - 30 maj 18 kl. 12:29

Göteborgs-Posten klandras av Pressens Opinionsnämnd

Uttalande av Pressens Opinionsnämnd dnr. 12/2018, exp. nr.

Corren - 13 mar 13 kl. 08:47

Corren klandras av Pressens Opinionsnämnd

Östgöta Correspondenten klandras av Pressens Opinionsnämnd..

GöteborgsPosten - 01 jun 17 kl. 09:05

Göteborgs-Posten klandras av Pressens Opinionsnämnd

Göteborgs-Posten klandras av Pressens Opinionsnämnd, PON, för brott mot god publicistisk sed, då tidningen utan betydande allmänintresse publicerat uppgifter som skadat en anhörig till ett brottsoffer..

SvD - 10 feb 16 kl. 15:43

Kritiska uttalanden i SvD som inte fått bemötas klandras av Pressens Opinionsnämnd

Pressens Opinionsnämnd klandrar Svenska Dagbladet för att ha brutit mot god publicistisk sed i reportage i mars 2015 om bankmannen Mats Qviberg och HQ bank. Här fanns citat som var av så allvarlig karaktär och med så reservationslösa påståenden om Qviberg att han borde ha fått bemöta dessa..

Sydöstran - 29 nov 17 kl. 11:04

Pressens Opinionsnämnd klandrar Sydöstran

Sydöstran klandras av Pressens Opinionsnämnd för att ha brutit mot god publicistisk sed, då tidningen publicerat uppgifter som skadat sverigedemokraten Björn T Nurhadi..

NT - 01 okt 15 kl. 11:11

NT fällda av Pressens opinionsnämnd

Uttalande av Pressens Opinionsnämnd, PON, dnr..

Helsingborgs Dagblad - 26 okt 15 kl. 13:40

HD-artikel om Joakim Jardenberg fälls av Pressens Opinionsnämnd

Här är uttalandet från Pressens Opinonsnämnd. Den fällda artikeln som ingick i HD:s granskning av Helsingborgs stads kommunikatörer är borttagen från hd.se..

Fler nyheter från DN

DN - 45 minuter sedan

Minst sex filmer planeras om Thailandsgrottan

Pojkfotbollslaget som räddades från en grotta i Thailand har fått världens ögon på sig. Bara några timmar efter att räddningsarbetet var färdigt stod det klart att händelsen ska bli film. Den idén har dock fler hakat på..

DN - 2 timmar sedan

Vägval höger för Spaniens konservativa

Pablo Casado blir ny partiledare för spanska Partido Popular (PP), rapporterar nyhetsbyrån AFP. Casado sågs som den mer konservative av de två kandidaterna till ordförandeposten i PP, som tvingats i opposition efter sex år vid makten..

DN - 2 timmar sedan

Statsvetare: Bränderna kan påverka valet

Statsvetare är oense om huruvida det extrema vädret och bränderna kommer påverka politiken, och i förlängningen riksdagsvalet i september. Tidigare naturkatastrofer i Sverige har missgynnat sittande regeringar. – Men man vet aldrig, det kan bli en framgångssaga, säger Lina M.

DN - 3 timmar sedan

Ulf Kristersson (M): ”Ett samhälle som ställer upp”

DN är på plats i Sveg där Moderaternas partiledare Ulf Kristersson är på besök. Han ska träffa en familj som tvingats evakuera från en skogsbrand..

DN - 3 timmar sedan

Avtal hindrar bandvagnsförare från släckningsarbete

Flera frivilliga bandvagnsförare som befinner sig nära skogsbränderna får stanna hemma. Istället får förare från södra Sverige åka flera timmar norrut. Anledningen är att vissa av dem har avtal med fel myndighet..

DN - 3 timmar sedan

Akilov ska avtjäna sitt straff på Kumlas säkerhetsavdelning

Rakhmat Akilov, livstidsdömd för terrordådet på Drottninggatan i Stockholm, kommer att avtjäna sitt straff på säkerhetsavdelningen på Kumlaanstalten, skriver nyhetsbyrån Siren. .

DN - 3 timmar sedan

Ronaldo lämnade jättedricks på grekiskt hotell

Den portugisiske fotbollsspelaren Cristiano Ronaldo måste ha varit väldigt nöjd med bemötandet på hotellanläggningen Costa Navarino i sydvästra Grekland. Efter att ha tillbringat tio dagar på hotellet lämnade han 207.000 kronor i dricks..

DN - 3 timmar sedan

Systembolaget fick stänga - 40 grader i butiken.

Systembolaget tvingades akut stänga butiken vid Brommaplan på fredagen när temperaturen låg på 40 grader i lokalen. SMHI har en fortsatt klass två-varning för extrem värme i Stockholms län även nästa vecka..

DN - 4 timmar sedan

Anne på Grönkulla – flickbokshjältinnan som förändrar världen

Till skillnad från Pippi Långstrump är Anne på Grönkulla en mild revolutionär, som försöker anpassa sig. Men hon lyckas få alla andra att ändra sig ändå..

DN - 5 timmar sedan

Kroatiske stjärnan tackar nej till VM-medaljen

Han skickades hem efter en spelad match i VM, sedan gick Kroatien hela vägen till final. Det har spekulerats i huruvida Nikola Kalinić skulle få en silvermedalj eller ej. Nu står det klart att anfallaren tackat nej till VM-medaljen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.