Skånskan > Nyheter

Tuesday, 19 February, 05:37

Skånskan - 25 jun 18 kl. 08:00

Läs vår skånska sommarthriller!sommarföljetongen del 2 Den nyutkomna thrillern En helt vanlig familj är redan såld till 29 länder. I centrum för handlingen står just en alldeles vanlig familj i en villaförort till Lund. När dottern i familjen anklagas för mord rasar hela deras tillvaro samman. En helt vanlig familj är den skånske gymnasieläraren och författaren Mattias Edvardssons sjätte bok och
i sommar går den som följetong i tidningen.3
På lördagsmorgonen vaknade jag sent.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Den, En, Lund, Mattias Edvardssons, Stella, Ulrika, Dino, Alexandra, Trollebergsvägen, Bollhuset, Polhemskolan, Rådmansgatan, Amina, Dinos, Jylland, Skövde, Litauen, Polhem, Aminas, Om, Europa, Stellas, Fäladshallen, När, Campania, Ulrikas, Gud, Genom, Guds, Bibeln, Bratzmotiv, Wermlandsspexet, Nej, EG, Wermlands, Småland, Honom, Revolutionär, Marx, Han, Benitas

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Läsvår , skånska, sommarthriller
Skånskan - 22 jun 18 kl. 08:00

Läs vår skånska sommarthriller!

Den nyutkomna thrillern En helt vanlig familj är redan såld till 29 länder. I centrum för handlingen står just en alldeles vanlig familj i en villaförort till Lund. När dottern i familjen anklagas för mord rasar hela deras tillvaro samman.

Skånskan - 25 jun 18 kl. 15:30

Läs vår skånska sommarthriller!

Sommarföljetong Den nyutkomna thrillern En helt vanlig familj är redan såld till 29 länder. I centrum för handlingen står just en alldeles vanlig familj i en villaförort till Lund. När dottern i familjen anklagas för mord rasar hela deras tillvaro samman.

Trelleborgs Allehanda - 5 timmar sedan

Debatt: Nu har ni chansen att rädda den skånska sjukvården

Den skånska sjukvården håller på att kollapsa. Våra medlemsgrupper flyr och vårdplatsbristen eskalerar. Detta på grund av att arbetsgivaren inte erbjuder godtagbara villkor.

Kristianstadsbladet - 27 sep 13 kl. 07:00

Nya rumänska röster

Foto: Vadim Ghirda
Bokmässans temaland, Rumänien, är ett land med en rik och varierad litteratur med flera lysande profiler. Även för den svenska läsaren finns det numera ett gott utbud att välja bland. Skribent och konsthallschef Thomas Kjellgren har länge följt den rumänska litteraturscenen.

Skånskan - 30 sep 15 kl. 15:43

Skånska Maffian hyllar Glenmark

Kultur och Nöje Anders Glenmarks 80-talshits är underskattade. Och de borde passa bra att sjunga på skånska. Det tyckte Skånska Maffian, som gjorde slag i saken och spela in några av låtarna.

Helsingborgs Dagblad - 13 nov 15 kl. 04:00

Varför pratar polischefen så konstig skånska?

Vi måste prata lite om en viktig sak i dag. Det är sådana tider nu. Vi kan inte fortsätta att blunda och inte låtsas om vad som sker.

Sydsvenskan - 05 jul 15 kl. 13:05

"Skånska Operan har känselspröt inför detta fenomen"

Nu har de turnerande sommarskånska operasällskapen åter börjat cirkulationen. Skånska Operan och Operafabriken täcker hela landskapet, jämte Sjælland, och båda grupperna gör avstickare ända till Kalmar. Värst är Skånska Operan med sina 22 föreställningar från Ystad till Krapperup, från Bäckaskog till Borgeby och med final i Malmö framåt augusti.

Helsingborgs Dagblad - 05 jul 15 kl. 13:05

"Skånska Operan har känselspröt inför detta fenomen"

Nu har de turnerande sommarskånska operasällskapen åter börjat cirkulationen. Skånska Operan och Operafabriken täcker hela landskapet, jämte Sjælland, och båda grupperna gör avstickare ända till Kalmar. Värst är Skånska Operan med sina 22 föreställningar från Ystad till Krapperup, från Bäckaskog till Borgeby och med final i Malmö framåt augusti.

Skånskan - 19 jan 19 kl. 10:59

Vollmers återigen årets skånska krog

Malmö På fredagskvällen avslöjades vinnarna av Skånska Gastronomipriset 2018.Återigen tog Vollmers hem priset i kategorin Årets skånska krog. – Jag är oerhört stolt över att vinna Årets skånska krog två år i rad.

YA - 29 nov 13 kl. 04:00

Önska kostar ingenting

Foto: Tom Wall
Det nya Vårdpartiet i Skåne har presenterat en lång lista på förändringar i sjukvården. Tyvärr saknas en helhetssyn.
På torsdagen presenterade det nya Vårdpartiet i Skåne sitt partiprogram i en debattartikel i Sydsvenskan.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 30 minuter sedan

Filippinsk personal ska lösa vårdkrisen

Skåne Det råder skriande brist på sjuksköterskor inom svensk vård. För att komma till rätta med problemet påbörjade Attendo 2016 ett projekt för att rekrytera sjuksköterskor från Filippinerna till sina verksamheter inom äldrevården. Hittills har sju fått svensk sjuksköterskelegitimation, och fler ska det bli.

Skånskan - 30 minuter sedan

Godkänt betyg för stans idrottsplatser

MALMÖ Fler idrottsutövare är nöjda med Malmös idrottsplatser i dag än för tre års sen.
Sämst betyg får Stadionplanerna och Rosengårds idrottsplats och bäst betyg får Oxievångs IP och Malmö IP.Det är resultatet av den brukarundersökning som fritidsförvaltningen genomförde september 2018.

Skånskan - 30 minuter sedan

Insatsstyrka ryckte in mot beväpnad man

ESLÖV I början av januari larmades polisens insatsstyrka till ett bostadsområde i Eslöv. En 22-årig man hade varit hotfull med en pistol och vid husrannsakan hittades en pistol av militär härkomst.
Nu har mannen dömts till över två års fängelse.

Skånskan - 30 minuter sedan

”Obegripligt gynna utländska gruvbolag”

LYBY Erland Annerfeldt i Fridhem söder om Lyby får ett av de fem planerade provborrhålen bara 1,5 meter från sina marker.
Både han och grannarna Johan och Viktoria Tykesson anser att det är beklämmande att ett utländskt bolag kan göra anspråk på mark i Sverige utan att betala något för det.– Här handlar det om mark som andra lever av, folks levebröd.

Skånskan - 7 timmar sedan

Ketchupeffekt för Wemmenborn

ISHOCKEY Axel Wemmenborn var verkligen i fokus i samband med Redhawks segermatch mot Timrå. Tidigare hade han bara gjort ett enda mål under säsongen – nu ramade han in matchen med två mål – för första gången i SHL.
Dessutom fick han göra målet som utlöste ”Teddybear toss”, när publiken kastade in gosedjur på isen.

Skånskan - 7 timmar sedan

Sparkade på ytterdörren

MARIEHOLM Polisen har fått in en anmälan om skadegörelse i Marieholm. Inbrottslarmet utlöstes i en bostad på lördagen vid 15.30-tiden.

Skånskan - 8 timmar sedan

Inbrott i Baldersskolan

STAFFANSTORP I fredags kväll vid 20-tiden gjordes ett inbrott i Baldersskolan i Staffanstorp.
Larmet utlöstes och polisen kunde konstatera att någon tagit sig in genom att krossa en ruta vid en dörr. Även en ruta inne i skolan, vid matsalen, hade krossats.

Skånskan - 8 timmar sedan

Skadegörelse i Balders hage

STAFFANSTORP Muren runt scenen i Balders hage i Staffanstorp är sönderslagen och kablar till belysningen har blivit kapade.
Skadegörelsen inträffade någon gång under helgen. En tigersåg hittades på platsen..

Skånskan - 8 timmar sedan

Två greps för skolinbrott

STAFFANSTORP I söndags kväll greps två unga personer när de försökte bryta sig in i Anneroskolan.
Ett vittne som såg två killar bryta på en dörr på skolan larmade polis som snabbt kom dit och kunde gripa de båda killarna som är i 16-17-årsåldern. Händelsen inträffade i söndags kväll klockan 17.

Skånskan - 8 timmar sedan

Tjuvar härjade mitt på dagen

ESLÖV Det har varit inbrott i en bostad på Nämndemansvägen i Eslöv. Husägarna var ute i trädgården och jobbade, men hade inte låst ytterdörren. När de kom in märkte de att någon hade varit inte hallen och tagit skor och jackor.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.