Affärsvärlden > Ekonomi

Monday, 25 March, 07:19

Liknande nyheter

Taggar: Leksell, miljonsäljeri , Elekta
Affärsvärlden - 18 apr 17 kl. 11:58

Leksell säljer i Ortivus efter kursrusningen

Bonit Invest, som ägs av Larry Leksell, har minskat sitt innehav i Ortivus till drygt 0,4 miljoner aktier, motsvarande 2 procent av kapitalet och 9 procent av rösterna. Det framgår av ett flaggningsmeddelande..

DI - 22 jun 18 kl. 13:49

Elektas Larry Leksell säljer en miljon aktier

Elektas ordförande och huvudägare Larry Leksell har privat och genom bolag sålt totalt 1 miljon B-aktier i strålterapibolaget. Det framgår av Finansinspektionens insynslista..

DI - 17 mar 17 kl. 19:52

Avanzas ex-vd miljonsäljer då han lämnar bolaget

Avanzas förre tf vd och nuvarande vice vd Henrik Källén säljer aktier för strax över en miljon kronor. Nyligen meddelades det att han lämnar Avanza.  .

DI - 19 jun 17 kl. 09:58

Vd miljonsäljer aktier i Swedencare

Vd:n för Swedencare, som säljer hälsovårdsprodukter för katt, hund och häst och som är listat på First North, Håkan Lagerberg har via ägarbolaget Mastan sålt 350.000 aktier i Swedencare för 25 kronor styck..

DI - 09 jun 14 kl. 15:36

JM:s finanschef miljonsäljer aktier

JM:s finanschef Claes Magnus Åkesson sålde på måndagen 4.970 aktier i bostadsbyggaren. Därefter äger han 13.

DI - 27 nov 14 kl. 07:04

Skanska miljonsäljer i Rumänien

Skanska Property Romania har sålt sitt första kontorsprojekt i Rumänien. Värdet av transaktionen är 44 miljoner euro, cirka 400 miljoner kronor. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 27 nov 14 kl. 08:07

Fabege miljonsäljer i Solna

Fabege har sålt fastigheten Planen 4 i Solna till Näckström Fastigheter för 106 miljoner kronor. Försäljningen genererade ett resultat om 23 miljoner före skatt respektive 20 miljoner efter skatt vilket kommer att redovisas under fjärde kvartalet 2014. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 19 dec 14 kl. 16:37

Bure miljonsäljer aktier

Bure sålde på fredagen 1 miljon aktier i Vitrolife till William Demant..

DI - 25 nov 15 kl. 10:45

Insiders miljonsäljer aktier i Africa Oil

Oljebolaget Africa Oils vd Keith Hill har sålt 200.000 aktier den 19 november. I spåren av den senaste kvartalsrapporten samt att bolaget farmat ut tillgångar i Afrika har även utvecklingschefen James Philips sålt totalt 66.

DI - 29 aug 16 kl. 16:11

Viveca Ax:son Johnson miljonsäljer i NCC

Viveca Ax:son Johnson, ordförande i storägaren Nordstjernan och ledamot i NCC:s styrelse, har på måndagen sålt 20.000 aktier i byggbolaget i en affär som inbringade strax under 4,3 miljoner kronor..

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 10 minuter sedan

Svaga europeiska industridata satte rpess på Wall Street

USA-börserna sjönk skarpt på fredagen efter svaga industridata från Europa och USA. Dow Jones industriindex var ned 1,8 procent till 25.502.

Affärsvärlden - 10 minuter sedan

DI: Affiliatebolaget är köpvärt

Under det kommande året kan aktiemarknadens fokus komma att vändas från Catena Medias tidigare misslyckade förvärv till bolagets jättepotential i USA. Det gör aktien intressant. Det menar Dagens Industris analytiker Richard Bråse i en analys..

Affärsvärlden - 15 minuter sedan

Största ägaren i Storytel säljer aktier för 70 miljoner

Jonas Sjögren, styrelseledamot och storägare i Storytel, har den 20 mars via bolaget Roxette Photo sålt totalt 680.000 aktier i ljudboksbolaget..

Affärsvärlden - I förrgår: 15:21

Diös vd: ”Aktien är ikapp”

”Kapitalet finns i Stockholm men fastigheterna i Norrland och Dalarna. Därför har aktien varit orimligt lågt värderad”, säger Knut Rost, vd för Diös. Men efter årets kursuppgång på drygt 30 procent börjar värderingen komma ikapp..

Affärsvärlden - I förrgår: 11:18

Debenhams tokrasar - ägarna kan förlora allt

Den brittiska butikskedjan Debenhams aktie rasade 62 procent i London under fredagsförmiddagen efter att bolaget varslat ägarna att man påbörjat samtyckesprocess gällande ett nytt nödlån på upp till 200 miljoner pund för att möjliggöra omstrukturering av bolaget..

Affärsvärlden - I förrgår: 13:14

Bolund om Swedbank: Det räcker inte med en internutredning

Finansmarknadsminister Per Bolund tycker inte att den utredning som Swedbank har gjort räcker för att få klarhet..

Affärsvärlden - I förrgår: 15:03

Nokia rasar efter avslöjanden om dataläcka

Norska NRK släppte i dag nya uppgifter kring den kinesiska dataläckan gällande telefonmodellen Nokia 7 Plus som avslöjades under torsdagen. Vid 13-tiden var aktien ned runt 7 procent..

Affärsvärlden - I förrgår: 14:36

Norska finansinspektionen har hittat brister i bankers penningtvättsarbete

Den norska finansinspektionen har hittat flera brister i bankers arbete mot penningtvätt..

Affärsvärlden - I förrgår: 14:52

Börsplus: Forskningsbolaget köpvärt för den riskbenägne

Nanexa har gjort viktiga framsteg under det senaste året, särskilt genom att starta ett eget produktprojekt som nyttjar bolagets Drug Delivery-plattform, anser SvD Börsplus..

Affärsvärlden - I förrgår: 14:08

Börsras för ståltillverkare efter svaga europeiska data

Ståltillverkarna hörde på fredagen till de största förlorarna på de europeiska börserna sedan inköpschefsindex från flera länder kommit in under förväntningarna och ökat oron för konjunkturläget..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.