DI > Ekonomi

Friday, 21 September, 00:56

DI - 25 jun 18 kl. 07:20

Franska industrins sammanvägda inköpschefsindex steg oväntatDen franska industrins sammanvägda inköpschefsindex (Composite PMI) steg till 55,6 i juni jämfört med 54,2 föregående månad..
Läs mer på DI
Läs mer om:
PMI

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Franska, industrins, sammanvägda, inköpschefsindex, steg, oväntat
DI - 24 jul 18 kl. 09:07

Franska industrins sammanvägda inköpschefsindex sjönk mer än väntat

Den franska industrins sammanvägda inköpschefsindex (Composite PMI) sjönk till 54,5 i juli jämfört med 55,0 föregående månad..

DI - 24 jul 18 kl. 09:42

Tyska industrins sammanvägda inköpschefsindex steg i juli

Den tyska industrins sammanvägda inköpschefsindex (Composite PMI) steg till 55,2 i juli från 54,8 föregående månad..

DI - 05 feb 18 kl. 10:32

Storbritanniens sammanvägda inköpschefsindex sjönk

Markits sammanvägda inköpschefsindex för industrin och tjänstesektorn (composite) i Storbritannien sjönk till 53,5 i januari, från oreviderade 54,9 föregående månad.  Det rapporterar Reuters..

DI - 05 mar 18 kl. 05:42

Japans sammanvägda inköpschefsindex sjönk

Det sammanvägda inköpschefsindexet för industrin och tjänstesektorn (composite) i Japan noterades till 52,2 i februari, ner från 52,8 föregående månad..

DI - 23 nov 17 kl. 09:03

Kraftig skjuts i franska inköpschefsindex

Den franska industrins sammanvägda inköpschefsindex (Composite PMI) steg till 60,1 i november jämfört med 57,4 föregående månad. Det visar preliminär statistik. Enligt Bloomberg News väntades ett index på 57,2..

DI - 24 jan 17 kl. 09:16

Franskt inköpschefsindex starkare än väntat

Den franska industrins sammanvägda inköpschefsindex (Composite PMI) steg till 53,8 i januari från 53,1 föregående månad..

DI - 23 aug 17 kl. 09:06

Frankrike: Inköpschefsindex oförändrat

Den franska industrins sammanvägda inköpschefsindex (Composite PMI) var oförändrat på 55,6 i augusti jämfört med 55,6 föregående månad..

Affärsvärlden - 24 jul 17 kl. 09:40

Tyskt inköpschefsindex under förväntan

Den tyska industrins sammanvägda inköpschefsindex (Composite PMI) sjönk till 55,1 i juli från 56,4 föregående månad..

DI - 23 aug 17 kl. 09:36

Tyskt inköpschefsindex stiger

Den tyska industrins sammanvägda inköpschefsindex (Composite PMI) steg till 55,7 i augusti från 54,7 föregående månad..

DI - 24 jan 18 kl. 09:35

Tyskt inköpschefsindex sjönk för januari

Den tyska industrins sammanvägda inköpschefsindex (Composite PMI) sjönk till 58,8 i januari från 58,9 föregående månad..

Fler nyheter från DI

DI - 2 timmar sedan

Budstrid om Sky avgörs i auktion

Den utdragna budstriden mellan 21st Century Fox och Comcast om att förvärva brittiska Sky kommer att avgöras genom en auktion på lördag. Det skriver Bloomberg News. .

DI - 2 timmar sedan

Analytikerna: Storbolagen där vinsterna slaktas

Fastighetsbolag, ett pappersbolag och ett vårdföretag – det är några av storbolagen vars nettoresultat väntas minska mest i år. Det visar en genomgång av analytikernas prognoser..

DI - 2 timmar sedan

Autolivs vd tar plats i styrelsen

Autolivs vd och koncernchef Mikael Bratt blir styrelseledamot i bolaget från och med torsdagen. Det framgår av ett pressmeddelande. .

DI - 2 timmar sedan

Trump fyller schemat – ska träffa sex ledare på sju dagar

Donald Trump kommer att träffa minst sex ledare från olika länder på tu man hand under nästa vecka i samband med FN-mötet i New York.  Det skriver Bloomberg News. .

DI - 2 timmar sedan

Tusentals jobb bort från storbanken

Den amerikanska storbanken Wells Fargo räknar med att minska sin personalstyrka med mellan 5 och 10 procent under de kommande tre åren..

DI - 2 timmar sedan

Källa: Liberalerna är "alliansens svaga länk"

Liberalernas ledare Jan Björklund, som svurit inför sina barn att aldrig ge SD inflytande, står i centrum för den interna dragkamp som nu pågår inom alliansen.  De fyra alliansledarna har stora svårigheter att enas, och risken är uppenbar att det borgerliga samarbetet slits isär, uppger flera källor till Di. .

DI - 2 timmar sedan

USA-börser: Dämpad handelsoro gav nya rekordnivåer

Amerikanska huvudindex slog nya rekord på torsdagen, då oron rörande handelskriget mellan USA och Kina fortsatte att dämpas..

DI - 3 timmar sedan

Köp Sveriges finaste gator – till saftigt reapris

När hyrorna i Stockholm rusar skulle man kunna tro att fastighetsbolaget som äger de finaste husen i de bästa lägena – skulle klättra och bli väldigt dyrt.  Men så är det inte. Det är faktiskt tvärtom.

DI - 4 timmar sedan

Så undviker du läkemedelsminorna

Det är jobbigt när ens idiotiska granne håvar in mer pengar än en själv. Så lyder en elak förklaring av bioteknik- och läkemedelshaussen på Stockholmsbörsen. En del investerare har nämligen fått ruskigt bra betalt för att investera i aktierna..

DI - 4 timmar sedan

Boom för hälsosektorn – flera bolag rusar mot börsen

Flera kursraketer bland läkemedelsutvecklarna har stigit till väders i år, och Carnegie, ABG, DNB och Industrifonden vittnar samtliga om fortsatt högtryck i Stockholmsbörsens hälsosektor. En fortsatt strid ström av bolag är på väg till börsen – och det tycks finnas gott om pengar att investera..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.