DI > Ekonomi

Friday, 16 November, 02:56

DI - 25 jun 18 kl. 07:20

Franska industrins sammanvägda inköpschefsindex steg oväntatDen franska industrins sammanvägda inköpschefsindex (Composite PMI) steg till 55,6 i juni jämfört med 54,2 föregående månad..
Läs mer på DI
Läs mer om:
PMI

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Franska, industrins, sammanvägda, inköpschefsindex, steg, oväntat
DI - 24 jul 18 kl. 09:07

Franska industrins sammanvägda inköpschefsindex sjönk mer än väntat

Den franska industrins sammanvägda inköpschefsindex (Composite PMI) sjönk till 54,5 i juli jämfört med 55,0 föregående månad..

DI - 24 jul 18 kl. 09:42

Tyska industrins sammanvägda inköpschefsindex steg i juli

Den tyska industrins sammanvägda inköpschefsindex (Composite PMI) steg till 55,2 i juli från 54,8 föregående månad..

DI - 05 feb 18 kl. 10:32

Storbritanniens sammanvägda inköpschefsindex sjönk

Markits sammanvägda inköpschefsindex för industrin och tjänstesektorn (composite) i Storbritannien sjönk till 53,5 i januari, från oreviderade 54,9 föregående månad.  Det rapporterar Reuters..

DI - 05 mar 18 kl. 05:42

Japans sammanvägda inköpschefsindex sjönk

Det sammanvägda inköpschefsindexet för industrin och tjänstesektorn (composite) i Japan noterades till 52,2 i februari, ner från 52,8 föregående månad..

DI - 03 okt 18 kl. 05:48

Japans sammanvägda inköpschefsindex sjönk

Det sammanvägda inköpschefsindexet för industrin och tjänstesektorn (composite) i Japan noterades till 50,7 i september, ner från 52,0 föregående månad..

DI - 23 nov 17 kl. 09:03

Kraftig skjuts i franska inköpschefsindex

Den franska industrins sammanvägda inköpschefsindex (Composite PMI) steg till 60,1 i november jämfört med 57,4 föregående månad. Det visar preliminär statistik. Enligt Bloomberg News väntades ett index på 57,2..

DI - 24 jan 17 kl. 09:16

Franskt inköpschefsindex starkare än väntat

Den franska industrins sammanvägda inköpschefsindex (Composite PMI) steg till 53,8 i januari från 53,1 föregående månad..

DI - 23 aug 17 kl. 09:06

Frankrike: Inköpschefsindex oförändrat

Den franska industrins sammanvägda inköpschefsindex (Composite PMI) var oförändrat på 55,6 i augusti jämfört med 55,6 föregående månad..

Affärsvärlden - 24 jul 17 kl. 09:40

Tyskt inköpschefsindex under förväntan

Den tyska industrins sammanvägda inköpschefsindex (Composite PMI) sjönk till 55,1 i juli från 56,4 föregående månad..

DI - 23 aug 17 kl. 09:36

Tyskt inköpschefsindex stiger

Den tyska industrins sammanvägda inköpschefsindex (Composite PMI) steg till 55,7 i augusti från 54,7 föregående månad..

Fler nyheter från DI

DI - 3 timmar sedan

Nordkoreansk tv: Kim Jong-Un har övervakat test av nytt vapen

Nordkoreas ledare Kim Jong-Un har på plats övervakat test av ett helt nytt strategiskt vapen. Det rapporterar den sydkoreanska nyhetsbyrån Yonhap, med hänvisning till nordkoreanska medier..

DI - 3 timmar sedan

Konkursförvaltaren i Northlandhärvan talar ut: "Det var på håret"

Gruvbolaget Northlands konkurs innebar stora ekonomiska förluster för både företag och småsparare.  Men konkursförvaltaren Hans Andersson är nöjd med utgången. .

DI - 4 timmar sedan

Nvidia rapportbommar – rasar i efterhandeln

Nvidia rasade i torsdagens efterhandel i USA sedan bolaget rapporterat omsättning och vinst för det tredje kvartalet som var lägre än analytikernas förväntningar. .

DI - 4 timmar sedan

NYT: Facebooks lobbyister mörkade ryska påverkansförsök

Facebook försökte länge dölja hur mycket man visste om ryska påverkansförsök, skriver New York Times. När kritiken var som störst anlitade nätjätten lobbyfirmor som kallade motståndare antisemiter – eller lade skuld på miljardären George Soros..

DI - 4 timmar sedan

Ikeabolagets vd: Mitt liv har präglats av diskriminering

Från ett fattigt område i Detroit till techstjärna – Taskrabbits vd Stacy Brown-Philpot är närmast unik i Silicon Valley. Nu vill hon visa att det går att bygga bolag med mångfald. ”Att säga att det är svårt är ett otroligt dåligt svar.

DI - 4 timmar sedan

Tyska regeringen lättar på miljöreglerna – vill undvika dieselförbud

Tysklands regering aviserar lättade miljöregler för att städer ska slippa införa körförbud för äldre dieselbilar. Beskedet möts med hård kritik från miljögrupper..

DI - 4 timmar sedan

Muntra miner på Wall Street – S&P 500 steg 1,1 procent

USA-börserna bröt på torsdagen de senaste dagarnas utförslöpa när S&P 500 steg 1,1 procent. Apple studsade upp 2,5 procent i spåren av de senaste dagarnas nedgång medan Cisco steg 5,5 procent. .

DI - 5 timmar sedan

Teckningskursen i Saabs nyemission spikad till 225 kronor

Teckningskursen i den företrädesemission som försvarskoncernen Saab offentliggjorde i slutet av oktober har fastställts till 225 kronor per aktie. Det framgår av ett pressmeddelande. .

DI - 5 timmar sedan

Balco förvärvar TBO-Haglinds för 120 miljoner

Balkongbolaget Balco meddelade på torsdagskvällen att bolaget förvärvar TBO-Haglinds. Köpeskillingen uppgår till 120 miljoner kronor och tillträde sker i december 2018. .

DI - 5 timmar sedan

Budgeten ger uträknad Kristersson ny ammunition

Samtidigt som regeringsbildningen går vidare, nu med Annie Lööf som sonderare, närmar sig det datum då riksdagen ska rösta om budgeten. Och mycket talar för att den alliansbudget som M och KD planerar för kommer att vinna i riksdagen – vilket skulle ge Ulf Kristersson ny ammunition inför avgörandet i statsministerduellen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.