Västerbottens Folkblad > Nyheter

Saturday, 21 July, 17:14

Västerbottens Folkblad - 25 jun 18 kl. 07:00

Härligt med brett utbud i MårdseleHärligt att det finns så brett utbud av olika sorters mat och fika i trakterna kring Mårdsele. Först mitt i byn ett härligt gammaldags cafe med väldigt mycket utbud av mat och fika. Bland annat våfflor och hembakat fikabröd som är väl värda att prova på. Vill man ha god, rejäl husmanskost så kan man [. ].
Läs mer på Västerbottens Folkblad
Läs mer om:
Mårdsele

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Härligtmed , brett, utbudi , Mårdsele

Fler nyheter från Västerbottens Folkblad

Västerbottens Folkblad - 15 minuter sedan

Lisa Gemmel: Undvik att vara Putins nyttiga idiot

Ett Sverige som står i brand närmar sig i långsamt de sista veckorna innan valet. Redan i våras verkade det stå klart vad valet skulle handla om: invandring, brottsbekämpning och hårdare tag. En orolig omvärld med människor på flykt som följd i kombination med en ökad ojämlikhet i Sverige sätter sina spår på det politiska […].

Västerbottens Folkblad - 45 minuter sedan

Uppmaningen: Gå inomhus

Alla som befinner sig i området kring branden i Olofsfors uppmanas att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation. Viktigt meddelande till allmänheten Det brinner i skog och mark och röken sprider sig mot Rundvik och Rödviken. Räddningsledaren uppmanar alla som befinner sig i området att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation.

Västerbottens Folkblad - 45 minuter sedan

[PLUS] De tog bilen till altaret

Motorveckan är i full gång och det är inte bara kärleken till bilarna som spirar. För fyra par i....

Västerbottens Folkblad - 1 timme sedan

Motorcyklist och bilist i krock

En motorcyklist har kolliderat med en personbil i Tansele i Lycksele kommun. Larmet kom in klockan 15.11 till SOS alarm.

Västerbottens Folkblad - 2 timmar sedan

[PLUS] Vann efter smarta uppladdningen

IFK Umeås Malin Skoog matchade värmen och tog säkert hem lördagens "Örträsk runt", efter smarta....

Västerbottens Folkblad - 3 timmar sedan

Direktrapport: Följ brandläget i länet

Här redovisar vi och sammanfattar det aktuella brandläget i Västerbotten just nu. Under lördagsmorgonen har det varit relativt lugnt. Men flera åskväder som drar fram över länet riskerar att sätta eld på den kruttorra marken..

Västerbottens Folkblad - 4 timmar sedan

Larm om röklukt i Umeå

Räddningstjänsten i Umeå har larmats om röklukt i ett flerfamiljshus. SOS Alarm uppger att det rör sig om ett hus på Måttgränd. Det finns i nuläget inga uppgifter om att det rör sig om en brand.

Västerbottens Folkblad - 4 timmar sedan

Åskväder över drabbat område

Ett kraftigt åskväder drar just nu fram över det av skogsbrand drabbade området i Nordmaling. Ett flertal blixtar har registrerats. Det är dock ännu oklart ifall de orsakat någon skada.

Västerbottens Folkblad - 4 timmar sedan

Larm om ny skogsbrand

Räddningstjänsten har larmats om en skogsbrand inom Storumans kommun. SOS Alarm uppger att branden upptäckts nära Buktesbäcken, mellan Laisbäck och Blaiken. Det finns i nuläget inga uppgifter om brandens omfattning.

Västerbottens Folkblad - 5 timmar sedan

Försökte bryta sig in

Polisen larmades på lördagen om ett inbrottsförsök i Näsåker, Skellefteå. Enligt anmälan har låset på ett stall brutits upp. Inget ska dock har försvunnit från stallen.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.