DI > Ekonomi

Wednesday, 12 December, 05:51

DI - 25 jun 18 kl. 06:28

Utbudet av nyproduktioner fortsätter svällaProduktionen av nya bostadsrätter är som en supertanker som det tar lång tid att få stopp på. I mitten av juni var 12.617 nya bostadsrätter till salu i Sverige, en ökning med 57 procent jämfört med samma tid förra året och den högsta siffran på fem år, visar statistik från bostadssajten Hemnet..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Sverige, Hemnet

Dela artikeln

40 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Utbudetav , nyproduktionerfortsätter , svälla
YLE - 15 aug 17 kl. 05:43

Utbudet av ekologisk hårvård ökar i Österbotten

Antalet ekofrisörer blir fler och fler i Österbotten. I våras utexaminerades de första i Vasa vid Yrkesakademin i Österbotten och det finns nu över 300 ekofrisörer i Finland. Också i Jakobstad finns det en svag positiv trend om man ser tillbaka på de fem senaste åren.

YLE - 14 aug 17 kl. 17:58

Det blir hela tiden enklare att vara vegan - utbudet bara växer

Det blir enklare att vara vegan. Utbudet växer och blir allt mångsidigare. Allt fler veganska delikatesser som bland annat glass dyker det upp hela tiden.

Affärsvärlden - 04 sep 14 kl. 15:52

Ingves: Utbudet av bostäder måste upp

Efter att ha släppt räntevapnet förespråkar nu Riksbanken politiska verktyg som bolånetak och amorteringskrav för att hålla nere efterfrågan på bostadsmarknaden och därigenom hushållens skuldsättning. Men utbudet på bostadsmarknaden spelar också en avgörande roll, säger Riksbankens ordförande Stefan Ingves i en intervju med SIX News..

DI - 29 mar 18 kl. 16:45

Ras i utbudet av fritidshus kan hålla uppe priserna

Utbudet av fritidshus som är till salu minskar kraftigt. Det kan leda till fortsatt stabila priser, tror bedömare. Vad det nya amorteringskravet får för effekt är för tidigt att säga..

Kristianstadsbladet - 24 jul 13 kl. 20:27

Tv från Järfälla kan ses av 600 000


Järfälla lokal-tv, en kanal som tidigare kunde ses av ungefär 50 000 tittare, kan plötsligt ses av 600 000 svenskar i hela landet. Anledningen är att kanalen gått över till att sända i Telias digitala nät, skriver Lokaltidningen Mitt i.Av tekniska skäl kan Telia inte dela upp sändningen på det digitala nätet.

BT - 24 jul 13 kl. 20:30

Tv från Järfälla kan ses av 600 000

Järfälla lokal-tv, en kanal som tidigare kunde ses av ungefär 50 000 tittare, kan plötsligt ses av 600 000 svenskar i hela landet. Anledningen är att kanalen gått över till att sända i Telias digitala nät, skriver Lokaltidningen Mitt i. Av tekniska skäl kan Telia inte dela upp sändningen på det digitala nätet.

Nyan - 13 jul 16 kl. 09:00

”Vi vill hålla kvar de åländska råvarorna”

Om de cirka femton lantbrukarna väljer bort Dahlmans kan slakteriverksamhetens framtid vara i fara.

– Det är allvarligt. Det skulle inte vara bra för oss om vi tappade större slaktvolymer, säger Dahlmans vd Johannes Dahlman.

Regeringen - 29 jul 16 kl. 11:20

Uppdrag till statliga samordnare att se över behovet av åtgärder för att säkerställa tillräcklig arbetskraftskapacitet inom byggbranschen

Regeringen beslutar att utse samordnare med uppdrag att se över behovet av åtgärder för att säkerställa att utbudet av arbetskraft inom byggbranschen motsvarar den förväntade efterfrågan på kort och lång sikt. Uppdraget ska utföras efter samråd med Regeringskansliet, berörda myndigheter och byggbranschens parter..

Kristianstadsbladet - 24 dec 15 kl. 03:00

Patric Nilsson: Idrotts­utbudet i Kristianstad är fantas­tiskt

Hooo, hooo... finns här några snälla idrottsföreningar? Mjällby AIF svarar förstås någon snabbt.

Kristianstadsbladet - 24 dec 15 kl. 03:00

Patric Nilsson: Idrotts­utbudet i Kristianstad är fantas­tiskt

Hooo, hooo... finns här några snälla idrottsföreningar? Mjällby AIF svarar förstås någon snabbt.

YLE - 13 aug 16 kl. 16:07

Lita inte på gamla svampböcker - kan innehålla föråldrad information

Det lönar sig inte att ta sig ut i skogen med en svampbok som gått fått i arv från mormor. I en gammal bok kan en giftig svamp nämligen presenteras som en matsvamp. Det är klokast att välja en färsk svampbok av en inhemsk författare.

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

McDonald's vill trappa ned på antibiotikan

Snabbmatsjätten McDonald's har gjort upp en plan för att stegvis trappa ned på mängden antibiotika i sina nötköttsburgare..

DI - 30 minuter sedan

Stillfront köper tysk spelutvecklare

Stillfront har förvärvat 100 procent av aktierna i Playa Games, en tysk spelutvecklare med cirka 70 miljoner registrerade användare..

DI - 30 minuter sedan

Huaweichefen får släppas mot borgen – men tuffa villkor

It-jätten Huaweis finanschef Meng Wanzhou får släppas mot borgen, meddelar en domare i Vancouver i Kanada..

DI - 30 minuter sedan

Här är fondkundernas viktigaste hållbarhetskrav

Tryck på när det gäller klimatet och rent vatten. Den uppmaningen riktar fondkunderna till SEB när banken frågar om ägaransvaret..

DI - 45 minuter sedan

Detta händer onsdag 12 december

Modejätten Inditex levererar kvartalsrapport på onsdagen. För svensk del kommer inflationssiffror för november medan riksdagen håller budgetomröstning..

DI - 7 timmar sedan

Flygbolagens knep snuvar resenärer på kompensation

Hittills i år har världens flygbolag sparat motsvarande 40 miljoner kronor på att helt enkelt förlänga flygtiderna och därmed minska risken för att behöva betala förseningsavgifter. .

DI - 8 timmar sedan

Två döda vid skjutning i Strasbourg – EU-parlamentet har stängts ned

Två människor har dödats och minst elva har skadats kritiskt i skottlossningar i Strasbourg i Frankrike. Polisen känner till identiteten på skytten och han jagas nu, rapporterar AFP. En utredning om terrorbrott har öppnats..

DI - 7 timmar sedan

Volvoavknoppning gör elsatsning med Scania

Bränslecellsbolaget PowerCell som knoppades av från Volvokoncernen inleder nu ett samarbete med Scania för att ta fram en elektrifierad sopbil till renhållningsföretaget Renova..

DI - 7 timmar sedan

E-tron – tanklös körning i ökenlandskap

Audis elbil E-tron hann inte i tid för att bli aktuell för årets bil 2019. Men Di har så klart kört den ändå, i Abu Dhabi av alla ställen.  Att vara elbilist i emiratet är ensamt bland alla bensinslukande suvar.

DI - 7 timmar sedan

Ola Källenius håller dörren öppen för Volvo

Från och med i maj 2019 tar Ola Källenius som första icke-tysk över jättekoncernen Daimler. Han gör det i en omställningsperiod där Volvoägaren Geely även är storägare i Daimler. Och Ola Källenius håller dörren på glänt för framtida samarbeten..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.