DI > Ekonomi

Monday, 24 September, 17:09

DI - 25 jun 18 kl. 06:28

Utbudet av nyproduktioner fortsätter svällaProduktionen av nya bostadsrätter är som en supertanker som det tar lång tid att få stopp på. I mitten av juni var 12.617 nya bostadsrätter till salu i Sverige, en ökning med 57 procent jämfört med samma tid förra året och den högsta siffran på fem år, visar statistik från bostadssajten Hemnet..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Sverige, Hemnet

Dela artikeln

40 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Utbudetav , nyproduktionerfortsätter , svälla
YLE - 15 aug 17 kl. 05:43

Utbudet av ekologisk hårvård ökar i Österbotten

Antalet ekofrisörer blir fler och fler i Österbotten. I våras utexaminerades de första i Vasa vid Yrkesakademin i Österbotten och det finns nu över 300 ekofrisörer i Finland. Också i Jakobstad finns det en svag positiv trend om man ser tillbaka på de fem senaste åren.

YLE - 14 aug 17 kl. 17:58

Det blir hela tiden enklare att vara vegan - utbudet bara växer

Det blir enklare att vara vegan. Utbudet växer och blir allt mångsidigare. Allt fler veganska delikatesser som bland annat glass dyker det upp hela tiden.

Affärsvärlden - 04 sep 14 kl. 15:52

Ingves: Utbudet av bostäder måste upp

Efter att ha släppt räntevapnet förespråkar nu Riksbanken politiska verktyg som bolånetak och amorteringskrav för att hålla nere efterfrågan på bostadsmarknaden och därigenom hushållens skuldsättning. Men utbudet på bostadsmarknaden spelar också en avgörande roll, säger Riksbankens ordförande Stefan Ingves i en intervju med SIX News..

DI - 29 mar 18 kl. 16:45

Ras i utbudet av fritidshus kan hålla uppe priserna

Utbudet av fritidshus som är till salu minskar kraftigt. Det kan leda till fortsatt stabila priser, tror bedömare. Vad det nya amorteringskravet får för effekt är för tidigt att säga..

Kristianstadsbladet - 24 jul 13 kl. 20:27

Tv från Järfälla kan ses av 600 000


Järfälla lokal-tv, en kanal som tidigare kunde ses av ungefär 50 000 tittare, kan plötsligt ses av 600 000 svenskar i hela landet. Anledningen är att kanalen gått över till att sända i Telias digitala nät, skriver Lokaltidningen Mitt i.Av tekniska skäl kan Telia inte dela upp sändningen på det digitala nätet.

BT - 24 jul 13 kl. 20:30

Tv från Järfälla kan ses av 600 000

Järfälla lokal-tv, en kanal som tidigare kunde ses av ungefär 50 000 tittare, kan plötsligt ses av 600 000 svenskar i hela landet. Anledningen är att kanalen gått över till att sända i Telias digitala nät, skriver Lokaltidningen Mitt i. Av tekniska skäl kan Telia inte dela upp sändningen på det digitala nätet.

Nyan - 13 jul 16 kl. 09:00

”Vi vill hålla kvar de åländska råvarorna”

Om de cirka femton lantbrukarna väljer bort Dahlmans kan slakteriverksamhetens framtid vara i fara.

– Det är allvarligt. Det skulle inte vara bra för oss om vi tappade större slaktvolymer, säger Dahlmans vd Johannes Dahlman.

Regeringen - 29 jul 16 kl. 11:20

Uppdrag till statliga samordnare att se över behovet av åtgärder för att säkerställa tillräcklig arbetskraftskapacitet inom byggbranschen

Regeringen beslutar att utse samordnare med uppdrag att se över behovet av åtgärder för att säkerställa att utbudet av arbetskraft inom byggbranschen motsvarar den förväntade efterfrågan på kort och lång sikt. Uppdraget ska utföras efter samråd med Regeringskansliet, berörda myndigheter och byggbranschens parter..

Kristianstadsbladet - 24 dec 15 kl. 03:00

Patric Nilsson: Idrotts­utbudet i Kristianstad är fantas­tiskt

Hooo, hooo... finns här några snälla idrottsföreningar? Mjällby AIF svarar förstås någon snabbt.

Kristianstadsbladet - 24 dec 15 kl. 03:00

Patric Nilsson: Idrotts­utbudet i Kristianstad är fantas­tiskt

Hooo, hooo... finns här några snälla idrottsföreningar? Mjällby AIF svarar förstås någon snabbt.

YLE - 13 aug 16 kl. 16:07

Lita inte på gamla svampböcker - kan innehålla föråldrad information

Det lönar sig inte att ta sig ut i skogen med en svampbok som gått fått i arv från mormor. I en gammal bok kan en giftig svamp nämligen presenteras som en matsvamp. Det är klokast att välja en färsk svampbok av en inhemsk författare.

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Förvaltaren: ”Försäljningen har vuxit med 10 procent varje månad”

Lannebo Fonders nystartade aktiefond Nordic Equities ser en ljus framtid i den finska pizzabranschen. Förvaltaren Lotta Faxén hyllar Kotipizzas snabba tillväxt..

DI - 10 minuter sedan

Uppgifter: USA:s vice justiteminister avgår

USA:s vice justitieminister har lämnat in en avskedsansökan till Vita husets stabschef John Kelly, rapporterar nyhetssajten Axios med hänvisning till källor..

DI - 15 minuter sedan

Skånska Energis ordförande: "En tredje budgivare kan inte uteslutas"

Fler än de två nuvarande budkontrahenterna på Skånska Energi har ingående studerat bolaget, och det är inte omöjligt att en tredje spelare ger sig in i leken. Det bedömer styrelseordförande Jens Wikstedt i en kommentar till Di..

DI - 30 minuter sedan

Dallas Fed Index sjönk mer än väntat

USAs Dallas FED index minskade mer än väntat i september..

DI - 30 minuter sedan

ECB-chefen: EU kommer inte lämna Irland i sticket

Det är osannolikt att EU skulle lämna Irland i sticket vid en hård brexit. Det sade ECB-chefen Mario Draghi vid den kvartalsvisa utfrågningen i Europaparlamentets ekonomiska utskott på måndagen. .

DI - 30 minuter sedan

Räntor och valutor: Kronan något ned – Europaräntor ökar

Euron stärktes och europaräntorna steg på måndagen efter att ECB-chefen Mario Draghi uttalat sig något mer hökaktigt än väntat om den underliggande inflationen.  Vid svensk stängning handlades euron strax under 1:18 mot dollarn. .

DI - 45 minuter sedan

DDM raises EUR 12 million of senior secured bonds and lower its cost of funding

NOT FOR RELEASE, PUBLICATION OR DISTRIBUTION IN WHOLE OR IN PART, DIRECTLY OR INDIRECTLY, IN AUSTRALIA, CANADA, THE REPUBLIC OF CYPRUS, HONG KONG, THE REPUBLIC OF ITALY, JAPAN, NEW ZEALAND, THE REPUBLIC OF SOUTH AFRICA, THE UNITED KINGDOM, THE UNITED STATES OR ANY OTHER JURISDICTION WHERE SUCH RELEASE, PUBLICATION OR DISTRIBUTION WOULD BE UNLAWFUL OR WOULD REQUIRE REGISTRATION OR ANY OTHER MEASURES..

DI - 45 minuter sedan

Lista: Kraftigt ökade försäljningstider på borätter - så ser det ut i ditt län

Det tar allt längre tid att få lägenheten såld. I Stockholm har snittförsäljningstiden exploderat på ett år. Se hur det har gått i Ditt län..

DI - 45 minuter sedan

New York-börserna: Energisektorn går framåt

De ledande börserna på Wall Street inledde veckans första handelsdag med sjunkande kurser. Ett skärpt tonläge i handelskonflikten mellan USA och Kina tillsammans med ett stigande oljepris tyngde utvecklingen..

DI - 1 timme sedan

En tredje omröstning väntar för posten som andre vice talman

I den andra omröstningen blev resultatet ungefär det samma som i första omgången..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.