Västerbottens Folkblad > Nyheter

Tuesday, 17 July, 11:16

Liknande nyheter

Taggar: Pärlbröllop
Blekinge Läns tidning - 29 sep 16 kl. 06:00

Jonas …Gardell firar pärlbröllop

Nu är det dags för Jonas Gardell att göra bokslut över 30 år som scenartist. Han gör det med showen 30 år tillsammans, som kommer till Karlskrona i december, och självbiografiska boken ”Bara på besök”..

Västerbottens Folkblad - 22 jun 18 kl. 06:55

Pärlbröllop

Lena Andersson Söderlund och Ove Andersson, Umeå, firar på midsommarafton sin 30-åriga bröllopsdag. Vigseln förrättades i Stadskyrkan av Ingegerd Fries..

Västerbottens Folkblad - 09 jul 18 kl. 06:20

Pärlbröllop

Gun-Inger och Sven-Olof Ek, Lantvallen, Bygdeå, firar måndag den 9 juli sin 30-åriga bröllopsdag. Vigseln förrättades i Bygdeå kyrka..

Västerbottens Folkblad - 14 jul 18 kl. 06:00

Pärlbröllop

Ola och Katarina Ågerlind, Brån, firar lördag den 14 juli sin 30-åriga bröllopsdag. Vigseln förrättades i Tegs Kyrka av komminister Henry Andersson. Foto: Ateljé Sandro och Katarina Ågerlind..

Fler nyheter från Västerbottens Folkblad

Västerbottens Folkblad - 1 timme sedan

Rattfyllerist stoppad

Vid 05-tiden på tisdagsmorgonen stoppade polisen en misstänkt rattfyllerist i Vindeln. Polisen stoppade och kontrollerade bilen. Föraren, en kvinna, blåste då positivt i polisens sållningsinstrument och fick följa med polisen för ytterligare provtagning.

Västerbottens Folkblad - 1 timme sedan

Kolliderade med älg – två skadades

En bil kolliderade med en älg natten mot tisdag. Älgen ska ha klarat sig utan skador, men två män i 20-årsåldern fick uppsöka sjukvård. Det var vid 02-tiden natten mot tisdag som olyckan inträffade på Lagervägen, Klockarbäcken.

Västerbottens Folkblad - 1 timme sedan

Nytt bevattningsförbud utfärdat

På grund av det torra vädret, låga vattenflödet och höga vattenförbrukningen har bevattningsförbud införts. Nu gäller det även i Åsele kommun där man från och med måndag den 16 juli bland annat inte får vattna gräsmattor. Åsele Kommun inför bevattningsförbud för att kunna hålla vattenförsörjningen till alla abonnenter.

Västerbottens Folkblad - 1 timme sedan

Förre Lövenmålvakten flyttar till Polen

Efter spel i vitryska och danska ligan väntar nu en hockeysäsong i Polen för Kevin Lindskoug. Målvakten spelade i Björklöven säsongerna 2014/15 (92,2 i räddningsprocent) och 2015/16 (91,8). Efter det bar det av till Vitryssland och senaste säsongen spelade han 33 matcher med danska Rungsted Seier Capital, där räddningsprocenten landade på 90,2 (med det hamnade han precis […].

Västerbottens Folkblad - 1 timme sedan

Mopedstöld i Umeå

Strax efter midnatt natten mot tisdag fick polisen in samtal om en misstänkt mopedstöld på Sofiehem. Ett vittne hade sett två killar som tog en moped. Polisen åkte dit och höll förhör med vittnet samt skrev en anmälan om stöld.

Västerbottens Folkblad - 1 timme sedan

Gothia Cup dag 1: Så gick det för länslagen

Gothia Cup kickade i gång under måndagen. Så gick det för länslagen: Umeå Södra F15 2-0 Barkarö SK Umeå IK F17  0-0 CA Osasuna Sandåkerns SK P15 1-0 Go-Pro Sports Sandåkerns SK P14 7-0 FC KR Sandåkerns SK F16 1-3 ATSV Scharmbeckstotel Sandåkerns SK F15 1-6 Lambertseter IF Umedalens IF F15 0-3 Team Odense Q Umedalens IF […].

Västerbottens Folkblad - 2 timmar sedan

Hårt tryck på 112 – vädjar till de som inte är i akut behov

SOS Alarm har fått in extrema mängder samtal under det varma och torra vädret. Lördagen den 14 juli blev årets toppnotering, när larmen var i samma nivå som på nyårsafton. Nu vädjar SOS Alarm om att inte ringa 112 om man inte är i akut behov av hjälp.

Västerbottens Folkblad - 2 timmar sedan

Nu är det eldningsförbud i hela länet

Det har varit eldningsförbud i stora delar av Västerbotten. Nu har det införts i samtliga länskommuner. Torkan och värmen har gett en besvärlig situation i skog och mark med mängder av skogsbränder som följd.

Västerbottens Folkblad - 3 timmar sedan

[PLUS] Lövenproduktens drömställe att spela på: Dubai

I vintras var han och lirade hockey i Barcelona – och det är utlandsspel Marcus Wallmark siktar på....

Västerbottens Folkblad - 3 timmar sedan

”Auktionssommar” i Obbola

Är du en expert på antika förmål? Då kanske det turnerande tv-programmet Auktionssommar är något för dig! Den 12:e augusti kommer de till Umeå för en storslagen final.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.