SmålandsPosten > Nyheter

Wednesday, 18 July, 06:53

SmålandsPosten - 25 jun 18 kl. 04:00

WWF bränner förtroendeEn oansvarig opinionsundersökning får inte ändra skogsvårdslagen..
Läs mer på SmålandsPosten
Läs mer om:
WWF

Dela artikeln

140 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: WWF, bränner, förtroende

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Vinstlyft för Handelsbanken

Handelsbanken redovisar en rörelsevinst på 6 220 miljoner kronor för årets andra kvartal. Det kan jämföras med vinsten på 5 257 miljoner kronor motsvarande period i fjol. Analytiker hade enligt Reuters i genomsnitt räknat med en rörelsevinst på 6 133 miljoner kronor.

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Nobis Air ger upp flygplaner

Nobis Air ger upp planerna på flygtrafik från Växjö till Arlanda och Oslo. – De har bestämt sig för att stänga ner projektet, säger Ulf Axelsson, vd på Växjö Småland Airport..

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Guidade turer i Växjö Domkyrka

Under sommaren håller Växjö domkyrka guidade visningar, både för gamla och unga. Något som ger besökarna chansen att upptäcka nya delar av kyrkan. – Vi har insett att folk älskar hemliga skrymslen och vrår, säger Elin Sundelin, som guidar besökarna..

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Skogsbrand närmar sig Yosemite

Minst sex större skogs- och markbränder rasar i Kalifornien, som har den värsta inledningen av den årliga brandsäsongen på ett decennium. Den mest omtalade kallas Ferguson-branden, och närmar sig den världsberömda nationalparken Yosemite.(TT).

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Lena Nilsson: Ännu en sommar

"Det är så stort att jag får gå på jorden ännu en sommar…" Så lyder några strofer i poeten Erik Lindorms dikt "Sommardag. Ännu en sommar. Vid denna tid i livet är det ofrånkomligt att inte blicka bakåt.

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Gårdsliv ger Zanna mersmak

En framtid på bondgård var aldrig något ölänningen Zanna Öhrbom hade sett framför sig. Men nu kan hon inte tänka sig något annat. Hårt arbete, samarbete och den kärlek som uppstår till djuren är ingenting hon vill vara utan..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

LSS får inte urholkas

Hur vill Kronobergs politiker arbeta med den allt mer ökande gruppen av människor med olika funktionsnedsättningar och psykisk ohälsa? Den frågan ställdes av en grupp oroliga föräldrar till unga vuxna med olika funktionsnedsättningar och psykisk ohälsa i Smålandsposten den 12 juni. I dag svarar fyra representanter för Liberalerna i Kronoberg..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Pensionärer får det bättre med en M-regering!

Svar till Annika Strandhälls debattartikel om pensioner..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Man ska känna sig trygg när man blir gammal

Kristdemokraterna vill införa en äldreboendegaranti..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Nu måste gymnasielagen börja praktiseras ordentligt

Gymnasielagen, som ger vissa unga asylsökande möjlighet att få uppehållstillstånd för gymnasiestudier, trädde i kraft den 1 juli. Mindre än en vecka senare avslog Migrationsdomstolen i Malmö en sådan ansökan, då domstolen inte anser att den sökande kan bevisa sin identitet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.