SmålandsPosten > Nyheter

Wednesday, 26 September, 09:09

Liknande nyheter

Taggar: WWF, bränner, förtroende

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Växjö: Kommunen varnar för falska samtal

Växjö kommun varnar nu för falska samtal om ventilationskontroller. Flera invånare ska ha fått telefonsamtal från ett företag som säger att de samarbetar med Växjö kommun..

SmålandsPosten - 10 minuter sedan

Hård press på Kanada i Nafta-förhandlingar

Tiden för ett uppdaterat Nafta 2. 0 mellan USA och Kanada rinner iväg, enligt USA:s chefsförhandlare Robert Lighthizer som anser att Kanada gör för små eftergifter för att ett nytt avtal ska kunna nås.(TT).

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Amnesty: Obetalda löner på VM-byggen

Ett 80-tal immigrantarbetare i Qatar, som håller på att bygga arenor och infrastruktur inför fotbolls-VM 2022, har inte fått lön på flera månader. En del av dem inte sedan i februari 2016.(TT).

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Vuxenskolan bygger sig större

Med två nya utbildningar har antalet elever på Vuxenskolan ökat. Rektorn Tony Lundström ser goda förutsättningar för eleverna att få jobb efter att de avslutat utbildningen..

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Räntehöjning väntar i USA

Att den amerikanska centralbanken Federal Reserve (Fed) höjer styrräntan senare på onsdagen är det få som tvivlar på. Vad finansmarknaderna snarare fokuserar på är om Fed kommer indikera en accelererande åtstramningspolitik framöver. Detta sedan tecken kommit på en allt starkare tillväxt i USA.

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

En till sjukhus efter knivbråk

En person har förts till sjukhus efter ett bråk i Sundbyberg. En kniv ska ha använts under bråket, som inträffade vid Rissne torg på onsdagsmorgonen. - Personen är vid medvetande, har jag hört från patrullen på sjukhuset.

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Munter stämning på Asiens börser

Tokyobörsen avslutade onsdagshandeln uppåt, i linje med resultatet de senaste åtta dagarna. Börsens Nikkei225-index stängde på plus 0,4 procent medan det bredare Topix-index låg oförändrat. Handeln ser ljus ut i grannlandet Kina.

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Skanska bygger campusområde i USA

Byggbolaget Skanska har vunnit en order om att bygga ett nytt campusområde till Collin College i Wylie, Texas, meddelar företaget i ett pressmeddelande. Avtalet är värt 131 miljoner dollar, motsvarande 1,2 miljarder kronor och omfattar fyra byggnader på en yta omkring 32 000 kvadratmeter.(TT).

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Tre efterlysta för kängurutortyr

Polisen i Australien efterlyser tre män som misstänks ha torterat och dödat två kängurur vid två olika tillfällen. Nyheten kommer bara några dagar efter det att en man gripits anklagad för att medvetet ha mejat ned emuer - en strutsliknande fågel - med sin bil.(TT).

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Misstänkt för ett 30-tal mordbränder gripen

En man i 35- till 40-årsåldern har gripits i Rättvik misstänkt för ett 30-tal mordbränder, rapporterar lokala medier. - Jag kan bekräfta att en man är gripen, säger Jens auf der Heide vid polisens ledningscentral i region Bergslagen till TT.(TT).Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.