SmålandsPosten > Nyheter

Saturday, 21 July, 19:32

Liknande nyheter

Taggar: EU-stormkring , internet
YLE - 02 jul 16 kl. 07:56

Internet står inför ett historiskt maktskifte – vem bryr sig?

Visste du att internet står vid randen av ett historiskt maktskifte? Nej, tänkte väl det. Alla använder vi internet dagligen, men få av oss vet eller bryr sig om hur internet styrs och vem som har makten över det.

Nya Wermlands Tidningen - 13 dec 13 kl. 18:53

Psykolog varnar för internet

Internet är en källa till kunskap, men överdoseringen blir alltmer problematisk. Föräldrarna ser snart inte sina barn för alla sociala medier de skall medverka i sa Hans Gunnar Storm, leg. psykolog, när han på fredagen talade vid Danske Banks kundmöte i Karlstad.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Den här döda tvättbjörnen tog internet med storm

Det hela började med att en invånare i Toronto stötte på en död tvättbjörn under morgonen. Djuret låg utsträckt på trottoaren och personen gjorde det en god medborgare gör. Han twittrade till kommunen.

Cornucopia - 12 dec 14 kl. 15:55

Fredagsmys: Klass 2-varning i södra Sverige - storm och snö(kanon?)

SMHI har utfärdat en klass 2-varning för delar av södra Sverige. Det ska bli storm och snö, och med temperaturer runt noll grader och isfritt hav finns det potential (enligt mig) för en sk snökanon. 
Klass 2-varningen omfattar för stunden, undantaget till havs, Halland, Skåne, Öland och Gotland.

YLE - 23 nov 15 kl. 17:47

Dagens mobiltelefoner är inte lika förberedda på storm

Det moderna samhället visade igen i helgen hur sårbart det faktiskt var när snöoväder slog ut elnätet och fick mobilerna i Juupajoki att sluta fungera. Den som var i nöd skulle fysiskt ta sig till närmaste brandstation för att få hjälp. Det behövdes inte mer än en snöstorm och ett snöfall på 35 centimeter under ett dygn för att slå ut något av det allra dyrbaraste som vi har i dagens samhälle, nämligen mobiltelefonerna.

DN - 25 jul 17 kl. 11:22

Nicolas Cages besök i Kazakstan väcker uppmärksamhet på internet

En bild där Nicolas Cage, iförd traditionella kazakiska kläder och med tom blick, står bredvid Kazakstans första dam har tagit internet med storm..

BT - 26 okt 13 kl. 15:16

Brittisk storm på väg mot Sverige

Efter helgen kan den första riktiga höststormen dra in över Sverige. Värst väntas det bli i södra och västra delarna av landet. Räddningstjänsten uppmanar skåningarna att förbereda sig väl.

GöteborgsPosten - 25 nov 15 kl. 16:49

Här är den galna kondom-trenden som tar nätet med storm

Det började som ett fånigt skämt mellan två killar. Nu har det växt till att bli ett helt nytt internet-fenomen..

Västerbottens Folkblad - 14 apr 16 kl. 12:42

Alexandros Eurovision-lego tar världen med storm

En månad kvar till Eurovision song contest-finalen i Stockholm. Intresset för Alexandro Kröger Degerfeldts lego-figurer blir allt större. På Internet lever hans fantastiska Eurovison-skapelser sitt eget virala liv.

Helsingborgs Dagblad - 10 jun 16 kl. 09:43

Den här pyttekoalan sötchockar internet

Separerades från berusad mamma under storm..

SVT - 30 aug 17 kl. 20:00

Bilden på en man som räddar kvinna och barn blev viral – nu kokar internet

En amerikansk kolumnist twittrade ut en bild från översvämningarna i USA som har orsakat en smärre storm på egen hand. På fotot syns en man bära en kvinna som i sin tur håller sina armar runt ett spädbarn. Men det är bildtexten ”Det är så här det ska vara, vad än någon genusprofessor har fått för sig” som väckt mikrobloggens skoningslösa vrede..

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Länet: Batterier i container började brinna

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Lavrov: Ryska greps på falska grunder

Ryskan som sitter anhållen i USA misstänkt för spioneri är anklagad på falska grunder och bör släppas. Det säger Rysslands utrikesminister Sergei Lavrov i ett telefonsamtal med sin amerikanske kollega Mike Pompeo.(TT).

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Göteborg laddar för Guns Nâ?? Roses

En bit efter klockan åtta i kväll intar Guns Nâ?? Roses scenen på Ullevi i Göteborg. Bandets fans har redan tagit över staden och laddar för en monsterkonsert.

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Akilov ska sitta i Kumlabunkern

Rakhmat Akilov, dömd till livstid fängelse för terrordådet på Drottninggatan i Stockholm, ska avtjäna sitt straff på säkerhetsavdelningen vid Kumlafängelset.(TT).

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Fraile avgjorde i brant uppförsbacke

Spanjoren Omar Fraile vann den 14:e etappen av Tour de France efter en sen utbrytning i den sista stigningen till målet i Mende. Etappen avslutades med en tre kilometer lång stigning med över tio procent i snittlutning och där kunde Fraile komma ifatt belgaren Jasper Stuyven och avgöra.(TT).

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Han åker norrut för att bistå i brandbekämpningen

Martin Unell blir Växjö kommuns första bidrag till kollegor som lider av skogsbränderna. På måndag åker han till Gävle. – Vi som inte är så drabbade av bränderna måste hjälpa de som är hårt drabbade, säger han..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Fick fly elden - nu är bönderna tillbaka

Boende som fått lämna sina gårdar i södra Härjedalen fick under lördagen återvända - men måste vara beredda på att evakuera ännu en gång om branden sprider sig. - Man tänker först på djuren som fortfarande är ute i skogen, att vi måste få tillbaka dem hem, säger bonden Mikael Jonasson.(TT).

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Vem shoppade vad på flygmässan?

Affärer för 192 miljarder dollar, motsvarande 1 705 miljarder kronor, har gjorts upp vid den stora flygmässan Farnborough. Det är en ökning med mer än 50 procent sedan den förra mässan för två år sedan, uppger arrangörerna. Men många kunder väljer att inte skylta med sina köp.

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Strandberg stal showen i Örebro

Publikfavoriten Anders Christiansen var tillbaka i MFF-dressen. Men det skulle bli Carlos Strandbergs show i sommarheta Örebro.   Anfallaren visade vägen med två snygga mål när Malmö besegrade ÖSK med 2-1.

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Kinhult fortsätter sin stabila majordebut

Marcus Kinhult har störts av en ryggskada i två år. Att den har blivit bättre är en stor förklaring till 21-åringens stabila majordebut i British Open. - Det har varit lite jobbigt, säger han.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.