SmålandsPosten > Nyheter

Wednesday, 12 December, 06:36

SmålandsPosten - 25 jun 18 kl. 04:00

EU-storm kring internetEU mår bättre ju tidigare folk har möjlighet att bilda opinion..
Läs mer på SmålandsPosten

Dela artikeln

20 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: EU-stormkring , internet
YLE - 02 jul 16 kl. 07:56

Internet står inför ett historiskt maktskifte – vem bryr sig?

Visste du att internet står vid randen av ett historiskt maktskifte? Nej, tänkte väl det. Alla använder vi internet dagligen, men få av oss vet eller bryr sig om hur internet styrs och vem som har makten över det.

Nya Wermlands Tidningen - 13 dec 13 kl. 18:53

Psykolog varnar för internet

Internet är en källa till kunskap, men överdoseringen blir alltmer problematisk. Föräldrarna ser snart inte sina barn för alla sociala medier de skall medverka i sa Hans Gunnar Storm, leg. psykolog, när han på fredagen talade vid Danske Banks kundmöte i Karlstad.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Den här döda tvättbjörnen tog internet med storm

Det hela började med att en invånare i Toronto stötte på en död tvättbjörn under morgonen. Djuret låg utsträckt på trottoaren och personen gjorde det en god medborgare gör. Han twittrade till kommunen.

Cornucopia - 12 dec 14 kl. 15:55

Fredagsmys: Klass 2-varning i södra Sverige - storm och snö(kanon?)

SMHI har utfärdat en klass 2-varning för delar av södra Sverige. Det ska bli storm och snö, och med temperaturer runt noll grader och isfritt hav finns det potential (enligt mig) för en sk snökanon. 
Klass 2-varningen omfattar för stunden, undantaget till havs, Halland, Skåne, Öland och Gotland.

YLE - 23 nov 15 kl. 17:47

Dagens mobiltelefoner är inte lika förberedda på storm

Det moderna samhället visade igen i helgen hur sårbart det faktiskt var när snöoväder slog ut elnätet och fick mobilerna i Juupajoki att sluta fungera. Den som var i nöd skulle fysiskt ta sig till närmaste brandstation för att få hjälp. Det behövdes inte mer än en snöstorm och ett snöfall på 35 centimeter under ett dygn för att slå ut något av det allra dyrbaraste som vi har i dagens samhälle, nämligen mobiltelefonerna.

DN - 25 jul 17 kl. 11:22

Nicolas Cages besök i Kazakstan väcker uppmärksamhet på internet

En bild där Nicolas Cage, iförd traditionella kazakiska kläder och med tom blick, står bredvid Kazakstans första dam har tagit internet med storm..

BT - 26 okt 13 kl. 15:16

Brittisk storm på väg mot Sverige

Efter helgen kan den första riktiga höststormen dra in över Sverige. Värst väntas det bli i södra och västra delarna av landet. Räddningstjänsten uppmanar skåningarna att förbereda sig väl.

GöteborgsPosten - 25 nov 15 kl. 16:49

Här är den galna kondom-trenden som tar nätet med storm

Det började som ett fånigt skämt mellan två killar. Nu har det växt till att bli ett helt nytt internet-fenomen..

Västerbottens Folkblad - 14 apr 16 kl. 12:42

Alexandros Eurovision-lego tar världen med storm

En månad kvar till Eurovision song contest-finalen i Stockholm. Intresset för Alexandro Kröger Degerfeldts lego-figurer blir allt större. På Internet lever hans fantastiska Eurovison-skapelser sitt eget virala liv.

Helsingborgs Dagblad - 10 jun 16 kl. 09:43

Den här pyttekoalan sötchockar internet

Separerades från berusad mamma under storm..

SVT - 30 aug 17 kl. 20:00

Bilden på en man som räddar kvinna och barn blev viral – nu kokar internet

En amerikansk kolumnist twittrade ut en bild från översvämningarna i USA som har orsakat en smärre storm på egen hand. På fotot syns en man bära en kvinna som i sin tur håller sina armar runt ett spädbarn. Men det är bildtexten ”Det är så här det ska vara, vad än någon genusprofessor har fått för sig” som väckt mikrobloggens skoningslösa vrede..

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Dom faller efter dödsskjutning i garage

Tre vuxna och ett barn satt i en bil på väg att parkera i ett garage i Östberga i Stockholm när de i augusti 2017 blev beskjutna med automatvapen. Två av männen träffades - en 21-årig man skadades så svårt att han senare avled.(TT).

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Apan Skywalker bland nya arter i Mekong

En gibbonapa kallad Skywalker och en padda med spetsiga horn som har getts namnet "älvan från Midgård". De finns bland 157 nyupptäckta djur- och växtarter i det biologiskt rika Mekongområdet i Asien.(TT).

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Petter Northug väntas lägga av

Petter Northug tänker i dag avslöja att han har beslutat sig för att lägga av, erfar NRK och norska TV2. Skidlegendaren har utlyst en presskonferens i Trondheim vid lunchtid där även landslagschefen Espen Bjervig och norska landslagets sprinttränare Arild Monsen ska närvara.(TT).

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Sanna Hellberg: Ett uppror för verklighetens varulvar

Jag kastar en blick på fickuret, rusar genom källargångarna, tar stentrapporna i fyra kliv och snubblar in i riddarsalen just när rektorn lutar sig ut över balkongräcket och ryter: ”Är Elsa Linderholm här?”.

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Vanligt med oerfarna läkare på akuten

Läkarkompetensen varierar stort på landets akutmottagning och är inte sällan bristfällig, konstaterar Myndigheten för vård- och omsorgsanalys efter en kartläggning, skriver Dagens Medicin.(TT).

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Besvikna indier kan bromsa Modis framgångar

Det regerande BJP förlorar makten i minst två viktiga delstatsparlament i Indien. Resultatet är ett slag mot premiärminister Narendra Modi - och en temperaturmätare inför det kommande parlamentsvalet.(TT).

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Elevchatt ledde till polistillslag

Beväpnad polis slog till mot en skola i Trondheim på tisdagen efter att elever chattat om en skolskjutning. Polisen bedömer att det handlar om otillåtet uppträdande på sociala medier.(TT).

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Blohm: "Kan bara försöka vinna mot Ryssland"

En EM-semifinal finns inom räckhåll för Sverige - åtminstone i teorin. Blågult kan dock bara påverka utgången i en match av tre. - Vi kan bara försöka vinna mot Ryssland - och försöka vinna med så många mål som möjligt, säger mittsexan Linn Blohm inför dagens ödesomgång i Nantes.

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Hyresgästföreningen väljer att be om ursäkt

Vår uppgift i förhandlingarna om hyran är att komma överens med hyresvärden om en hyra som är rimlig. Det har vi misslyckats med när det gäller Växjöbostäder och vi ber om ursäkt för det..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Är det en kartellbildning vi ser i Alvesta?

Socialdemokraternas, Centerpartiets och Moderaternas omstrukturering av nämndplatser, från 11 till 13, för att Socialdemokraterna ska kunna upprätthålla makten börjar likna en kartellbildning i Alvesta kommun..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.