DI > Ekonomi

Sunday, 24 March, 09:48

DI - 24 jun 18 kl. 17:53

Erdogan tar täten i valet i TurkietMed knappt 20 procent av rösterna i presidentvalet räknade leder Erdogan stort med 59,9 procent av rösterna. Huvudmotståndaren Ince får 25,8 procent..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Turkiet, Erdogan, Ince

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Erdogan, tar, täteni , valeti , Turkiet
Sydsvenskan - 07 okt 13 kl. 06:30

Den hetaste frågan:vem tar vem efter valet ?

Elva månader före valet har Stefan Löfven och de rödgröna partierna ett kraftigt övertag över alliansen.Men frågan är om de utgör ett regeringsalternativ.I söndagens partiledardebatt i SVT försökte de fyra borgerliga ledarna övertyga tittarna om att svaret är nej.

Nyhetskanalen - 10 jun 12 kl. 21:32

Socialistpartiet tar täten i franskt parlamentsval

President Francois Hollandes Socialistparti tar täten i det franska parlamentsvalet, vars första omgång hölls på söndagen. Enligt de första mätningarna efter det att vallokalerna stängt klockan 20 fick Socialistpartiet omkring 35 procent av rösterna. Högerpartiet UMP fick även det omkring 35 procent.

Sydsvenskan - 17 aug 15 kl. 09:23

H&M tar täten på stigande börs

Stockholmsbörsen inleder veckan med stigande kurser. Uppgångar på Wall Street bidrar.Klädjätten Hennes & Mauritz tar täten efter goda försäljningssiffror, aktien stiger med två procent.

Helsingborgs Dagblad - 17 aug 15 kl. 09:23

H&M tar täten på stigande börs

Stockholmsbörsen inleder veckan med stigande kurser. Uppgångar på Wall Street bidrar.Klädjätten Hennes & Mauritz tar täten efter goda försäljningssiffror, aktien stiger med två procent.

DI - 13 apr 17 kl. 09:00

Malmö tar täten när bostadspriserna lyfter

Bostadspriserna fortsätter att ticka uppåt. Malmö tar täten i uppgången men i Stockholm har bostadsmarknaden tappat fart..

Dagens Medicin - 04 jul 18 kl. 14:25

Studenterna tar täten för personcentrerad vård

Studenterna tar täten kring personcentrerad vård och ett interprofessionellt arbetssätt via ett nytt nätverk. – Det är en attitydfråga vid lärosätena. Studenterna behöver arbetssättet för att klara sig i framtidens sjukvård, säger Viviana Lundberg, sammankallande i nätverket..

UNT - 09 jul 18 kl. 20:17

Västra sidan tar båten till matchen

Västra sidan kastar loss och tar båten till säsongens viktigaste match hitills..

YA - 26 sep 18 kl. 00:01

Nykomling tar täten för Moderaterna

Simrishamns mest kryssade politiker tar täten för Moderaterna. Jeanette Ovesson har valts till partiets gruppledare och skulle inte tacka nej till en kommunalrådspost..

YA - 05 dec 18 kl. 00:01

Simrishamnare tar täten för Ystads lasarett

Malin Henriksson (L) tar täten för Ystads lasarett. Hon ser fram emot att vara med och ”vässa verksamheten” och brinner särskilt för BB och personcentrerad vård..

FriaTider - 27 jan 14 kl. 11:32

Le Pen tar täten inför EU-valet

Front National är Frankrikes största parti inför valet till Europaparlamentet i maj, visar en ny opinionsundersökning från FIFG Journal du Dimanche..

Fler nyheter från DI

DI - 4 minuter sedan

Ministrarna redo att hugga Theresa May i ryggen

Premiärminister Theresa May hotas av revolt i sin egen regering. Flera av ministrar vill få bort henne så snart som möjligt, rapporterar brittiska medier. .

DI - 1 timme sedan

Metros ägare hotar stämma Kinnevik på 300 Mkr

Metros vd och ägare, Christen Ager-Hanssen, hotar att stämma investmentbolaget Kinnevik på 300 miljoner kronor. Det skriver Expressen..

DI - 1 timme sedan

Chefstips: Så lämnar du dåliga besked till personalen

Ingen chef kommer undan tuffa samtal, där medarbetare ska avskedas eller få veta att de underpresterar. Här är retorikexperternas tips på hur du levererar besvärliga besked som ett ledarproffs. .

DI - 1 timme sedan

Motorer i gång på kryssningsfartyg i sjönöd

Hundratals passagerare är kvar på kryssningsfartyget som råkade i sjönöd vid Norges kust. ”Tre helikoptrar går i skytteltrafik”, säger Per Fjeld vid räddningscentralen HRS. Fartyget var nära att gå på grund, men tar sig nu långsamt framåt för egen maskin..

DI - 1 timme sedan

S vill tillåta CSN-lån för yrkeskörkort

Det är sedan ett drygt halvår tillbaka möjligt att få CSN-lån för att ta körkort för personbil. På Socialdemokraternas kongress som pågår i Örebro i helgen, föreslås nu att möjligheterna breddas till att inkludera yrkeskörkort som lastbils- och busskörkort, rapporterar Sveriges Radio Ekot..

DI - 1 timme sedan

Estnisk valsegrare nobbas för populister

Reformpartiet – som fick allra störst väljarstöd i valet i Estland – sätter segerropet i halsen. Regerande Centerpartiet nobbar en bred koalition och för i stället informella samtal med högerpopulistiska, nationalkonservativa Ekre..

DI - 11 timmar sedan

Många köp går åt skogen – här är tipsen för att lyckas

Många företagsköp går tyvärr åt pipan. Men den som gör alla rätt kan skörda stora värden i framtiden. Här är hemligheterna för lyckas med ett förvärv..

DI - 11 timmar sedan

Han ratade 50 företag – sen hittade han guldklimpen

MÖRRUM. Med förvärvet av Contura Steel blev entreprenörsdrömmen diskbänksrealism.  Efter alla år inom olika storbolag står nu diskbänkstillverkningen i Blekinge – liksom ägaren Patrik Jarlhage – för första gången på egna ben..

DI - 12 timmar sedan

6.000 poliser och militärer gjorde lördagen ”lugn” i Paris

Lördagens protester i Frankrike blev betydligt lugnare än helgen innan, sedan den polisiära närvaron utökats och fått militärt understöd..

DI - 13 timmar sedan

Skatteexperter: Stålbad väntar privat vård

Den infekterade momsstriden inom vårdsektorn fortsätter. Frågan är så komplicerad att inte ens Skatteverket verkar på det klara med tillämpningen:  ”Vi kan inte ha en situation där handläggare gör olika bedömningar”, säger skatterådgivaren Cecilia Smedfors. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.