DI > Ekonomi

Wednesday, 26 September, 10:29

Liknande nyheter

Taggar: Erdogan, tar, täteni , valeti , Turkiet
YA - 10 timmar sedan

Nykomling tar täten för Moderaterna

Simrishamns mest kryssade politiker tar täten för Moderaterna. Jeanette Ovesson har valts till partiets gruppledare och skulle inte tacka nej till en kommunalrådspost..

Sydsvenskan - 07 okt 13 kl. 06:30

Den hetaste frågan:vem tar vem efter valet ?

Elva månader före valet har Stefan Löfven och de rödgröna partierna ett kraftigt övertag över alliansen.Men frågan är om de utgör ett regeringsalternativ.I söndagens partiledardebatt i SVT försökte de fyra borgerliga ledarna övertyga tittarna om att svaret är nej.

Nyhetskanalen - 10 jun 12 kl. 21:32

Socialistpartiet tar täten i franskt parlamentsval

President Francois Hollandes Socialistparti tar täten i det franska parlamentsvalet, vars första omgång hölls på söndagen. Enligt de första mätningarna efter det att vallokalerna stängt klockan 20 fick Socialistpartiet omkring 35 procent av rösterna. Högerpartiet UMP fick även det omkring 35 procent.

Sydsvenskan - 17 aug 15 kl. 09:23

H&M tar täten på stigande börs

Stockholmsbörsen inleder veckan med stigande kurser. Uppgångar på Wall Street bidrar.Klädjätten Hennes & Mauritz tar täten efter goda försäljningssiffror, aktien stiger med två procent.

Helsingborgs Dagblad - 17 aug 15 kl. 09:23

H&M tar täten på stigande börs

Stockholmsbörsen inleder veckan med stigande kurser. Uppgångar på Wall Street bidrar.Klädjätten Hennes & Mauritz tar täten efter goda försäljningssiffror, aktien stiger med två procent.

DI - 13 apr 17 kl. 09:00

Malmö tar täten när bostadspriserna lyfter

Bostadspriserna fortsätter att ticka uppåt. Malmö tar täten i uppgången men i Stockholm har bostadsmarknaden tappat fart..

Dagens Medicin - 04 jul 18 kl. 14:25

Studenterna tar täten för personcentrerad vård

Studenterna tar täten kring personcentrerad vård och ett interprofessionellt arbetssätt via ett nytt nätverk. – Det är en attitydfråga vid lärosätena. Studenterna behöver arbetssättet för att klara sig i framtidens sjukvård, säger Viviana Lundberg, sammankallande i nätverket..

UNT - 09 jul 18 kl. 20:17

Västra sidan tar båten till matchen

Västra sidan kastar loss och tar båten till säsongens viktigaste match hitills..

FriaTider - 27 jan 14 kl. 11:32

Le Pen tar täten inför EU-valet

Front National är Frankrikes största parti inför valet till Europaparlamentet i maj, visar en ny opinionsundersökning från FIFG Journal du Dimanche..

Sydsvenskan - 11 aug 15 kl. 03:32

Corbyn tar täten i partiledarstrid

Vänsterradikale parlamentsledamoten Jeremy Corbyn, 66 år, ser ut att ta täten i brittiska Labours partiledarstrid.En opinionsmätning, gjord av Yougov bland 1 411 av dem som kan delta i valet, ger honom över hälften av rösterna."Jag skulle personligen bli förvånad om Corbyn inte blir Labours nye ledare", skriver Yougovchefen Peter Kellner, som dock påpekar att det är en månad kvar innan röstningen avslutas..

Fler nyheter från DI

DI - 4 minuter sedan

Globala risker ökar – men tynger inte prognosen

De flesta ekonomier fortsätter utvecklas väl men utvecklingen är splittrad. I Europa och Asien saktar tillväxten ned medan den växlar upp ytterligare i Nordamerika. Samtidigt har riskerna för den globala ekonomin ökat.

DI - 15 minuter sedan

Räntor och valutor: Små rörelser i väntan på Fed

Europeiska räntor pekar svagt nedåt i onsdagens förmiddagshandel samtidigt som euron har tappat lite mot dollarn. USA-räntorna sjunker också inför kvällens räntebesked från Federal Reserve, som väntas bli ytterligare en höjning..

DI - 30 minuter sedan

Daimlers vd slutar – svensk tar över

Fordonstillverkaren Daimlers vd Dieter Zetsche kommer att sluta på posten under 2019. Han blir i stället styrelsemedlem med sikte på att ta över som ordförande år 2021. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 45 minuter sedan

Tomra flaggar för massanställning

Norska Tomra, som tillverkar automater för återvinning av dryckesförpackningar, ska rekrytera 1.000-2.000 anställda globalt under en femårsperiod.

DI - 1 timme sedan

Indien slutar med oljeimport från Iran

Indien planerar att inte köpa in mer råolja från Iran från och med november, skriver The Economic Times of India..

DI - 1 timme sedan

Sveriges handelsbalans visar underskott

Handelsbalansen visade ett underskott på 5,3 miljarder kronor i augusti, enligt SCB. .

DI - 1 timme sedan

Analytikerkårens danska favoritaktier bland storbolagen

Analytikerkårens danska storbolagsfavorit är ett rådgivningsbolag som inte rosat aktieägarna under 2018. Störst potential ser de dock i Danske Bank efter årets kursslakt i spåren av penningstvättshärvan i Estland..

DI - 1 timme sedan

Tyska biltillverkare testar förarlöst i Kina

Audi, Mercedes-Benz och BMW har börjat att testa förarlösa bilar i Kina, skriver Financial Times..

DI - 1 timme sedan

Camanio Care ska söka till First North

Välfärdsteknikbolaget Camanio Care, som handlas på Spotlight, ska ansöka om notering på Nasdaq First North och planerar en "mindre" emission.  Åtgärderna är en del av Camanio Cares strategiska plan i syfte att finansiera den fortsatta tillväxten, uppger bolaget i ett pressmeddelande. .

DI - 1 timme sedan

Verizon erbjuder förtidspension till tusentals

Den amerikanska mobiloperatören Verizon Communications vill dra ned på personalen och har därför erbjudit förtidspension till flera tusentals anställda. Det skriver Wall Street Journal..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.