DI > Ekonomi

Monday, 10 December, 20:34

Liknande nyheter

Taggar: Erdogan, tar, täteni , valeti , Turkiet
Sydsvenskan - 07 okt 13 kl. 06:30

Den hetaste frågan:vem tar vem efter valet ?

Elva månader före valet har Stefan Löfven och de rödgröna partierna ett kraftigt övertag över alliansen.Men frågan är om de utgör ett regeringsalternativ.I söndagens partiledardebatt i SVT försökte de fyra borgerliga ledarna övertyga tittarna om att svaret är nej.

Nyhetskanalen - 10 jun 12 kl. 21:32

Socialistpartiet tar täten i franskt parlamentsval

President Francois Hollandes Socialistparti tar täten i det franska parlamentsvalet, vars första omgång hölls på söndagen. Enligt de första mätningarna efter det att vallokalerna stängt klockan 20 fick Socialistpartiet omkring 35 procent av rösterna. Högerpartiet UMP fick även det omkring 35 procent.

Sydsvenskan - 17 aug 15 kl. 09:23

H&M tar täten på stigande börs

Stockholmsbörsen inleder veckan med stigande kurser. Uppgångar på Wall Street bidrar.Klädjätten Hennes & Mauritz tar täten efter goda försäljningssiffror, aktien stiger med två procent.

Helsingborgs Dagblad - 17 aug 15 kl. 09:23

H&M tar täten på stigande börs

Stockholmsbörsen inleder veckan med stigande kurser. Uppgångar på Wall Street bidrar.Klädjätten Hennes & Mauritz tar täten efter goda försäljningssiffror, aktien stiger med två procent.

DI - 13 apr 17 kl. 09:00

Malmö tar täten när bostadspriserna lyfter

Bostadspriserna fortsätter att ticka uppåt. Malmö tar täten i uppgången men i Stockholm har bostadsmarknaden tappat fart..

Dagens Medicin - 04 jul 18 kl. 14:25

Studenterna tar täten för personcentrerad vård

Studenterna tar täten kring personcentrerad vård och ett interprofessionellt arbetssätt via ett nytt nätverk. – Det är en attitydfråga vid lärosätena. Studenterna behöver arbetssättet för att klara sig i framtidens sjukvård, säger Viviana Lundberg, sammankallande i nätverket..

UNT - 09 jul 18 kl. 20:17

Västra sidan tar båten till matchen

Västra sidan kastar loss och tar båten till säsongens viktigaste match hitills..

YA - 26 sep 18 kl. 00:01

Nykomling tar täten för Moderaterna

Simrishamns mest kryssade politiker tar täten för Moderaterna. Jeanette Ovesson har valts till partiets gruppledare och skulle inte tacka nej till en kommunalrådspost..

YA - 05 dec 18 kl. 00:01

Simrishamnare tar täten för Ystads lasarett

Malin Henriksson (L) tar täten för Ystads lasarett. Hon ser fram emot att vara med och ”vässa verksamheten” och brinner särskilt för BB och personcentrerad vård..

FriaTider - 27 jan 14 kl. 11:32

Le Pen tar täten inför EU-valet

Front National är Frankrikes största parti inför valet till Europaparlamentet i maj, visar en ny opinionsundersökning från FIFG Journal du Dimanche..

Fler nyheter från DI

DI - 3 minuter sedan

EQT har ökat till 15 procent av aktierna i Karo Pharma

EQT VIII, som har lagt bud på specialistläkemedelsbolaget Karo Pharma, hade ökat innehavet till 15 procent av Karo Pharmas aktiekapital per den 5 december..

DI - 1 timme sedan

Stor lista: Svenskarna som tar hem mest av EU-miljarderna

Ranchägare, adelsfamiljer och jordbrukare i Norrland toppar listan när de årliga mångmiljardutbetalningarna i jordbrukarstöd från EU nu betalas ut.  Men lönsamhetskollaps och konkurshot efter sommarens torka gör att feststämningen uteblir visar Di:s kartläggning, och nu kommer nya nödrop..

DI - 1 timme sedan

Dags för tuffare utsläppsregler

EU:s system med utsläppsrätter för koldioxid är ett av de viktigaste för att minska industrins klimatpåverkan. Det nuvarande handelssystemet drabbar LKAB:s konkurrenskraft eftersom systemet i praktiken subventionerar höga utsläpp av koldioxid, skriver LKAB:s vd Jan Moström..

DI - 1 timme sedan

Gör inte juridik av telekom

LEDARE. Donald Trump fattade knappast det direkta beslutet att begära Huaweis finanschef utlämnad från Kanada..

DI - 1 timme sedan

EQT:s bud på Stendörren får myndighetsgodkännande

Stendörrens budgivare EQT har nu fått de myndighetsgodkännande som krävs för att kunna fullfölja budet på fastighetsbolaget. .

DI - 1 timme sedan

Skattesänkningar att vänta nästa år med M+KD-budget

Sverige saknar ny regering, men i budgetstriden ser Moderaterna och Kristdemokraterna ut att gå mot seger. Pensionärer, löntagare och höginkomsttagare får mer i plånboken när skattesänkningar för 20 miljarder genomförs från årsskiftet. .

DI - 1 timme sedan

Påstådda missförhållande på Attendoboende

Anställda har vittnat om missförhållande på ett av den börsnoterade vårdkoncernen Attendos äldreboende i Växjö. Nu vill Socialdemokraterna i Växjö att kommunen utreder om bolaget har efterforskat vilka anonyma anställda som tipsat om de påstådda problemen..

DI - 1 timme sedan

Energi och finans tynger i ny nedgång på Wall Street

New York-börserna hade efter ett par timmars måndagshandel fortsatt tydligt ned med energi och finans som svaga sektorer, snarare än teknikaktier som ledde fredagsfallet. .

DI - 1 timme sedan

Överdriven reaktion på ÅF:s storköp

ÅF:s miljardköp av finska teknikkonsultkollegan Pöyrö sänkte ÅF:s marknadsvärde med nästan en miljard kronor.  På lång sikt är det överilad reaktion..

DI - 1 timme sedan

Stockholms Handelskammare: Mays besked hotar tusentals svenska jobb

Theresa Mays besked att omröstningen om brexitavtalet i det brittiska underhuset skjuts upp hotar tusentals svenska jobb, menar Stockholms Handelskammare. De får medhåll av EU-parlamentarikern Fredrick Federley (C): "Det är dags att Storbritannien tar sig i kragen och bestämmer sig"..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.