DI > Ekonomi

Monday, 16 July, 04:53

DI - 24 jun 18 kl. 17:43

Ny kraftig elprishöjning från VattenfallEfter flera kraftiga prishöjningar för elnätet höjer Vattenfall åter igen priserna. Nu är det påslag på rörligt elpris som fördubblas och en 12-procentig höjning av årsavgifter som drabbar kunderna..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Vattenfall

Dela artikeln

11 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ny kraftig, elprishöjningfrån , Vattenfall
SmålandsPosten - 15 feb 14 kl. 08:55

Kraftig taxehöjning för trygghetslarm

Kommunstyrelsen föreslår en kraftig höjning av avgifterna för trygghetslarm.
– Vissa säger att de inte längre har råd att ha trygghetslarmet kvar, säger Sven Sandin i PRO. I Lessebo kommun finns i?

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Kraftig höjning av distriktsrekord

Åke Svensson, som tävlar för Karlskogaklubben Fjädern, slog till med en kraftig höjning av distriktsrekordet på sin första tävling utomhus..

Helsingborgs Dagblad - 28 okt 16 kl. 09:26

Villaägarna surar över elprishöjning

Vattenfall höjer elnätspriserna igen, med 900 kronor per år för en villakund. – Trovärdigheten är låg när monopolister säger att de gör det här för kundernas skull, säger Villaägarnas samhällspolitiske chef Jakob Eliasson. Vattenfall höjer elnätsavgifte.

GöteborgsPosten - 28 okt 16 kl. 10:09

Villaägarna surar över elprishöjning

Vattenfall höjer elnätspriserna igen, med 900 kronor per år för en villakund..

UNT - 28 okt 16 kl. 10:09

Villaägarna surar över elprishöjning

Vattenfall höjer elnätspriserna igen, med 900 kronor per år för en villakund..

SVT - 28 okt 16 kl. 10:18

Villaägarna surar över elprishöjning

Vattenfall höjer elnätspriserna igen, med 900 kronor per år för en villakund. –Trovärdigheten är låg när monopolister säger att de gör det här för kundernas skull, säger Villaägarnas samhällspolitiske chef Jakob Eliasson..

NSD - 28 okt 16 kl. 10:09

Villaägarna surar över elprishöjning

Vattenfall höjer elnätspriserna igen, med 900 kronor per år för en villakund..

DI - 28 okt 16 kl. 12:57

Villaägarna surar över elprishöjning

Vattenfall höjer elnätspriserna igen, med 900 kronor per år för en villakund. "Trovärdigheten är låg när monopolister säger att de gör det här för kundernas skull", säger Villaägarnas samhällspolitiske chef Jakob Eliasson..

Skånskan - 27 sep 16 kl. 07:29

Kraftig höjning av elavgifter

I mars förra året blev det möjligt för de företag som äger elnäten att höja avgifterna.
En möjlighet som utnyttjats rapporterar SVT Nyheter som granskat de tre stora företagen, Ellevio (tidigare Fortums elnät), Vattenfall och EON. Ellevio ligger i topp med höjningar på runt 18 procent under perioden första januari 2015 tills nu medan Vattenfall redovisar höjningar på 16 procent.

Skånskan - 17 maj 17 kl. 07:04

Kraftig höjning av pris på elnät

En ny undersökning visar att avgiften som bolag kan ta ut för elnäten höjdes med 7,5 procent förra året, skriver SVT. ERWP.fif(1)Uppgifterna kommer från Nils Holgerssongruppen, finansierad av Riksbyggen, HSB hyresgästförening och SABO, som årligen släpper rapporter kring priserna på bland annat elkostnader, fjärrvärme och sophantering i landet.

Fler nyheter från DI

DI - 6 timmar sedan

Ny kartläggning: Brutal nota för dåliga chefer

Usla ledare kostar svenska bolag miljarder. Mardrömscheferna kan nämligen ställa till med stora lönsamhetstapp, enligt en studie som har undersökt effekterna av bristande ledarskap. .

DI - 6 timmar sedan

Därför ska du oroa dig för prisraset på sojabönor

Handelskriget mellan Kina och USA innebär stor osäkerhet på många marknader. Bland annat har priset på råvaror som koppar, järn och sojabönor rasat – detta kan vara en indikation på en råvarumarknadskrasch. .

DI - 7 timmar sedan

Sverige hotas av elbrist – "behövs en rad åtgärder"

Marginalerna i den svenska elförsörjningen krymper. Redan i vinter hotar ett stort elunderskott. Elkrävande etableringar kan stoppas och på sikt ökar risken för elbrist och akuta nödåtgärder som kan slå hårt.

DI - 7 timmar sedan

Trump har landat i Finland

USA:s president Donald Trump har anlänt till Helsingfors inför måndagens toppmöte med Rysslands president Vladimir Putin..

DI - 8 timmar sedan

Korruptionsskandal skakar om Lettland

Lettland befinner sig i en lika omfattande som rörig korruptionshärva. Riksbankschefen anklagas för korruption innefattande pengar och en fiskeresa, en advokat har mejats ner av maskingevär och landet är dessutom i konflikt med Europeiska centralbanken. .

DI - 8 timmar sedan

Mikael Vilenius: Jättarna som avgör börsens öde bekänner färg

Kolhydratladda, andas djupt och hjälm på. Nästa vecka avgör ett hysteriskt rapportberg börsens öde. Di har kartlagt väderförhållandena, favoriterna och de ­viktigaste ­bolagen att hålla ögonen på..

DI - 9 timmar sedan

Odenplans station öppnar efter stoppet

Pendeltågsstationen Stockholm Odenplan öppnas strax efter klockan 4, tidigt på måndagsmorgonen, meddelar SL efter söndagens krismöte..

DI - 9 timmar sedan

Experterna: Så slår fotbolls-VM mot världsekonomin

Efter 64 matcher är fotbolls-VM över för den här gången. För vinnarlandet Frankrike väntas nu ett uppsving, men för världsekonomin är inte VM enbart av godo.  "Produktivitetstappet är den ekonomiska baksidan", säger Robert Bergqvist, chefekonom på SEB..

DI - 10 timmar sedan

Trump: EU är fiender

EU, Ryssland och Kina är alla USA:s fiender, på ett eller annat sätt, säger Donald Trump inför toppmötet med Vladimir Putin. USA:s president säger sig ha lågt ställda förväntningar inför mötet..

DI - 11 timmar sedan

Mäklare: Ingen ljusning i sikte på bomarknaden

Mäklarnas prognos: Utbud och efterfrågan på bostadsrätter och villor till försäljning förbliver vad de varit kommande kvartal, enligt SBAB:s Mäklarbarometer i Stockholm..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.