DI > Ekonomi

Saturday, 17 November, 16:31

DI - 24 jun 18 kl. 17:43

Ny kraftig elprishöjning från VattenfallEfter flera kraftiga prishöjningar för elnätet höjer Vattenfall åter igen priserna. Nu är det påslag på rörligt elpris som fördubblas och en 12-procentig höjning av årsavgifter som drabbar kunderna..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Vattenfall

Dela artikeln

11 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ny kraftig, elprishöjningfrån , Vattenfall
SmålandsPosten - 15 feb 14 kl. 08:55

Kraftig taxehöjning för trygghetslarm

Kommunstyrelsen föreslår en kraftig höjning av avgifterna för trygghetslarm.
– Vissa säger att de inte längre har råd att ha trygghetslarmet kvar, säger Sven Sandin i PRO. I Lessebo kommun finns i?

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Kraftig höjning av distriktsrekord

Åke Svensson, som tävlar för Karlskogaklubben Fjädern, slog till med en kraftig höjning av distriktsrekordet på sin första tävling utomhus..

Helsingborgs Dagblad - 28 okt 16 kl. 09:26

Villaägarna surar över elprishöjning

Vattenfall höjer elnätspriserna igen, med 900 kronor per år för en villakund. – Trovärdigheten är låg när monopolister säger att de gör det här för kundernas skull, säger Villaägarnas samhällspolitiske chef Jakob Eliasson. Vattenfall höjer elnätsavgifte.

GöteborgsPosten - 28 okt 16 kl. 10:09

Villaägarna surar över elprishöjning

Vattenfall höjer elnätspriserna igen, med 900 kronor per år för en villakund..

UNT - 28 okt 16 kl. 10:09

Villaägarna surar över elprishöjning

Vattenfall höjer elnätspriserna igen, med 900 kronor per år för en villakund..

SVT - 28 okt 16 kl. 10:18

Villaägarna surar över elprishöjning

Vattenfall höjer elnätspriserna igen, med 900 kronor per år för en villakund. –Trovärdigheten är låg när monopolister säger att de gör det här för kundernas skull, säger Villaägarnas samhällspolitiske chef Jakob Eliasson..

NSD - 28 okt 16 kl. 10:09

Villaägarna surar över elprishöjning

Vattenfall höjer elnätspriserna igen, med 900 kronor per år för en villakund..

DI - 28 okt 16 kl. 12:57

Villaägarna surar över elprishöjning

Vattenfall höjer elnätspriserna igen, med 900 kronor per år för en villakund. "Trovärdigheten är låg när monopolister säger att de gör det här för kundernas skull", säger Villaägarnas samhällspolitiske chef Jakob Eliasson..

Skånskan - 27 sep 16 kl. 07:29

Kraftig höjning av elavgifter

I mars förra året blev det möjligt för de företag som äger elnäten att höja avgifterna.
En möjlighet som utnyttjats rapporterar SVT Nyheter som granskat de tre stora företagen, Ellevio (tidigare Fortums elnät), Vattenfall och EON. Ellevio ligger i topp med höjningar på runt 18 procent under perioden första januari 2015 tills nu medan Vattenfall redovisar höjningar på 16 procent.

Skånskan - 17 maj 17 kl. 07:04

Kraftig höjning av pris på elnät

En ny undersökning visar att avgiften som bolag kan ta ut för elnäten höjdes med 7,5 procent förra året, skriver SVT. ERWP.fif(1)Uppgifterna kommer från Nils Holgerssongruppen, finansierad av Riksbyggen, HSB hyresgästförening och SABO, som årligen släpper rapporter kring priserna på bland annat elkostnader, fjärrvärme och sophantering i landet.

Fler nyheter från DI

DI - 45 minuter sedan

Tesla börjar ta emot beställningar av Model 3 i Kina

Tesla har börjat ta emot beställningar av Model 3 i Kina, enligt bolagets kinesiska webbsida. Det framgår av Seeking Alpha..

DI - 1 timme sedan

Börsstrategin du ska akta dig noga för

Visst kan en investering i småbolag bli fantastisk. Men sannolikheten är större att det blir en förlust.  Att investera i förhoppningsbolag när börsen är på väg att toppa är ingen vinnarstrategi.

DI - 2 timmar sedan

Pfizer säljer miljardpost

Amerikanska läkemedelsjätten Pfizer har sålt en storpost i ICU Medical till C.P. Pharmaceuticals för ungefär 523 miljoner dollar, cirka 4,7 miljarder svenska kronor.

DI - 2 timmar sedan

Svag krona tar död på spanska husdrömmen

Kronraset och en skakig svensk bostadsmarknad får svenskarna att dra öronen åt sig på den spanska fastighetsmarknaden. "Det har blivit mycket tuffare", säger Daniel Nilsson som är chef på Fastighetsbyrån. .

DI - 4 timmar sedan

Två chefer lämnar Instagram

Bangaly Kaba, chef för användartillväxt, och Ameet Ranadive, som ansvarade för antimobbning på plattformen, lämnar sina positioner på Instagram. Det rapporterar Bloomberg..

DI - 4 timmar sedan

M-debattörer: Korta föräldraledigheten

Korta föräldraförsäkringen och höj ersättningsnivån. Det föreslår nu tre moderata debattörer. .

DI - 4 timmar sedan

Efter raset: Jätten närmar sig skräpstatus

Den multinationella jätten General Electric, som för tretton år sedan var USA:s högst värderade bolag med ett marknadsvärde på 370 miljarder dollar värderas i dag 300 miljarder dollar (2.700 miljarder kronor)  lägre av aktiemarknaden. .

DI - 4 timmar sedan

Facebooks försvarstal skickar ner aktien i källaren

Facebooks operativa chef Sheryl Sandberg försvarar sociala mediejätten i en tv-intervju men marknadsreaktionen blev sur och aktien når 19-månaderslägsta. .

DI - 5 timmar sedan

Lundin Mining drar ned vid gruva i Chile

Gruvbolaget Lundin Mining har beslutat sig för att minska personalstyrkan vid sin koppargruva Candelaria i Chile. Det rapporterar bland annat Reuters. .

DI - 5 timmar sedan

Electrolux rustar för tullarna – laddar för nya prishöjningar

Vitvarubolaget Electrolux förbereder sig för ytterligare prishöjningar i USA på grund av tariffer, valutaeffekter och de högre priserna på råvaror. Det rapporterar Wall Street Journal..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.