DI > Ekonomi

Sunday, 23 September, 20:26

DI - 24 jun 18 kl. 17:43

Ny kraftig elprishöjning från VattenfallEfter flera kraftiga prishöjningar för elnätet höjer Vattenfall åter igen priserna. Nu är det påslag på rörligt elpris som fördubblas och en 12-procentig höjning av årsavgifter som drabbar kunderna..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Vattenfall

Dela artikeln

11 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ny kraftig, elprishöjningfrån , Vattenfall
SmålandsPosten - 15 feb 14 kl. 08:55

Kraftig taxehöjning för trygghetslarm

Kommunstyrelsen föreslår en kraftig höjning av avgifterna för trygghetslarm.
– Vissa säger att de inte längre har råd att ha trygghetslarmet kvar, säger Sven Sandin i PRO. I Lessebo kommun finns i?

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Kraftig höjning av distriktsrekord

Åke Svensson, som tävlar för Karlskogaklubben Fjädern, slog till med en kraftig höjning av distriktsrekordet på sin första tävling utomhus..

Helsingborgs Dagblad - 28 okt 16 kl. 09:26

Villaägarna surar över elprishöjning

Vattenfall höjer elnätspriserna igen, med 900 kronor per år för en villakund. – Trovärdigheten är låg när monopolister säger att de gör det här för kundernas skull, säger Villaägarnas samhällspolitiske chef Jakob Eliasson. Vattenfall höjer elnätsavgifte.

GöteborgsPosten - 28 okt 16 kl. 10:09

Villaägarna surar över elprishöjning

Vattenfall höjer elnätspriserna igen, med 900 kronor per år för en villakund..

UNT - 28 okt 16 kl. 10:09

Villaägarna surar över elprishöjning

Vattenfall höjer elnätspriserna igen, med 900 kronor per år för en villakund..

SVT - 28 okt 16 kl. 10:18

Villaägarna surar över elprishöjning

Vattenfall höjer elnätspriserna igen, med 900 kronor per år för en villakund. –Trovärdigheten är låg när monopolister säger att de gör det här för kundernas skull, säger Villaägarnas samhällspolitiske chef Jakob Eliasson..

NSD - 28 okt 16 kl. 10:09

Villaägarna surar över elprishöjning

Vattenfall höjer elnätspriserna igen, med 900 kronor per år för en villakund..

DI - 28 okt 16 kl. 12:57

Villaägarna surar över elprishöjning

Vattenfall höjer elnätspriserna igen, med 900 kronor per år för en villakund. "Trovärdigheten är låg när monopolister säger att de gör det här för kundernas skull", säger Villaägarnas samhällspolitiske chef Jakob Eliasson..

Skånskan - 27 sep 16 kl. 07:29

Kraftig höjning av elavgifter

I mars förra året blev det möjligt för de företag som äger elnäten att höja avgifterna.
En möjlighet som utnyttjats rapporterar SVT Nyheter som granskat de tre stora företagen, Ellevio (tidigare Fortums elnät), Vattenfall och EON. Ellevio ligger i topp med höjningar på runt 18 procent under perioden första januari 2015 tills nu medan Vattenfall redovisar höjningar på 16 procent.

Skånskan - 17 maj 17 kl. 07:04

Kraftig höjning av pris på elnät

En ny undersökning visar att avgiften som bolag kan ta ut för elnäten höjdes med 7,5 procent förra året, skriver SVT. ERWP.fif(1)Uppgifterna kommer från Nils Holgerssongruppen, finansierad av Riksbyggen, HSB hyresgästförening och SABO, som årligen släpper rapporter kring priserna på bland annat elkostnader, fjärrvärme och sophantering i landet.

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

På måndag börjar striden om regeringsmakten

Striden om regeringsmakten börjar efter måndagens val av riksdagens talman. Statsminister Stefan Löfven (S) kan komma att avsättas redan på tisdag..

DI - 1 timme sedan

Debatt: Apotek Hjärtat borde inte få äga Min Doktor

DEBATT. Nyligen investerade Apoteket Hjärtat, som ägs av Ica-Gruppen, 335 miljoner kronor i nätläkartjänsten Min Doktor. Det innebär en risk för ökade kostnader samtidigt som det varken är samhällsekonomiskt eller etiskt försvarbart, skriver Elin Karlsson på Sveriges läkarförbund..

DI - 1 timme sedan

Debatt: SD har röstat mest med de rödgröna

DEBATT. Riksdagsvalet ledde otvetydigt till att nuvarande regering bestående av Socialdemokraterna och Miljöpartiet tappade 22 mandat, från 138 mandat 2014 till 116 mandat i årets val. Alliansen fick i år 143 mandat att jämföra med 141 mandat 2014..

DI - 1 timme sedan

Näringslivsnestor till hårt angrepp SD-utspel: "Oerhört naivt"

Antonia Ax:son Johnssons uppmaning till alliansen att ta makten med SD:s stöd får nu hårt mothugg av en av hennes tidigare närmsta förtrogna i näringslivet, Marcus Storch.  ”Jag är besviken och tycker det är oerhört naivt att tro att SD:s stöd är gratis”, säger han.  .

DI - 1 timme sedan

Elpriserna svänger vilt - så ska du göra med ditt elavtal

2018 har varit ovanligt turbulent på elmarknaden och efter en historiskt dyr sommar har priserna plötsligt fallit. Di har frågat experterna om hur de ser på utvecklingen och hur man ska göra med sina elavtal. .

DI - 2 timmar sedan

Infranode Energis bud på Skånska Energi: erbjudandehandling offentliggjord

ERBJUDANDET SOM HÄNVISAS TILL I DETTA PRESSMEDDELANDE LÄMNAS INTE, VARE SIG, DIREKT ELLER INDIREKT, I AUSTRALIEN, HONGKONG, JAPAN, KANADA, NYA ZEELAND, SYDAFRIKA, USA, ELLER I NÅGON ANNAN JURISDIKTION DÄR ERBJUDANDET ENLIGT TILLÄMPLIGA LAGAR OCH REGLER SKULLE VARA FÖRBJUDET. ERBJUDANDET LÄMNAS INTE TILL (OCH ACCEPTER GODKÄNNS INTE FRÅN) PERSONER I DESSA LÄNDER ELLER PERSONER I NÅGON ANNAN JURISDIKTION DÄR ACCEPT AV ERBJUDANDET SKULLE KRÄVA YTTERLIGARE DOKUMENTATION, REGISTRERING ELLER ANDRA ÅTGÄRDER UTÖVER VAD SOM FÖLJER AV SVENSK RÄTT..

DI - 2 timmar sedan

Hedgefonder minskar kortpositioner i koppar

Hedgefonder minskar sina kortpositioner i koppar. Det rapporterar Bloomberg News. .

DI - 3 timmar sedan

AB Volvos vd: Så blir vi vinnare i paradigmskiftet

BERLIN. Tack vare att rörelsemarginalen har skjutit i höjden under Martin Lundstedts tid som vd bygger fordonsjätten Volvo nu upp en historiskt stor nettokassa. För Di förklarar han hur lönsamheten ska öka ytterligare – och hur den växande kassan ska användas.

DI - 3 timmar sedan

Seklets första klimatriksdag

Måndagens talmansval är den formella starten på regeringsbildningen. Mycket står på spel. S slåss för sitt politiska liv och framtid och då brukar det höras.

DI - 4 timmar sedan

Ryss gripen misstänkt för spionage i Norge

En rysk medborgare har häktats i Norge misstänkt för olovlig underrättelseverksamhet, uppger säkerhetspolisen PST..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.