Skånskan > Opinion

Saturday, 17 November, 16:29

Skånskan - 24 jun 18 kl. 16:16

Män anhållna för mord på Lindängen släpptaDe tre män som anhölls misstänkta för inblandning i mordet på en man på Lindängsplan i torsdags kväll är frisläppta. Enligt polisens hemsida finns det inte förutsättningar att begära de tre männen häktade, men misstankarna är inte avförda. Under lördagskvällen frihedsberövades en annan man över 18, som sitter anhållen i ärendet. Tre män som suttit anhållna i utredningen om mordet på en man på Lindängsplan i torsdags kväll är frisläppta. Det finns inte förutsättningar att begära dom häktade.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Lindängen, Lindängsplan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Män, anhållnaför , mord, Lindängen, släppta
Skånskan - 07 mar 18 kl. 12:10

Fyra pojkar anhållna för grov våldtäkt

Malmö Fyra pojkar i åldrarna 15-16 år har anhållits misstänkta för grov våldtäkt.
Tonåringarna greps på tisdagen. De anhölls lite senare misstänkta för gruppvåldtäkten i Lindängen i början av februari mot en kvinna över 18 år.

Skånskan - 27 jun 18 kl. 10:19

19-åring häktas för mordet på Lindängen

Den 19-årige man tidigare anhållits misstänkt för inblandning i mordet på en 24-årig man på Lindängen i förra veckan häktades på onsdagen.Sent på torsdagskvällen mördades en 24-årig man på Lindängsplan. Mannen var tidigare känd av polisen och enligt polisen så finns det tydliga kopplingar mellan den dödliga skjutningenoch trippelmordet på Drottninggatan den 18:e.

DN - 05 jan 14 kl. 05:56

Fyra anhållna för mordförsök i Malmö

En 18-årig man fördes till sjukhus med allvarliga skador, sedan han blivit knivskuren i stadsdelen Lindängen i Malmö natten till söndagen. På förmiddagen har fyra män anhållits misstänkta för mord..

YA - 22 jun 18 kl. 15:46

Mord: Ny skjutning i Malmö - tre män anhållna

Tre män har anhållits för mordet på en 24-årig man i Lindängen i Malmö. Dödsskjutningen på torsdagskvällen skedde bara dagar efter det att tre män sköts ihjäl i centrala Malmö..

GöteborgsPosten - 22 jun 18 kl. 13:36

Tre anhållna för mordet i Lindängen

Tre män har anhållits för mordet på en 24-årig man som dödades under torsdagskvällen i stadsdelen Lindängen i Malmö. Dödsskjutningen sker bara dagar efter det att tre män sköts ihjäl i centrala Malmö..

UNT - 22 jun 18 kl. 13:36

Tre anhållna för mordet i Lindängen

Tre män har anhållits för mordet på en 24-årig man som dödades under torsdagskvällen i stadsdelen Lindängen i Malmö..

Kristianstadsbladet - 22 jun 18 kl. 17:18

Malmöskjutningarna: Tre anhållna för mordet i Lindängen

Tre män har anhållits för mordet på en 24-årig man i Lindängen i Malmö. Dödsskjutningen på torsdagskvällen skedde bara dagar efter det att tre män sköts ihjäl i centrala Malmö..

Skånskan - 26 jun 18 kl. 12:55

Man misstänkt för mord på Lindängen begärs häktad

Den 20-årige man som anhölls under lördagen misstänkt för inblandning i dödsskjutningen på Lindängen i Malmö i förra veckan har begärts häktad. 20-åringen, som misstänks på sannolika skäl till brottet, begärs nu häktats. Häktningsförhandlingarna hålls imorgon onsdag i Malmö tingsrätt.

Kristianstadsbladet - 08 maj 16 kl. 13:05

Tre anhållna efter skottlossning

Två män och en kvinna har anhållits efter en skottlossning i området Lindängen i Malmö. Polisen har hittat ett skjutvapen men inget brottsoffer, skriver Sydsvenskan. Skottlossningen skedde på lördagen men exakt vad som hänt är oklart.

Sydsvenskan - 08 maj 16 kl. 13:06

Tre anhållna efter skottlossning

Två män och en kvinna har anhållits efter en skottlossning i området Lindängen i Malmö.Polisen har hittat ett skjutvapen men inget brottsoffer, skriver Sydsvenskan.Skottlossningen skedde på lördagen men exakt vad som hänt är oklart.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 15 minuter sedan

Hus på 181 kvadratmeter sålt i Svalöv

Svalöv Bekim Sabani, 43 år, är ny ägare till fastigheten på Tarstad 2524 i Svalöv. Huset har en boyta på 181 kvadratmeter. Säljare är Siv Maria Larsson.

Skånskan - 1 timme sedan

Stenarna ska passas samman i mur

vallkärra Inget bruk eller armering behövs när en stenmur uppförs på traditionellt sätt. Stenarna låser fast varandra till en stabil och nästan evig konstruktion.
Längs kyrkogården i Vallkärra arbetar ett gäng från företaget Skånesten med att uppföra en cirka 80 meter lång mur enligt konstens alla regler.

Skånskan - 1 timme sedan

Tryggheten har ökat i tätort och kommun

STAFFANSTORP Ungdomsstöket i tätorten har minskat avsevärt och fler känner sig trygga när de är ute ensamma på kvällarna.
Problem upplever Staffanstorpsborna däremot när det gäller fortkörning och nedskräpning.Polisens trygghetsmätning i år visar på en markant förbättring när det gäller den upplevda tryggheten.

Skånskan - 1 timme sedan

Motiv från samiska kulturen på konsthallen

Lund Lunds konsthall visar nu utställningen Historia i stygn med verk av Britta Marakatt-Labba som hämtar sina motiv från den samiska kulturen.– Vi är mycket glada över att kunna visa hennes första stora retrospektiv söder om de samiska bosättningsområdena i just Lunds konsthall, säger konsthallschefen Åsa Nacking.
Britta Marakatt-Labba, som är född 1951, arbetar främst med broderi, akvarell och litografi.

Skånskan - 1 timme sedan

Kommunen köper in ny belysningsanläggning

stehag På Eslövs kommun har man förståelse för kritiken – och kommer med nyheten att en helt ny belysningsanläggning är på väg att köpas in.– Jag har fått in offert på att byta ut hela anläggningen till nya armaturer med LED-lampor, nya stolpar och nedgrävda kablar istället för som nu luftburna, säger Håkan Nilsson, entreprenadledare på gatukontoret. – Tanken är att vi byter ut hela anläggningen.

Skånskan - 1 timme sedan

Mark-ägare hotas av vite

eslöv En markägare riskerar att tvingas betala vite efter en tvist om åkermark.Länsstyrelsen fick 2015 in en anmälan om att en åkerholme tagits bort i ett område i Trollenästrakten. Tjänstemän besökte platsen året därpå och kunde konstatera att tipset stämde.

Skånskan - 1 timme sedan

Spelet som uppfyller 17 mål

MALMÖ Amanda Kramer och Juan Samper tog hem vinsten med sitt spel med det passande namnet 17.
FN:s globala hållbarhetsmål stod i centrum när Open Innovation day arrangerades på fredagen.I september utlystes tävlingen Open innovation call av Malmö stad med flera.

Skånskan - 1 timme sedan

Näst lägsta skatten består även nästa år

Kävlinge Staffanstorp höjer skatten med 40 öre nästa år, och flera andra skånska kommuner har aviserat höjningar i olika grad.
Men politikerna i den allians som ska styra Kävlinge de kommande fyra åren har inga planer på en skattehöjning inför 2019.Det utlovar Pia Almström (M), som nyligen fick partiets förtroende att leda kommunstyrelsen i nästa mandatperiod.

Skånskan - 1 timme sedan

Föreslår bänk med solceller

MALMÖ Sverigedemokraten Ilvars Hansson tycker att Malmö stad ska satsa på solcellsdrivna parkbänkar där man kan ladda sin mobiltelefon och elcykel.I en motion föreslår han att tekniska nämnden ska få i uppdrag att utreda möjligheten. Enligt Ilvars Hansson finns den här typen av bänkar redan i Sölvesborg, Uddevalla och Krakow i Polen.

Skånskan - 1 timme sedan

Ersättning för brandhjälp

höör Höörs kommun begär 297 480 kronor i ersättning för den hjälp man bidrog med till den stora skogsbranden i Ljusdal i somras.Räddningstjänsten i Höör/Hörby bidrog med sex anställda som lade ner 615 timmar på insatsen. Merparten av den begärda ersättningen gäller löner, boende och uppehälle, resten är materialkostnader.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.