Skånskan > Opinion

Tuesday, 19 February, 08:15

Skånskan - 24 jun 18 kl. 16:16

Män anhållna för mord på Lindängen släpptaDe tre män som anhölls misstänkta för inblandning i mordet på en man på Lindängsplan i torsdags kväll är frisläppta. Enligt polisens hemsida finns det inte förutsättningar att begära de tre männen häktade, men misstankarna är inte avförda. Under lördagskvällen frihedsberövades en annan man över 18, som sitter anhållen i ärendet. Tre män som suttit anhållna i utredningen om mordet på en man på Lindängsplan i torsdags kväll är frisläppta. Det finns inte förutsättningar att begära dom häktade.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Lindängen, Lindängsplan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Män, anhållnaför , mord, Lindängen, släppta
Skånskan - 07 mar 18 kl. 12:10

Fyra pojkar anhållna för grov våldtäkt

Malmö Fyra pojkar i åldrarna 15-16 år har anhållits misstänkta för grov våldtäkt.
Tonåringarna greps på tisdagen. De anhölls lite senare misstänkta för gruppvåldtäkten i Lindängen i början av februari mot en kvinna över 18 år.

Skånskan - 27 jun 18 kl. 10:19

19-åring häktas för mordet på Lindängen

Den 19-årige man tidigare anhållits misstänkt för inblandning i mordet på en 24-årig man på Lindängen i förra veckan häktades på onsdagen.Sent på torsdagskvällen mördades en 24-årig man på Lindängsplan. Mannen var tidigare känd av polisen och enligt polisen så finns det tydliga kopplingar mellan den dödliga skjutningenoch trippelmordet på Drottninggatan den 18:e.

DN - 05 jan 14 kl. 05:56

Fyra anhållna för mordförsök i Malmö

En 18-årig man fördes till sjukhus med allvarliga skador, sedan han blivit knivskuren i stadsdelen Lindängen i Malmö natten till söndagen. På förmiddagen har fyra män anhållits misstänkta för mord..

YA - 22 jun 18 kl. 15:46

Mord: Ny skjutning i Malmö - tre män anhållna

Tre män har anhållits för mordet på en 24-årig man i Lindängen i Malmö. Dödsskjutningen på torsdagskvällen skedde bara dagar efter det att tre män sköts ihjäl i centrala Malmö..

GöteborgsPosten - 22 jun 18 kl. 13:36

Tre anhållna för mordet i Lindängen

Tre män har anhållits för mordet på en 24-årig man som dödades under torsdagskvällen i stadsdelen Lindängen i Malmö. Dödsskjutningen sker bara dagar efter det att tre män sköts ihjäl i centrala Malmö..

UNT - 22 jun 18 kl. 13:36

Tre anhållna för mordet i Lindängen

Tre män har anhållits för mordet på en 24-årig man som dödades under torsdagskvällen i stadsdelen Lindängen i Malmö..

Kristianstadsbladet - 22 jun 18 kl. 17:18

Malmöskjutningarna: Tre anhållna för mordet i Lindängen

Tre män har anhållits för mordet på en 24-årig man i Lindängen i Malmö. Dödsskjutningen på torsdagskvällen skedde bara dagar efter det att tre män sköts ihjäl i centrala Malmö..

Skånskan - 26 jun 18 kl. 12:55

Man misstänkt för mord på Lindängen begärs häktad

Den 20-årige man som anhölls under lördagen misstänkt för inblandning i dödsskjutningen på Lindängen i Malmö i förra veckan har begärts häktad. 20-åringen, som misstänks på sannolika skäl till brottet, begärs nu häktats. Häktningsförhandlingarna hålls imorgon onsdag i Malmö tingsrätt.

Kristianstadsbladet - 08 maj 16 kl. 13:05

Tre anhållna efter skottlossning

Två män och en kvinna har anhållits efter en skottlossning i området Lindängen i Malmö. Polisen har hittat ett skjutvapen men inget brottsoffer, skriver Sydsvenskan. Skottlossningen skedde på lördagen men exakt vad som hänt är oklart.

Sydsvenskan - 08 maj 16 kl. 13:06

Tre anhållna efter skottlossning

Två män och en kvinna har anhållits efter en skottlossning i området Lindängen i Malmö.Polisen har hittat ett skjutvapen men inget brottsoffer, skriver Sydsvenskan.Skottlossningen skedde på lördagen men exakt vad som hänt är oklart.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 2 timmar sedan

”Alla har rätt till sina drömmar”

När Thomas Di Leva framförde David Bowies ”Life on Mars” på Diggilooturnén för att hylla sin bortgångne idol, uppstod ett jubel i publiken. Det var så starkt att han direkt insåg att det inte bara var han själv som saknade superstjärnan så mycket.
Nu, ett par år senare, är han aktuell med en hel hyllningskonsert under namnet Changes som gästar Slagthuset i Malmö på fredag och lördag.

Skånskan - 9 timmar sedan

Slet av handtag på Harrys

ESLÖV En man i 35-årsåldern är misstänkt för skadegörelse efter att ha slitit av ett handtag i entrédörren på Harrys på Stora torg. Det ska ha inträffat någon gång under lördagskvällen. Polisen fick kännedom om skadegörelsen när de stannade till utanför Harrys i samband med stängningen av restaurangen tidigt på söndagsmorgonen..

Skånskan - 11 timmar sedan

Vollmers behåller stjärnorna

Årets nordiska Guide Michelin tillkännagavs på måndagskvällen vid ett event i Århus i Danmark. Restaurang Vollmers i Malmö och Daniel Berlin i Tranås behåller sina två stjärnor. Förra årets nykomling från Malmö, Sav, får också ha kvar stjärnan liksom Bloom in the Park.

Skånskan - 11 timmar sedan

Kvinna svårt misshandlad

Kävlinge En man grips av polis i en bostad, efter att polis och ambulans skickats dit för kontroll under måndagskvällen.När polis anländer till adressen anträffas en skadad kvinna och hon förs med ambulans till sjukhus med okända skador, men är vaken och talbar. Mannen i bostaden grips som misstänkt för grov misshandel.

Skånskan - 12 timmar sedan

Hade bildelar för 262 000 hemma i huset

Staffanstorp/Malmö En 47-åring får villkorlig dom och 25 000 i dagböter för häleri. Mannen hade reservdelar till BMW till ett värde av 262 000 kronor i sin bostad. Exakt samma delar var försvunna från ett lager i Staffanstorp.

Skånskan - 13 timmar sedan

20 aktiviteter kunde testas på Superdag

Lund Många hängde på låset och redan efter en timme hade 300 besökare räknats in på Superdagen på Bollhuset.Här erbjöd kommunen och föreningslivet åldersgruppen 6-15 år möjlighet att helt gratis testa närmare 20 olika aktiviteter.
Det handlade bland annat om boll- och kampsporter av diverse slag, men också om serieteckning, teater och nycirkus.

Skånskan - 14 timmar sedan

Knarkpåverkad bar hammare

ESLÖV När polisen kontrollerade några ungdomar som vistades på Storgatan på fredagen visade det sig att en av dem bar omkring på en hammare. Den 18-årige ynglingen uppvisade dessutom tecken på att vara narkotikapåverkad. Han är nu misstänkt för brott mot knivlagen – som innefattar även andra föremål än knivar – och ringa narkotikabrott..

Skånskan - 14 timmar sedan

Klart för ny återvinningscentral

YSTAD En ny återvinningsstation ställs ut mellan fastigheterna på Herrestadsgatan 20 och 22 i närheten av Willys och korsningen Herrestadsgatan och Dragongatan.
Den nya återvinningsstationen ska vara på plats vecka 9.
Återvinningsstationen tar emot tidningar, pappersförpackningar, plastförpackningar, metallförpackningar, och färgade och ofärgade glasförpackningar.

Skånskan - 14 timmar sedan

Första steget för bostäder längs kanalen

HÖLLVIKEN
70 nya bostäder och ett torg vid brofästet finns med i den första markanvisning för Falsterbokanalen som nu är avgjord.
JR Kvartersfastigheter och arkitektfirman Wingårdhs tog hem uppraget för den första etappen. – Det är i ett ovanligt tidigt skede som vi nu har en markanvisning.

Skånskan - 15 timmar sedan

Misshandel gav fyra månader

Södra Sandby En 29-årig man som vid tre tillfällen misshandlat sin tidigare flickvän i och i anslutning till hennes lägenhet i Södra Sandby har dömts till fyra månaders fängelse.Han ska även betala skadestånd på sammanlagt drygt 61 000 kronor.
Den första misshandeln skedde i bostaden den 4 april 2017 då 29-åringen bet kvinnan hårt i näsan, något han erkänt.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.