Skånskan > Opinion

Sunday, 22 July, 20:30

Skånskan - 24 jun 18 kl. 12:58

Popdrottningen överträffade inte sitt senaste besök i KöpenhamnKonsert/Recension Min första tanke när jag hörde att Beyoncé skulle turnera med Jay-Z var; vad ska hon med honom till. Karriären går trots allt strålande.  För två år sedan sålde hon ut arenor världen över på egen hand, så vad är poängen? Kanske har det att göra med försoning och att uppvisa en enad front efter makens offentlig avhandlade otrohetsaffär.
Fast om det nu inte handlar om vare sig kommersiella eller personliga spörsmål kan det ju bara ha att göra med konstnärliga motiv.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Köpenhamn, Recension Min, Beyoncé, Jay, The Carters, Is Love, Scarface, Holy Grail, II, Run, Bonnie, Clyde, Song Cry, Resentment, Mi Gente, Ring, Alarm, Family Feud, West, Drake

Dela artikeln

5 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Popdrottningen, överträffadeinte , sittsenaste , besöki , Köpenhamn
Nyan - 22 jul 16 kl. 06:00

Rockoffgeneralen: ”Överträffade mina förväntningar”

Förberedelserna inför Rockoff har gått helt enligt planerna. Årets festival bjuder på fler akter en någonsin tidigare.
– Bygget har flutit på fint och biljetterna går bra åt, säger Rockoffgeneralen Pontus Grönberg.

BT - 17 jul 14 kl. 14:55

MTG överträffade förväntningarna

Stenbecksfärens mediekoncern Modern Times Group (MTG) överträffade förväntningarna med råge med sitt resultat för andra kvartalet. Aktien steg med över 6 procent sedan rapporten släppts. MTG redovisar en vinst före skatt på 422 miljoner kronor för andra kvartalet.

Kristianstadsbladet - 17 jul 14 kl. 14:55

MTG överträffade förväntningarna

Stenbecksfärens mediekoncern Modern Times Group (MTG) överträffade förväntningarna med råge med sitt resultat för andra kvartalet. Aktien steg med över 6 procent sedan rapporten släppts.
MTG redovisar en vinst före skatt på 422 miljoner kronor för andra kvartalet.

UNT - 17 jul 14 kl. 14:55

MTG överträffade förväntningarna

Stenbecksfärens mediekoncern Modern Times Group (MTG) överträffade förväntningarna med råge med sitt resultat för andra kvartalet..

TA - 17 jul 14 kl. 14:55

MTG överträffade förväntningarna

Stenbecksfärens mediekoncern Modern Times Group (MTG) överträffade förväntningarna med råge med sitt resultat för andra kvartalet. Aktien steg med över 6 procent sedan rapporten släppts.
MTG redovisar en vinst före skatt på 422 miljoner kronor för andra kvartalet.

SvD - 17 jul 14 kl. 14:55

MTG överträffade förväntningarna

Stenbecksfärens mediekoncern Modern Times Group (MTG) överträffade förväntningarna med råge med sitt resultat för andra kvartalet. Aktien steg med över 6 procent sedan rapporten släppts..

UNT - 27 okt 14 kl. 11:13

Sandvik överträffade förväntningarna

Verkstadskoncernen Sandvik överträffade förväntningarna med sitt resultat för tredje kvartalet och vd Olof Faxander är nöjd..

BT - 27 okt 14 kl. 11:13

Sandvik överträffade förväntningarna

Verkstadskoncernen Sandvik överträffade förväntningarna med sitt resultat för tredje kvartalet och vd Olof Faxander är nöjd. Men sanktionerna mot Ryssland påverkar negativt. Sandvik gjorde en vinst före skatt på 2 001 miljoner kronor, att jämföra med vinsten på 2 144 miljoner kronor motsvarande period i fjol.

DI - 29 jun 18 kl. 05:09

Nike överträffade analytikernas förväntningar

Sportklädestillverkaren Nike överträffade marknadens förväntningar med sitt resultat per aktie för räkenskapsårets fjärde kvartal i bolagets brutna räkenskapsår. Resultatet blev 0:69 dollar, mot förväntade 0:64 dollar, enligt Bloombergs sammanställning..

VA - 27 sep 16 kl. 10:50

Grundartrion som överträffade målet med över 300% redan efter 48 timmar på Kickstarter

Med 23 av 28 dagar kvar har amerikanska Kello Labs redan överträffat sitt mål på Kickstarter med råge. .

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 2 timmar sedan

Förföljs för sin tro

I spåren av Irakkriget och den arabiska vår som snabbt blev en blodig höst, har religiösa minoriteter kommit att leva allt farligare i de sunnimuslimskt dominerade länderna. Katoliker, protestanter, kopter och druser förföljs, fördrivs eller dödas i en rad länder där militanta islamister, inte endast IS, har fått ett ökat inflytande. Det gäller även länder som Libyen och Syrien där religiösa minoriteter tidigare kunde leva i trygghet och fritt utöva sin religion utan några omfattande begränsningar.

Skånskan - 2 timmar sedan

Svag kronkurs gör svenskarna fattigare s

Den som tror att svensk ekonomi går som tåget blundar för vad som hänt med den svenska kron ans värde. I maj månad noterades den svagaste kronkursen på 108 års tid, en beräkning utifrån ett fiktivt värde på en euro om den funnits i början av förra seklet. Faktum är att svenska folket håller på att bli de fattiga kusinerna från landet när de reser utomlands.

Skånskan - 12 timmar sedan

Kvinna rev tågvärd

Malmö En ordningsvakt på tågstationen i Hyllie slog vid sju-tiden på söndagsmorgonen larm till polisen om en våldsam kvinna.Larmet kom in till polisen 07.04 och man var på plats en kvart senare för att prata med den inblandade.

Skånskan - 12 timmar sedan

Båtar brann i Limhamn

Limhamn Totalt brann fyra båtar i småbåtshamnen i Limhamn, varav en sjönk.Larmet om branden kom in till polisen 03.19.

Skånskan - Igår: 20:06

Polsk brandmansarmé landade i Skåne

Trelleborg/Sverige 139 polska brandmän och 44 brandbilar anlände i Trelleborgs hamn på lördagsmorgonen för att bistå i arbetet mot skogsbränderna i Jämtland, skriver SVT.Stora skogsbränder rasar över hela landet. Störst är de i Gävleborg, Jämtland och Dalarna.

Skånskan - Igår: 19:29

Man skjuten i benet

Helsingborg Vid 19.10-tiden blev en man skjuten i benet på Furutorpsgatan.Den skjutne mannen fördes med ambulans till sjukhus.

Skånskan - Igår: 18:40

Svettigt för Hulken och Marshall

Svedala För fjärde året i rad arrangerades på lördagen en svettig barncancerinsamling på Skomakaregatan i Svedala.– Kan vi prata sen. Tjejen som är Marshall från Paw Patrol håller på att svimma.

Skånskan - Igår: 16:23

80-årig man försvunnen från boende

Vid 12.00-tiden försvann en 80-årig man från ett äldreboende på Sankt Larsområdet. Polisen vädjar till allmänheten om tips.

Skånskan - Igår: 10:00

Stort utbud och bredd på liten filmfestival

Förra året ställdes Lilla Filmfestivalen i Båstad in efter konflikter mellan föreningen och hyresgäst. I år återuppstår den lilla uppstickarfestivalen, och konstnärlig ledare är återigen Stefan Jarl.
– Det är alltid äventyrligt att göra något som man en gång har gjort, men jag tyckte att det var värt att försöka göra en insats det här året.

Skånskan - Igår: 10:00

Döms att betala 10 miljoner

MALMÖ Bostadsrättsföreningen Ida i Rosengård har tidigare stämt två företag på runt 42 miljoner.
Nu ska ett av bolagen, som gått i konkurs, betala närmare tio miljoner till den hårt drabbade föreningen.Detta enligt en så kallad tredskodom på fredagen i Malmö tingsrätt.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.