Skånskan > Opinion

Tuesday, 13 November, 18:50

Skånskan - 24 jun 18 kl. 12:58

Popdrottningen överträffade inte sitt senaste besök i KöpenhamnKonsert/Recension Min första tanke när jag hörde att Beyoncé skulle turnera med Jay-Z var; vad ska hon med honom till. Karriären går trots allt strålande.  För två år sedan sålde hon ut arenor världen över på egen hand, så vad är poängen? Kanske har det att göra med försoning och att uppvisa en enad front efter makens offentlig avhandlade otrohetsaffär.
Fast om det nu inte handlar om vare sig kommersiella eller personliga spörsmål kan det ju bara ha att göra med konstnärliga motiv.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Köpenhamn, Recension Min, Beyoncé, Jay, The Carters, Is Love, Scarface, Holy Grail, II, Run, Bonnie, Clyde, Song Cry, Resentment, Mi Gente, Ring, Alarm, Family Feud, West, Drake

Dela artikeln

5 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Popdrottningen, överträffadeinte , sittsenaste , besöki , Köpenhamn
Nyan - 22 jul 16 kl. 06:00

Rockoffgeneralen: ”Överträffade mina förväntningar”

Förberedelserna inför Rockoff har gått helt enligt planerna. Årets festival bjuder på fler akter en någonsin tidigare.
– Bygget har flutit på fint och biljetterna går bra åt, säger Rockoffgeneralen Pontus Grönberg.

BT - 17 jul 14 kl. 14:55

MTG överträffade förväntningarna

Stenbecksfärens mediekoncern Modern Times Group (MTG) överträffade förväntningarna med råge med sitt resultat för andra kvartalet. Aktien steg med över 6 procent sedan rapporten släppts. MTG redovisar en vinst före skatt på 422 miljoner kronor för andra kvartalet.

Kristianstadsbladet - 17 jul 14 kl. 14:55

MTG överträffade förväntningarna

Stenbecksfärens mediekoncern Modern Times Group (MTG) överträffade förväntningarna med råge med sitt resultat för andra kvartalet. Aktien steg med över 6 procent sedan rapporten släppts.
MTG redovisar en vinst före skatt på 422 miljoner kronor för andra kvartalet.

UNT - 17 jul 14 kl. 14:55

MTG överträffade förväntningarna

Stenbecksfärens mediekoncern Modern Times Group (MTG) överträffade förväntningarna med råge med sitt resultat för andra kvartalet..

TA - 17 jul 14 kl. 14:55

MTG överträffade förväntningarna

Stenbecksfärens mediekoncern Modern Times Group (MTG) överträffade förväntningarna med råge med sitt resultat för andra kvartalet. Aktien steg med över 6 procent sedan rapporten släppts.
MTG redovisar en vinst före skatt på 422 miljoner kronor för andra kvartalet.

SvD - 17 jul 14 kl. 14:55

MTG överträffade förväntningarna

Stenbecksfärens mediekoncern Modern Times Group (MTG) överträffade förväntningarna med råge med sitt resultat för andra kvartalet. Aktien steg med över 6 procent sedan rapporten släppts..

UNT - 27 okt 14 kl. 11:13

Sandvik överträffade förväntningarna

Verkstadskoncernen Sandvik överträffade förväntningarna med sitt resultat för tredje kvartalet och vd Olof Faxander är nöjd..

BT - 27 okt 14 kl. 11:13

Sandvik överträffade förväntningarna

Verkstadskoncernen Sandvik överträffade förväntningarna med sitt resultat för tredje kvartalet och vd Olof Faxander är nöjd. Men sanktionerna mot Ryssland påverkar negativt. Sandvik gjorde en vinst före skatt på 2 001 miljoner kronor, att jämföra med vinsten på 2 144 miljoner kronor motsvarande period i fjol.

DI - 29 jun 18 kl. 05:09

Nike överträffade analytikernas förväntningar

Sportklädestillverkaren Nike överträffade marknadens förväntningar med sitt resultat per aktie för räkenskapsårets fjärde kvartal i bolagets brutna räkenskapsår. Resultatet blev 0:69 dollar, mot förväntade 0:64 dollar, enligt Bloombergs sammanställning..

VA - 27 sep 16 kl. 10:50

Grundartrion som överträffade målet med över 300% redan efter 48 timmar på Kickstarter

Med 23 av 28 dagar kvar har amerikanska Kello Labs redan överträffat sitt mål på Kickstarter med råge. .

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 45 minuter sedan

PotatoPotato håller teaterlusten levande

En treårsplan för ett teaterhus som inte blev deras – det var starten för Malmöbaserade scenkonstkollektivet PotatoPotato som nu firar tio år.
– Hårt arbete och höga krav på varandra och oss själva, det tror jag är det som gjort att det har gått så bra för oss, säger Linda Forsell, en av de fem kvinnorna i PotatoPotatos konstnärliga ledningsgrupp.PotatoPotato:
Experimentellt och avantgardistiskt scenkonstkollektiv med bas på Rolfsgatan i Sofielund i Malmö.

Skånskan - 45 minuter sedan

Stuga i Karups sommarby, Blentarp har fått nya ägare

Blentarp Fastigheten på adressen Bjäreäng 5 i Karups sommarby, Blentarp har fått nya ägare. Köpare är Frida Olsen, 27, och Alexander Forsberg, 30, från Ystad, och säljare är Lisbeth Ulla Margareta Berg. Köpet blev klart i oktober 2018 och priset blev 745 000 kronor.

Skånskan - 1 timme sedan

Beskedet: SD röstar på Ulf Kristersson

Sverige Sverigedemokraterna kommer att rösta på moderaternas Ulf Kristersson som statsminister under onsdagens omröstning i riksdagen.
Detta enligt ett pressmeddelande på tisdagen.I förra veckan nominerade riksdagens talman Ulf Kristersson (M) till statsministerkandidat.

Skånskan - 1 timme sedan

Bildt erbjuds att träffa Sjöbobor

SJÖBO Skåningar är inte alls konstiga.
Sådana påståenden grundar sig ofta på okunskap och rädsla för det okända.Det skriver kommunalrådet Magnus Weberg.

Skånskan - 1 timme sedan

Robyn till Malmö Live i februari

Den 8 februari gör Robyn sin första konsert i Sverige i år på Malmö Live. Biljetter släpps på fredag.I mars stiger Robyn upp på Madison Square Garden i New York.

Skånskan - 2 timmar sedan

Alliansen vill höja skatten med 49 öre

Skåne I fyra år har de rödgröna i Region Skåne velat höja skatten, men alliansen har sagt nej. Nu vill alliansen höja den med 49 öre.– Jag delade inte beskrivningen råttbo tidigare, men nu gör jag det om den ekonomi som de rödgröna lämnat efter sig, regionrådet Annette Linander, C.

Skånskan - 2 timmar sedan

Stora behov som inte kan vänta

skåne Alliansen ser stora behov som inte kan skjutas på i Skåne.Återställningskrav, pensionsskulden och finansiering av investeringar kräver en miljard i överskott.
‑ Nya effektiva läkemedel kostar allt mer.

Skånskan - 2 timmar sedan

”Oppositionen var destruktiv”

Skåne ”Alliansen drev en destruktiv oppositionspolitik.”Det svaret lämnar Henrik Fritzon, S, på alliansens påstående om ansvarslös ekonomisk hushållning de gångna fyra åren.
– De har haft full insyn.

Skånskan - 2 timmar sedan

Hamnen saknas i treklöverns skuggbudget

Ystad Moderaterna, Liberalerna och Kristdemokraterna väljer nu att lägga fram en egen budget inför omröstningen på torsdag.
I huvudsak är den lik den som S och C har lagt, förutom att investeringen för hamnutbyggnaden skjuts framåt med två år.På tisdagen presenterade Moderaterna, Liberalerna och Kristdemokraterna en egen budget till omröstningen på torsdag den 15 november.

Skånskan - 2 timmar sedan

Ytterligare bostäder i Arenaparken

Lund HSB har fått godkänt bygglov för nya 80 bostadsrätter i Arenaparken. Lägenheterna som är fördelade i fyra hus kan nu börja säljas.I torsdags godkändes bygglovet för HSB:s bostadsrättsförening Nätet i Arenaparken.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.