Expressen > Nyheter

Saturday, 16 February, 01:05

Expressen - 24 jun 18 kl. 13:02

Brand vid järnvägen stoppar tågtrafikenDet har börjat brinna i gräset vid järnvägen utanför Avesta.Branden stoppar tågtrafiken på platsen – räddningstjänsten måste dra slangar över spåret..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Avesta

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Brandvid , järnvägen, stoppar, tågtrafiken
Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Brand stoppar tågtrafiken

Räddningstjänsten har begärd att tågtrafiken ska stoppas så att deras räddningsstyrka kan komma åt att stoppa en brand längs järnvägen vid Älvåker..

ÖstersundsPosten - 29 maj 13 kl. 20:28

Brand stoppar tågtrafiken

Det brinner just nu kraftigt längs järnvägen mellan Ånge och Bräcke. Tågtrafiken har därför stoppats och det är trafiken mellan Östersund och Sundsvall som drabbas..

Expressen - 21 apr 18 kl. 15:23

JUST NU: Gräsbrand stoppar tågtrafiken

Det är stora störningar i tågtrafiken genom Sydsverige på grund av en omfattande brand längs järnvägen.På sträckan Alvesta-Vislanda är det helt stopp. Det finns ingen prognos på när trafiken kan rulla normalt igen..

ÖstersundsPosten - 29 maj 13 kl. 23:18

Brand satte stopp för tågtrafiken

Det har brunnit kraftigt längs järnvägen mellan Ånge och Bräcke under onsdagen. Tågtrafiken har därför stoppats..

GöteborgsPosten - 19 okt 17 kl. 17:46

Brand i transformator - kaos i tågtrafiken

Det brinner i en högspänningskabel och i en transformator intill järnvägen vid Partihallsförbindelsen, även kallad Röde orm i Göteborg. Branden skapar just nu kaos i stora delar av tågtrafiken från och till Göteborg. – Vi iakttar största försiktighet och har gjort avspärrningar, säger Mats Gränsmark, vid räddningstjänsten i Storgöteborg..

NSD - 09 aug 18 kl. 20:52

Efter branden – järnvägen totalförstörd

Ingen person skadades men 400 meter järnväg har totalförstörts efter onsdagens brand som orsakat totalstopp i tågtrafiken..

GöteborgsPosten - 19 okt 17 kl. 16:36

Brand i transformator - kaos i tågtrafiken

Det brinner i en högspänningskabel och i en transformator intill järnvägen vid Partihallsförbindelsen, även kallad Röde orm i Göteborg. – Vi iakttar största försiktighet och har gjort avspärrningar, säger Mats Gränsmark, vid räddningstjänsten i Storgöteborg..

NSD - 30 jul 17 kl. 06:37

Brand stoppar tågtrafiken

Full utvecklad brand nära järnvägsspåret i Sikträsk..

Sydsvenskan - 08 jul 15 kl. 06:45

Industribrand stoppade tågtrafiken

Delar av en industrifastighet i Sävsjö totalförstördes i samband med en brand i natt. Byggnaden ligger intill järnvägen och tågtrafiken fick stoppas under släckningsarbetet.— Kontorsdelen är helt nedbrunnen men vi har kunnat rädda större delen av produktionslokalerna, säger räddningschefen Lars-Göran Andersson.

Helsingborgs Dagblad - 08 jul 15 kl. 06:45

Industribrand stoppade tågtrafiken

Delar av en industrifastighet i Sävsjö totalförstördes i samband med en brand i natt. Byggnaden ligger intill järnvägen och tågtrafiken fick stoppas under släckningsarbetet.— Kontorsdelen är helt nedbrunnen men vi har kunnat rädda större delen av produktionslokalerna, säger räddningschefen Lars-Göran Andersson.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 45 minuter sedan

”Trodde jag miste honom där och då”

Allsvenske spelaren Niklas Busch Thor drabbades av ett kraftigt epilepsianfall.Hustrun Ebba Busch Thor var då beredd på att avgå som partiledare för Kristdemokraterna.Nu berättar hon om skräckupplevelsen.

Expressen - 1 timme sedan

Brand i bil på väg

Strax före klockan 23.30 kom ett larm om brand i en stillastående bil utanför Skurup..

Expressen - 2 timmar sedan

Larm om bilbrand i Malmö

Sent på fredagskvällen brann en parkerad bil på Bellevuegården i Malmö..

Expressen - 2 timmar sedan

M-toppen tvingades lämna: ”Inte så smart”

Före detta kommunalrådet ordföranden för Moderaterna i Göteborg, Maria Rydén, lämnade förra året sin post efter att GT kunde berätta att hon bland annat gjort privata semesterresor på betald arbetstid.Hon är i dag tillbaka på sin gamla arbetsplats på Sahlgrenska och förundersökningen som startades i samband med granskningen har lagts ner, skriver GP..

Expressen - 3 timmar sedan

Striden bakom Trumps dramatiska besked

WASHINGTON DC. Donald Trump ville in i det sista inte godkänna budgetförslaget. Till slut övertalades presidenten – mot löfte om att inget skulle stoppa hans nästa drag.

Expressen - 3 timmar sedan

Säkerhetsföretag avslöjade korruption på Malmöskolor

Sommaren 2017 larmade kollegor om korruptionsmisstankar mot en rektor och två lärare på en skola i Malmö, skriver Sydsvenskan..

Expressen - 3 timmar sedan

Larm om skottlossning vid fabrik i Illinois

Det pågår en skottlossning vid en fabrik i Aurora, i Illinois, USA. Det rapporterar bland annat CNN. Polisen bekräftar händelsen och är på platsen.

Expressen - 3 timmar sedan

Två bilar krockade i korsning

På fredagskvällen krockade två bilar i en korsning i Malmö.Polis och räddningsjänst är på plats.– Vi är där men jag har ingen information om skadeläget, säger Filip Annas, presstalesperson på polisens ledningscentral..

Expressen - 3 timmar sedan

Här äter kon på Busch Thors klänning – mitt i intervjun

Mitt i en live-intervju med Expressen TV i somras utsattes KD-ledaren Ebba Busch Thor för en närgången ko – som slickade henne på benet och åt på hennes klänning.I kvällens ”Skavlan” i SVT berättar hon om den dråpliga händelsen.– Det är verkligen en metoo-ko!

Expressen - 4 timmar sedan

Försökte tända eld på skola – man gripen

Man gripen misstänkt för att ha startat brand på skola.Fallet utreds som försök till mordbrand..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.