Expressen > Nyheter

Tuesday, 13 November, 19:55

Liknande nyheter

Taggar: Brandvid , järnvägen, stoppar, tågtrafiken
Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Brand stoppar tågtrafiken

Räddningstjänsten har begärd att tågtrafiken ska stoppas så att deras räddningsstyrka kan komma åt att stoppa en brand längs järnvägen vid Älvåker..

ÖstersundsPosten - 29 maj 13 kl. 20:28

Brand stoppar tågtrafiken

Det brinner just nu kraftigt längs järnvägen mellan Ånge och Bräcke. Tågtrafiken har därför stoppats och det är trafiken mellan Östersund och Sundsvall som drabbas..

Expressen - 21 apr 18 kl. 15:23

JUST NU: Gräsbrand stoppar tågtrafiken

Det är stora störningar i tågtrafiken genom Sydsverige på grund av en omfattande brand längs järnvägen.På sträckan Alvesta-Vislanda är det helt stopp. Det finns ingen prognos på när trafiken kan rulla normalt igen..

ÖstersundsPosten - 29 maj 13 kl. 23:18

Brand satte stopp för tågtrafiken

Det har brunnit kraftigt längs järnvägen mellan Ånge och Bräcke under onsdagen. Tågtrafiken har därför stoppats..

GöteborgsPosten - 19 okt 17 kl. 17:46

Brand i transformator - kaos i tågtrafiken

Det brinner i en högspänningskabel och i en transformator intill järnvägen vid Partihallsförbindelsen, även kallad Röde orm i Göteborg. Branden skapar just nu kaos i stora delar av tågtrafiken från och till Göteborg. – Vi iakttar största försiktighet och har gjort avspärrningar, säger Mats Gränsmark, vid räddningstjänsten i Storgöteborg..

NSD - 09 aug 18 kl. 20:52

Efter branden – järnvägen totalförstörd

Ingen person skadades men 400 meter järnväg har totalförstörts efter onsdagens brand som orsakat totalstopp i tågtrafiken..

GöteborgsPosten - 19 okt 17 kl. 16:36

Brand i transformator - kaos i tågtrafiken

Det brinner i en högspänningskabel och i en transformator intill järnvägen vid Partihallsförbindelsen, även kallad Röde orm i Göteborg. – Vi iakttar största försiktighet och har gjort avspärrningar, säger Mats Gränsmark, vid räddningstjänsten i Storgöteborg..

NSD - 30 jul 17 kl. 06:37

Brand stoppar tågtrafiken

Full utvecklad brand nära järnvägsspåret i Sikträsk..

Sydsvenskan - 08 jul 15 kl. 06:45

Industribrand stoppade tågtrafiken

Delar av en industrifastighet i Sävsjö totalförstördes i samband med en brand i natt. Byggnaden ligger intill järnvägen och tågtrafiken fick stoppas under släckningsarbetet.— Kontorsdelen är helt nedbrunnen men vi har kunnat rädda större delen av produktionslokalerna, säger räddningschefen Lars-Göran Andersson.

Helsingborgs Dagblad - 08 jul 15 kl. 06:45

Industribrand stoppade tågtrafiken

Delar av en industrifastighet i Sävsjö totalförstördes i samband med en brand i natt. Byggnaden ligger intill järnvägen och tågtrafiken fick stoppas under släckningsarbetet.— Kontorsdelen är helt nedbrunnen men vi har kunnat rädda större delen av produktionslokalerna, säger räddningschefen Lars-Göran Andersson.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 10 minuter sedan

Tjuvarna slog till i t-banan – polisen söker man i keps

Trion följde efter sitt brottsoffer hela vägen från snabbmatsrestaurangen in i tunnelbanevagnen.Väl i trängseln stal de offrets bankkort utan att hon märkte det – och tog ut tusentals kronor. Två personer är dömda – nu efterlyser polisen den tredje personen.

Expressen - 45 minuter sedan

Uppgifter: EU och Storbritannien överens om brexit

Storbritannien och EU har enats om ett första utkast till ett avtal om brexit.Under tisdagskvällen ska Theresa May träffa sina ministrar en och en för att informera om läget.
Knäckfrågan om hur gränsen mellan Irland och Nordirland ska se ut sägs vara löst..

Expressen - 45 minuter sedan

EU och Storbritannien överens om brexit

Storbritannien och EU har enats om ett första utkast till ett avtal om brexit.Under tisdagskvällen ska Theresa May träffa sina ministrar en och en för att informera om läget..

Expressen - 45 minuter sedan

Kock fick kontanter – straffas med böter

Krögaren lagade god mat i stora lass till silverbröllopsfesten och fick betalt i kontanter.Penningtvätt, anser den danska domstolen och straffar kocken med dryga böter..

Expressen - 1 timme sedan

Mordoffer kända av polis – nu jagas mopedmännen

Männen som mördades i Hallonbergen – två 21-åringar – är kända av polisen sedan tidigare. En av dem försökte för några år sedan råna en juvelerare på Östermalm med en naturtrogen soft air gun och en handgranatsattrapp.Det finns även koppling till förra veckans skjutning i Hagsätra – där de misstänkta gärningsmännen också flydde på moped.

Expressen - 1 timme sedan

Extraval 2018: Så mycket kostar det och då måste det genomföras

När riksdagen röstar nej till att Ulf Kristersson blir ny statsminister har riksdagen tre försök till innan det blir nyval, eller extraval.Så vad händer om det blir ett extra val? Vi förklarar kort om alla turer dit..

Expressen - 1 timme sedan

CNN stämmer Vita huset

Det amerikanska tv-bolaget CNN stämmer Donald Trump och flera av hans medarbetare för att ha portat reportern Jim Acosta från Vita huset..

Expressen - 2 timmar sedan

Anette fick fel fågel med sig hem från djurbutiken

Djurbutiken ville inte ta betalt efter att Anette Kjellegaards fågel fått sina klor klippta – och hon gick nöjt hem med sin fågel. Först i hemmet upptäckte hon att fågeln inte var hennes egen.– Han frågade hur många tusenlappar jag ville ha, men oavsett hur många håller jag inte tyst, säger Anette Kjellegaard..

Expressen - 2 timmar sedan

Expertens tips – därför ska du gå på julmarknad

Här var det pepparkakor, yllevantar, rökta korvar, ljusstakar, halmbockar, langos, silversmycken, julostar, pälsmössor, julgranskulor, flottyrmunkar, tomtar och varför inte lite glögg?Över hela Sydsverige breder julmarknaderna ut sig.– Det är verkligen något som lyser upp den mörka årstiden, säger Julia Bonde som är med och ordnar Skånska juldagarna på Bosjökloster.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.