Expressen > Nyheter

Friday, 21 September, 00:58

Expressen - 24 jun 18 kl. 13:02

Brand vid järnvägen stoppar tågtrafikenDet har börjat brinna i gräset vid järnvägen utanför Avesta.Branden stoppar tågtrafiken på platsen – räddningstjänsten måste dra slangar över spåret..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Avesta

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Brandvid , järnvägen, stoppar, tågtrafiken
Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Brand stoppar tågtrafiken

Räddningstjänsten har begärd att tågtrafiken ska stoppas så att deras räddningsstyrka kan komma åt att stoppa en brand längs järnvägen vid Älvåker..

ÖstersundsPosten - 29 maj 13 kl. 20:28

Brand stoppar tågtrafiken

Det brinner just nu kraftigt längs järnvägen mellan Ånge och Bräcke. Tågtrafiken har därför stoppats och det är trafiken mellan Östersund och Sundsvall som drabbas..

Expressen - 21 apr 18 kl. 15:23

JUST NU: Gräsbrand stoppar tågtrafiken

Det är stora störningar i tågtrafiken genom Sydsverige på grund av en omfattande brand längs järnvägen.På sträckan Alvesta-Vislanda är det helt stopp. Det finns ingen prognos på när trafiken kan rulla normalt igen..

ÖstersundsPosten - 29 maj 13 kl. 23:18

Brand satte stopp för tågtrafiken

Det har brunnit kraftigt längs järnvägen mellan Ånge och Bräcke under onsdagen. Tågtrafiken har därför stoppats..

GöteborgsPosten - 19 okt 17 kl. 17:46

Brand i transformator - kaos i tågtrafiken

Det brinner i en högspänningskabel och i en transformator intill järnvägen vid Partihallsförbindelsen, även kallad Röde orm i Göteborg. Branden skapar just nu kaos i stora delar av tågtrafiken från och till Göteborg. – Vi iakttar största försiktighet och har gjort avspärrningar, säger Mats Gränsmark, vid räddningstjänsten i Storgöteborg..

NSD - 09 aug 18 kl. 20:52

Efter branden – järnvägen totalförstörd

Ingen person skadades men 400 meter järnväg har totalförstörts efter onsdagens brand som orsakat totalstopp i tågtrafiken..

GöteborgsPosten - 19 okt 17 kl. 16:36

Brand i transformator - kaos i tågtrafiken

Det brinner i en högspänningskabel och i en transformator intill järnvägen vid Partihallsförbindelsen, även kallad Röde orm i Göteborg. – Vi iakttar största försiktighet och har gjort avspärrningar, säger Mats Gränsmark, vid räddningstjänsten i Storgöteborg..

NSD - 30 jul 17 kl. 06:37

Brand stoppar tågtrafiken

Full utvecklad brand nära järnvägsspåret i Sikträsk..

Sydsvenskan - 08 jul 15 kl. 06:45

Industribrand stoppade tågtrafiken

Delar av en industrifastighet i Sävsjö totalförstördes i samband med en brand i natt. Byggnaden ligger intill järnvägen och tågtrafiken fick stoppas under släckningsarbetet.— Kontorsdelen är helt nedbrunnen men vi har kunnat rädda större delen av produktionslokalerna, säger räddningschefen Lars-Göran Andersson.

Helsingborgs Dagblad - 08 jul 15 kl. 06:45

Industribrand stoppade tågtrafiken

Delar av en industrifastighet i Sävsjö totalförstördes i samband med en brand i natt. Byggnaden ligger intill järnvägen och tågtrafiken fick stoppas under släckningsarbetet.— Kontorsdelen är helt nedbrunnen men vi har kunnat rädda större delen av produktionslokalerna, säger räddningschefen Lars-Göran Andersson.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 30 minuter sedan

Sugrör i plast förbjuds på amerikanska restauranger

Sugrör i plast är inte längre en självklarhet på amerikanska restauranger. En ny lag i Kalifornien förbjuder restauranger att förse gästerna med sugrör – om de inte själva ber om det. Men det finns undantag, snabbmatsrestauranger omfattas inte av lagstiftningen, skriver AP.

Expressen - 30 minuter sedan

Barnhjärtläkare slår larm om energidrycker

Hälften av alla unga som dricker energidrycker har råkat ut för biverkningar. Barnhjärtläkaren Peter Munkhammar vill därför snarast se en 18-årsgräns.– Det är lite rysk roulett över det hela, säger Munkhammar till Sveriges Radio..

Expressen - 1 timme sedan

Man klättrade in till "rasande elefanter"

En yngre man hoppade på torsdagskvällen över staketet in till elefanterna på Zoo i Köpenhamn.Ett vittne som filmade händelsen beskriver elefanterna som "rasande".– Det var ett mirakel att han överlevde, säger vittnet..

Expressen - 1 timme sedan

Sexbrottsmisstänkte läkarens ord i rätten

I dag inleddes rättegången mot barnläkaren som misstänks ha förgripit sig på 52 barn på vårdcentraler på flera platser i Sverige – och via läkarappen Kry.Enligt DN var det två helt olika beskrivningar om vad som hänt som målades upp i Stockholms tingsrätt. – Jag har genomfört undersökningarna på barnen precis på samma sätt som jag lärt mig att man ska göra, sa läkaren när han förhördes under eftermiddagen..

Expressen - 1 timme sedan

Trumps ex-advokat i långa förhör med myndigheterna

President Donald Trumps tidigare advokat Michael Cohen samarbetar med amerikanska myndigheter som utreder Trumps rysskontakter. Hans långa arbete nära presidenten kan utgöra ett juridiskt hot, om något brott har begåtts, rapporterar ABC News. .

Expressen - 1 timme sedan

Muf: M måste kräva posten som utbildningsminister

Gustav Fridolin (MP) kan vara den ”mest misslyckade utbildningsministern genom tiderna”.Det skriver Muf-ordföranden Benjamin Dousa i DN Debatt.Nu måste Moderaterna kräva posten, anser Dousa och föreslår tre namn..

Expressen - 2 timmar sedan

Victorias besök på mammans arbetsplats

NEW YORK. Här besöker kronprinsessan en mötesplats för svenska företag som vill lyckas i USA. Bland hyresgästerna: mamma Silvias Childhood Foundation.

Expressen - 2 timmar sedan

”Håll en ny omröstning om Brexit”

60 dagar kvar.Sedan ska Storbritannien säga adjö till EU.Men nu vill Malta och Tjeckien att britterna håller en ny folkomröstning om EU-medlemskapet..

Expressen - 2 timmar sedan

Källor: L pekas ut som alliansens svaga länk

Utåt har de hittills varit enade.Men ett parti pekas ut som alliansens svaga länk: Liberalerna. Det uppger flera källor för Dagens industri.

Expressen - 2 timmar sedan

Man skjuten i Göteborg – lämnades skadad på marken

En person uppges ha blivit skjuten i Göteborg.Skadeläget är oklart. Polisen är på plats och har spärrat av platsen.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.