Expressen > Nyheter

Saturday, 21 July, 17:13

Liknande nyheter

Taggar: Brandvid , järnvägen, stoppar, tågtrafiken
Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Brand stoppar tågtrafiken

Räddningstjänsten har begärd att tågtrafiken ska stoppas så att deras räddningsstyrka kan komma åt att stoppa en brand längs järnvägen vid Älvåker..

ÖstersundsPosten - 29 maj 13 kl. 20:28

Brand stoppar tågtrafiken

Det brinner just nu kraftigt längs järnvägen mellan Ånge och Bräcke. Tågtrafiken har därför stoppats och det är trafiken mellan Östersund och Sundsvall som drabbas..

Expressen - 21 apr 18 kl. 15:23

JUST NU: Gräsbrand stoppar tågtrafiken

Det är stora störningar i tågtrafiken genom Sydsverige på grund av en omfattande brand längs järnvägen.På sträckan Alvesta-Vislanda är det helt stopp. Det finns ingen prognos på när trafiken kan rulla normalt igen..

ÖstersundsPosten - 29 maj 13 kl. 23:18

Brand satte stopp för tågtrafiken

Det har brunnit kraftigt längs järnvägen mellan Ånge och Bräcke under onsdagen. Tågtrafiken har därför stoppats..

GöteborgsPosten - 19 okt 17 kl. 17:46

Brand i transformator - kaos i tågtrafiken

Det brinner i en högspänningskabel och i en transformator intill järnvägen vid Partihallsförbindelsen, även kallad Röde orm i Göteborg. Branden skapar just nu kaos i stora delar av tågtrafiken från och till Göteborg. – Vi iakttar största försiktighet och har gjort avspärrningar, säger Mats Gränsmark, vid räddningstjänsten i Storgöteborg..

GöteborgsPosten - 19 okt 17 kl. 16:36

Brand i transformator - kaos i tågtrafiken

Det brinner i en högspänningskabel och i en transformator intill järnvägen vid Partihallsförbindelsen, även kallad Röde orm i Göteborg. – Vi iakttar största försiktighet och har gjort avspärrningar, säger Mats Gränsmark, vid räddningstjänsten i Storgöteborg..

NSD - 30 jul 17 kl. 06:37

Brand stoppar tågtrafiken

Full utvecklad brand nära järnvägsspåret i Sikträsk..

Sydsvenskan - 08 jul 15 kl. 06:45

Industribrand stoppade tågtrafiken

Delar av en industrifastighet i Sävsjö totalförstördes i samband med en brand i natt. Byggnaden ligger intill järnvägen och tågtrafiken fick stoppas under släckningsarbetet.— Kontorsdelen är helt nedbrunnen men vi har kunnat rädda större delen av produktionslokalerna, säger räddningschefen Lars-Göran Andersson.

Helsingborgs Dagblad - 08 jul 15 kl. 06:45

Industribrand stoppade tågtrafiken

Delar av en industrifastighet i Sävsjö totalförstördes i samband med en brand i natt. Byggnaden ligger intill järnvägen och tågtrafiken fick stoppas under släckningsarbetet.— Kontorsdelen är helt nedbrunnen men vi har kunnat rädda större delen av produktionslokalerna, säger räddningschefen Lars-Göran Andersson.

SvD - 08 jul 15 kl. 06:50

Industribrand stoppade tågtrafiken

Delar av en industrifastighet i Sävsjö totalförstördes i samband med en brand i natt. Byggnaden ligger intill järnvägen och tågtrafiken fick stoppas under släckningsarbetet..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Kvinnorna delar ut pizzor – till hungriga brandmän

LASSEKROG. Varje dag under hela veckan har de levererat 100 pizzor till de som kämpar mot bränderna.– Vi har ringt runt till alla pizzerior och frågat om de kunde skänka pizza, säger Åsa Olsson, 44, från Ljusdal..

Expressen - 30 minuter sedan

Kim Larsen-hysterin stängde nöjesparken

Kim Larsen, 72, är på banan igen efter sjukdomen i vintras.För ett par veckor sedan drog han så mycket folk till en konsert att Tivoli i Köpenhamn i panik tvingades stänga sina grindar.På lördagskvällen uppträder Danmarks nationalhelgon i Folkets Park i Malmö.

Expressen - 1 timme sedan

Grav öppnad efter 2000 år – platsen fick utrymmas

En egyptisk grav har öppnats efter att ha varit försluten i 2000 år.Spekulationer och mystik har omgärdat den svarta granitkistan sedan den hittades i Alexandria för en knapp månad sedan.Nu har arkeologerna lyft på locket, rapporterar BBC..

Expressen - 1 timme sedan

Boende i brandhuset kan börja återvända till hemmen

De som drabbades av branden på Friisgatan, natten mot lördag, fick tillbringa natten på Stadshuset i Malmö. En person fick föras till sjukhus, men lyckligtvis skadades ingen – dock är det fortfarande oklart hur det har gått med vissa husdjur som fanns i lägenheterna. En av dem som kan återvända till hemmet är Yvonne Götstedt.

Expressen - 2 timmar sedan

Bonde räddade medvetslös man – med eget "kalvtrick

En öländsk bonde och hans hustru var på väg hem från husvagnssemestern när de såg att det brann vid sidan av vägen. De tog var sin brandsläckare för att släcka branden – och upptäckte att det var en brinnande bil, med två personer inuti. En av passagerarna var medvetslös.

Expressen - 2 timmar sedan

Nio personer från samma familj drunknade i båtolyckan

Nio personer från samma familj drunknade då en turistbåt sjönk i Table Rock Lake i Missouri, USA.– Mitt hjärta är tungt. Av 11 så överlevde bara två av oss, säger Tia Coleman till Fox 59.

Expressen - 2 timmar sedan

Danska brandmän kämpar i Enskogen

LASSEKROG. 27 danska brandmän sliter för att försöka begränsa branden i Enskogen i Ljusdals kommun.– Det är god moral och bra stämning i skogarna.

Expressen - 2 timmar sedan

Flera fordon i trafikolycka – totalstopp på E4

Flera fordon är inblandade i trafikolycka på E4 i Södertälje. En ambulanshelikopter har landat på vägen som är helt avstängd. .

Expressen - 3 timmar sedan

JUST NU: Polisen får skjuta varningsskott

Polisen tvingades.

Expressen - 3 timmar sedan

Åskovädret är på väg – risk för nya bränder

I dag väntas områden av åska uppstå på olika håll i landet.Trots att åskvädret kommer med skurar finns risken att åskvädret orsakar nya bränder.– Om det är väldigt mycket kraftig åska i något visst område så är det så klart ökad risk för att en ny brand kan uppstå, säger meteorolog Lassa Rydqvist på Storm.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.